rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hidd el, hogy a konzolos vérpistik jobban szeretik hasonlítgatni a PC-s szimekhez ezt a játékot, ráadásul úgy, hogy így meg úgy alázza az összes ótós játékot.
Jól nézz ki a játék, meg elfogadhatóan viselkedik az autó, de csak addig amíg nem ütközik valaminek.
Jól nézz ki a játék, meg elfogadhatóan viselkedik az autó, de csak addig amíg nem ütközik valaminek.
Playstationre sose fognak szimulátort csinálni, csak ahhoz hasonlót, mivel ott nincs szimes réteg ami megérné nekik, ezért árkádosabbra csinálják, mert az átlagos felhasználónak a kikapcsolódásra van a PS és nem azért, hogy tizedekért századokért harcoljon a gép ellen 😊
Nem értem miért kell hasonlítgatni egy PS-t és egy PC-t.
Nem értem miért kell hasonlítgatni egy PS-t és egy PC-t.
Te is azt mondod/írod, hogy ez nem szim 😄
Real Driving Simulator <#hehe>#hehe>, legalább is ezt szokták a játék dobozára írni.
Van egy másik videó a GT5-bõl ahol mutatják, hogy fordítja a fejét a pilóta, csak az a bõkkenõ, hogy arra fordul amerre a kormány, ellenkormányzásnál elég komolytalan, hogy a másik irányba nézz a pilóta mint amerre kanyarodik 😊
Szép meg jó, de tényleg. Viszont nekem ilyen szintû parasztvakításra nincs szükségem. Persze ez csak egy vélemény.😊
Annál jobban érdekelne, hogy mondjuk normálisan be lehessen rakni egy MacPherson-t a játékba, mivel az autók kb 80%-a (hogy mást ne mondjak pl az M3 GT2 is) ezzel szaladgál, és most csak a kerék mozgását tudom nagyjából (a hangsúly azon van, hogy nagyjából) megcsinálni olyanra mint kéne.
Meg még sorolhatnám, hogy mi minden fontosabb annál, hogy mondjuk a napsugáron tükrözõdjön a táj, meg még az árnyékon is megcsillanjon a fény, meg hasonlók (direkt írtam hülyeségeket...mármint az utolsó mondatba, az elõtte lévõkbe nem direkt😄).
Annál jobban érdekelne, hogy mondjuk normálisan be lehessen rakni egy MacPherson-t a játékba, mivel az autók kb 80%-a (hogy mást ne mondjak pl az M3 GT2 is) ezzel szaladgál, és most csak a kerék mozgását tudom nagyjából (a hangsúly azon van, hogy nagyjából) megcsinálni olyanra mint kéne.
Meg még sorolhatnám, hogy mi minden fontosabb annál, hogy mondjuk a napsugáron tükrözõdjön a táj, meg még az árnyékon is megcsillanjon a fény, meg hasonlók (direkt írtam hülyeségeket...mármint az utolsó mondatba, az elõtte lévõkbe nem direkt😄).
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Valszeg nem ilyen lesz az rF2-ben a pilota animacio, de azert szeretni fogjuk😊
Erdemes vegignezni, elolvasni a feliratokat (ha megjelenik itt is), mert a reszletekben van a lenyeg😉
Erdemes vegignezni, elolvasni a feliratokat (ha megjelenik itt is), mert a reszletekben van a lenyeg😉
Skacok valaki találkozott már 2010 F1 tv stayle-val??
Userdata mappaban a modhoz tartozo .cch file-t torold.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
rfactor\userdata mappában megnyitod a knownRFMs.ini filet és kitörlöd belõle azt a mod nevet amit töröltél. Szerintem ennyi elég.
www.skincentral.hu
Mit kell kitörölnöm ahhoz, hogy a menüben ne tudjam azokat a kocsikat választani, amiket már kitöröltem a vehicles mappából?
