rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
"matchmaker did not respond"

ezt írja ki amúgy <#rinya>
Csak nekem baszakszik az SG ? alig tudok belépni, ha nyomok egy frissítést 3 percig darál mire valamit bead, Zsír új windows.
Alexease
Nincs belole 2010, maximum keszul. Egy normalis mod legjobb esetben is az ev kozepen jelenhet meg, de ha valoban normalis, akkor csak a szezon vegen, a kovetkezo ev elejen.
Persze, ha valaki megelegszik a kinezettel, a festesekkel a csapat es a pilota nevekkel, akkor annak mar a valodi verseny 1. napjan lehet 2010 MOD-ja😊
tobias88
Hellosztok! Nálatok jó a játék multija? Mert nekem nem csatlakozik a fõszerverhez, és nem látok 1 szervert sem! Lehet hogy a netem hülyéskedik most, de azért gondoltam megkérdem, hátha!

Amúgy a legjobb f1 mod szerintem az f1rft 2009, és úgy tudom van belõle 2010es is már
Van 2010-s F1 mod, nem linkelem be, nekik is ugyanannyi beírni a google-ba, vagy a bannerba körülnézni.
zolee145
Csak az már van, 2010-es F1 meg még nincs.😊

Amúgy valahogy tényleg az F1 mod kedvelõi tûnnek a legtürelmetlenebbnek. Hogy milyen valami az senkit nem érdekel, 2010-es legyen az a lényeg.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Fige
http://www.youtube.com/watch?v=ygGA47jwrX8

rFactor Estiliga

TV cockpit nézet
Ulvar
Azon nem gondolkodtál hogy kamera gombokat váltva kijön ez?

Nekem át van állítva de asszem home, vagy delete vagy valamelyik, nézd meg controlsban.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Robez84
gyerekek! légyszi segitsen valaki mert már 2 napja ezzel szenvedek és szerintem pofon egyszerü amit nem tudok :S

Szoval mit kéne tennem ahoz hogy ilyen kamerábol lássam a kocsit mint itt a videon is:
Felvettem a tv style-t f1 2009 es modot meg minden upgrade-s és nem tudom igy beállítani:

Légyszives segitsetek , köszi elõre is

<#eljen>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

arty
<#eljen>

várom 😊

Forza.

kf1rl
Szia.

Engem érdekelne. Msn címem [email protected] . Részleteket ott meg tudnánk beszélni. Köszönöm elõre is.

van C6R-en is 😄

SL
Hellósztok!

Eladó egy Logitech Formula Vibration Feedback kormány + pedál, magyar kézikönyvel, cd-vel.
Semmi gond nincs vele nem használom ezért akarok megválni tõle
ár: 4500Ft

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

kiki888
gyonyorúú 😄

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

simcompany
az 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

mcmoha
Jol nez ki.😊 Ez valami krokodilbor? <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

simcompany
hát nem gondoltam volna, hogy egy skin 4 éves moddingolás után így megizzaszt 😊 a fenébe is rohadék egy festés

Penge88
Gratula! Szép munka, nagyon várom már hogy valami uphill pályán dörgessek vele... Milyen jó lenne, ha lenne parádsasvári hegyi verseny szakasz rFactorhoz... 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

Hello! lenne egy kérdésem. az egyik módból a másik módba átlehet vinni a creditet?

Őrült vagyok? Lehet :D

laller82
Egy két kép a készülõ Lada21074 mod-ból.
Részletesebben a blogon!!!

www.skincentral.hu

bardocz
Mondom, hogy minden más autónál tudok visszaváltani.
kifli
Üdv. elõre is bocs az off miatt

JuanG tiszteletére live for speed emlékfutamot rendezünk.

Jelentkezzetek ITT
Roger6
" Gyorsan váltok vissza, és eldobja a seggét a kocsi." - használj kuplungot, vagy ne dobáljad olyan gyorsan vissza a sebességet.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Smici1985
Új Porsche Supercup mod van? Valaki tud róla?
Ha nincs, akkor Porsche 911 GT3 RS az rfactorhoz?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

mackosajt
Ha már pont váltó a téma...

