rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Formula 3500 Worldseries 2010 1.10

fogalmam sincs milyen ez a mod de a renault 3.5 a valóságban nagyon jó a hangja 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nightt
Engem erdekelne<#eljen>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany
Ez annál sokkal régebbi korszak lesz.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Dietrich
Montoya megfogalmazta már..
amerikában 80% az embertõl függ a F1-ben 80%-ban a technikától..
én hiszek neki.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Az ide-oda menésrõl meg a sikerességrõl: ha valaki az Indy-be megy akkor van jópár csapat akivel gyõzhet. A NASCAR-ban szinte bármelyik csapattal gyõzhet.
Az F1-ben a sikeresség 90%-ban attól függ, hogy hova kerülsz. 2009-ben a Brawn-nal szinte bárki nyert volna, de minden évnek megvan a nyerõ csapata, általában ugyanabból a hármasból kerül ki az aktuális legjobb, leszámítva a tavalyihoz hasonló meglepetés éveket, ami most volt, meg majd megint lesz egy ilyen 20 év múlva. Az F1 tényleg hûen tükrözi az aktuális erõviszonyokat...

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
"Szóval lehet, hogy izgalmasak az amcsi futamok, meg szoros befutók vannak a hülye szabályaik miatt, amik csak a nézõket szolgálják és nem a valóságos erõsorrendet mutatja."

ezen jót derültem 😊

üdv. vki segítene hol kell átállítani az F1es játékban rfactoron a szabadedzés és idõmérõk idejét? kössz!! F12009 sompir mod..
Dietrich
Mario '78-ban F1 VB volt!

Dietrich
az 91-es F1 mod és már csak 1 futam van belõle utána jön az Indycar ismét.

zolee145
Montoya?😊 De miért a múlt idõ? Még most is NASCAR-ozik.😊

Ulvar
Már nem sokáig, mert mindjárt vége. Utána IndyCar meg valós F1 meg Nippon marad.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nightt
Ilyent mar szervez a maszim, nem?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany
..és valószínûleg a világ legjobb pilótáit meg sem ismerjük, mert nem gazdag családba születtek. A Hamilton story persze nagyon szép, csak én azt qvára nem hiszem el.

Kanyarodjunk egy picit az rFactor-hoz is 😊 az ETCC 1979-es bajnokság után valószínûleg egy régi F1-es (1967-1979 valamelyik) bajnokságunk lesz, kéthetente hétfõnként. szívesen összetársulnék olyan ligával akik tudnak ilyen vasakat terelni, és szeretik is. Mert sajnos önerõbõl nem vagyunk többen 13-14-nél többen, jó lenne nagyobb mezõny.

Ulvar
Igen vazze marhára igazad van 😄. Olyan jókat alszok ebéd után de tényleg...és este meg ébren tudok maradni. F1 után IndyCar...kurva jó 😄.

Tavaly legalább is ez volt...remélem változik idén...

Amúgy meg Villeneuve egy dolog, ott volt szegény Greg Moore...de említettem Mario Andrettit is...

Most én kérdezem mond meg nekem hogy Mansell, Piquet hogyan szerepelt az IndyCarban Oválon? Bénán...A többi az F1es múltjuk miatt érthetõ okokból jóval jobb...

Mario Andretti 4xes IndyCar bajnok, NASCARban megnyerte a Daytona 500at, megnyerte az IndyCarban az Indy500at. Volt egy F1 VB 3. helyezése és 1. helyezése a Lotussal emellett indult gyorsulási versenyeken. Rajta kívûl 1 pilóta van még akik szerepelt NASCARban, IndyCarban és F1ben is, és sikeres is volt mind 3ban bár nem annyira mint Andretti és Nem is Amerikai...lehet tippelni.

Attól függetlenül hogy Olasz származású, Amerikai pilóta...Európából nem ismerek hasonló embert aki ennyi rangos versenyt megnyert volna.

simcompany
Tény. Amerika a legnagyobb császár a show-ban. Ez tény. Az NFL meccseket tátott szájjal nézem végig. De a Nascar, Champcar, Trucksman pl kiveri a biztosítékot nálam. Viszont vannak baszott jó sorozataik, kisebb pénztárcájú embereknek.

zolee145
Ebben igazad van. Azok a szemét amcsi szabályalkotók kitalálnak olyan dolgokat amik a nézõket szolgálják. Undorító, komolyan mondom.
Milyen dolog már az, hogy kifizeti a nézõ két hamburger árát a belépõjegyért és jól szórakozik a futamon? Nem is értem hogy képzelik.
Hol marad így a valós erõsorrend megállapítása? Tessék mindig úgy alakítani a dolgot, hogy a leggazdagabb csapat végezzen elöl a többiek meg mögötte, a valós erõsorrendnek megfelelõen.
Arról nem is beszélve, hogy nem elég, hogy keveset fizet a jegyért még állandóan gyalogolnia is kell, mert direkt kitolásból beengedik õket a pilótákhoz. Két hamburger ára elmegy a jegyre, a másik kettõnyi kalóriát legyalogolja magáról...a NASCAR miatt fognak lefogyni az amcsik. Katasztrófa.<#idiota><#hehe>