Ha valaki be tudna linkelni pár F1RFT 2009-es setupot, annak megköszönném! 😊
Ritka. Virtua LM pályáin kívül, gyakorlatilag 10 alatti számról beszélünk szvsz 😞
És ha belegondolok, hogy a VLM pályák hogyan néznének ki egy moder graf engine alatt ... beleborzongok, mennyire jó lenne. Óriási a kontraszt a helyszínek és a rajtuk kõrözõ kocsik közt, pedig a kocsikon, ahogy írod is, még tükrözõdés sincs.
És ha belegondolok, hogy a VLM pályák hogyan néznének ki egy moder graf engine alatt ... beleborzongok, mennyire jó lenne. Óriási a kontraszt a helyszínek és a rajtuk kõrözõ kocsik közt, pedig a kocsikon, ahogy írod is, még tükrözõdés sincs.
Forza.
Azert most is van jonehany modder/csapat, aki igen komoly cuccokat gyart (palyak). De azis igaz, hogy a legtobb cucc gyorsan osszedobott, konvertalt valami, ami negyedreszet sem hasznalja ki a jelenlegi lehetosegeknek sem.
Engem az extra efektek nem nagyon izgatnak, de azert nem art ha van beloluk valamennyi, mert ha normalisan van megcsinalva, sokat javit a dolgon. De ami altalaban jobban zavar, az a kezzel festegetett, tul szaturalt, rajzfilmszeru texturak, rosszul beallitott materialokkal (fenyek, tukrozodesek, "onarnyek" stb). Foleg, hogy jelenleg meg kamu tukrozodes van.
Remelhjetoleg azert a latottaknal azert komolyabbban fog kinezni, csak jelenleg alpha, notebook stb.
Engem az extra efektek nem nagyon izgatnak, de azert nem art ha van beloluk valamennyi, mert ha normalisan van megcsinalva, sokat javit a dolgon. De ami altalaban jobban zavar, az a kezzel festegetett, tul szaturalt, rajzfilmszeru texturak, rosszul beallitott materialokkal (fenyek, tukrozodesek, "onarnyek" stb). Foleg, hogy jelenleg meg kamu tukrozodes van.
Remelhjetoleg azert a latottaknal azert komolyabbban fog kinezni, csak jelenleg alpha, notebook stb.
a modderek csak még csunyácskább pályákat fognak alkotni
ezen csak egy globálisan, minden pályára, kocsira "ható" új bevilágítás, hdr, blur, egyéb postprocessz stb lenne megoldás, nem hiszem el, hogy ezt annyira nehéz lenne beépíteni
graf nélkül 0 hype övezi majd a megjelenést, abból pedig következik a 0 bevétel. a korábbi videok után még reménykedtem benne, h majd a következõ videok már mutatnak a grafból is valamit, erre minden ugyan olyan még mindíg 😞
megvan vkinek gjon mailcime, felnyitnám a szemét, hogy mûködik a videojáték piac a 21. században <#idiota>#idiota>
ezen csak egy globálisan, minden pályára, kocsira "ható" új bevilágítás, hdr, blur, egyéb postprocessz stb lenne megoldás, nem hiszem el, hogy ezt annyira nehéz lenne beépíteni
graf nélkül 0 hype övezi majd a megjelenést, abból pedig következik a 0 bevétel. a korábbi videok után még reménykedtem benne, h majd a következõ videok már mutatnak a grafból is valamit, erre minden ugyan olyan még mindíg 😞
megvan vkinek gjon mailcime, felnyitnám a szemét, hogy mûködik a videojáték piac a 21. században <#idiota>#idiota>
Forza.
Azert a jelenleg latott verzioban volt nehany liszensz is (Panoz, Toyota, Ranault). Es tuti, hogy lesz meg nehany. OK, persze nem Porsche, Ferrari vagy komplett sorozat (azokat majd a modderek megoldjak😛), de azert a Panoz nem olyan rossz, az a masik MOD amit a legtobbet hasznaltam.