Tapasztaltabb modderektõl (de lehet egyszerû laikus is) szeretném kérdezni, hogy azt mi okozhatja, ha egy kocsiban az AI-k nem váltanak fel 1-esbõl? Végig 1-esben tolják, és ránézésre az összes file rendben van.
Ezzel szívunk már 1 ideje, de érdekes mód az egyik autóban jól viselkednek, a másikban meg ezt produkálják.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

bardocz
Marha zavaró, mert így tök értelmetlen használnia H-váltómat. Gyorsan váltok vissza, és eldobja a seggét a kocsi. Minden más autónál, ahol rendes váltó van, tudok duplán visszaváltani.
zolee145
Ez igaz. Azt nem tudtam mikor érzékeli a sebességet. Logikusan úgy gondolnám, hogy az ürest is érzékeli, magyarul tudja a progi, hogy hogy áll fizikailag a váltás.

Ha akkor kezdi lejátszani a dolgokat amikor amúgy már fokozatban van a cucc akkor az tényleg gáz. (Asszem erre majd nekem is oda kell figyelni😄 Persze ennek megvan a másik oldala is, hogy az is H váltót állít be akinek nem az van, és akkor F1 váltója lesz mindenkinek. Kár, hogy ezt a progi nem érzékeli. Na majd agyalog a problémán.)

Toby0501
Van a Modern Muscle modban. 😛 Én utálom az amerikai izomautókat, szal rám ne nagyon számíts ilyen téren, a Camaro-t is csak kényszerbõl csináltam..<#idiota>

új Mustang van-e már ? 😄D

Sziasztok!
Nem tudom ki találkozott ezzel a hibával....:Verseny,idõmérõ stb:az a.i. nem hajlandó 3-as fokozatnál feljebb váltani<#idiota>...ez elég sok pályán elõfordul+elég sok mod-al...Mi lehet a hiba?A játék eredeti,a mod-ok pedig:indy 1995,indy 2007,08,fsone 2008,f-430 lm,fvrv8_08.
Köszönöm a segítséget elõre is.
A játékot 2X újraraktam és ua...
Toby0501

<#rolleyes>

Alexease
Igen, ugy tudom, ott valoban sikerult megoldaniuk a "problemat"😊
Alexease
De ne hasonlitsuk a jatek es egy igazi auto kezelest. Ez a valas-lassitas elsosorban a gobbal valtasra lett kitalalva, ahol jo is a 1/3 sec kesleltetes. De a G25-nel es egyeb hasonlo H-Patter jatek valtoknal mar szivas van, vagy kicsit idegesito, idetlen. Ezeknel a valtas nem egy gombnyomas, hanem: gaz el/kuplung be/sebesseg ki/sebesseg be/kuplunk ki/gaz be. Ilyen kor valszeg a kesleltetest a "sebesseg be" erzekelesekor szamolja, amikor mar majd' ugyanennyi gepeszkedes megtortent.

Nem piszkaltam ezt a reszet, regen toltam ISI-enginennel, de "egyszeruen" csak figyelni kellene a hasznalt valto tipusat, es a megfelelo autoknal a seq-valtosoknak ratolni a kesleltetest.
Dietrich
historicban az update résznél lehet megvenni a váltás mikéntjét..van ott H váltó is.
de ugye az a FIA historic bajnokság 2004-2005-2006-os éveit dolgozza fel..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

meg is van:0.35 a késleltetés ez Historic GT-ben 0.01
ez jól jön annak aki H-platternos kocsit szekvenciálisan tolja,de aki benyomja a kuplungot ,berakja fokozatba,azt felengedi a kuplongot azt nem kéne idõben büntetni,bünteti az magát,ugyanis hosszabb a váltási periódus mint egy gombnyomás😊
megnézem köszi

de nem értesz te engem,az nem f1-es sebességû váltó ha berakom fokozatba és leszálok a kuplungról utána eltelik fél másodperc...mire sebességbe lesz...ez nonszensz
ezt nem igy kéne szimulálni sztem,kormányra kéne irni a modokat nem kávédarálóra vagy ûrrepülõgép botkormányra😊

nekem is 79-es volt a caprim és tényleg nem f1-es váltója volt,ebben igazad van,de legalább v6 volt benn 😊
zolee145
A HDV-ben tudod a Driveline résznél állítgatni az idõket. Csak elég kevés 79-es Capriba raktak F1-es gyorsaságú váltót.😊
Inkább lassulj hozzá a modhoz.

