rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Amúgy nemcsak háromszögekkel lehet játszani. Nagyon sokfajta futómûvet meg lehet benne csinálni, vagy ha más nem a kerék mozgását, a geometriát le lehet modellezni, csak agyalós történet.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Sajnos találni az rfc-n is olyan mod-ot, vagy kocsit, hogy a futómû igencsak furcsán néz ki. Pl. asszem az "új golf gti" mod olyan, mintha két jobbos, vagy két balos oldala lenne
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Viszont nem rakhatsz mindenhova dupla háromszög lengõkart, mert azzal pont a dolgok lényegét nyírod ki, mert a geometria meghatározó egy autó viselkedésében.
Amúgy igen, elég jól le lehet modellezni a dolgokat, még akár "érzésre", képek alapján is.
Ezzel kicsit sem értek egyet. Sõt, szerintem annál jobb minél több benne a gyári adat. Meglepõen sokmindent, és meglepõen jól kezel az rFactor, csak bele kell írkálni. Az más kérdés, hogy van sok dolog amihez egyszerû földi halandó nem jut hozzá (pl futómû bekötési pontok) így érzésre kell behasalni.
Ugyanakkor egy Zsiga a valóságban sem egy erõgép, az alapban sperdifi sincs, vékony ballonos gumik, stb. Ezt soha nem fogod úgy megcsinálni, hogy mondjuk F1-es sebesség érzeted legyen, mert a valóságban sincs.
Namost ezt az autót ha F1 pályára viszed akkor nagyon unatkozni fogsz, pláne a Tilke szarokon.
Ugyanakkor az általában nem túl közismert dimbes-dombos keskeny Angol pályákon nagyon jó móka egy gyengébb autóval is menni. Vagy mondjuk rali pályán, pl Joux. Keskeny, közel vannak a fák meg a dombok és marha gyorsnak érzed, pedig rali autóval is a legnagyobb részben 80-140 között mégy, de talán sokat is mondok a 140-nel.
Az 1500-öst (2103,2106, a duplakereklámpás) még nem kezdte el senki<#vigyor>#vigyor>
Elsõ és legfontosabb dolog, hogy mi NEM VFTS-t csinálunk, hanem LADA 21074-et ami köztudottan (legalábbis itt magyarországon biztosan) a 2107-es nek az A csoportos versenyváltozata. Attól, hogy erre tennénk szélesítéseket, az még nem lenne VFTS. Azok ugyanis 2105-ös alapokra épülnek. Ehhez át kellene alakítani a modellünket (hûtõmaszk ,lámpák, motorháztetõ, belsõtér, stb) Nem kívánunk ugyanakkor senkinek az útjába állni. Mivel Emerico-ék VFTS-t ígérnek, ezért nem is gondolkodtunk annak a megépítésében. Azonban adódott ez a lehetõség, hogy megkaptuk a 07-es modellt InitialD-tõl, hogy berakhassuk rFactorba, ezért kezdtünk el ezen dolgozni.
Egyszóval, nagyon remélem, hogy Emericoék mindezeken felül meg fogják csinálni az igazi 2105 VFTS-t akkor teljes lesz a Lada paletta és mind magyar kézbõl, ami szerintem igen tiszteletre méltó lenne.
www.skincentral.hu
Amúgy teszteltük igen sokat, hogy valahol a gyári Zsigára hasonlítson a gyári. Szóval némi valóságalapja van.
Lehet több, mint egy F1, vagy hasonló OW modnak, vagy wtcc-snek.
Nem biztos, csak hát ilyen gépet bárki tud vezetni hétköznap is, azokat meg szerintem nem sok modder vezette még.
Ez meg az én véleményem. 😉
písz
szó nem volt sok-kevés benne lévõ cuccról.
csak kifejtettem a véleményem magáról a fizikáról (mivel fórumra irtál)...hogy nem az igazi. Maga az érzés olyan mintha a yugo rallye változatával mennék.
és ha a videó alapján csak kicsit belepiszkálnál talán jobb is lehetne.
persze ez vélemény.
nem sürgetek én senkit, én türelmes vagyok.
Mindenesetre kösz hogy megosztottátok! 😊
peace
Gyári Zsiga azért került bele, mert fun. Nem kötelezõ azzal menni. 😉
Lehet mókult gépekkel is menni, nem véletlen van ott a Havassy és a VFTS.
Már így is túl sok a választék egyesek szerint, de majd ha nagyon sokan igénylik, biztos csinálunk bele még mást is, de nem akarjuk mások elõl elvenni a dicsõséget a VFTS-ek terén. Vagyis remélem, hogy valaha még Emericoék modja is kijön, meg Lallerék modja is.
Ha VFTS-ekre vágysz, sürgesd õket, mi szerintem csak végsõ esetben dobunk bele plusz dolgokat a Zsigába.
oké hogy hivatalos adatok meg minden, de nem olyan mint ha erõ lenne benne...majd bátorsággal pótolom 😄
Talán LacCoo említette, hogy ha gyári adatokkal dolgozol lopikula mod lesz mert az rF gánnyá teszi. (tán a 220.oldal körül.)
teszteltem a Pécs plázán, vagy a 89es DTM pályán...és nagyon nincs benne erõ.
lehet a Havassy motor miatt, a Bodnár jobb lenne(?) de félre a viccel.
van jópár Ladás videóm ami talán irányt mutathat a továbbiakra 😊
Lada VFTS Series
13as jelzésü videót érdemes megsasolni 😊
ui: tisztelem, becsülöm a munkátokat, további sikeres modot! 😊
GT Dreams, hülye neve van a modnak, de hát ez van.
Van benne SHIFT-bõl konvertált BMW M3 E92 GT2 meg egy Audi R8 LMS. A fizikája nekem nem tetszik.
GT Dreams
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Tommy a hétvégi verseny alapján frissitette a pályát:
- Új és módosított elsõ sikán
- Új gumifalak a kanyarokban
- Kerékvetõk a kanyarokban
- Néhány betonfal cserélve lett szalagkorlátra, ahogy az eredeti pályán
- Módosított falak szinte az összes kanyarban
- Új PIT sátrak
- Új hidak
- Üzemanyagfogyasztást belõttem az IndyCar modhoz
- Új AIW
- Új Kamera pozíciók, a valós pályán elhelyezett helyekre kerültek
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Őrült vagyok? Lehet :D
Őrült vagyok? Lehet :D
de legyen már új mustang is má' naaa 😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
szerintem is sokkal jobb. bár a gp2 új verziója is készül, szintén Ingy munkája a fizika, szintén szuper.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Amúgy nagyon királyak.
Emerico!
Az F2 nagyon jó. Szerintem jobb, mint a GP2 lett. Csak így tovább.<#eljen>#eljen>
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
www.smart-bus.hu
arcados codmasters? <#ravasz1>#ravasz1>