rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
A HUD-ot magadnak is szerkesztheted, minden szükséges fájl az rFHUD.mas fájlban van!
Ebben 3 új HUD van.

SimaSuna
rF-hez fordulatszámmérõt hol találok, valami újabbat?
Dietrich
francba.. :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

én már karácsonyra akartam.. :/

Alexease
Semmi😉 Szeretnenek Valentin-napra egy rFactor2-t😉
Dietrich
kattintsatok már ide valami rf2-rõl írnak 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
szerintem itt 25 évet akarnak ugorni amire nincs a világ felkészülve..átmenet nélkül ez nem megy.

elég arra gondolni mi volt mondjuk 25 évvel ezelött a F1-ben is mi van most.

zolee145
Amúgy ahhoz képest, hogy ez a jövõ autója a fej védelmét nem igazán látom. Pedig szerintem az ow autók legnagyobb kérdésérõl van szó.

Pedig ötletem lenne rá. Na majd eladom nekik.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bardocz
A sárga legalább OW autó, és jól is néz ki.
Dietrich
M Pruett:

"A különbözõ fórumok és blogok döntõ többségén úgy csapódik le a Delta Wing projek mintha egy rakás ember fáklyával a kezében üldözné Frankenstein-t. Egy dolog azonnal világossá vált: a Delta Wing csoport elõtt embert próbáló médiakampány áll, ha a jelenlegi rajongói bázissal el akarja fogadtatni ezt a kocsit.

Egy felmérésben, ahol megkérdeznék az emberek, mit utálnak jobban - az állatkínzókat, az adóemeléseket vagy a Delta Wing-et - attól félek ez az autó valahol a második helyen végezne."

Érdekes amúgy, hogy Marshall Pruett volt az egyik legnagyobb fanja a DW-nek... egészen addig, amíg le nem hullt a lepel szerdán. 😊

Dietrich
"(a kiállított darab bevalottan nem tudott kanyarodni)"

Dietrich
Gurney-ék már 1981-ben elõrukkoltak a DW-vel 😉

"látva a DeltaWing Indy autót arra gondoltam, hogy talán az AAR (Dan Gurney cége) is felvehetné a kesztyût. A mi 1981-es Eagle autónk itt áll már 29 éve és arra gondoltam, kigurítom a mûhelybõl és készítek pár képet róla. - Justin Gurney"

AR1 szavazás így állt pénteken még: (lola még nem mutatta be az õ kasztniját)

Honda Concept (1054) 39%

Dallara Concept (473) 17%

Delta Wing Concept (406) 15%

Lola Concept (140) 5%

Swift Concept (653) 24%

Total Votes: 2726

Norbi1990
Megoldotta a MESTER!
Köszi Toby!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps>
Toby0501
Hát vagy rossz helyen van a mas fájl, vagy másik pálya textúráját használja, ami neked nincs meg, vagy memóriahiba.
Küldd el msn-en és megnézem!

Norbi1990
Ezt írja ki
Norbi1990
Van egy problémám!
Adott egy pálya, mindenkinek mûködik, csak éppen nekem nem.
Kiír textúra hibákat az indításnál akármilyen felbontásban is megyek vagy akárhanyas dx-ben futattom a játékot.
Ez mitõl lehet, és meglehet ezt oldani?
Egyébként már volt olyan másik pálya is ahol ugyanezt a hibákat produkálta.
.MAS fájlokat már lecseréltem olyanra ami másik gépen mûködik, úgyhogy nekem fogalmam sincsen mi lehet.
zolee145
Mert fent van a sztratoszférában, alig látni. Lehet, hogy ha mellette állnál ez is csúnya lenne.<#hehe>

Egyébként csak megszokás kérdése. Emlékszem milyen lázadás volt a COT ellen, mostmeg már a régi NASCAR autó a szokatlan.

Vagy éppen az F1-ben ezek az idióta elsõ szárnyak. Tavaly az elsõ fotókra azt hittem, hogy vagy photoshop vagy csak vicc, vagy játékautó vagy ilyesmi. Most meg fel sem tûnik.

Biztos, hogy fog ez a DW autó is finomodni mire tényleg mûködik majd. Mondjuk az rFactoros verzió hdv-jébe meg a pm fájlba szívesen belenéznék.😊 Azért nem lehet egyszerû megoldani, hogy ez kanyarodjon. Valószínûleg a legkisebb difizár is kinyírja a kormányozhatóságot.

bardocz
És pont ugyan annyira OW, mint ez.
Ulvar
Szerintem erre hasonlít a legjobban...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Toby0501
Hát azért a Blackbird határozottan szebb attól az "autótól"! 😊

zolee145
De még mindig nem tudom, hogy miért összeférhetetlen a középre húzás és a szimulátorozás...😊

A DW-rõl meg csak annyit, hogy elõször nézzük meg mit tud a pályán. Ha jó versenyek vannak akkor éppen mindegy, hogy mivel mennek. Ha ezzel spórolnak akkor tegyék. Engem nem igazán érdekel mennyi pénz mászkál a pályán ameddig szórakoztatnak.