Ulvar
ÉN is! szerintem nagyon zsír!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ám legyen
kicsit tönkrevágja a hangulatot,hogy vált az ember,rááll a gázra,aztán csak utána lesz sebességben az autó...
ezt ugy lehet kiküszöbölni,ha váltás után,öregurasan lassan lépsz le a kuplungról stbstb

ezt az idõt nem lehet valahol kikapcsolni,rövidebbre venni?
mert ha nem akkor maradok a Historic GT & Touring Carsnál
kár a sok capriért ami a modban van,nekem is volt egy,na ott volt váltási idõ,egyszer a kezemben maradt a váltókar amikor kettest böktem😊 de ez már off
zolee145
Akkor lenne igazad, ha az eredeti autókban is G25 lett volna. Ez nem egy "büntetõ" idõ, vagy nem is tudom hogy nevezzem. Ez nem rá van rakva, hogy kitoljanak veled.
Gondolom valami alapján meg lett határozva, hogy akkoriban azzal a váltóval milyen kapcsolási idõ volt. Az rF-ben a váltás minden részének be tudod állítani az idejét, vagyis egy valódi váltási idõt be tudsz lõni.
Az, hogy te a G25-tel negyed annyi idõ alatt tudsz váltani az kizárólag a G25-ön múlik. Vagyis nem úgy van megcsinálva mint egy valódi váltó, hanem pikk-pakkra át tudod tolni egyik fokozatból a másikba. ettõl még az eredeti autó váltója nem lesz gyorsabb, ez a G25 "hibája". Azért idézõjeles a hiba, mert ugye itt pont a váltod precízsége vesz el a dolgok realitásából.

pontosítok:nem gyorsabban, ugyanannyi idõ alatt csak éppen hozzá adódik az a plusz fél másodperc amivel a készitõk,megtoldták a váltási idõt

ezt a menübe kellett volna betenni opcionálisan kapcsolható extraként:szekvenciálisnál extra idõ,h-platternnél semmi extra...
lehet,hogy ez a gyári késleltetés fasza,annak aki szekvenciálisra teszi a g25-ön egy 79-es capri váltóját,de annak váljon is egézségére...
akinek meg csak szekvenciális váltója van a sim-hez,most
már az is tudja,hogy bizony gyorsabban is lehet ennél az idõnél váltani,kuplunggal meg H-platter-nel...

még szerencse hogy a Historic GT & Touring Cars-t nem baszták el igy
2010-es TVstyle-t akarok !!!<#buck>
laller82
Amennyiben Win7/Vista oprendszered van, akkor a tvstyle.exe állítsd kompatibilissá xpsp2-vel illetve legyen kipipálva a futtatás rendszergazdaként. Enélkül nem mûködik (nálam legalábbis) a tvstyle.
Bár enélkül nem kellene kifagynia...<#lookaround>

www.skincentral.hu

Vedd meg
daf xf
Valaki tudna segíteni?:S

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

simcompany
pontosan

laller82
Ez szándékosan van ,így. Mivel ez nem egy F1 váltóval ellátott autó, ezért van egy váltási idõ késleltetés bele rakva. Pont azért , hogy élethûbb legyen.

www.skincentral.hu

nincs segítség bekapcsolva
de ha leveszem a gyújtást a boxban,akkor nem késik a váltó😊 ha megyek pár kanyart akkor ha leveszem a gyújtást,már akkor is késik😊
a kuplungpedált ha használom,ha nem akkor is késik...

más modnál sosem volt ilyen probléma...