rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Ez legalább openwheel <#hehe><#hehe><#hehe>
bosco05
Ennyi, egész egyszerûen undorító. Ennyi erõvel, bocs a kifejezésért, de ha szarok egyet és az alapján készítek autót, az is meghökkenti a világot...
Ginger17
Abszolút egyetértek... de a cél elérhetõ lenne egy gyönyörû és egyben forradalmian extrém autóformával, amitõl nem "dob taccsot" a nagyközönség. A Delta Wing ronda. Nem azért rossz, mert a koncepciót nem elégíti ki 100%-osan, hanem azért, mert bántja a szemet.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

bardocz
Õket szidom, nyugi😄
Ha valami értelmeset csinálnának azt mondom oké, bár egy egyenmotor nagyon sok mindent megölne, pl a Subaruk bububu hangját rallyban, vagy a corvettek hangját, ami igenis hozzátartozik a márkához.
Dietrich
a történet nagyon egyszerû..a gyártók azt mondják (zsarolják az FIA-t)vagy világmotor lesz bevezetve x. évben vagy kiszállnak..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ezt akarják az FIA és az európai gyártók urai bevezetni..õket szid 😊

"A Volkswagen motorsport-programját irányító Hans-Joachim Stuck cáfolta a spanyol lapértesülést, miszerint 2011-tõl átveszi az anyagi gondokkal küszködõ Campos forma-1-es csapatát, amelyet az idén átmenetileg José Ramón Carabante spanyol vállalkozó és Bernie Ecclestone tart életben. "Ez totális nonszensz" - közölte a motorsport-total.com megkeresésére az F-1-es veterán. - "Hízelgõek az ilyen pletykák, de a Forma-1 pillanatnyilag nem téma számunkra. Ha valaha is az lesz, akkor részvételünknek bizonyára a világmotor lesz az alapja." A német még az õsszel utalt rá, hogy a Volkswagen motorszállítóként szívesen visszatérne a világbajnokságba, amennyiben az autógyárak egyazon specifikációjú erõforrásukkal több kategóriában is összemérhetnék az erejüket. Az AS sztorija szerint a mentõcsomag keretében Adrian Campos és Daniele Audetto is távozott volna a Campostól, és Colin Kolles vette volna át a csapatfõnöki teendõket, de a Force Indiától tavalyelõtt távozó menedzser ugyancsak cáfolta a napilap értesülését."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nightt
Jaja, abszolut egyetertek abban, h alternativ hajtasu jarganyok versenyet kellene eroltetni!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bosco05
milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
Dezsõõõ power!!!😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bosco05
Elég nevetséges az biztos. Lassan már az 1.4-es Daewoommal nevezhetek wtcc-be 😄
bardocz
V4 bazdmeg, akkor már lenne boxxer, vagy valami értelmes, sor4, de V4-nek annyira semmi értelme.
zolee145
Tudom, csak elmondtam, hogy én hogyan csinálnám.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
a motorgyártók a honda kivételével a V4-es 2 literes turbót erõltetik ami az FIA egyetértésével a "világmotor" lesz..
a Honda a V6-os verziót erõlteti.
szóba sem került villanymotor 😉

zolee145
Ha én most akarnék kitalálni egy "jövõ autóját" akkor külsõre kb a DW finomított verziója lenne. Amit lentebb is írtam, hogy kevésbé fedett hátsó kerék, normális elsõ nyomtáv.
Megoldanám a fej védelmét.
Szóba sem kerülne hagyományos meghajtás, kizárólag valami hybrid dolog. Nagyon kicsi robbanómotor, és üzemanyagcella, villanymotor.

Most ne mondjuk azt, hogy ez a távoli jövõ, mert egyrészt a nyakunkon van a dolog, másrészt meg nem akkor kell ebben gondolkodni amikor a benzinkutas szétteszi a kezét, hogy bocs, elfogyott.😊
Az autógyáraknak most kell lépni, és az az elsõ kör, hogy felkelti az érdeklõdést ezek iránt. Onnantól kezdve tudják ezeket nagy tömegben eladni az utcára ha az embereknek akarnak ilyet venni. Erre (is) jó az autósport, hiszon nem sok nagyobb ütõkártya van annál, minthogy azt mondhassa magában a leendõ vásárló, hogyha versenyezni lehet vele akkor talán a gyereket is hordhatom ilyennel az oviba, talán arra is megfelelõ lesz.

Az összes többi koncepció egy sima fejlesztés, ami már rajzon is idejét múlt. Nem attól lesz valami új meg jövõbe mutató, hogy azt az alkatrészt amit eddig vonalzóval rajzoltak most körzõvel rajzolják meg.

A legjobban (szerintem) az a mindenféle kijelzõs világítós izé néz ki. A pályázati kiírásnak, ami ugye a jövõrõl, meghökkentésrõl szól egyedül a DW felel meg.

Dietrich
viszont májusban elkell döntenie az IRL-nek melyik kasztnit választják, hogy utána ellehessen kezdeni a prototipus tesztelését és 2012-ben már az új kasztnival és motorformulával (ami vagy V6 vagy V4 2 literes turbó lesz)fog indulni az indycar.

Dietrich
vannak a motorsportok.hu-s srácok akik ezzel foglalkoznak csak most az új oldal beinditásával vannak elfoglalva õk majd biztosan készitenek errõl egy összegzést.

bosco05
honda concept a legkirályabb (Y)
morfeusss
Dietrich összedobsz errõl az Indy-s kasztniválasztásról egy összefoglaló cikket ha van kedved? Mert akkor szívesen kitenném GPH-ra persze a neveddel együtt.

Dietrich
Which concept IndyCar do you think is best?