Amúgy meg semmi újat nem találtak ki, csak kerekeket raktak erre:

gviski
mondjuk az elgondolás nem rossz arról, hogy nyílt forrású legyen a fejlesztés, de ez a batmobil nekem se jön be...

Virtual SimRacing

Smicy2
én kérek elnézést <#idiota>

Charade GTti

Dietrich
nem boztos 😊
viszont a céljukat elérték..IC-rõl beszél a világ..vagy röhög 😉

Ulvar
Én azt hittem az emberek szórakoztatására van legalább az IndyCar...ezért kezdtem el nézni! Erre bazdmeg 2 éve nézem és behoznak 2 év múlva egy batmobilt bazdmeg...aminek az a célja hogy leverje a lábukról az F1 verdákat...istenem...

Dietrich
ow kasztni mint egy linux rendszer..LOL
idióták

batihu
Hát ez elég gáz....<#levele>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ulvar
Hát bakker...nem hiszem el...egy foshalmaz...áh...hülyék ezek..

bardocz
Nevetséges. Ez nem open wheel kocsi, ez egy foshalmaz. A pár vágástól fogják rá, hogy OW, de ez akkor is bullshit.
Dietrich
A SpeedTV.com-on megjelent egy marha hosszú cikk Pruett-tõl a Delta Wingrõl, rengeteg részletet érintve.

http://auto-racing.speedtv.com/article/indycar-the-big-silver-vitamin//P1/

Nehéz lenne röviden összefoglalni, hiszen tényleg annyi mindenrõl szó van benne.

Szumma szummarum: értem, hogy a csapattulajdonosok miért kötelezték el magukat ennyire a DW mellett, értem a szándékaikat és talán még jogosnak is tartom õket - de ez az autó nem maradhat ilyen. Ez borzasztó, ezen változtatni kell... ha ragaszkodnak ehhez, leshetik a jövõ IndyCar-ját.

Szóval a DW nagyon komolyan gondolja magát: a csapattulajdonosok többsége saját pénzével van benne és szinte mindenki támogatja. Tony George is.

Ganassi: "Mikor fordult elõ utoljára, hogy Chip Ganassi, Roger Penske, John Barnes és Dennis Reinbold egyetértett valamiben?"

Barnes: "Tavaly augusztusban felhívott Tony George. Elmondta, hogy a Delta Wing-es srácok egy prezentációt szeretnének tartani a csapattulajdonosoknak. Amint megláttam, az elsõ kérdésem az volt, 'hol kell aláírjam?' Én egy 58 éves ember vagyok... Még a számítógépem bekapcsolása is gondot okoz... de amikor megláttam ezt az autót, azonnal tudtam, hogy nekünk erre van szükségünk. Ez már olyan, mint a Speed Racer. Aztán elkezdtek beszélni az üzleti modellrõl és arról, hogyan mûködne ez. Nekünk ez kell a túléléshez. Látom a benne rejlõ porenciált. Látom azt, hogy ma a motorsportok világában mekkora visszalépések történnek - számomra ez jelenti a jövõt."

Üzleti model.

A Delta Wing nem egyszerûen autót tervez, hanem egy olyan szervezet kíván lenni, mint az F1-ben a Technical Working Group (TWG), vagyis részt akarnak venni a szabályok megalkotásában, a tervezésben és a gyártás felügyeletében.

Ganassi: "Ez az amit az emberek nem értenek. Ez nemcsak az autóról szól. Eddig ezeket a dolgokat a széria intézte, de a paddock tele van mérnökökkel, tervezõkkel és rengeteg olyan emberrel, akik kétkezi munkájával épülnek meg ma az IndyCar autók. A Delta Wing egy új szervezet lenne - amilyen eddig még nem létezett itt -, ami a széria vezetése és a gyártók között hangolná össze a munkát, felügyelné a tervezést és rajta tartaná a szemét a gyártáson."

Vagyis a Delta Wing egy olyan új koncepció, ahogyan a jövõ open-wheel szériájának mûködnie kell. A gyártók ajánlatot tehetnek a DW autó egyes alkatrészeinek megtervezésére, gyártására - a DW autó tervei nyilvánosak, szabad a forrás, mindenki viheti a terveket, nyitott könyv az egész, mint a Linux. Az üzleti modell szerint bármely gyártó gyárthat bele alkatrészt, amit a DW jóváhagyhat és szabadon felhasználható lesz az autókban.

Ganassi: "Itt nem a mi vagyunk ellenük. Ez nem a Delta Wing a Dallara, a Swift vagy bárki ellen játék. Õk is megépíthetnek bármit belõle, ez a lényeg. Ez a nyílt forrás esszenciája. Bárki pályázhat az autó különbözõ részeinket gyártására. Bárki. Ha az Audi felkéri a Dallarát, hogy építse meg neki az autót, megtehetik, ha bárki más felkéri a Dallarát, hogy építse meg nekik az autót, megtehetik. Ha a Ford azt akarja, hogy a Swift építse meg neki az autót, hajrá. Senki nincs kizárólagos joga autót építeni."

