rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Egységes betûtípussal van szerintem..<#fejvakaras>

simcompany
Érdemes lenne egységes betûtípussal aminek van hosszú ékezetes karaktere 😊

Egyébként majd nézem, nem indulok, túl másnapos vagyok hogy kibogarásszam mit hogy kell telepíteni, nevezni stb 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

simcompany
Nincs más link? Ez nem akar bejönni, de nagyon érdekelne 😊

Dietrich
nézd már meg kinn van bukó csak..
na mindegy..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Az már rég nem volt laza, ha sisakban, meg overálban vannak. Vagy tudták, hogy hé srácok, tûzbe lesz a fél boxutca, öltözzetek be?
Dietrich
tedd idõrendbe..
Alex irására mondtam a laza korszak ért véget 94-ben..és mutattam a klippet.
ezen mit nem lehet érteni?

siker 😄😄D:
<#mf2>

Toby0501
3. Nem kívánságmûsor <#idiota>

1. se nascar, se f1.. viszont :#50599..
2. ez még nem jelent semmit ;-)

bardocz
"ennek a laza világnak a benetton csalása a töltõvel vetett véget mikor a fél box lángba borult"

Ezt 90-re írtad. Aztán jön egy videó 94-bõl. Valóban nem értem.
Alexease
Ez melle ment😉
1. Ez nem az NFS:SHIFT topic
2. Meg sem jelenik PC-re😉
Toby, majd õket is kérjük.. :-)

hozzáférés medtagadva...
de nem írja át.. az idõ..
köszi!!!!!!
.rfm-ben a Practice1Duration = 60 sort állítsd be (perc), és így tovább Practice2Duration stb
üdv.
Két kérdésem lenne, hol lehet beállítani az idõt hogy hosszabb legyen pl idõmérõ ne 10 perces legyen csak, hanem több... valamelyik fájlban de melyikben? vagy a szabadedzés idejét..

help vki 😄
Dietrich
te még mindig nem érted? kibeszél 90-rõl?? 94!

Alexease
En semmit nem tudok, hivatalosan sem jelent meg semmi, majd mondanak valamit😉
Az rF Pro az ugy nez ki megyeget, abbol talan van beveteluk, az megeri, ha van ra remeny, hogy meg tobb F1-es csapatot meg tudnak fuzni, akkor egyertelmu, hogy inkabb azzal foglalkoznak. Lehet, hogy 1 F1-es csapattol tobb penz befolyik, mint egy teljes rF publikus eladasbol😉
gviski
Azt lehet tudni hogy mi lesz most az "rFactor2"-vel mert múltkor olyan hírt halottam (TSen valaki mondta), hogy a ISI leállította a projektet...

Virtual SimRacing

Alexease
Azert meg az rF-fel most nem sokminden tortenik, es egy-egy bekerult F1-es hir utan nehany tucat "off" keletkezik, nem jelenti azt, hogy szabadon lehet garazdalkodni😉 Foleg nem az egymas megszolitasanak stilusaval. Ezeket torlom, de az osszeset torolni fogom, ha nem marad normalis keretek kozott a beszelgetes.
Rojales
azért csak lehetett elõzni a régi hungaroringen is, bár az elõzés a régmult idõkben volt divat..

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

bardocz
Azt mondá az úr, hogy a flémet be lehet fejezni.
bardocz
Nézd már meg a videókat. 90-ben nem volt tankolás, és lazák voltak. A nagy tûznél meg mindenki rendes ruhában van már.
zolee145
Ez is embertõl függ. Schumachert érdekli az autó mûszakilag is, míg pl Raikkonen csak beül és vezet.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
"azért szerintem egy F1-es versenyzõnek sokkal több a mûszaki tudása"
ez is csak elvakultságot bizonyít..

jelenlegi F1 mezõnybõl soroljál fel 10 pilótát aki kimegy tesztelni az autót és megmondja mi a baja hol állitsanak rajta..

