rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nincs belõle demo😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

engedik az egy autó-több pilóta összeállítást, de a tíz fõnél már elég durva lenne azonos kat. idõintervallumban átirogatni a rajtszámokat pldául. ketten gond nélkül megoldják
Alexease
Mar most kezdj el Lottozni😄
Vagy ajanlhatom (hatszellel) az ugyved, foorvos, politikus beosztasokat, de ugyanilyen jo a gagyi mediasztar, a celeb vagy a TV/radio "bemondo"😊 A nemtorvenyes jellegueket most hagyjuk😉
bardocz
Nekem az az életcélom, hogy családi autónak(még ha nem is lesz😛) legyen egy Legacy GT kombim, hétvéginek, meg egy STI<#idiota> Valószínû én is leszarnék akkor már mindent😄D
Alexease
Aki uj STI-t vagy EVO-t vesz, valszeg nem az atlagfizetesebol sporolgatta ossze, igy valszeg magasrol tesz a fenttartasra😉
Aki meg hasznaltan, normal auto aran vesz egyet, annak meg erosen hobby, valszeg mindent arra kolt.
bardocz
Swiftel akár többi kocsi ellen is, kikönnyítik, aztán hasítani fog az. Esetleg leszedik a karosszériaelemeket, és brutál súly/lóerõ aránya lesz a kocsinak😄D
SimaSuna
már csak kérdés h jogsi kell-e 😊
mert ha nem akkor akár benne is lennék 😊
Alexease
Ha mar ennyire "egyszeru" es "olcso" a MiniRally indulasi lehetoseg, talan meg szervezni is lehetne valamelyik rFactor bajnoksagbol egy MiniRally hetveget: 10-en osszeallnak, vesznek egy otvar-szakadt Swift-et, befizetik a nevezesi dijat, es ha mas ellen nem is (az auto technikaja miatt😛), de legalabb egymasellen tudnak idofutamokat nyomni😊 Persze, ha engedik ugyanazzal az autoval a tobb indulot (miert ne engednek?!).

Nah, az valoban Real Driving Simulator lenne, normalis FFB-vel, no help, no reset, no kulsonezet stb.😊))))))
bardocz
Tudom, csak akkor is, STI-t meg EVO-t utcai használatban is drága fentartani, nemhogy így.
Alexease
Ennyi nevezobol, a nevezesidijak arabol nem sok maradna meg penzdijazni is😉 A promo ajandek boven jo. Szerintem senki nem a nyeremeny miatt indul😊
simcompany
az persze igaz 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

bardocz
De ezeknek az autóknak ne csak a megvételi árát nézzétek. Annyiba kerül rá egy szett fék, kipufogó, futómû, amibõl a Sierra bõven készlesz 😄
simcompany
van mindenféle. persze ez az alsó határ. 2,5-ért pl pont tudok is egyet, de vannak sokkal drágábbak is persze

ez 3 milla o.0

simcompany
az Õ nevükben nem nyilatkozhatok 😊

Az összetett gyõztesnek van mindig díja, ami valami Proex akármicsodácska, kipufogó, ilyesmi, értéktelen.

Egyébiránt az EVO "annyira" nem drága
2-3 milláért már kapható jól felkészített

bardocz
Itt van valami pénzdíjazás is, vagy csak szimplán kurva gazdagok az emberek, hogy STI-kel, meg EVO-kal nyomják?😄
simcompany
annyi. lényegében nagyon sokszor végigmehetsz a pályán, mert van 2-3 gyakorló kör, 3 mért kör, és általában még 30-40 percet hagynak a díjkiosztó után autózni.
nagyon profi, barátságos.

Alexease
Megneztem a weboldalt, 9000 Ft-ert nem is veszes😊 Ha valoban annyi😉
Ennyiert 5x vegig lehet menni a palyan, meg az idot is merik, verseny is van elvileg, vagyis teljesen jo😉 Ha valakinek van felhasznalhato autoja, elkoptathato gumija, ki lehet probalni😊
Ulvar
demoval...kipróbáltam mert haver mondta hogy ezt meg kell néznem...hát...na mind1 én nem vitázom úgyis off..

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
a fenébe,

itt az eredmény

milk4
Na,az szép!Megérdemelte az 1. és a 3. helyezést!

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Totti5
"bár mindenféle segítség rápakolható" semmivel sem több mint a pécésre😊 hisz ugyan az. A fizika egy fikarcnyit könnyebb, annyiban hogy annyira drasztikusan nem tör ki mondjuk a BMW segge induláskor, de a kanyarsebességek, féktávok ugyan azok. Jónak jó, csak nagyon bugos, szóval a Simbin rohadjon meg. Minden bizalmamat elveszítették. 1 jó játékot kiadtak a Race07et és azóta semmi, csak lefele a lejtõn és ontják annak a klónjait amit már 3. éve adnak el...

peti193
hát box-on szerintem a Race Pro az ami szimulátornak nevezhetõ bár mindenféle segítség rápakolható de ha leszedsz mindent egész jó kis játék élmény alakulhat ki.Nem tudom mi ebbe a poénos számodra konzolon ez az ami szimulátornak nevezhetõ és szerintem egész jó lett.játszottál már vele?

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

kiki888
gratula Bikának <#worship>

amúgy:
márc. 28, vasárnap - 19:00
VSR F1 2010 - !!!SZEZONNYITÓ!!!
Helyszin: Bahrain
Kommentátor: Balázs Krisztián, Molnár Dávid, Viski Gábor

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Norbi1990
Húúú Gratula!!! <#taps><#taps>
simcompany
Tim Gabi megnyerte a hétvégi Minrally H2-es (900-1300 cm3) kategóriáját a Kupás Swift-el, a H9-ben (1600-2000 cm3) pedig harmadik lett, ahol most a saját Nissan Sunny-jával indult, mert a készülõ Sierra még nincs kész, de kelletek a pontok.

mcmoha
Exkluziv joga van az RSC-nek a videora.<#ijedt> A VirtualR-en mar egesz klassz flem alakult ki.<#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Danecay
Sziasztok!

