rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
De amiket próbáltam elég gagyik. Van wrc, ami 4xx kW-os, kurvareális ám. Erõsebb mint egy Delta S4...
zolee145
Van olyan játék amiben nincsen Subaru?😊 Eléggé kihagyhatatlan autó.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

ki--kis

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

És még milyen fasza ki mód.😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

bosco05
Nah szerintem elég is volt a témából, mielõtt elfajulnak a dolgok 😊
Csak hogy vége legyen az offolásnak, tudtátok, hogy van Subaru mod rF-re? <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
gviski
szerintem meg aki kételkedik a Rallysokba az tegye fel a RBR-t és legyen egybõl gyors rajta, és törés nélkül mennyen végig a pályán... utána legyen nagy a szája, és ugassa le a Rallysokat... Amúgy meg szerintem könyebb jó pályaautósnak lenni mint jó rally versenyzõnek.

Virtual SimRacing

bosco05
Nyílván nem összehasonlítható és kezdetben nem is a versenyzõk összehasonlításáról volt szó, hanem a két szakágról. Ezt a rally versenyzõ vs pályaversenyzõ dolgot Emerico keverte ide a ROC-al, de ez szerintem nem mutat reális képet, mivel ott rallyautókkal mennek. Eredetileg a két szakág nehézségérõl volt szó 😊
Dietrich
Rossi 8x VB..ment rallyval is..az elsõ kanyarig :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ez a pályaautó pilóta vs rally pilóta kérdés,ez olyan mint a labdarúgó vs kosárlabdázó.Egy focista csak sok gyakorlás után fog kosarakat szórni a zsákolásról nem is beszélve,a kosaras meg a kapu közelébe nem fogja rúgni a labdát, ráadásul állandóan kötényt adnak neki.Mindkét sportág kiemelkedõ tehetsége csak a sajátjában kiemelkedõ,ahhoz hogy a másikban is az legyen sok-sok gyakorlás kell és szerencse.Ott van kimi,f1-ben gyors volt,mert jó autója volt,de egy renaultal sehol sem lett volna tavaly,rallyban meg látsztik mit csinál,havat lapátol.Ez fordítva is igaz szerintem,bár a rally autok osztályon belül egységesebbek mint az f1 autok.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

bosco05
Amit én felsoroltam az az összes roc verseny volt 1988-2009-ig. Te írtad, hogy miért nem nyert rallypilóta ROC-on, én meg beírtam az összes egyéni gyõztest, amióta világ a világ, mivel errõl volt szó. Írtam hogy Ekström DTM-bõl ismerõs, de mellette aktív rallys, ami így is van, VB-n is ment már, de nyílván DTM mellett nem fog WRC-vel majomkodni, az összesítésben pályaversenyzõnek számoltam, ahogy láthattad is 😊 . Mind1 én nem vitatkozni akarok, ottvannak az egyéni gyõztesek, egy F1-es (aki akkor még nem volt az) és Ekström 3x, a többi rallys. Ehhez képest te kinyilvánítottad, hogyha a rallysok olyan jó pilóták, akkor miért nem nyernek ROC-ot. Hát azért "nem nyernek", mert nyernek majdnem minden évben 😊 Én csak erre a felvetésre válaszoltam 😛
batihu
Igazad van, 2001-ben a San Remo rally-n is már WRC-vel lett második!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ulvar
Svájci sapkát a fejére oszt aztán lesz jaú munkás embör!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
Legalább nem alszik el, mint F1ben <#idiota>
Dietrich
nehéz a rallysok élete...egy F1 autó után 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
igen csak ugye hivatkoztak válságra meg leépitésekre blablabla..

Dietrich
asszem Penske..de ha õ nem akkor Ganassi 😄
Penske volt a F1-ben 78-ig aztán ugye 79-ben létrejött az indycar..

Na ez nem igaz. Loeb Vb-n nem indult Xsara kit-car-al, csak Saxoval, meg Xsara WRCvel.

Akik nagyon elverték a WRCket aszfalton(korzika,katalán rally-n) Az 98-99be a Xsarákkal Philippe Bugalski, meg Jesus Puras. Illetve elõtte 97ben a Peugeot 306 maxival Delacour és Panizzi.

zolee145
Gondolom az F1 után felszabadult pénz egy részébõl be tudnak szállni másik 3-4 helyre és még spórolnak is.

Melyik Indy-s mondta, hogy majd akkor csinál F1 csapatot ha "ide most egy F1-es szemmel nevetséges összeget tessék képzelni" dollárból bajnok lehet?

Norbi1990
És a Japán GT-re is fejlesztik az NSX utódját <#nyes>
Dietrich
de azért az emlékezetes volt mikor az egyikük borult 😊

Dietrich
azért érdekes folyamat megy végbe azokkal a gyártókkal akik kiszálltak a F1-bõl..elkezdtek más szériákban fejleszteni vagy növelni a jelenlétüket.
BMW kevesebb gyári autó lesz WTCC-n, de többet sportautóznak. Az ALMS mellett lesz M3-as az LMS-ben. Indulnak a Nürburgringen és Spaban iletve ha kapnak engedélyt akkor Le Mansban is. Plusz idén meglepõen sok a BMW motoros autó a GrandAmben és a SBK-ban is ott vannak.
A Honda az Acura után Lola kasztnikba is szállít motort + az indycar is ott van még.

laller82
bakker hoggy mit kerestem ezt a videót <#buck> én is akartam linkelni, de nem találtam meg. Mert ku..ra nem is értem mi a szarról folyik itt a vita vagy eszmecsere, mert hogy nem lehet és nem is kell összehasonlítani a különbözõ szakágakat az tuti.

