rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, ha valaki megelegszik a kinezettel, a festesekkel a csapat es a pilota nevekkel, akkor annak mar a valodi verseny 1. napjan lehet 2010 MOD-ja😊
Amúgy a legjobb f1 mod szerintem az f1rft 2009, és úgy tudom van belõle 2010es is már

Amúgy valahogy tényleg az F1 mod kedvelõi tûnnek a legtürelmetlenebbnek. Hogy milyen valami az senkit nem érdekel, 2010-es legyen az a lényeg.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Nekem át van állítva de asszem home, vagy delete vagy valamelyik, nézd meg controlsban.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Szoval mit kéne tennem ahoz hogy ilyen kamerábol lássam a kocsit mint itt a videon is:
Felvettem a tv style-t f1 2009 es modot meg minden upgrade-s és nem tudom igy beállítani:
Légyszives segitsetek , köszi elõre is
<#eljen>#eljen>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Engem érdekelne. Msn címem [email protected] . Részleteket ott meg tudnánk beszélni. Köszönöm elõre is.

Eladó egy Logitech Formula Vibration Feedback kormány + pedál, magyar kézikönyvel, cd-vel.
Semmi gond nincs vele nem használom ezért akarok megválni tõle
ár: 4500Ft
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Thank God, I\'m a Lada owner!
Őrült vagyok? Lehet :D
JuanG tiszteletére live for speed emlékfutamot rendezünk.
Jelentkezzetek ITT
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha nincs, akkor Porsche 911 GT3 RS az rfactorhoz?
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Tapasztaltabb modderektõl (de lehet egyszerû laikus is) szeretném kérdezni, hogy azt mi okozhatja, ha egy kocsiban az AI-k nem váltanak fel 1-esbõl? Végig 1-esben tolják, és ránézésre az összes file rendben van.
Ezzel szívunk már 1 ideje, de érdekes mód az egyik autóban jól viselkednek, a másikban meg ezt produkálják.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ha akkor kezdi lejátszani a dolgokat amikor amúgy már fokozatban van a cucc akkor az tényleg gáz. (Asszem erre majd nekem is oda kell figyelni😄 Persze ennek megvan a másik oldala is, hogy az is H váltót állít be akinek nem az van, és akkor F1 váltója lesz mindenkinek. Kár, hogy ezt a progi nem érzékeli. Na majd agyalog a problémán.)
Nem tudom ki találkozott ezzel a hibával....:Verseny,idõmérõ stb:az a.i. nem hajlandó 3-as fokozatnál feljebb váltani<#idiota>#idiota>...ez elég sok pályán elõfordul+elég sok mod-al...Mi lehet a hiba?A játék eredeti,a mod-ok pedig:indy 1995,indy 2007,08,fsone 2008,f-430 lm,fvrv8_08.
Köszönöm a segítséget elõre is.
A játékot 2X újraraktam és ua...
Nem piszkaltam ezt a reszet, regen toltam ISI-enginennel, de "egyszeruen" csak figyelni kellene a hasznalt valto tipusat, es a megfelelo autoknal a seq-valtosoknak ratolni a kesleltetest.
de ugye az a FIA historic bajnokság 2004-2005-2006-os éveit dolgozza fel..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ez jól jön annak aki H-platternos kocsit szekvenciálisan tolja,de aki benyomja a kuplungot ,berakja fokozatba,azt felengedi a kuplongot azt nem kéne idõben büntetni,bünteti az magát,ugyanis hosszabb a váltási periódus mint egy gombnyomás😊
de nem értesz te engem,az nem f1-es sebességû váltó ha berakom fokozatba és leszálok a kuplungról utána eltelik fél másodperc...mire sebességbe lesz...ez nonszensz
ezt nem igy kéne szimulálni sztem,kormányra kéne irni a modokat nem kávédarálóra vagy ûrrepülõgép botkormányra😊
nekem is 79-es volt a caprim és tényleg nem f1-es váltója volt,ebben igazad van,de legalább v6 volt benn 😊
Inkább lassulj hozzá a modhoz.
kicsit tönkrevágja a hangulatot,hogy vált az ember,rááll a gázra,aztán csak utána lesz sebességben az autó...
ezt ugy lehet kiküszöbölni,ha váltás után,öregurasan lassan lépsz le a kuplungról stbstb
ezt az idõt nem lehet valahol kikapcsolni,rövidebbre venni?
mert ha nem akkor maradok a Historic GT & Touring Carsnál
kár a sok capriért ami a modban van,nekem is volt egy,na ott volt váltási idõ,egyszer a kezemben maradt a váltókar amikor kettest böktem😊 de ez már off
Gondolom valami alapján meg lett határozva, hogy akkoriban azzal a váltóval milyen kapcsolási idõ volt. Az rF-ben a váltás minden részének be tudod állítani az idejét, vagyis egy valódi váltási idõt be tudsz lõni.
Az, hogy te a G25-tel negyed annyi idõ alatt tudsz váltani az kizárólag a G25-ön múlik. Vagyis nem úgy van megcsinálva mint egy valódi váltó, hanem pikk-pakkra át tudod tolni egyik fokozatból a másikba. ettõl még az eredeti autó váltója nem lesz gyorsabb, ez a G25 "hibája". Azért idézõjeles a hiba, mert ugye itt pont a váltod precízsége vesz el a dolgok realitásából.
ezt a menübe kellett volna betenni opcionálisan kapcsolható extraként:szekvenciálisnál extra idõ,h-platternnél semmi extra...
akinek meg csak szekvenciális váltója van a sim-hez,most
már az is tudja,hogy bizony gyorsabban is lehet ennél az idõnél váltani,kuplunggal meg H-platter-nel...
még szerencse hogy a Historic GT & Touring Cars-t nem baszták el igy
Bár enélkül nem kellene kifagynia...<#lookaround>#lookaround>
www.skincentral.hu
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
www.skincentral.hu
de ha leveszem a gyújtást a boxban,akkor nem késik a váltó😊 ha megyek pár kanyart akkor ha leveszem a gyújtást,már akkor is késik😊
a kuplungpedált ha használom,ha nem akkor is késik...
más modnál sosem volt ilyen probléma...