Az #51603 ban linkelt "Episode 61 of Inside Sim Racing – Exclusive rFactor2 Interview" videót nem lehet valaholmáshol is mgnézni, mert számomra ebben formában nézhetetlen. Akadozik, lehet kevés neki a 1,5Mb-es netem, de nehogy már 10Mb-es net keljen egy videó megtekintéséhez, ddddde hogy nézegettem az oldalon a hozzászólásokat, elég sok embernek van ezzel baja. Próbáltam pause-ban pufferoltatni de miután leállítom a lejátszás, röviddel a letöltés is leáll, mármint a pufferelés.

Totti5
Ha a Race szim akkor a Race Pro is. Amúgy igen. Mennyit játszottál vele?

zolee145
Már tárgytalan a kérdés.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Bocs ezen muszáj volt röhögnöm...Szimulátor a Race Pro?...

peti193
box-ra ha már szimulátor akkor RacePro szerintem szép a forza csak kicsit inkább arcade-os szerintem bár egész jó

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

mcmoha
Tul kemenyre pumpaltad a gumit.<#idiota><#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zolee145
Azt tudja valaki, hogy mitõl függ, hogy milyen széles nyomot hagy a gumi az aszfalton? Sikerült egy 270-es gumival kb 5 centis féknyomot produkálnom, ami egyrészt vicces másrészt meg baromi idegesítõ, ugyanis állítólag (legalábbis hosszas guglizás után erre jutottam) ez a gumi szélességétõl függ. Valami más is lehet, mert a szélesség eddig is jól volt beállítva. Sõt, kb 20 autónál rendesen mûködik, szóval nagyon nem értem mi lehet.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bardocz
Hm, az is mókának tûnik😄
Ulvar
Flat Out 2.

Jacek
nya majd tojuk online<#nyes>

Jacek
mert az elso resz ota mindig vegig toltam az osszes reszt😊

Jacek
tokeletesen kezeli!!

Alexease
Az mar nekem tul-fun😉
PC-n jelenleg, amit fun-ra hasznalok, es teljesen jo, az a TDU😊 Sot a valtas es a kuplung meg jobb is mint a szimekben😄
Totti5
Normálisan kezeli, ahogy kell, ez eddig sem volt kérdés?!

Forza 3
GT5

bardocz
Ha funkodni akarsz, akkor Burnout😊 És kormány se kell hozzá.
Alexease
Miert kotelezo?!😊
Amugy en is tervezgetem megvenni, igy nekem is jo, ha minnel kesobb jon, mert gep az nekem sincs hozza😉 Persze csak akkor, ha normalisan lekezeli majd a kormanyt, valtot es a pedalokat (G25). Mert addig OK, hogy fun, de azert mindennek van hatara😄
Totti5
GT és a Forza a szimulátor rajongókat célozza meg és a játékok is inkább szimek, vagyis oda sorolandóak, persze az már más kérdés hogy milyen kompromisszumokat kellett a fejlesztõknek meghozni ahhoz, hogy 400 avagy 1000 vezethetõ autót tegyenek benne elérhetõvé. Egy jól összerakott játék mind a kettõ, szép grafikával, rakat liszenszel.

Jacek
sajna nekem kotelezo vetel😊 mindig orulok ha eltoljak a kiadasat😄 nem kell megvenni a PS3-at😄

Neha szimebbnek erzem mint az rFactoros modok tobbseget😄 valoszinuleg ez igy is van😄 mert nem attol szim egy szom hogy nehez vele menni(mint sokan hiszik)😄

Jacek
aham csak te a prolog-rol beszelsz nem a GT5-rol😊

Alexease
Azert a GT-sorozat is komolyodott, foleg ezzel a resszel. Korabban szinte csak a grafikan, effekteken gyurtak es a tartalmon. Valahol oket is megerintette a szimulatorosok szele, de legalabbis annak a koritese: elvileg komolyabbban mukodik mint az elodjei, van eleg jo belsonezet (korabban eszukbe sem jutott), pilota animacio, normalisabb kormany- es valtokezeles, elvileg lesz tores, napszak es idojaras (?!).

Nincs PS3-am se GT5 demom, vagyis nem probaltam, de szerintem, amire megjelenik, lesz annyira hasznalhato es elvezetes a cucc, hogy a szimesek nagyreszenek is elvezetes, hangulatos kikapcsolodast jelenthet majd. Persze nem szim, nem is annak keszul, vagyis kompromisszumokkal hasznalhato, de azert nem art neha lazabban autokazni, ha jo a korites es ertelmes a kezeles, akkor a tobbsegnek elvbezetes lehet.

Mas kerdes persze, hogy van-e annyira jo, hogy csak amiatt eltapsoljon az ember majd' 80-100E-t a gepre plusz 1 jatekra😉
Mikor online versenyen, megyek az ideális íven, megkezdem a kanyart az ellenfél meg a belsõ íven "beszúr" inkább mandínerbõl veszi a kanyart és én kapok büntetést feltartásért 😊
Norbi1990
Nem kell ütközni 😊
Én is jáccottam ezzel a játékkal elsõ 4 részével és nekem nagyon bejött. Mindegyik részét végigvittem. A legjobb az benne, hogy jogsikat kell benne csinálni és csak úgy indulhatsz el a versenyeken és az nem kevés idõ mire az összes jogosítványt lerakod 😊
A vérpistikék szerintem nem is jáccanak ilyennel mert nincsen benne F1 és KERS se 😄