rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ETCC 1979 modban kicsit fáziskésésben van a váltó.
G25-el nyomom:váltok(H-plattern),kuplungot felengedem,
aztán kb 0,5sec mire a játékban is bekerül a váltó a következõ fokozatba.
Ezen lehet állítani vhol?
THX
Felraktam a játékot, majd aztán a tv style-t.
De valamiért amikor indítanám a játékot exe hibával kifagy az elején.😞
Ez mitöl lehet légyszives segítsetek!😞
Nincs semmi mod csak a tv style. Ha pedig nincs felrakva a tv-style akkor pedig mûködik a játék.😞
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Köszönöm szépen a segítséged!😊
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Srácok, egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek.
Megvan az Rfactor, mióta win7 van a gépen, a tv stylok nem mûködnek.😞
xp-ve pedig hibátlanul mûködött.
Mi lehet a hiba?
Erdekelne, hogy a fenyerot lehet-e valahogy allitani? Esetleg valamelyik file-ban, programmal stb? Mivel, ha fullscreen-ben megy a jatek, akkor tul vilagos. De csak ez az egy jatek. WindowedMode-ban jo, csak ott meg nem latszik minden sajna. Driver-bol probaltam allitani, de hatastalan.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
http://directos.lasexta.com/formula1
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem tud valaki egy olyan addon progit rFhez ami a legjobb szektoraimat összeadja? Tehát ha különbözõ körökben vannak a legjobb szektoraim azt egyben összesítse hogy mennyivel lehetnék még gyorsabb...elõre is köszi!
Reggeli F1 edzést??
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
mi átvariáltuk és ezt elfelejtettem belerakni.
rFactor-WTCC 2007 TrackPack New Pitlight
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Használatához segítség: itt van
valamikor nem akar valaki egy funrace-t szervezni? =D
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
N-es Imprezánál elvileg el lehetne forgatni a motort a világ végére, viszont meg van adva, hogy milyen fordulatnál jelezzen a lámpa, hogy váltani kéne, mert fölötte már úgyis gyenge mint egy Daewoo Tico.😊
Szóval az a kérdés, hogy tudom-e valahol állítani, hogy mikor jelezzen, vagy jelez amikor õ akar?
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.