rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Talán nyomd ki a Kuplung Segítséget.
Az F10-es Gomb azt hiszem.
Hello!
ETCC 1979 modban kicsit fáziskésésben van a váltó.
G25-el nyomom:váltok(H-plattern),kuplungot felengedem,
aztán kb 0,5sec mire a játékban is bekerül a váltó a következõ fokozatba.
Ezen lehet állítani vhol?
THX
daf xf
SZiasztok!😊
Felraktam a játékot, majd aztán a tv style-t.
De valamiért amikor indítanám a játékot exe hibával kifagy az elején.😞
Ez mitöl lehet légyszives segítsetek!😞
Nincs semmi mod csak a tv style. Ha pedig nincs felrakva a tv-style akkor pedig mûködik a játék.😞

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Rojales
sztem meg inkább az elsõ szárny lehetne keskenyebb, nekem a 90es évek f1 autó tetszettek a legjobban, és ott is ilyen volt a hátsó szárny, igaz ott a kora 90es években volt inkább..

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

Ulvar
Ejjj ezek a verdák szépek lennének ha a hátsó szárny szélesebb lenne...de kár de kár...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Toby0501
Pang a topik!!!

lac coo
Na azé ! 😊)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

jeeeeeeeee<#szomoru1><#buck>
hol lesz benne a KERS gombja?😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Ulvar
vazzeee... az elõbb láttam róla egy 5 fõbõl álló futamot! Bahreint 2010...eszméletlen csata zajlott le, majdnem magam alá fostam! 😄.

lac coo
Hétvégén F1 futam, hol az idei mod, ide nekem ! 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

daf xf
Rendben,megpróbálkozok vele.
Köszönöm szépen a segítséged!😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Dietrich
pedig mûködnek azok..tedd a kompatibilitást a leguccsó jó op.rendszerednek megfelelõen.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

http://www.upcdirect.huUPC Direct

nekem ez van 😄

Nightt
linket, pliiiz.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

daf xf
Sziasztok!
Srácok, egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek.
Megvan az Rfactor, mióta win7 van a gépen, a tv stylok nem mûködnek.😞
xp-ve pedig hibátlanul mûködött.
Mi lehet a hiba?

Kenny85
Furcsa is volt, hogy Chandhok nem ment ki..Senna is 3 kört ment de abból 1 se volt mért kör. 2. edzésen meglátjuk kijön-e a másik kocsi. Az is lehet, hogy valamit nagyon babráltak még a kocsikon.

2. szabadedzés most DSF-en😄

Udv!

Erdekelne, hogy a fenyerot lehet-e valahogy allitani? Esetleg valamelyik file-ban, programmal stb? Mivel, ha fullscreen-ben megy a jatek, akkor tul vilagos. De csak ez az egy jatek. WindowedMode-ban jo, csak ott meg nem latszik minden sajna. Driver-bol probaltam allitani, de hatastalan.

simcompany
van egy olyan sanda gyanúm, hogy a HRT-nek nincs második autója. Csak kis Senna volt kint két install körön.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Kenny85
nem pont a dsf de live stream
http://directos.lasexta.com/formula1

Ulvar
Nem is nekem kell, de régen így készült fel egy két ember hogy melyik szektorban lassú és hogy tudna ott javítani magán. Ennyi.

Roger6
Ezzel az a baj, hogy csak elméletben jön össze. Gyakoroltam egy pályára több száz kört, idõmérõn elsõ voltam, legjobb idõvel, erre MoTeC szerint ha a legjobb idõimet nézi, még egy másodperccel jobbat tudnék menni, pedig azt az idõt is 100%-osnak éreztem... Szóval jó nézegetni, hogy ennyi meg annyi is lehetne az idõm, de nem sok értelme van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
Köszi!

Toby0501
Ulvar
Hali!

Nem tud valaki egy olyan addon progit rFhez ami a legjobb szektoraimat összeadja? Tehát ha különbözõ körökben vannak a legjobb szektoraim azt egyben összesítse hogy mennyivel lehetnék még gyorsabb...elõre is köszi!

Sziaztok!!VAlaki tudna segitenni,hogy online hol tudom nézni a DSF -et.
Reggeli F1 edzést??
Norbi1990
Marrakechi pálya létezik rFactor alá?
Nightt
<#banplz><#banplz>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Dzsezi
A GDB fájlokban ez a sor így nézzen ki :VenueName = WTCC 2007 TrackPack

mi átvariáltuk és ezt elfelejtettem belerakni.
Dzsezi
WTCC 2007 TrackPack.Köszi hogy kiraktad,most ezt használjuk.A boxlámpák nem mûködtek,megcsináltam,kicseréltem az összes pályán és nyomvonalon.

rFactor-WTCC 2007 TrackPack New Pitlight
simcompany
ááá tv-zésben verhetetlenek...

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

gviski
Én ezen "sírtam" egy fél napot 😄

Virtual SimRacing

Jacek
Roger6
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, azt hiszem el leszek vele egy darabig 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Feltöltöttem ide az ISI féle AIW editort, csináltam neki kisebb telepítõt, mert hiányolt 1-2 dolgot a program amit nagy nehezen begyûjtöttem, csinál egy DEVFILES mappát amire szüksége van a programnak, a fõkönyvtárban található rFactor AIWCAM Editor.exe-vel indítható el a program.
Használatához segítség: itt van
Roger6
Nagggggyyyyon szépen köszönöm! Jövök egy sörrel!<#worship><#eljen><#puszis>

Roger6
Ez az AIW szerkesztõs dolog érdekelne, valaki valami konkrétabbat tud mondani?

kiki888
ááá de jó ez a Macau <#vigyor>
valamikor nem akar valaki egy funrace-t szervezni? =D

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Objektumot kell odarakni, vagy asszem az AIW fájlban kell állítgatni valamit, ami nem egyszerû, de majd a tájékozottabb emberek segítenek.
Roger6
Lehet, hogy hülye lesz a kérdés, de azért felteszem. Szóval adott egy pálya, Toban Short (gondolom mindenki ismeri), a végén van két sikán benne, és az a nagy helyzet, hogy úgy le lehet vágni, mint az állat, a program nem is veszi észre. Lehet ez ellen valamit tenni? Más pályákon ha kicsit is vág az ember, már STOP&GO, itt meg simán lehet vágni, és kicsit zavar a dolog. Lehet "szigorítani" ezt a dolgot valahogy?

kiki888
íígen közben megtaláltam, de azért köszi =D

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

kiki888
valaki tud létezõ Macau pályáról rF-hez? mert én nem találok 😞

zolee145
Azt tudja valaki, hogy mitõl függ, hogy milyen fordulatszámnál villan fel a váltást jelzõ lámpa? Vagy mondjuk a hud-on mikor vált színt a sebességi fokozat száma, mert elvileg az jelzi, hogy váltani kéne.
N-es Imprezánál elvileg el lehetne forgatni a motort a világ végére, viszont meg van adva, hogy milyen fordulatnál jelezzen a lámpa, hogy váltani kéne, mert fölötte már úgyis gyenge mint egy Daewoo Tico.😊

Szóval az a kérdés, hogy tudom-e valahol állítani, hogy mikor jelezzen, vagy jelez amikor õ akar?

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Roger6
Ha ilyeneket nézek, mindig úgy érzem, hogy azonnal kell egy-két kört mennem. Most akkor behozzam a munkahelyre is kormányom?<#idiota><#hawaii>

gviski
nagyon ott van 😄

Virtual SimRacing