Barnes: "Nagy változásokról van itt szó. Nem engedhetjük meg egyetlen gyártónak sem, hogy meghatározza, hogyan költsük el a pénzünket. Nekünk is bele kell tudnunk ebbe szólni. A sportnak pedig a mai emberek számára kell vonzóvá válni. A nyílt forrás elvének alkalmazásával a sportunk újra megnyílik az emberek elõtt."

Tehát a koncepció ez.

Részletesen tárgyalja a cikk azokat a kérdéseket is, amiket mi felvetettünk: "tud-e kanyarodni?", "elég biztonságos-e?", "mi történik majd oldalirányú ütközéseknél?" és stb. Bowlby-ék fáradhatatlanul próbálták eloszlatni szerdán a kétségeket és megmagyarázni a dolgokat, de a kérdések sorjáznak. Én sem hiszek el nekik semmit, amíg nem látom, hogy egy valódi autót nekivezetnek a falnak (a kiállított darab bevalottan nem tudott kanyarodni).

A mûködõ prototípus augusztusra készül el és lép elõször pályára (Ganassi szerint nem a végleges változatot mutatták be nekünk - pedig már ez is 50 különféle revízión ment át..), egy 4 hengeres turbó motorral, amirõl nem árulták el, melyik gyár biztosítja majd. A Bridgestone-Firestone mindenesetre a projekt mellett áll, ezért is mutathatták be az autót az õ fülkéjükben az autókiállításon.

A versenyzõk közül Graham Rahal abszolút lelkes, õ akarja elõször kipróbálni az autót. Feltétel nélkül hisz a Delta Wingben.

Dietrich
simán megy win7 alatt is
még a 1.11-es spotter plugin is..

pointer4
Ponnt mint XP alatt.
bedy68
telepítsd ujra rendszergazdaként, vakamint a tulajdonságoknál az exe fájlt állítsdát xp kompatibilis módra és futtatás rendszergazdaként kb ennyi

Gördülő kövön nem nő moha

gviski
TVStyle-t WIN7alatt lehet valahogy futtatni?

Virtual SimRacing

bosco05
Az ilyen toplistákat már egyszer kitárgyaltuk 😊 . Ennél nagyobb baromság a földön nincsen, mondom ezt úgy, hogy ha már F1, akkor Jenson Button az egyetlen ember akinek szorítok. Montoya volt az elsõszámú favoritom de õ már nincs. Abban viszont 100%-ig biztos vagyok, hogy a világ ma élõ legjobb versenyzõje négy keréken Loeb. Amúgy itt magát a szériákat pontozzák kb népszerûség szerint, aminek ugye nemsok értelme van, mert oké, hogy a Forma 1 a világ legnézettebb autóversenye, de attól még egy unalmas sz*r... és attól, hogy mindenki ezt nézi rántotthúszabálás közben, attól még nem JB a világ legjobb pilótája, de még az F1-ben sem õ az elsõ, csak azért áll a lista élén mert volt egy brawn a segge alatt. Ha Vettel megy a brawn-al vagy esetleg Massa, akkor ma õk lennének a világ legjobb pilótái? A lista szerint igen, ezért is hülyeség úgy ahogy van 😛
simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

zolee145
Mi a baj a középre húzással? Egy igazi autó kormánya is szeret középen lenni.

8tól lehet nézni (remélhetõleg) :-)

batihu
A középre húzást felejtsd el a szimulátoroknál!<#wink>Állítsd "0"-ra!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Sziasztok lenne egy kérdésem a hozzáértõkhöz.Nemtudja valaki hogy lehet az rfactorba a középrehúzást állitani???Ugyanis feltettem a leo plugint ami nagyon jó és tetszik de 40 egyszerûen nincs semmmi visszahúzás benne ami elég idegesitõ.A gaming softwerrel próbáltama centering springet de inkább furcsa mint jó.Tehát az ini-ben hol lehet ez elrejtve?A leo.ini-be próbáltam mindet.elõre is köszi.
batihu
Már a 8.<#eljen>

mcmoha
Abba ne hagyjatok az offolast! Mar egy napja a top 10-ben van a topic.<#idiota><#vigyor1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

#50461 <#idiota>

zolee145
De van, csak még nem találtad meg.😄

csak a felvétel legyen meg.. 😄

Dietrich

tv közvetités itt leszha a net istenei is úgy akarják..

bardocz
Volt olyan rallymod, amiben ha meghúztam a kéziféket nem történt semmi😄 Valahogy kéne csinálni egy RBR 2-t, a fizika maradhat, grafikát igazából leszarom, csak könnyen lehessen bele rakni autókat, meg pályákat. Úgy, mint az rF-ben. Persze megcsinálni ne legyen egyszerû, mert sok szar jelenne meg, ami totál értelmetlen.
bosco05
Quake II-ben nincs Subaru <#zavart1>
bosco05
Csak azért írtam, hogy van Subaru mod, hogy ne legyen off. Ezért is a csomó szmájli, de látom nem jött le 😄 . Az összes rally mod egy vacak amit rf alá írtak. Ha rally akkor RBR 😊