rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jónak és változatosnak ígérkezik az F1. A WTCC-ben végre drukkolhatunk Michelisznek. Aki figyelemmel kiséri, Tim Gábornak is drukkolhat a Suzuki Kupában.
És persze akinek 2 kerék is elég, annak Talmácsit is lehet figyelni. Lesz itt minden 😊
És én még végignézném az összes F2, GP, GP3, DTM, F3 futamot. Hát ez nem fog sikerülni 😊
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Ugye nem kell minden szó elé odaírni, hogy szerintem, és ez természetesen nem a világ nagy igazsága, hanem a saját véleményem? Ne komolytalankodjunk már.😄
Amúgy meg csak nézd meg a "nagy" világranglistát: onnan indul a dolog, hogy az F1 a legjobb széria, így az ott elért eredmények érnek a legtöbbet...
Nézd meg nyílt szervereken mibõl van a legtöbb, melyik futamon vannak a legtöbben.
Nézd meg, hogy melyik online közvetítést nézik a legtöbben. Mindegy, hogy nem történik semmi, vagy csak alig valami, nézik. Mindegy ha kommentár sincs, nézik. Szerintem ha álló kép lenne akkor is néznék.😊
Szedd össze az itt legtöbbet feltett kérdést. Valószínûleg a "kijött-e már az új F1 mod?" fog nyerni.
Ez szerintem (látod: SZERINTEM) az elõbb leírtakból adódik. Az egyik állítás rögtön hoz magával egy másikat. Így mûködik a média. Pont mint a reklámokban: az igazõ nõk ezt a lapot olvassák = aki nem ezt olvassa nem igazi nõ. Egy gondoskodó anyuka ezt és ezt a pelenkát, kenõcsöt, ruhát bébiételt adja a gyerekének = aki nem, az nem gondoskodó anyuka.
Az F1 a legjobb sorozat = a többi szar. Az F1-ben vannak a legjobb pilóták = aki nem az F1-ben van az szar.
Ha a legjobbakhoz akarsz tartozni mit teszel? F1-ezni mégy, hiszen akkor a középmezõnybeli teljesítményed is felértékelõdik, hiszen azt a legjobbak közt érted el a legjobb szériában.
Mégegyszer csak neked: SZERINTEM.
Ezzel nem azt mondtam, hogy az F1 szar (bár mondjuk izgalmasnak éppen nem mondható, de szerencsére én még emlékszem arra amikor az volt), és azt sem, hogy az F1 pilóták szarok. Egyszerûen csak túl vannak értékelve, SZERINTEM indokolatlanul.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Aki már próbált bármilyen sorozatban bajnoki címet elérni, az tudja, hogy oda extrém tehetség kell, és persze megfelelõ anyagi háttér. Ha valaki ezt évrõl évre meg tudja ismételni, arról kijelenthetjük, hogy igencsak érti a dolgát.
A fizetõs pilóták is vannak, mint pl Picquet, Petrov, akik azért szép mennyiségû bajnoki címet halmoztak fel, persze ez köszönhetõ annak is hogy folyamatosan anyagi stabilitással versenyeztek. De akkor is jó versenyzõk.
És van egy-két kivétel, pl Baumgartner, Ide, stb, akik sehol semmiben nem nyertek, egyszerûen folyamatosan feljebb vásárolták magukat.
A 2010-es mezõnyben nem látok tehetségtelen pilótát, sõt az eddigi legerõsebb mezõny, akikre emlékszem.
Ellentétben a fent leírtak pl a WTCC-vel, ahova inkább menekülnek máshol nem jól teljesítõ pilóták, pl. Tarquini egy pillanatig nem volt jó pilóta az F-ben, most WTCC világbajnok. DTM top pilóták, akik F1-et tesztelnek sehol sincsenek az éles pilótákhoz képest.
Tehát én simán kijelentem, hogy ha átlagot veszünk, akkor a legjobb pilóták igenis az F1-ben vannak.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha pl lenne másik például WTCC, vagy NASCAR vagy akármi ilyen nagyobb kasztnis sorozat ami legalább ennyi figyelmet kapna mint az F1 akkor szerintem csúnyán kikapna 😊
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Persze nincs összefüggés még a valóságban sem, online meg aztán végképp nem, de ciki nem a legmenõbb szériában nyomulni...
Már csak annyit kéne elintézni, hogy az a marha eurosport ne ossza meg a 2 csatornája között az elsõ meg a második versenyt, eurosport 2-esem ugyanis nincs. Vagy kezdje el valamelyik más csatorna is sugározni, reklám nélkül...
autók adataival hogy haladtok, nem lesz vmi zárt béta mostanában ? :-)
Így megfelel?<#gonosz1>#gonosz1>
Ez alól kivétel, az a versenyzõ, aki bármilyen MASZIM jogosítvánnyal rendelkezik! "
ám grat, ezenkívül nagyon jól néz ki <#worship>#worship>

A HRC-Team 3. bajnoki futamához érkeztünk, aminek az olaszországi Monza ad otthont.
Megemlítem a Ford GT40, a BMW CSL és a Ford Capri RS 3100 jelenlétét.
Ezekkel az autókkal és a HRC többi tagjaival kell megküzdeni a rajthoz állóknak!
A bajnokság jelenlegi felállása:
1. Taky - Takács Gyula - 258p
2. Night - Nagy Szilárd - 240p
3. Fundiego - Fundelits Dávid - 216p
ÉLÕ Közvetítés! -> HRC - Histroic TV
Izgalmas Verseny elé nézünk! 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
F1rft.net
ECS a790gxm-a alaplap.Phenom 2 710 proci,2giga geil ultra DDR2 800mhz ram,asus 4870,160giga vinyo,