rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simcompany
Vitát lezárva (részemrõl) egy igazán király 2010-es év jön, fõleg nekem.
Jónak és változatosnak ígérkezik az F1. A WTCC-ben végre drukkolhatunk Michelisznek. Aki figyelemmel kiséri, Tim Gábornak is drukkolhat a Suzuki Kupában.

És persze akinek 2 kerék is elég, annak Talmácsit is lehet figyelni. Lesz itt minden 😊

És én még végignézném az összes F2, GP, GP3, DTM, F3 futamot. Hát ez nem fog sikerülni 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

zolee145
Mindenki tényként írja le a saját véleményét, mivel (elvileg) hisz abban amit leírt. Te is tényként írtad le, hogy badarságokat írtam.

Ugye nem kell minden szó elé odaírni, hogy szerintem, és ez természetesen nem a világ nagy igazsága, hanem a saját véleményem? Ne komolytalankodjunk már.😄

Amúgy meg csak nézd meg a "nagy" világranglistát: onnan indul a dolog, hogy az F1 a legjobb széria, így az ott elért eredmények érnek a legtöbbet...
Nézd meg nyílt szervereken mibõl van a legtöbb, melyik futamon vannak a legtöbben.

Nézd meg, hogy melyik online közvetítést nézik a legtöbben. Mindegy, hogy nem történik semmi, vagy csak alig valami, nézik. Mindegy ha kommentár sincs, nézik. Szerintem ha álló kép lenne akkor is néznék.😊

Szedd össze az itt legtöbbet feltett kérdést. Valószínûleg a "kijött-e már az új F1 mod?" fog nyerni.

Ez szerintem (látod: SZERINTEM) az elõbb leírtakból adódik. Az egyik állítás rögtön hoz magával egy másikat. Így mûködik a média. Pont mint a reklámokban: az igazõ nõk ezt a lapot olvassák = aki nem ezt olvassa nem igazi nõ. Egy gondoskodó anyuka ezt és ezt a pelenkát, kenõcsöt, ruhát bébiételt adja a gyerekének = aki nem, az nem gondoskodó anyuka.
Az F1 a legjobb sorozat = a többi szar. Az F1-ben vannak a legjobb pilóták = aki nem az F1-ben van az szar.
Ha a legjobbakhoz akarsz tartozni mit teszel? F1-ezni mégy, hiszen akkor a középmezõnybeli teljesítményed is felértékelõdik, hiszen azt a legjobbak közt érted el a legjobb szériában.

Mégegyszer csak neked: SZERINTEM.

Ezzel nem azt mondtam, hogy az F1 szar (bár mondjuk izgalmasnak éppen nem mondható, de szerencsére én még emlékszem arra amikor az volt), és azt sem, hogy az F1 pilóták szarok. Egyszerûen csak túl vannak értékelve, SZERINTEM indokolatlanul.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

pointer4
Tökéletesen igazad van!
simcompany
A F1-ben nagyrészt a világ legjobb pilótái vannak, kb 70%-ban. Nem azt mondom hogy itt lévõ pilóták a világon a legjobbak, de azok közül valóak. Az F1 való eljutás optimális esetben gokart, formula ford, f3, gp2 bajnoki címek során vezet.

Aki már próbált bármilyen sorozatban bajnoki címet elérni, az tudja, hogy oda extrém tehetség kell, és persze megfelelõ anyagi háttér. Ha valaki ezt évrõl évre meg tudja ismételni, arról kijelenthetjük, hogy igencsak érti a dolgát.

A fizetõs pilóták is vannak, mint pl Picquet, Petrov, akik azért szép mennyiségû bajnoki címet halmoztak fel, persze ez köszönhetõ annak is hogy folyamatosan anyagi stabilitással versenyeztek. De akkor is jó versenyzõk.

És van egy-két kivétel, pl Baumgartner, Ide, stb, akik sehol semmiben nem nyertek, egyszerûen folyamatosan feljebb vásárolták magukat.

A 2010-es mezõnyben nem látok tehetségtelen pilótát, sõt az eddigi legerõsebb mezõny, akikre emlékszem.