mert ez nagyjából úgy néz ki szállodából ki, boxba be, overál fel, autóba be, körözgetés után ki a boxba, vissza a szállodába.

azért azt jó lenne nem elfelejteni hogy mennek utcai és road pályákon is odaát nem csak oválon..és ott biza megkell tudni mondani mi nem jó az adott setupon kütyük nélkül amivel a F1 rendelkezik.

zolee145
És kolumbiai Lada Samara bajnokként verte agyon az F3000-es mezõnyt.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Smici1985
Tényleg az új Honda Civic Type-R-bõl még nem csináltak modot?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Smici1985
Mondjuk azért szerintem egy F1-es versenyzõnek sokkal több a mûszaki tudása, mint egy Indycar versenyzõnek és így jönnek ki ezek a különbségek. Aki Európába kezdte felépíteni a karrierjét, és az F1-be nem került be, annak az amerikai versenysorozatokban nagyobb esélye van, mert alaposan fel vannak készítve.

Na egy kis rfactor:
Lotus Elise de ez nem béta hiába van az írva. Ez az utolsó verziója. Szerintem király.
Lotus

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

gviski
Jól van na :-P ezt most benéztem wazze

Virtual SimRacing

Ulvar
Te pedig érezd már a szarkazmust bazze...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

gviski
hát nem ez jön le... inkább az hogy beszûkült a látóköre, és csak az F1 létezik számára, és minden más szar...

Virtual SimRacing

simcompany
kb 1000x többet tud az autósportról mint mi együttvéve. Szerintem vegyél vissza.

Amikor a verseny majd' felét a safetycar mögött teszik meg és öt körrel a vége elõtt engedik el õket újra, akkor tényleg kijön a vezetési tudás.

Montoya meg nem tudom hogy jön ide? Õ F3000 bajnokként ment át és verte szarrá õket.
Mindenesetre gondoltam, hogy ilyen reakciókat vált ki majd belõletek ez a hozzászólás, de ha nem gépelnék ilyen lassan, még sok példát hoznék fel, hogy miért inkább show és kevésbé sportteljesítmény az ottani versenyzés.
Dietrich
egyébként a legdurvább mai szemmel a hetvenes évek eleje..fotósok a pálya szélén miközben jönnek ezerrel vagy a startert ne is mondjam a kockással 😉

Dietrich
egyébként ott állnak a többiek a boxban nem oltanak csak bámulják 😉

Dietrich
de nincs bukósisak rajtuk csak a töltõ embereken..ezután mindenkin lett.

Dietrich
94-ben járunk.

Dietrich
kivették a szûrõt, hogy gyorsabban tudjanak tankolni..szûrõ nélkül nagyobb mennyiség benzin ment át a csövön mint szûrõvel.

bardocz
Azért voltak lazák, mert nem volt tankolás.
Norbi1990
De itt már nem kisgatyába voltak a szerelõk, hanem már overállba.
Ulvar
amúgy hogy csaltak? Mivel csaltak? A töltõvel vagy hogy volt pontosan?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich

Dietrich
ennek a laza világnak a benetton csalása a töltõvel vetett véget mikor a fél box lángba borult

Alexease
Mennyire masvilag volt, milyen lazan nyomjak a szerelok: rovidnadrag, laza polo, strandpapucs;DD
simcompany
vazze...

simcompany
Nem ajánlott mod 😊 Igazábol az alap ISI autó, csak meg van bütykölve. Semmi köze a Formula Renault 3.5-höz..sajnos.

Egyébként most találtam
http://www.youtube.com/v/CIOcMuBCrk4&feature=related

gviski
Hát igen én is hiszek neki...

Te tényleg ezek a hülye amcsi szabályok, hogy a vezetési tudás jön ki jobban tényleg elferdíti az igazi erõviszonyokat...

Jokerr!
Amúgy mielõtt valamit állítasz néz utána... sõt inkább néz meg 1-2 NASCAR és INDYCAR futamot és utána alkossál véleményt róluk...

Virtual SimRacing