www.skincentral.hu

zolee145
Most mondjam azt, hogy Carl Edwards elverte Schumachert egy elsõkerekes Abarth-ban?😄

Tényleg a ROC alapján akarjátok eldönteni, hogy melyik szériához kell több tehetség?
Amúgy meg egy F1 verseny sokban hasonlít egy aszfaltos ralihoz: mindkettõn aszfalton mégy és egyiken sincs körülötted autó a pályán.😄

Dietrich
Kanári szigeteken

2003
ROC Nations Cup Winners:
All Stars (C. Da Matta/G.Panizzi/F. Nieto)

2002
ROC Nations Cup Winners: USA (J.Gordon/J.Johnson/C. Edwards)

2001
ROC Nations Cup Winners: Spain (J.puras/F.Alonso/R.Xaus)

Dietrich
#50450 <#nezze>

batihu
aszfalton....akart lenni <#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

batihu
Loeb a Xsara Kit Car-al is elverte azsfalton a WRC-ket nem is egyszer! <#worship>

Kicsit utánanéztem, sajnos rajtlistákat nem találtam,de 92tõl voltak 2003ig a kanári szigeteken, és 99tõl már volt nemzetek kupája, tehát indultak motorosok meg pályaversenyzõk is. Nyerni mégse tudtak, csak azóta amióta bevitték ezekbe a stadionokba. Ami hát inkább szlalomverseny, mintsem rally. Bár érdekes dolog hogy ki a jobb versenyzõ, meg hogy ezt milyen pályán milyen autókkal lehet eldönteni. Ezt a témát már régebben is feszegették egy 2002es autóbontó müsorban.Pálya vs Rally

Amugy meg sok példa van arra hogy hogy aki egyikben jó az jó a másikban is. Pl Turán Frici, Marc Duez (90esek évek eleje:rallyba M3as bmw, pályán is BMW e36al 24órás versenyeken nyert). Meg micsoda felhajtás volt hogy Loeb F1es kocsival lehet fog menni. Na bumm, már legalább 2-3 Le Mans-i 24óráson vett részt.

Ginger17
Ott a pont...... összekevertem Kenneth Eriksson-nal.
Elnézést kérek! Örexik az ember. <#vigyor5>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ulvar
Loeb se egy kifejezett pancser aszfalton, Grönholm az volt, bár aki 2. és 3. aszfalton azt nem pancserezném rallyban, de Loebhöz képest az volt akkoriban 😊. De Sordo is erõsebb aszfalton...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Smici1985
Meg a Loeb se béna meg a Sordo aszfalton.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Ingy
khm bénák aszfalton Gilles Panizzi pont nem arról volt híres 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Smici1985
2-szer indult a Svéd rally-n 1szer 30. lett, 1szer meg kiesett az elsõ napon. Ezek alapján nem rally versenyzõ. Mert akkor a Kubica is az.😄

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Ginger17
Khm... Talán még sincs annyira eltévedve. Én spec Ekström nevét kapásból a svéd rallykról ismerem. A rally skandináv "nemzeti sport": aki nem autózik a hóban az nem is igazi versenyzõ.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

VLB
igen, nem szabad elfelejteni, hogy régen amikor még a kanári szigeteket volt a roc, akkor az még a rallisokról szólt. ma már más a helyzet. egy ralli pilóta általában bajban van az aszfalton, elég belegondolni a régi roc gyõztes grönholmra mit mûvelt tavaly, szánalmas volt. ahogy sumi is mondta, sideways is not the fastest way here... Kovaleinen elõször últ WRC.ben amikor nyert Loeb ellen. Ezt is akkor most hova tegyük? Tehetséges és kész, ahogy Loeb is, akir meg a pályára épített 360-asban verte meg Heiki-t igaz kapott büntetést, ezért összeségében Loeb kikapott...

Lalikum

simcompany
gyönyörûûûû

a Roc-hot még annyit, hogy fasza hogy felsoroltatok olyan Roc-okat ahol csak rally-sok voltak-
Aki Mattias Ekström-öt Rally versenyzõnek veszi az el van tévedve. Vagy 6 éve a DTM-ben verysenyez.

Csapatverseny eredmények:
2009
Michael Schumacher
Sebastian Vettel
2008 London FRA Sébastien Loeb Németország Michael Schumacher
Sebastian Vettel
2007
Michael Schumacher
Sebastian Vettel
2006
Heikki Kovalainen
Marcus Grönholm
2005
Tom Kristensen
Mattias Ekström
2004
Jean Alesi
Sébastien Loeb

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Szép, tradícionális Lotus színek, remélem sikeresek lesznek! <#vigyor0>
Rojales
Lotus T127

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

Dietrich

Dietrich
hogy mi a veszélyes meg mi a biztonságos...ma a téli olimpián meghalt egy grúz szánkós edzésen

bosco05
nekem se sokszor jött össze 😛
bardocz
Akkor úgy mondom, hogy én valószínû semmivel sem tudok olyan idõt futni😛
Dietrich
csapatban meg nyertek az amcsik is akik nascarosok voltak..

bosco05
WRC-vel én se 😄
bardocz
Én azt még WRC-vel sem futom meg.
bosco05
http://en.wikipedia.org/wiki/Mattias_Ekstr%C3%B6m

3. sor
Ekström is also active in rallying and the World Rally Championship.
bosco05
Most is rallyzik 😊
Smici1985
Az Ekstrom mikor vezetett rally autót, mert én nem találtam meg.

bosco05
Tudom 😊 , de nem volt profi rallys sem, ezért inkább F1-hez soroltam 😛
Norbi1990
Kovalainen akkoriban még nem volt F1 pilóta.