rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
ez megy a kukába...erre még nem érett meg a világ 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

milk4
Kíváncsi vagyok a kanyarodási képességeire😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Norbi1990
És most ez lesz a végleges kasztni 2012-re? 😮
Ginger17
...jajajaj. Inkább hagyjuk.

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

kiki888
ez mi a tököm? XD

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Ginger17
...mondom, hogy ajaj.

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

pointer4
rFactorban lesz ilyen, az irányítás csúszkái között, hogy "speed sensitive steering" vagy ilyesmi. Az elvileg 20% alapból, vagy 0.20, azt tedd le nullára.
720°-hoz meg a garázsba az autónál a steering lockot tedd fel 32° körülre. (ha a mód 28° meg 20 körül megáll, akkor a kormányelforgást érdemes visszábbvenni, valahogy úgy, hogy a 720°/32°=20-24 között legyen a hányados kb.
Jacek
nem ha hami kicsuszik a kavicsagyba, ezzel tudja kiasni magat😄

Ginger17
...ajaj.

zolee145
Lassú munkához idõ kell.<#hehe>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

A kormányszöget végiggpóbálgattam nemtudom mennyia reális 720 hoz.A sebesség függö kormányzás meg nemtalálom angol a program .Elõre is köszi
"jó munkához idõ kell" úgyhogy türelmesen várok😊 jó látni, hogy milyen szépségek lesznek a jövõben! pl a lada már nagyon várva várt sztem tekintve pl hogy az rf.centralon fent levõ modot ha jól tudom évek óta csinálgatják...
pointer4
Ide látom hogy lassú, pedig nem is ismerem 😄
kiki888
ezzel õ nem ért egyet <#idiota>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

zolee145
<#mf2><#hehe>

Toby0501
Hidd el, nem rajtam múlik, Zoli a lassú..<#idiota>

megõrülõk mire releaselitek😄 de szuperszuper😊
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kiki888
hûha =) fincsi =D

Toby0501

Dietrich
kamu dolgokkal megvezetik az ellenfeleket <#zavart1>

Dietrich

mcmoha
Ezzel a szerkezettel ad at menetkozben uzemanyagot a kettes szamu pilota az egyesnek.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Norbi1990
Ez olyan Death Race-es 😄
Vagy felhasználtak a sövénynyírót 😄
Ingy
Ugyan, rakéta állvány az apacs helikopterrõl 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

pointer4
Lekaparja a sarat a gumiról 😄
Nightt
Azt olvastam, h a levego aramlasat meri.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany
talán a kerék körüli áramlást nézik, de lövésem sincs igazán, de tény hogy a McLaren hátrányban van, reggel jó körülmények között is lassúak voltak.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Nightt
Ez mi?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany
hüha...

Most a Redbull koppintott a Torroról 😊
mackosajt
Anno a GAZ kisteherek is nagyon hasonlítottak a Transitokra...
Magyarázatuk:
Õk is modern számítógépet használtak a tervezésnél, és ezt dobta ki a gép.
<#banplz>

Hát valahogy így megy ez F1-ben is <#idiota>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

zolee145
Nincs ezzel baj. Ha keresel valamit és mondjuk több oldalról (ilyen olyan keresõszó kombnációk) megtámadod vele a Google-t és nem jutsz eredményre akkor egyszerûbb egy topikban megkérdezni. Annak aki tudja kb 10mp-ébe kerül válaszolni.
Persze ha valami kiüti az ember szemét, meg elsõ helyen dobja fel a keresõ de mégis megkérdezik naponta kétszer az más.

Dietrich
ma kiderül mi van a lepel alatt... a Delta Wing projekt autója..vagy valami más 😉

Norbi1990
Az emberek lusták nagyon és inkább kérdeznek meg embereket, hogy kerítse elõ ezt meg azt, minthogy saját maga járjon utána a dolgoknak.
simcompany
akármennyire furcsa, hihetetlen hülye és buta emberek vannak. naponta jön email, msn beírás, hogy pl. "Honnan lehet letölteni a GP2 modot"

Dietrich
ez már szánalmas..most mit loptak el? valamelyik hátsószárny oldal lemezén a feliratot vagy mit?

gviski
Ez már annyira unalmas, szerintem aki akarja gyorsan meg találja a F1RFT-t szóval nem értem a FSONE-t azt hisszik hogy az emberek csak a rFactorCentrált nézik? Google a barátod

Virtual SimRacing

simcompany
Ha jól látom folytatódik az F1RFT vs. FSONE balhé.
Ismét lekerült az RFC-rõl az F1RFT.
jaj már...

Dietrich
egyedül fejlesztették, de twitteren vagy facen egyezetttek 😄

batihu
Egyedül fejlesztették, de ugyanarra az eredményre jutottak! <#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Nightt
Nem is egyforma, mas a szine<#hehe>

simcompany
A ToroRosso büszkén elõadta, hogy a szabályok értelmében teljesen egyedül fejlesztették az autójukat. Ma bemutatták a RedBull-t. Tökéletesen ugyanaz. Nézzenek hülyének mást, ez már azért a felháborító kategória.

Dietrich
hétfõn már irtam Szabinak..30 kör a táv..

sztoncsi

Ma este tesztverseny!

Akinek van kedve, és ideje, szívesen látjuk...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Ingy
érzékenységet állítsd feljebb 720 foknál kb 60-65 % ra

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Nekem nagyon tetszenek amúgy ezek. Innovatív, szép, mi kell még?<#vigyor2> Nem árt, ha gyors is, de így is tökéletes.
Dietrich
720-as beállitáshoz mekkora kormányszöget használsz amúgy?

Norbi1990
Sebesség függõ kormányzást vedd le 0-ra a játékban!
Az irányításnál van.