rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Csak hogy vége legyen az offolásnak, tudtátok, hogy van Subaru mod rF-re? <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Virtual SimRacing
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Penske volt a F1-ben 78-ig aztán ugye 79-ben létrejött az indycar..
Akik nagyon elverték a WRCket aszfalton(korzika,katalán rally-n) Az 98-99be a Xsarákkal Philippe Bugalski, meg Jesus Puras. Illetve elõtte 97ben a Peugeot 306 maxival Delacour és Panizzi.
Melyik Indy-s mondta, hogy majd akkor csinál F1 csapatot ha "ide most egy F1-es szemmel nevetséges összeget tessék képzelni" dollárból bajnok lehet?
BMW kevesebb gyári autó lesz WTCC-n, de többet sportautóznak. Az ALMS mellett lesz M3-as az LMS-ben. Indulnak a Nürburgringen és Spaban iletve ha kapnak engedélyt akkor Le Mansban is. Plusz idén meglepõen sok a BMW motoros autó a GrandAmben és a SBK-ban is ott vannak.
A Honda az Acura után Lola kasztnikba is szállít motort + az indycar is ott van még.
www.skincentral.hu
Tényleg a ROC alapján akarjátok eldönteni, hogy melyik szériához kell több tehetség?
Amúgy meg egy F1 verseny sokban hasonlít egy aszfaltos ralihoz: mindkettõn aszfalton mégy és egyiken sincs körülötted autó a pályán.😄
2003
ROC Nations Cup Winners:
All Stars (C. Da Matta/G.Panizzi/F. Nieto)
2002
ROC Nations Cup Winners: USA (J.Gordon/J.Johnson/C. Edwards)
2001
ROC Nations Cup Winners: Spain (J.puras/F.Alonso/R.Xaus)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Amugy meg sok példa van arra hogy hogy aki egyikben jó az jó a másikban is. Pl Turán Frici, Marc Duez (90esek évek eleje:rallyba M3as bmw, pályán is BMW e36al 24órás versenyeken nyert). Meg micsoda felhajtás volt hogy Loeb F1es kocsival lehet fog menni. Na bumm, már legalább 2-3 Le Mans-i 24óráson vett részt.
Elnézést kérek! Örexik az ember. <#vigyor5>#vigyor5>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Lalikum
a Roc-hot még annyit, hogy fasza hogy felsoroltatok olyan Roc-okat ahol csak rally-sok voltak-
Aki Mattias Ekström-öt Rally versenyzõnek veszi az el van tévedve. Vagy 6 éve a DTM-ben verysenyez.
Csapatverseny eredmények:
2009
Michael Schumacher
Sebastian Vettel
2008 London FRA Sébastien Loeb Németország Michael Schumacher
Sebastian Vettel
2007
Michael Schumacher
Sebastian Vettel
2006
Heikki Kovalainen
Marcus Grönholm
2005
Tom Kristensen
Mattias Ekström
2004
Jean Alesi
Sébastien Loeb
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
3. sor
Ekström is also active in rallying and the World Rally Championship.