rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
csak nyerném meg a lottót...olyan versenyt tartanék a hungaroringen...
HRC, Maszim, SimCo, VSR kupa lenne, hogy izzana az aszfalt a ringen 😊
SimaSuna
nem a fikázásba vagyok beleõrülve..hanem abba a megfogalmazásba...

ezekszerint ha én dolgozok akkor nekem veszélyességi pótlék kell, mert ha az üf szerint madzagos / köteles internete van...én marom magam 😊
simcompany
még mielõtt beleõrültök a fikázásba, ezek tartják most életben a kupát 😊 ha nincs média figyelem, akkor semmi nincs... csak autókázó gazdag vállalkozók.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

milk4
Luxemburg elég jó ország,csak a külföldieket nem csipázzák annyira.De gazdaságilag õk állnak a legjobban ha jól tudom.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

SimaSuna
Életveszélyes....nem túlzás 1 kicsit? 😮

megpördült..juj xD
Ulvar
Istenem <#falbav><#guluszem1><#rinya>

Ebbõl elég...ez nevetséges...

Anyámnak felmutattam 5 cetlit 5 különbözõ országgal! Kihúzta abból Luxermburgot ott keresünk elõször menedék jogot!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Az autó tükrének a pozicióját/méretét melyik fájlban tudom állítani?
SimaSuna
hmm....

széria
vfts
???
rte

ha jól gondolom?

mcmoha
Azert ilyen konnyen ne add fel, a fiuk alltalaban nem szoktak ilyen bunkok lenni.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

<#eplus2><#vigyor5>

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

<#rinya>
VRolee94
Akkor töröljétek ki a hsz-em és levagytok szarva, nem jövök ide többet.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

SimaSuna
Bodzzza barátom már átküldte 😊

õ is Lee fan ahogy én 😊

köszönöm cigány ladáját! nekem így is bejön 😊
Cigány egy jó fickó 😊
a zsiga igen, de lada az kocka is.. 😊

amúgy tényleg elég gáz..a közvetítésben meg poénból ladáznak egyértelmûen

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Már reggel beakartam irni ezt de valami dupla post hibát dobott :S
"Frankó kép, kicsit szégyenlem magam a skin miatt elég tré, 3 vagy talán 4 mosott képem volt anno mikor még az rbrhez elkészült a skin, egy update ráférne nagyon, ha esetleg lesz a lada modhoz update vagy patch akkro szivesen orvosolnám a gondokat, azóta siekrül beszereznem egy két rallys könyvet, amibõl lenne mit scannelni hozzá 😊"

Lee Tábornok már van, kompatibilis ugyanis az rbrel skinek ha jol tudom.
http://www.youtube.com/watch?v=1qn_YcctVvM

zolee145
Konkrétan nem kapcsolódik a topikhoz, csak most nézelõdtem az R8 kapcsán, és belebotlottam a GT3 bajnokságba. A honlapjukon egy 2009-es entryt találtam, 40 autóval. A 40 autó 12 márkából tevõdik össze, az autók meg valahol a GT1 és a GT2 közt vannak teljesítményben, és köridõben is. Legalábbis az Audinál azt mondják, hogy simán verik a GT2-es mezõnyt, amit mondjuk az adatok alapján el is hiszek.
Így ezek alapján ez simán komolyabb sorozatnak néz ki mint mondjuk egy WTCC, de gyanús, hogy a többi GT kategóriánál is jobb, de mindenképpen változatosabb.
A hírekben meg már a Merci SLS GT3-as verziója van, plusz a Ford a Mustangból is csinál, holott a GT már jelenleg is szaladgál a pályán.

http://gt3europe.com/index.php

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ulvar
Már ott kezdõdnek a problémák hogy a zsiga a kerek lámpás... de mind1.

Ne nézzek rá....5 nagy képet linkelsz...

VRolee94
Csak azért csináltam meg mert F1 közvetítés alatt is mindig Ladán ak hívják a Renaultot.
Akinek nem tetszik az ne nézzen rá.

Dietrich
F1 renaultot meg átfested cigány ladára?...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

laller82
A cigány lada skin atiwrc keze munkája...neki kell a virágot küldeni <#nyes>

www.skincentral.hu

SimaSuna
nekem a gyáriak nagyon patentok, fõleg Cigányé, csak még a compakt változat megcsinálása nem sikerült 😊

viszont Lee Tábornokosat fogok csinálni 😊
peti193
Szerintem az új F1-es Renault festés nem sikerült túl jóra. Engem valami kis méhecskére hasonlít.Úgy érzem ezt nem sikerült valami túl szépre bár ez az F1-be nem igazán érdekes inkább az,hogy teljesít a csapat,é úgy mutat,hogy kubica nagy vétel volt.😊mivel csináltad egyébként a festést?

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Smici1985
Ezt küld el a Paliknak meg Gyugyunak.<#idiota>

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Itt kiválasztod a routered tipusát, majd az alkalmazást amit át akarsz engedni a routeren, és követed az utasításokat.
Ulvar
<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

Nagyon finom személyes véleményem!

