rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HRC, Maszim, SimCo, VSR kupa lenne, hogy izzana az aszfalt a ringen 😊
ezekszerint ha én dolgozok akkor nekem veszélyességi pótlék kell, mert ha az üf szerint madzagos / köteles internete van...én marom magam 😊
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ebbõl elég...ez nevetséges...
Anyámnak felmutattam 5 cetlit 5 különbözõ országgal! Kihúzta abból Luxermburgot ott keresünk elõször menedék jogot!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
õ is Lee fan ahogy én 😊
köszönöm cigány ladáját! nekem így is bejön 😊
Cigány egy jó fickó 😊
amúgy tényleg elég gáz..a közvetítésben meg poénból ladáznak egyértelmûen
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
"Frankó kép, kicsit szégyenlem magam a skin miatt elég tré, 3 vagy talán 4 mosott képem volt anno mikor még az rbrhez elkészült a skin, egy update ráférne nagyon, ha esetleg lesz a lada modhoz update vagy patch akkro szivesen orvosolnám a gondokat, azóta siekrül beszereznem egy két rallys könyvet, amibõl lenne mit scannelni hozzá 😊"
Lee Tábornok már van, kompatibilis ugyanis az rbrel skinek ha jol tudom.
http://www.youtube.com/watch?v=1qn_YcctVvM
Így ezek alapján ez simán komolyabb sorozatnak néz ki mint mondjuk egy WTCC, de gyanús, hogy a többi GT kategóriánál is jobb, de mindenképpen változatosabb.
A hírekben meg már a Merci SLS GT3-as verziója van, plusz a Ford a Mustangból is csinál, holott a GT már jelenleg is szaladgál a pályán.
http://gt3europe.com/index.php
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ne nézzek rá....5 nagy képet linkelsz...
Akinek nem tetszik az ne nézzen rá.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
www.skincentral.hu
viszont Lee Tábornokosat fogok csinálni 😊
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Nagyon finom személyes véleményem!
Az elsõ festés az F1-es Renault mintájára készült.
Íme 5 kép a zsigákról.

T.T.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
egyébként trabantok közt abban a tipusban volt a legjobb porlasztó..érdi emelkedõn a családdal 80-al mentem felfelé a német mellém jött a bmw-vel és nem hitt a szemének mikor nézte a km óráját majd mutatta <#eljen>#eljen> és gázt adott 😊
Nekem volt egy 110R még 89-ben. Felújítottam, kasztni, fényezés, belsõtér,stb.,nagyon szerettem, de kölcsön adtam és a haver leesett vele az útról. Totálkár.
A nagytesó viszont nagyon erõs volt, bõven felvette a versenyt a ladákkal mind a rallyn, mind a pályán. Ha már rFactorról beszélünk, jó lenne az akkori (70-80-as évek) BBK sorozatból egy modot összerakni. Ehhez viszont kéne még a Zastava is, de Lada+Skodával is élvezetes volna.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Dietrich, 9 évesen honnan volt annyi pénzed?<#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Egyformák sosem lesznek, mert a trabi kanyarban jó az elsõ hajtás miatt, a zsiga csapja a seggét, a skoda meg valahol a kettõ közt.
Egyik egyenesben gyorsabb, másik a kanyarban. Olyan adok-kapok.
A gyári gépek olyanoknak vannak csinálva kb, mint a valóságban.
Ott egyértelmû, hogy a zsiga lesz a befutó, trabi a sor végén.
Na, majd ha publik lesz, meglátod, hogy értettem. 😉
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
www.skincentral.hu