Ellentétben a fent leírtak pl a WTCC-vel, ahova inkább menekülnek máshol nem jól teljesítõ pilóták, pl. Tarquini egy pillanatig nem volt jó pilóta az F-ben, most WTCC világbajnok. DTM top pilóták, akik F1-et tesztelnek sehol sincsenek az éles pilótákhoz képest.

Tehát én simán kijelentem, hogy ha átlagot veszünk, akkor a legjobb pilóták igenis az F1-ben vannak.

Roger6
Mondjuk a Monika Show-t én sem tenném egy kategórába az F1-el, de azt meg nem zolee mondta.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Megmutatnád még mindig azt a részt, ahol leszólta az F1-et? Mert nagyon ezt hajtogatod. Hol van az, hogy szar-mocsok-szenny F1, meg fostalicska pilóták? Sehol, de mivel te F1 rajongó vagy, nem tudod pártatlanul nézni a dolgot, így ha valaki mond valamit az F1-rõl, ami nem dícséret, akkor azt egybõl támadásnak veszed. Annyit mondott, hogy az emberekkel ehitették, hogy bla-bla-bla. Nem azt mondta, hogy pedig ezek a világ legszarabb pilótái meg autói. Értelmezd.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Totti5
Tehát az F1nek ehhez semmi köze, akkor leszolt valamit ami nem is létezik? -.- ha õ F1 játékos lenne vagyis látná a bajnokságokat és játszana is akkor nem írta volna ezt, de feltehetõleg nem az F1 a kedvenc sorozata. Bajnokságokból nincs olyan nagyon sok, elég csak a bannerra nézni, mármint nincs sok komoly több éves tapasztalattal és profizmussal a háta mögött futó bajnokság, csak a 7 db, de azt is lehetne szûkíteni hogy kik foglalkoznak csak F1el, mert az sem mind1.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Roger6
Ha ezt látod ki belõle, akkor olvasd át mégegyszer, és értelmezd újra. Ám ezúttal ne legyél pesszimista, ne azt vedd alapul, hogy támadnak. Légy semleges. És tessék!<#eljen>

Norbi1990
Ez azért van így elsõsorban, mert a TV-ben és minden média formában az F1 a legfelkapottabb.
Ha pl lenne másik például WTCC, vagy NASCAR vagy akármi ilyen nagyobb kasztnis sorozat ami legalább ennyi figyelmet kapna mint az F1 akkor szerintem csúnyán kikapna 😊
Nightt
Nem, az altalanos mentalitast szolta le!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Ki volt az aki elhitette az emberekkel, hogy a legjobb versenyzõk az F1-ben vannak ? Mikor folyamatosan arról szolnak a hírek, hogy éppen ki vásárolta be magát vmelyik csapathoz, amit az elsõ mondat után írt az meg a saját véleménye, amit tényként állít be, és nagyon messze van a valóságtól.
Totti5
Te! ha nem az F1 játékosokat illetve a bajnokságokat vagyis az F1et szólta le akkor nem tudom hogy mit...

Nightt
Sztem abszolut igaza van!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Roger6
Te! Hol látod, hogy az F1-et fikázza?

Totti5
Veled meg elhitették hogy ha az F1et fikázod akkor az jó dolog és okos is. El vagy tévedve.

Ennyi badarságot rég olvastam 1 hsz-ben...
zolee145
Mert elhitették az emberekkel, hogy mivel maga az F1 autó a leggyorsabb így aki ott versenyez a legjobb. Ebbõl következik, hogy online is a legjobbak F1-eznek, amibõl szintén következik, hogy ha F1-ezem akkor a legjobbak közé tartozom.
Persze nincs összefüggés még a valóságban sem, online meg aztán végképp nem, de ciki nem a legmenõbb szériában nyomulni...

simcompany
Ez sajna igaz..

morfeusss
Nem éri meg nekik...Mit kell a Magyarnak? Monika show, Foci, F1...A szimulátoros rétegnek is a 80%-a olyan hogy csak F1.

simcompany
Nincs kipörgésgátló... Egyébként marha jók a hangok.

bardocz
Olyankor legalább könnyû dolgom van a tv-zéssel, végigkapcsolgatom a sportcsatornát, megnézem megy-e spongyabob, majd kikapcsolom inkább😄
bardocz
A bicikli még oké, az nem olyan vészes, de a foci az kurvára felbasz.
simcompany
Teniszt ne is mond... Van egyébként simán minden nap olyan idõszak, amikor a ÖSSZES sportadón foci megy.