Az egy dolog, hogy tudnak modellezni, mert biztosan tudnak, viszont kitalált autókkal dolgoznak. Namost ha kitalálok valamit biztosan nem olyat találok ki, hogy vért izzadjak mire elkészül, hiszen senki nem tudja azt mondani, hogy ez vagy az nem olyan. Azt mondom, hogy de, pont ilyen, mert ilyen volt az agyamban is amikor megszületett.😊
Bocs, elírtam😊 GP Hungary😊
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Jó lenne, ha meg tudnák csinálni, hogy kuplung nélkül nem lehet váltani, mert tönkremegy a váltó.
FM Hungary-ról szedtem le.
Remélem nem kell annyit várni, mostanában azért elég szépen jönnek az infók.
Na mindegy, várjunk egy rendes ingame videóra.
Azzal nem sokat tudnak javitani az osszkepen:/ Azert modellezni, texturazni az ISI sme felejtett el, sot tuti, hogy az rF2 tartalmanak nagyreszet regrol ismert modderek csinaljak😊
Van már noob verzió amit csak telepíteni kell, sfx formátumban van, crackelni nem kell.
Textúrák/modellezésre gondoltam, nem arra, hogy majd a moderek DX11-t csinálnak.
Ha warez es a rosszat szedted le, akkor virusos, ezt mar buktad...
Ha nem, akkor mukodnie kellene, de igazabol nem kicsomagolos, egyszeru installos.
Ha nem, akkor mukodnie kellene, de igazabol nem kicsomagolos, egyszeru installos.
Megveszed
Azt nehezen oldanak meg a modderek, az elvileg engine-szintu😉 Kiveve persze, ha nyilt shader-forraskodu lesz (legalabbis a post-resz)😊
Pedig az ISI inkabb grafikas, eleg ha csak a gMotor-elnevezest nezzuk😉 Mert eddig a fizikara se nagyon gyurtak😛 Mar ha csak erzes/ffb/kezeles szempontjabol az LFS/nKP/iR s a tobbihez hasonlitom. Persze, szimulacioban (beallitott es hasznalt parameterek) profi.
Pedig az ISI inkabb grafikas, eleg ha csak a gMotor-elnevezest nezzuk😉 Mert eddig a fizikara se nagyon gyurtak😛 Mar ha csak erzes/ffb/kezeles szempontjabol az LFS/nKP/iR s a tobbihez hasonlitom. Persze, szimulacioban (beallitott es hasznalt parameterek) profi.
Letöltöttem a játékot. A tömörített fájlt kicsomagoltam, elindítanám az exe fájlt, és nem történik semmi. Mi a teendõ?
Az ISI nem igazán szokott rágyúrni a grafikára, majd a moderek megoldják.
Egyelore ne minositsunk egy fapados notebook-on prezentalt, kezikameraval felvett cuccost😉 Teny, hogy postprocess-nek semmi jele, es anelkul valoban kicsit rajzfilmszeru a dolog...
a szó, ami a látványtól eszembe jut: ócska
persze, értem én, hogy nem akarnak bevételeket 😊)
persze, értem én, hogy nem akarnak bevételeket 😊)
Forza.
Az teny, hogy a tartalom nagyreszet a felhasznalok adjak a progihoz, bar elnezve az rF2-ben lesz boven cucc, meg kulon proginak is megallna a helyet - bar nem sokat lathattunk belole;P. De ettol fuggetlenul logikus, elviselheto, ertheto lepes lenne, ha a kulon penzt kernenek a teljes DevKit-ert (support-tal, helpdesk-kel stb).
A jelenlegi (fizetett) felhasznaloknak hany szazaleka az, aki "normalisan" modolja a programot, vagy csak kifejezetten azert vette meg, mert szet lehet piszkalni?