Honda Concept (1338) 31%

Dallara Concept (509) 12%

DeltaWing Concept (641) 15%

Lola Concept (1082) 25%

Swift Concept (778) 18%

Total Votes: 4348

Vagyis újra 85% nem kér a DW-bõl.

A Lola szépet ugrott😊

Dietrich
A kékkek jelölt rész (a tub) egyforma az Indy Lights és az IndyCar autó esetében. A piros különbözõ, meg nyilván a motor. Így egy olyan tulaj, aki mindkét szériában akar versenyezni, nem kell totál új autót vennie, hanem csak néhány alkatrészt (és motort).

Itt pedig a Lola új biztonsági elemei: megnövelt oldalirányú védelem, hosszabb orr, új bukócsõ és fejtámasz, továbbfejlesztett hátsó lökhárító valamint itt külön nincs kiemelve, de jól látszik, hogy a hátsó kerek mellé fel lehet szerelni egy "pántot", hogy a kerekek összeérését ki lehessen védeni. Ez a megoldás nekem sokkal jobban tetszik, mint befedni az egész kereket, hiszen ezzel a módszerrel megõrzõdik az open-wheel jelleg amellett, hogy csökkenti a balesetek esélyét.

a DW-nek nagyon kell bizonyítani.

batihu
Nagyon jók! <#eljen><#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

zolee145
Ez mitõl a jövõ Indy autója? Ez lehet akár a jelené is, vagy a múlté, semmi extra.

A DW egy kicsit elszállt, de ha egy kicsit emészthetõbbé tennék pár apró átalakítással simán azt mondanám, hogy annak van jövõje. Pl az elsõ nyomtávon szélesítenének, meg a hátsó rész nem takarná annyira a kereket már készen is lenne. Az marha jó ötlet, hogy maga a kocsi a szárny.

Jacek
meg szerencse😄

Dietrich
mert elõre közölte a lola az õvék nem lesz olyan mint a DW..

Norbi1990
Tudom, hogy az, csak nagyon hasonlít a F1-es gépekre.
Jacek
indy

Norbi1990
Ez F1 prototípus? 😄
Majnem úgy néz ki mint a mostani F1 kocsik.
Dietrich
Lola concept..

akkoe passz😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

totti10
nincs fent egyiken sem

hajrá,lilák!

mondjuk a banner alatti valamelyik linkrõl?
pl. rfactorcentral, nogrip?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

totti10
sziasztok

nem tudjátok véletlenül hol lehet letölteni ezt a módot?

http://www.youtube.com/watch?v=z7JJQweG9gE

hajrá,lilák!

Dietrich
az mindegy..brazil-brazil 😉

bosco05
Miért nem kerül át WIPsbõl a pálya a többi tölthetõ közé? Nekem csak WIPS-be dobja ki, bár tölteni tudom.
Ginger17
Sao Paulo... nem Rio. <#wink>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Norbi1990
Lehet Magyarok aszfaltoztak azon a kis területen <#idiota>
Dietrich
Tommy78 és Kopi megcsinálta azt a Riói pályát amin majd elõször megy az Indycar..

"Amúgy egy-két adat a pályáról:

A valódi pálya hossza 4.160 km az enyém: (mivel pontosan nem tudom lemérni az rFactor számolja de csak a 100 métereket) egy kör megtétele után 4.1 km volt a számlálóban, ez már jó jel mert max 90 méter eltérés lehet, mentem még 1 kört, és akkor 8.3 km volt benne, szóval pár méter eltérés lehet benne. A köridõkre majd kiváncsi leszek a valós meg a játékban elértek között, bár ez nagyban függ a modtól is.
A pályán 314 órán át dolgoztam, 190 object található a pályán, összesen 135 textúrát használtam benne.
Mivel van egy másik srác is aki csinálja a pályát, ezért állt szándékomban kiadni 1.0-ként, mivel 1.0 alatt nem lehet kiadni Centrálon pályát, természetesen egybõl utánam kiadta a gyerek is.
Ami szintén természetes, de irtam is, hogy lesz frissített verzió a valós verseny után, mivel utána már több infónk lesz a pályáról, eddig csak a google és a virtuális bemutató volt az ami alapján készíthettem a pályát"

valaki más is csinálta és ahogy Tommy kirakta a centralra õ is..viszont érdemes megnézni a kettõ közti különbséget a Community Rating-nél.

Dietrich
már csak azt nem érte,..hogy száll be a versenyzõ a cockpitbe? darun beleengedik? <#hehe>

batihu
Ez legalább jól néz ki! Nagyon tetszik! Bár nekem a Swift-es elképzelés is bejön! <#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Dietrich
champcarban utcai versenyen volt már ilyen..
hatalmas gödör Miamin, vasúti sín san joseba vagy kimozdult csatorna fedelek (ez volt Monacoban is F1-en már)

zolee145
A vége meg olyan volt mintha mi lettünk volna a pályán.😄

gviski
hosszú nap volt a Nascarba...

Virtual SimRacing

Rojales
azért ilyet se tul sokszor láttam 😄

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

zolee145
Asszem az iRacinges srácok már csomagolják a lézer cuccot és mennek Daytonába adatot gyûjteni a kátyúról.<#idiota><#hehe>

bardocz
Ez legalább OPEN wheel. Meg nem is olyan rossz.
Toby0501
Még mindig a Swift terv a legszebb..

Dietrich
Honda concept autó..

Honda Concept (1322) 39%

Dallara Concept (506) 15%

DeltaWing Concept (634) 19%

Lola Concept (168) 5%

Swift Concept (754) 22%

Total Votes: 3384

A DW 4%-al nõtt........