Phill Hill és Richie Ginther már húszas éveik elején Európában versenyeztek, szóval nem volt amerikai versenyzõi múltjuk.
Szerintem Smici arra gondolt, ha átjön egy Indycar (Champcar vagy akárhogy hívják) bajnok az F1-be, hát csúnyán kikap, míg egy középszintû F1-es pilóta átmegy és szénné veri õket. Mansellrõl ne is beszéljünk...
Most mondhatjátok, hogy itt van Villeneuve. Csakhogy a Williams akkor kimagaslott a mezõnybõl és késöbb Button rendre el is verte a BAR-nál.

Szóval lehet, hogy izgalmasak az amcsi futamok, meg szoros befutók vannak a hülye szabályaik miatt, amik csak a nézõket szolgálják és nem a valóságos erõsorrendet mutatja.
morfeusss
Na hát az meg a másik az Euro 2...Farönkcipelés/emelés/vágás, kutya reptetés, sakk, domino, ilyen asztali lövõs izé...és ennek kontrasztjául a világ legszínvonalasabb foci bajnoksága...Ez kb olyan mintha mittomén az Echo TV megvenné az F1 közvetítési jogait.

Smici1985
A F1-bõl Amerikába ,fõleg az Indycar-ba, meg a volt CART-ba , érkezõ pilóták több sikert értek el, mint az Amerikából a F1-be érkezõk. Szerintem. De mondjuk ezek rossz összehasonlítások, mert nem egyforma szabályok vannak, nem is lesznek. Ez nem is baj, mert ez a jó benne.

Nekem mondjuk majdnem mindegy milyen autóversenyt adnak a TV-ben, mert amit lehet megnézek. Bár mondjuk nekem a sakkon, a teniszen, a golfon meg a Eurosport által elõszeretettel adott Dominó VB-n kívül, mindegy milyen sport megy megnézem.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

simcompany
Jó, értsd félre. Mindegy. Szeretem az F1-et nézni. Az amcsi sorozatokat nem bírom. Kész, passz.

Ulvar
1961 - Phil Hill, Dan Gurney, Richie Ginther
1963 - Richie Ginther
1977 - Mario Andretti
1978 - Mario Andretti...

és még sorolhatnánk...

Smici1985
De ha Amerikából jön versenyezni valaki a F1-be, akkor miért nem ér el jó eredményeket?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

zolee145
Mit látsz a fejlett technikából verseny közben?😊

gviski
Ha már NASCAR akkor itt van a kis Amerikai kalandunk :-)

Ha minden jó megy akkor lesz folytatás is :-)

Virtual SimRacing

morfeusss
Egy Európainak az F1 a király az Amcsiknak meg a Nascar. Az amerikaiknak eszük ágában nincs átjönni mert más a légkör, és több is a pénz az egészben. Az hogy kinek mi tettszik az meg tényleg szubjektív. De amit Emerico írt az tényleg igaz, egy F1-es modot lehet a legkevésbé jól leszimulálni.

Abban nem értek veled egyet Emerico, hogy az F1ben a legnagyobb a taktika, fõleg idéntõl, ahonnan gyakorlatilag nem is lesz taktika a benya miatt.

Nascarban 20000 dolog dönt taktikában...Kimész nem mész ki, kibírja-e a benya, kettõ vagy négy kereket cserélsz, spórolsz-e és nyersz vagy nem spoórolsz és elfogy a benyád az uccso körben. Sokkal nagyobb taktika dominál a Nascarban.

A ki mit nézhez visszatérve, én is úgy vagyok vele, hogy mindent egyformán szeretek ami autóverseny. Hogy Palik Lacitól idézzek; "A balmazújvárosi gokartverseny"-t is megnézném hogyha adná vmi tv...De úgy nem szabad leülni ovált nézni hogy F1-es szemmel nézed 😊

Toby0501
😄

bardocz
Mondá az úr, és teszik.
gviski
Ovalba akkor is a NASCAR az isten :-P

Virtual SimRacing

simcompany
salakmotorosokkal akkor mi van? 😊

gviski
és Ovalba a NASCAR :-P

Virtual SimRacing

Totti5
Minden sportnak megvannak a sztárjai és a legjobbjai. Motorosoknál Rossi, Rallyban Loeb, WTCCben Priaulx stb stb... Õk a legjobbak és persze mellettük még van jópár kiemelkedõ tehetség és potenciális VB esélyesek. Ezeket kár lenne egybevenni és kijelenteni hogy ki a legjobb, mert akkor Rossi lenne az a 9 VB Címével ami megkérdõjelezhetetlen😊