Aki jatszani szeretne, az az alapot veszi meg (alap program + "korlatlan" mod lehetoseg), aki piszkalni is szeretne, az a Prof.-verziot. Mondhatjuk, hogy O az engine-t is megveszi, a rendszert, igaz, csak nonprofit felhasznalasra😉
Igaz, ha pl. a player:editor aranya 10:1-hez, a Home😛rof. program araranya 1:2-hoz, akkor valszeg jobban megeri inkabb egyfele verziot kiadni, 130%-os aron😉))))))
A jelenlegi (fizetett) felhasznaloknak hany szazaleka az, aki "normalisan" modolja a programot, vagy csak kifejezetten azert vette meg, mert szet lehet piszkalni?
Aki jatszani szeretne, az az alapot veszi meg (alap program + "korlatlan" mod lehetoseg), aki piszkalni is szeretne, az a Prof.-verziot. Mondhatjuk, hogy O az engine-t is megveszi, a rendszert, igaz, csak nonprofit felhasznalasra😉
Igaz, ha pl. a player:editor aranya 10:1-hez, a Home😛rof. program araranya 1:2-hoz, akkor valszeg jobban megeri inkabb egyfele verziot kiadni, 130%-os aron😉))))))
Meglepne ha a modolásra alklamas cucc lenne a drágább, mert mindegy honnan nézzük, a tartalmat mégsicsak a felhasználók adják az rF-hez is.
Most az más kérdés, hogy van jó és rossz mod is, de alapvetõen önmagában az rF csak egy lehetõség.
Ebbõl adódóan talán nem lenne meglepõ ha mindent egybõl adnának is mellé, bár megeshet, hogy tényleg csak a "nagy nevek" kapják majd meg, hogy legalább az elején igényes dolgokkal legyen feltöltve.
Nem tudom, hogy képeken lévõ verziószám azon kívül jelent-e valamit, hogy abból a verzióból láttunk képeket. Ha az az aktuális verzió, és 1 alattival nem akarják kiadni (miért is tennék) akkor tényleg sanszos a 2010 év vége - 2011 eleje.
Most az más kérdés, hogy van jó és rossz mod is, de alapvetõen önmagában az rF csak egy lehetõség.
Ebbõl adódóan talán nem lenne meglepõ ha mindent egybõl adnának is mellé, bár megeshet, hogy tényleg csak a "nagy nevek" kapják majd meg, hogy legalább az elején igényes dolgokkal legyen feltöltve.
Nem tudom, hogy képeken lévõ verziószám azon kívül jelent-e valamit, hogy abból a verzióból láttunk képeket. Ha az az aktuális verzió, és 1 alattival nem akarják kiadni (miért is tennék) akkor tényleg sanszos a 2010 év vége - 2011 eleje.
Vagy csak elirtak, es az 2011😊)
Ahogy elneztem, es haz az aktualis verziot mutogatta, az is csoda lenne, ha nyaron megjelenne😉 Talan ev vege, Karacsony elott...
A modolasra kivancsi leszek. Nem is technikailag, mert az valszeg ugyanaz, nagyon hasonlo lesz, inkabb a "hozzaallasra".
Kiadja a progit, az elejen szinte nulla DevKit-tel, hasonloan az rF1-hez, es csak a benfentesek tudnak csinalni ezt-azt, aztan majd kesobb csorgat valamit?
Vagy azonnal full DevKit-tel, leirasokkal jelenik meg, mint modolas szerves resze a programnak?
Esetleg lesz Home es Professional Edition valtozat? A Home olcso(bb), csak alap program es mod-ok fogadasara, a Prof. draga(bb), modkesziteshez, DevKit-tel, lcn-crypt* rendszerrel?!