VRolee94
Hali. Tényleg nagyon jó ez a Lada mod. Én már el is kezdtem festegetni az autót ha nem baj.(remélem nem baj)
Az elsõ festés az F1-es Renault mintájára készült.
Íme 5 kép a zsigákról.

Freedom88
tudtok abban segíteni, hogy az adott routeren, h kell engedélyeztetni a 34298 vagy 34297es portot? vagy minden routernek máshogy kell?

T.T.

Frankó kép, kicsit szégyenlem magam a skin miatt elég tré, 3 vagy talán 4 mosott képem volt anno mikor még az rbrhez elkészült a skin, egy update ráférne nagyon, ha esetleg lesz a lada modhoz update vagy patch akkro szivesen orvosolnám a gondokat, azóta siekrül beszereznem egy két rallys könyvet, amibõl lenne mit scannelni hozzá 😊

Dietrich
adj hozzá 16 évet és kijön a valós eredmény..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
fateromnak is volt és nem száguldott a hetvenes években '73-ban vette vadonat újonnan 😉
egyébként trabantok közt abban a tipusban volt a legjobb porlasztó..érdi emelkedõn a családdal 80-al mentem felfelé a német mellém jött a bmw-vel és nem hitt a szemének mikor nézte a km óráját majd mutatta <#eljen> és gázt adott 😊

Ulvar
Yugo mod is van...nem tudom mennyire jó de azt is belehetne tenni ...

YUGO

Az nagyon zsír !

Nekem volt egy 110R még 89-ben. Felújítottam, kasztni, fényezés, belsõtér,stb.,nagyon szerettem, de kölcsön adtam és a haver leesett vele az útról. Totálkár.

A nagytesó viszont nagyon erõs volt, bõven felvette a versenyt a ladákkal mind a rallyn, mind a pályán. Ha már rFactorról beszélünk, jó lenne az akkori (70-80-as évek) BBK sorozatból egy modot összerakni. Ehhez viszont kéne még a Zastava is, de Lada+Skodával is élvezetes volna.

mackosajt
A régi 110R nagytesója, a 130RS Van benne(csupa lekerekített forma, áramvonalas szép kasztni... már akinek. 😊 ). A trabi meg lesz. Vagyis nekünk már van. 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Melyik Skoda lesz a modban ? 130LR vagy a régi 130RS kupé ?

Dietrich, 9 évesen honnan volt annyi pénzed?<#nevetes1><#nyes><#nevetes1>
macleody
És faterod nem mondta, hogy 9 évesen nem szabad 120-al száguldozni? 😄
Dietrich
9 évesen vettem 90 nyarán..felmentünk vele az akkor épült M0-ra és toltuk neki mint állat 120-al ment!! (kiderült az elõzõ tulaj barkas cuccokat rakott a porlasztóba így több benzint kapott a motor)aztán 3 hónap múlva fõtengelyes lett 😉

SimaSuna
mackosajt
Ennyire azért nem folytunk bele. xd

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

zolee145
Ha már szimulátorról beszélünk: lesz a Trabiban hátsókerékrevizetspriccelõ rendszer?😊)

batihu
Az enyém már 12V-os volt 95-ben vettem!Sajnos a tirisztoros gyújtás hibája miatt egyszer meg is állt! Meg még egyszer, amikor beállt a fõtengely! Nem bírta a hosszútávú 100 fölötti tempót!<#wink>Óra szerint...<#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ulvar
A Brands Hatchi rally cross pálya nagyon adja! Próbáljátok ki vele.

mackosajt
Értsd jól.

Egyformák sosem lesznek, mert a trabi kanyarban jó az elsõ hajtás miatt, a zsiga csapja a seggét, a skoda meg valahol a kettõ közt.
Egyik egyenesben gyorsabb, másik a kanyarban. Olyan adok-kapok.
A gyári gépek olyanoknak vannak csinálva kb, mint a valóságban.
Ott egyértelmû, hogy a zsiga lesz a befutó, trabi a sor végén.
Na, majd ha publik lesz, meglátod, hogy értettem. 😉

bardocz
De az, hogy megcsinálod nem ugyan az, hogy egyenlõ szintre hozod a kocsikat. Azt le kell szarni, legyenek az erõviszonyok olyanok, mint igaziban.
Ulvar
Nem volt idõm menet közben Frapsal meg mi egymással szórakozni csak csináltam egy gyors képet 😄. Volt másik pályán aszfalt gumival murván olyan driftem csak lestem 😄 Kurva jó ez a mod 😄.

Roger6
Jó nagy lett a fõtéma a képen. Nem kellett volna kicsit ráközelíteni?<#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
VARGA "CIGÁNY" ZOLI! xDDD

laller82
Sasa egyszer egy wrc hangot akart berakni és valami el lett írva, iszonyat jó trabant alapjárati hang lett belõle <#nyes>

www.skincentral.hu

mackosajt
necces, de talán elfogadható a hangja amúgy

zolee145
Trabarnával kell "felénekeltetni" a hangmintákat.😄