rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fogalmam sincs milyen ez a mod de a renault 3.5 a valóságban nagyon jó a hangja 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
amerikában 80% az embertõl függ a F1-ben 80%-ban a technikától..
én hiszek neki.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az F1-ben a sikeresség 90%-ban attól függ, hogy hova kerülsz. 2009-ben a Brawn-nal szinte bárki nyert volna, de minden évnek megvan a nyerõ csapata, általában ugyanabból a hármasból kerül ki az aktuális legjobb, leszámítva a tavalyihoz hasonló meglepetés éveket, ami most volt, meg majd megint lesz egy ilyen 20 év múlva. Az F1 tényleg hûen tükrözi az aktuális erõviszonyokat...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
ezen jót derültem 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Kanyarodjunk egy picit az rFactor-hoz is 😊 az ETCC 1979-es bajnokság után valószínûleg egy régi F1-es (1967-1979 valamelyik) bajnokságunk lesz, kéthetente hétfõnként. szívesen összetársulnék olyan ligával akik tudnak ilyen vasakat terelni, és szeretik is. Mert sajnos önerõbõl nem vagyunk többen 13-14-nél többen, jó lenne nagyobb mezõny.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Tavaly legalább is ez volt...remélem változik idén...
Amúgy meg Villeneuve egy dolog, ott volt szegény Greg Moore...de említettem Mario Andrettit is...
Most én kérdezem mond meg nekem hogy Mansell, Piquet hogyan szerepelt az IndyCarban Oválon? Bénán...A többi az F1es múltjuk miatt érthetõ okokból jóval jobb...
Mario Andretti 4xes IndyCar bajnok, NASCARban megnyerte a Daytona 500at, megnyerte az IndyCarban az Indy500at. Volt egy F1 VB 3. helyezése és 1. helyezése a Lotussal emellett indult gyorsulási versenyeken. Rajta kívûl 1 pilóta van még akik szerepelt NASCARban, IndyCarban és F1ben is, és sikeres is volt mind 3ban bár nem annyira mint Andretti és Nem is Amerikai...lehet tippelni.
Attól függetlenül hogy Olasz származású, Amerikai pilóta...Európából nem ismerek hasonló embert aki ennyi rangos versenyt megnyert volna.
Milyen dolog már az, hogy kifizeti a nézõ két hamburger árát a belépõjegyért és jól szórakozik a futamon? Nem is értem hogy képzelik.
Hol marad így a valós erõsorrend megállapítása? Tessék mindig úgy alakítani a dolgot, hogy a leggazdagabb csapat végezzen elöl a többiek meg mögötte, a valós erõsorrendnek megfelelõen.
Arról nem is beszélve, hogy nem elég, hogy keveset fizet a jegyért még állandóan gyalogolnia is kell, mert direkt kitolásból beengedik õket a pilótákhoz. Két hamburger ára elmegy a jegyre, a másik kettõnyi kalóriát legyalogolja magáról...a NASCAR miatt fognak lefogyni az amcsik. Katasztrófa.<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Szerintem Smici arra gondolt, ha átjön egy Indycar (Champcar vagy akárhogy hívják) bajnok az F1-be, hát csúnyán kikap, míg egy középszintû F1-es pilóta átmegy és szénné veri õket. Mansellrõl ne is beszéljünk...
Most mondhatjátok, hogy itt van Villeneuve. Csakhogy a Williams akkor kimagaslott a mezõnybõl és késöbb Button rendre el is verte a BAR-nál.
Szóval lehet, hogy izgalmasak az amcsi futamok, meg szoros befutók vannak a hülye szabályaik miatt, amik csak a nézõket szolgálják és nem a valóságos erõsorrendet mutatja.
Nekem mondjuk majdnem mindegy milyen autóversenyt adnak a TV-ben, mert amit lehet megnézek. Bár mondjuk nekem a sakkon, a teniszen, a golfon meg a Eurosport által elõszeretettel adott Dominó VB-n kívül, mindegy milyen sport megy megnézem.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
1963 - Richie Ginther
1977 - Mario Andretti
1978 - Mario Andretti...
és még sorolhatnánk...
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Ha minden jó megy akkor lesz folytatás is :-)
Virtual SimRacing
Abban nem értek veled egyet Emerico, hogy az F1ben a legnagyobb a taktika, fõleg idéntõl, ahonnan gyakorlatilag nem is lesz taktika a benya miatt.
Nascarban 20000 dolog dönt taktikában...Kimész nem mész ki, kibírja-e a benya, kettõ vagy négy kereket cserélsz, spórolsz-e és nyersz vagy nem spoórolsz és elfogy a benyád az uccso körben. Sokkal nagyobb taktika dominál a Nascarban.
A ki mit nézhez visszatérve, én is úgy vagyok vele, hogy mindent egyformán szeretek ami autóverseny. Hogy Palik Lacitól idézzek; "A balmazújvárosi gokartverseny"-t is megnézném hogyha adná vmi tv...De úgy nem szabad leülni ovált nézni hogy F1-es szemmel nézed 😊
Tény hogy az F1ben van a legtöbb pénz, és a legnagyobb a presztizse, hisz ezt közvetíti minden csaptorna és az is tény hogy nem könnyû mûfaj, de csak egy a sok közül és nem a legjobb. A Formula autózásban viszont a legjobb és tényleg a királykategória, de csak ott, ahogy a WRC a rallyban és a MotoGP a motorozásban...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az F1 engem akkor is leköt ha egy db elõzés sincs, imádom nézni a taktikát, a fejlett technikát stb.
De valószínüleg ebben az évben a WTCC lesz a nyerõ, ha Norbi ütõképes tud majd lenni.
Szerintem soha nem fogjátok megtalálni az autóversenyzés királyát, mert nincsen. Kinek mi tetszik. Nekem pl az F1 tetszik, de F1 szimulátorokkal utálok játszani.. Amikor Indy'95-el mentem, nagyon tetszett, megnéztem egy futamot és halálra untam magam.. Ugyan úgy nem történt az oválon semmi látványos, mint ahogy a F1-ben sem történik semmi.. Aztán lehet, hogy pont rossz futamot fogtam ki.
Az mért van hogy a NAGY F1-es pilóták (köztük van olyan aki VB-t is nyert) átmennek pl NASCARozni és mégse nyerik hülyére magukat? pedig csak "körve-körbe" az egész...
Szóval az F1 európába nagyon jó el van adva, és megy a paraszt vakítás hogy ez az isten :-)
Virtual SimRacing
Szóval egy európainak nehéz megértenie hogy az F1 szar, és egy unalmas sorozat, és idén is így lesz... Elrajtolnak max 1-2 hely változik és egymás mögött befutnak... Ennél van sokkal jobb sorozat valami NASCARnak hívják, de itt az európaiak ezt úgyse értik :-P
Virtual SimRacing