*A sajat keszitesu modokat egyedi koddalassal lehet ellatni, ami tartalmazhatja a liszensz-kodot is, igy azt nem lehet masok altal kibontani, tartalmat felhasznalni, csak a mod-ot "futtatni". Legalabbis nem olyan "szabad a vasar" kategoria lenne, mint most😛
Bizonyos mertekig jot tenne a programnak, ha bizonyos feltetelek mellett lehetne csak modolni;
- egyreszt nagyobb bevetel (a modding lehetosegert), masreszt talan igazsagosabb azokkal szemben, akik "csak" felhasznaljak a programot, nem tervezik/tudjak/akarjak modositani.
- esetleg igenyesebb, jobban kidolgozott, atgondoltabb modok jelenenek meg, attekinthetobb, egyertelmubb, hasznalhatobb, kompatibilisebb lenne a rendszer. Pl. fellepve X-szerverre, Y-moddal mukodne a dolog, mert nem piszkalhatna bele boldog-boldogtalan mindenbe ami el es mozog😊
Ahogy elneztem, es haz az aktualis verziot mutogatta, az is csoda lenne, ha nyaron megjelenne😉 Talan ev vege, Karacsony elott...
A modolasra kivancsi leszek. Nem is technikailag, mert az valszeg ugyanaz, nagyon hasonlo lesz, inkabb a "hozzaallasra".
Kiadja a progit, az elejen szinte nulla DevKit-tel, hasonloan az rF1-hez, es csak a benfentesek tudnak csinalni ezt-azt, aztan majd kesobb csorgat valamit?
Vagy azonnal full DevKit-tel, leirasokkal jelenik meg, mint modolas szerves resze a programnak?
Esetleg lesz Home es Professional Edition valtozat? A Home olcso(bb), csak alap program es mod-ok fogadasara, a Prof. draga(bb), modkesziteshez, DevKit-tel, lcn-crypt* rendszerrel?!
*A sajat keszitesu modokat egyedi koddalassal lehet ellatni, ami tartalmazhatja a liszensz-kodot is, igy azt nem lehet masok altal kibontani, tartalmat felhasznalni, csak a mod-ot "futtatni". Legalabbis nem olyan "szabad a vasar" kategoria lenne, mint most😛
Bizonyos mertekig jot tenne a programnak, ha bizonyos feltetelek mellett lehetne csak modolni;
- egyreszt nagyobb bevetel (a modding lehetosegert), masreszt talan igazsagosabb azokkal szemben, akik "csak" felhasznaljak a programot, nem tervezik/tudjak/akarjak modositani.
- esetleg igenyesebb, jobban kidolgozott, atgondoltabb modok jelenenek meg, attekinthetobb, egyertelmubb, hasznalhatobb, kompatibilisebb lenne a rendszer. Pl. fellepve X-szerverre, Y-moddal mukodne a dolog, mert nem piszkalhatna bele boldog-boldogtalan mindenbe ami el es mozog😊
A VHR már nagyon hírdeti, hogy jön rF2 alá az új modjuk, 2010 tavaszán.
Namost vagy tudnak valamit, vagy csak remélnek.😄
Namost vagy tudnak valamit, vagy csak remélnek.😄
Lesz ebben boven tartalom, nem csak egy MOD-alap, jonehany liszensz (Toyota, Renault, Panoz stb.) es palyak. Alapbol is minden stilus - autokkal egyutt - elerheto: rallycross, gokart, GT, formula, F1 stb. Es persze, az eddig hianyolt dolgok: pit- es pilota animaciok, teljesen szabadon allithato idojaras...
A menu meg mindig nemtetszik, jobban szeretem az egyszerubb, fapadosabb dolgokat, ez olyan konzol-style, de ez majd hasznalatban kiderul😉
Megjelenesi datum - termeszetesen😛 - nincs..., talan meg 2010-ben😉
A menu meg mindig nemtetszik, jobban szeretem az egyszerubb, fapadosabb dolgokat, ez olyan konzol-style, de ez majd hasznalatban kiderul😉
Megjelenesi datum - termeszetesen😛 - nincs..., talan meg 2010-ben😉