Tény hogy az F1ben van a legtöbb pénz, és a legnagyobb a presztizse, hisz ezt közvetíti minden csaptorna és az is tény hogy nem könnyû mûfaj, de csak egy a sok közül és nem a legjobb. A Formula autózásban viszont a legjobb és tényleg a királykategória, de csak ott, ahogy a WRC a rallyban és a MotoGP a motorozásban...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

simcompany
Valahogy így vagyok ezzel én is. Szimulátoron nem szeretem az F1-et, nem lehet jól megcsinálni, túl gyors minden, az autók fizikája bugyuta, reflex gyakorlat inkább mint versenyzés. Sokkal jobban élvezek egy nagy dögöt vezetni. De pl ha meg kell néznem egy ovált akkor ott lövöm fejbe magam.
Az F1 engem akkor is leköt ha egy db elõzés sincs, imádom nézni a taktikát, a fejlett technikát stb.
De valószínüleg ebben az évben a WTCC lesz a nyerõ, ha Norbi ütõképes tud majd lenni.

Toby0501
Még rosszabb, hogy ow-bõl ment ow-be és mégse ment neki.. 😊
Szerintem soha nem fogjátok megtalálni az autóversenyzés királyát, mert nincsen. Kinek mi tetszik. Nekem pl az F1 tetszik, de F1 szimulátorokkal utálok játszani.. Amikor Indy'95-el mentem, nagyon tetszett, megnéztem egy futamot és halálra untam magam.. Ugyan úgy nem történt az oválon semmi látványos, mint ahogy a F1-ben sem történik semmi.. Aztán lehet, hogy pont rossz futamot fogtam ki.

Senki nem mondta, hogy az.
bardocz
Hisztizzetek gecik!<#idiota>
Dietrich
hát õ nem is nascar bajnok 😉

Most erre mondjam azt, hogy miért nem jönnek az F1-be a NAGY Nascar bajnokok 😊, mert tankot kellene építeni nekik ?, Bourdais szenvedése az F1-ben milyen volt ? Pedig tud vezetni, nem kicsit.
bardocz
Olyan bubu nekem is kéne.
gviski
Jó ez is igaz 😄

Virtual SimRacing

zolee145
Vezetéstechnikailag nem tudom melyik milyen, a szimulátor nem biztos, hogy mérvadó. Viszont valószínûleg a rali bünteti a legjobban a hibákat, bár ez pályától is függ.

gviski
Mondjuk vezetés technikailag szerintem is a Rally a TOP

Virtual SimRacing

gviski
jaja V8 is egy nagyon jó bajnokság 😄 szóval vannak itt jó bajnokságok, és ha még azt mondjátok hogy az F1be vannak a legjobb pilóták lenne egy kérdésem.
Az mért van hogy a NAGY F1-es pilóták (köztük van olyan aki VB-t is nyert) átmennek pl NASCARozni és mégse nyerik hülyére magukat? pedig csak "körve-körbe" az egész...
Szóval az F1 európába nagyon jó el van adva, és megy a paraszt vakítás hogy ez az isten :-)

Virtual SimRacing

bardocz
Márminthogy ver mindent, estére buta leszek úgytûnik :o
bardocz
De akár BTCC. Nem csak a két véglet létezik. És a rally még mindig van mindent😛
Dietrich
vagy van mondjuk a V8 supercars is..abba nem lehet belekötni mert road pályán mennek 😉

gviski
F1 Európába a legjobbal eladott széria. Magyarországon meg pláne csak F1 az isten. De ha áttekintünk tengerentúlra, akkor mi az F1? ott olyan az F1 mint itt a NASCAR, de TÉNY hogy pl míg volt F1 indianapolisba sose volt telt ház, míg az Indy500-on vagy a Brickyard 400-on telt ház volt indianapolisba...

Szóval egy európainak nehéz megértenie hogy az F1 szar, és egy unalmas sorozat, és idén is így lesz... Elrajtolnak max 1-2 hely változik és egymás mögött befutnak... Ennél van sokkal jobb sorozat valami NASCARnak hívják, de itt az európaiak ezt úgyse értik :-P

Virtual SimRacing

simcompany
Már van is bajnokság egyébként. Most vasárnap néztem azt hiszem Simsporttv-n. A Sas-Kabaré színvonalát ütögette alulról.

F1 frusztráció ON
pointer4
2010-F1 módról dobna valaki egy letöltés linket? <#zavart1> És a kers-gomb az meik?<#vigyor>