rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Száguldó hímtag Indianapolisba?

"Nem biztos persze, hogy az IndyCar vezetõi épp ezt az õrültnek tûnõ prototípust fogadják el, de az itt megvalósított ötletek könnyen átszivároghatnak más sorozatokba, megreformálva a jelenlegi autótervezési elveket."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Évadnyitó kvalin kiderül ki hol van hisz üres tankos lesz az egész! fel lehet majd állítani az erõsorrendet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

simcompany
a 10 körös etapokat úgy csinálják, hogy kijön, csinál egy boxkiállás szimulációt, megmérik a gumit és megy tovább, de összesen 41 kört ment

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Nightt
Ez meg a 10 koros etap elott volt.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
A fõ cél igazából az lenne, hogy ne 6 giga legyen a videó, és ez ne két külön fájlban legyen.
Ulvar
Én úgy érzem hogy a Ferrari ment a jó irányba, a többiek vagy lapulnak vagy elcsesztek valamit, de mintha a Ferka erõsödött volna...érdekes...erre nem számítottam...Alonso 1:25 elsõ köre teli tankkal, Schuminak detto...Schumi a nap végére teli tankkal 1:22õt fog futni vagy jobbat, Alonso is a 40 körös etap végén 1:21.9et tudott, ez igen csak megvolt tankolva...

McLarent nem érzem annyira erõsnek, nem hallani róluk szinte semmit futnak egy két gyors kört elemzik a légáramlatot stb stb de hogy hosszabb etapot fussanak...arról nem olvastam ma, a Mercedes meg rója a köröket, és Brawn bácsira most oda figyel a többi csapat lehet hogy rejtegeti a titkos fegyvert...érdekes lesz a szezonnyitó...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Kéne valami viszonylag kis méretû program, amivel tudok videót vágni, akkora fájlt vett fel a fraps, hogy a windows movie maker nem veszi be a végét, és nem tudom összerakni így a videót😄
simcompany
"A Ferrari közleménye szerint Alonso a legapróbb probléma nélkül teljesítette több mint 40 körös etapját, mely végén egyéni legjobb idejét is megfutotta."

Az a kocsi eléggé teli volt.

Nightt
Akkor konnyebb autoval se igazan gyors, igy megfelel?<#mf2>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Ez csak annyit jelent, hogy könnyebb volt mint amikor hosszabb etapot ment.
Nightt
Persze nem biztos, de valoszinu, mert eddig hosszu etapokat ment es most ezzel a 10 korossel erte el a legjobb idejet.

Norbi1990
Már vagy 2 hónapja tudjuk <#idiota>
Nightt
<#banplz>

Azért mert valaki 10 körös etapot megy, az nem jelenti azt, hogy 10 körre volt megtankolva.
milk4
Schumi újra F1-ben???

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Nightt
"Egy 10 körös etap végén Alonso is javított: 1:21.839"

Ezek szerint a Ferrari nem nagyon szereti a hideget, mert keves benzinnel se gyors.

mcmoha
Ferrari.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nightt
Ferrari. A Red Bull meg Renaultal.

bardocz
Lassú a Sauber 😞
milk4
Fogalmam sincs mivel én nem nézek F1-et😄

Norbi1990
Toro milyen motorral megy?
Ferrari vagy Cosworth?
Nightt
Buemi (Toro Rosso) 1:20.026
Button (McLaren) 1:20.618
Hülkenberg (Williams) 1:21.565
Schumacher (Mercedes) 1:21.907
Alonso (Ferrari) 1:21.928
Kubica (Renault) 1:22.129
Liuzzi (Force India) 1:23.004
Webber (Red Bull) 1:23.164
Kobayashi (Sauber) 1:23.190
Glock (Virgin) 1:29.964

Javult a McLaren es sztem a RedBull is jo lesz, ha ilyen jo a Toro Rosso.

Nightt
Esoben milyen gumi legyen rajta?<#rolleyes>

milk4
Mit keresnek azok a gumik egy F1-es autón?

Letépte a menetszél az elsõ szárnyat <#buck><#banplz>
simcompany
egyébként itt elég jól lehet követni a dolgokat. A Ferrari Alonsóval bivaly erõs
http://www.a5.hu/cikkek/2/38625.shtml

Ulvar
ki is csúszott Glock 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
Akkor úgy tûnik a Virgin-nek nem kell + leszorító erõ

Nightt
Keskenyebb lett az elso kerek, igy kell a nagyobb leszoritoero<#zavart1>

simcompany
Newey-nál elgurult a gyógyszer 😊

Dietrich
hát jah...
meg a fanok véleményei twitteren 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
A szép az, hogy a Chicago-i autóshow-n a bemutatott "izé" mögött ez az rFactoros videó szaladgál egy kivetítõn. Mindezt úgy, hogy közben az iRacing "licenszeli" a szériát (legalábbis az autót). Ez azthiszem mindent elmond a dolog komolytalanságáról.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

zolee145
Láttam olyat is, hogy kotont húztak rá és az elsõ gázelvételnél elpukkant. A hülyék meg röhögtek.😄
Mire gondoltak? Majd úgy felfújja, hogy nem látszik tõle az autó?😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Toby0501
Persze, fogd rám, hogy mindketten elbambultunk.. 😄

pointer4
Sokat kell azt állítgatni hogy jó legyen, ráadásul mod függõ is.
Esetleg a realfeelt leszedve próbáld meg ezzzel.
Ugyanúgy plugin mappába, de realfeelt kiszedve!
bardocz
Rárakott egy kacsasípot?<#idiota>
Youtube-on van videó, ahol azt csinálták 😄
zolee145
Toby játszott a Subaru lefújó szelepével, én meg hallgattam. Közben zöld lett.😄

bardocz
Jaértem, én mindig bedõlök nekik😄
Toby0501
Nem hittük el, hogy zöld a lámpa.<#buck>

bardocz
Mire vártatok annyit a rajtnál?<#idiota>
bosco05
<#eljen>
zolee145
Mókáztunk egyet délután, de nem sikerült egyértelmû gyõztest hírdetni.😊

Kár, hogy a videó csak az autók mozgását és a hangokat nem adja vissza rendesen.😄

zolee145
Aha, open wheel...értem én.😄

Köszönöm megoldodott a probléma.Még egy kérdést hogy állóhelyzetben mindennkinek könyenforog a kormány vagy van erre is egy trükk, hogy reális legyen.Ja és ajánlja valaki ezt a real feel modot???VAgyis mit érdemes feltenni hogy a legreálisabb legyen?Elõre is köszi.
simcompany

Dietrich
de a legsúlyosabb az egészben hogy csak a csapatfõnökök támogatják ezt a DW projektet..senki más még az indycar fanok sem..

Dietrich
a poén az hogy elõször 3 kerekû lett volna..arra meg az FIA azt mobdta az nem autó így lett 4 kereke 😉

bardocz
Ránézésre a fizika sem.
Dietrich
vana swift a dallara és holnap éállitólag a lola is bemutatja a tervét..
ezt a szart meg dobják ki a kukába..
túl sok BSG-t nézett a tervezõje :p

Néhány vélemény...

"Brian Barnhart was right. That hurt to type."

"EPIC FAILURE. If I liked that I would be a fan of the NHRA. I WANT SWIFT"

"how in gods name are those front wheels going to turn?"

"Is this a joke??? I'm done with AOWR if that abomination hits the track!!"

"wow, that is absolutely the ugliest car I have EVER seen. Makes the Edsel look like a dream boat!!"

"What a joke. That POS will be a big freaking disaster."

Nagyjából ezeket variálja mindenki.