Az a lényeg, hogy tenisz meg bicikli legyen+foci a nap 24 órájában <#levele>
simcompany
Annyi eszük nincs. Minden szart tudnak közvetíteni, csak az érdekes dolgokat nem.

Norbi1990
Esetleg valami magyar csatorna.
Titkon reméltem, végre mááár! <#lookaround>

Már csak annyit kéne elintézni, hogy az a marha eurosport ne ossza meg a 2 csatornája között az elsõ meg a második versenyt, eurosport 2-esem ugyanis nincs. Vagy kezdje el valamelyik más csatorna is sugározni, reklám nélkül...
jobb.. :p

autók adataival hogy haladtok, nem lesz vmi zárt béta mostanában ? :-)

Toby0501
Mert az EA-nél elb*szták a specular map-et..<#idiota>

Így megfelel?<#gonosz1>

akkor lehet szombaton nézni, bedy és toby jó kis közvetítést csinál 😊

simcompany
Nem ez a baj, ma este nekünk is tesztfutam van.

"Új jelentkezõknek akik nem vettek részt korábbi HRC bajnokságokban, egy tesztversenyen való részvétel, amin egy BT. vagy egy Vezetõségi tag ellenõrzi az új versenyzõ vezetõi képességeit!

Ez alól kivétel, az a versenyzõ, aki bármilyen MASZIM jogosítvánnyal rendelkezik! "

kormány miért ien ronda mindegyik autóban ? :/

ám grat, ezenkívül nagyon jól néz ki <#worship>

simcompany
Akkor mégse 😞

oks, de csak akkor jöhet bárki is ha ma este jönnek tesztfutamra, meg persze elolvassák a szabályzatot ;-)

simcompany
Elvileg a most szombat a Simco-soknak szabad, megpróbálok egy "delegációt" összeszedni.

bazzz.. jópárszor beraktam hogy ezzel reklámozzatok >.<

SimaSuna
Az autók elérhetõségei a mai tesazt futam után változhatnak!
SimaSuna

A HRC-Team 3. bajnoki futamához érkeztünk, aminek az olaszországi Monza ad otthont.
Megemlítem a Ford GT40, a BMW CSL és a Ford Capri RS 3100 jelenlétét.
Ezekkel az autókkal és a HRC többi tagjaival kell megküzdeni a rajthoz állóknak!
A bajnokság jelenlegi felállása:

1. Taky - Takács Gyula - 258p
2. Night - Nagy Szilárd - 240p
3. Fundiego - Fundelits Dávid - 216p

ÉLÕ Közvetítés! -> HRC - Histroic TV

Izgalmas Verseny elé nézünk! 😊

Toby0501

Ulvar
HAJRÁ NORBI!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

batihu
El sem hiszem, eddig csak reménykedtem! Nem gondoltam, hogy tényleg sikerülhet! Hajrá Norbi!<#eljen><#worship>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Dietrich
az hogy akarsz és nem szeretnél..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kiki888
a legtöbb publikus szerón csak az alap rft, a trackpack meg a low machine patch kell (1. patch)

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

simcompany
itt kérdezd meg
F1rft.net

Hali,játszani akarok F1RFT 2009 moddal neten,de amikor belépek azt irja hogy F1RFT.HDV eltérés.Felraktam a modot,pályákat,updata és updata1-et.mi lehet a gond?

ECS a790gxm-a alaplap.Phenom 2 710 proci,2giga geil ultra DDR2 800mhz ram,asus 4870,160giga vinyo,

Nightt
<#taps>

simcompany
VÉGRE!! De jó lesz nézni.

zolee145
Persze lehetne, sõt kellene is finomítani a dolgon, de kb a nyomtáv és a hátsó kerék szabaddá tétele elég is.

zolee145