rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gviski

Virtual SimRacing

bardocz
Foci meg legjobb esetben CSAK 2 csatornán megy az ötbõl.
zolee145
Hajrá.😊 Nem mondtam, hogy ne nézd, csak azt mondtam, hogy szerintem semmi értelme és dögunalom. Az egyetlen pozitív dolog az, hogy egyszerre max két sport csatornán ment eddig egyidõben, vagyis tudtam még máshova kapcsolni.😄 Ha pedig minden kötél szakad ki is lehet kapcsolni a tv-t.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Roger6
Bocsánat a zavarásért (meg a nagy képért), megint Megane (a jelszót köszönjük az üzemeltetõ rendkívüli odafigyelésének):

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

zolee145
Ugyanarról beszélünk (a celeb miatt kap mûsoridõt az adott sportág), csak te hiszel a sport számára pozitív végeredményben (a sportról is szó lesz abban a pár percben) én meg nem nagyon (csak a celebrõl lesz szó). Mellesleg szeretném, ha neked lenne igazad.😉

bardocz
Inkább nem küldtem el a véleményem a fociról..😄
Nightt
Sztem sport, csak halal unalmas<#kuss>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
Inkább nézek pókert, mint focit... Szerintem meg az nem sport.
gviski
Na a SimSportTV-t fel kell fejleszteni 😄

Virtual SimRacing

gabaly
Szerintem rosszul látod a "celeb" kérdést!

Én meglátásom szerint egy adott sorozat pont a médiafigyelem miatt engedi szerephez a "celebet".
Magyarul ha az az egy "celeb" se lenne ott,akkor még azt az 5 perces összefoglalót se adnák le a TV.ben.

zolee145
Lehetett úgy egy-másfél éve, valamelyik sport csatornán. Szerintem lemaradtál róla.😄 hacsak meg nincs valahol, mert csináltam pár screenshotot.😄

zolee145
Az a baj, hogy nem az autósportra, hanem az adott bohócra fognak figyelni. Gondolom lesz egy kis összefoglaló az adott emberke napjáról, hogyan készült a nagy megmérettetésre, sok sikert kívánnak neki a barátai, a családja nagyon félti, majd a végén egy interjú, hogy magamhoz képest sokkal jobban teljesítettem mint ahogyan azt vártam, nagyon örülök, hogy nem törtem össze az autót, meg egy-két kép közben ahogyan megy a pályán, se elõtte se mögötte senki.
Ebbõl hogyan profitál a hazai autósport az számomra még titok.

Viszont ne csak negatív dolog legyen: nagyanyám kb az 1800-as évek elejétõl kezdve elõfizet a Képes Újságra, és tegnap belelapoztam. Sok más cikk mellett volt benne egy fél oldalnyi Indycar is.

Motors TV: a komplett mûsorban nincsen semmi ami úgymond az adott szakág elsõ vonala lenne. Nincs F1 meg hasonlók.
Vannak nemzeti versenyek, rali, ARCA, Late Model, nemzeti ow szériák, GT, V8 stb. Ha belegondolunk a közvetítési jog szinte fillérekbõl megvan és nagyon jó versenyeket közvetítenek. Simán el tudom képzelni, hogy megélne Magyarországon egy autósport csatorna. A kábeleseknél meg amúgy is csomagban vannak a dolgok, ha belefér a tv paprika meg mittudomén mik akkor az autósport pláne.

Nightt
Ja, masok vagyunk. En meg eletemben nem fogok focit nezni...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Norbi1990
Ezt hol nézted és mikor?
Lehet engem is érdekelne 😄
zolee145
Akkor nem vagyunk egyformák. Én idegbajt kapok a póker közvetítéstõl, pedig néha szoktam online idétlenkedni.
Eddig egy közvetítést néztem meg (minden más esetben sietve tovább kapcsoltam😄) amikor játszott egy lengyel, orosz, ukrán, vagy nem tudom, de valamelyik volt szoccista' országbeli csaj, és egyszál tanga, meg egy fekete testfestett "ruha" volt rajta. Bár maga a játék ott sem érdekelt.😄

gabaly
Szerintem büszke is lehetsz rá hogy sikerült összeraknod az évet anyagilag!
Mint tudjuk a "gazdasági válság"miatt több igen neves versenyzõnek gondja támadt szponzor téren.
Szeretnék sok sikert kívánni nektek!
Reméljük a média is nagyobb figyelmet fog fordítani a magyar autósportra.(Ha ennek az a módja hogy egy autóba "celeb" ül akkor ám legyen)

milk4
Szerintem a sportot nem nézni kell,hanem csinálni.Bár ez sokszor lehetetlen,szóval ezt a hsz.-t is fölösleges volt megírnom.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Nightt
A Pokeres resszel nem ertek egyet! En sokat pokerezek es nezem is a kozvetiteseket, mert aki pokerezik, annak igenis izgalmas, h egy profi hogy jatszik! Mondjuk a sok ismetles az engem is idegesit!

simcompany
hát én semmi számlakavarc nélkül full szponzorokból összeraktam az évet, rohadt nehéz volt az tény, ezt még Suzuki Kupa szintjén meg tudom csinálni, de ha mondjuk nem 6 millát, hanem 180-at kéne összeszednem egy Formula Renault bajnokságra, akkor már semmit nem ér a házalásom.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

peti193
Én abban látom a problémát ,hogy nincs magyar országon olyan felvevõ közeg a Motorsport-ra mint más országokban,és ha nincs érdeklõdés akkor aztán semmi nincs mai fiatalokat max a Forma1 érdekli vagy talán a WRC...igen mert nálunk a foci a divat mindenki focizni akar ,és többi sportág figyelmen kívül marad vannak olyan sportágak ahol magyar ország igen jó teljesítménnyel megállja a helyét(pl:lábtoll senki nem ismeri és többszörös europa bajnokok vagyunk VB második helyzet folytathatnám...)és a motorsport is egyszerûen "nem divat" ez a helyzet😞pont múltkor volt róla szó egyik barátommal beszélgettünk és nagyon szereti a focit minden nap nézi stb...Én mint már sejthetõ a motorsport iránt érdeklõdöm fõként.Aztán csak annyit mondott ,hogy milyen rossz nekem õ minden nap nézhet valamilyen meccset én meg héten kétszer...ezen elgondolkoztam és siralmas...bár nekünk a kábel szolgáltató biztosít Motors TV-t amin egész nap megy valamilyen futam ,az viszont nagyon jó csak nem magyar sajnos...hát ez van😞

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Jacek
ez itt nem fog mukodni magyarisztanban, tehetseg keves magaban😞 itt a szamlagyar megy meg az auto sportban is😊 mennyit adjal vissza a szponzorpenzbol ha adok meg hasonlok😊 (mert ez van)

ezert van az hogy rally elso osztalyban beul a gazda az autoba(aki versenyez vele) egy masik emberrel mennek egy kort a mecsekben, es ugy szall ki a csavo hogy bazz igy is lehet menni😄

gviski
Inkább azzal foglalkozzunk hogy Tim Gabi kocsijáról volt egy vágókép, és ez a lényeg, mert ezzel Emerico tudd menni házalni hogy benne vagyunk a TV-ben, és hátha a RTL Magyar autósport-magazinjába lesz 5-10mp Gabi kocsiáról, és az már sokat számít, ezt kell ebbe látni!

Virtual SimRacing

Rendben van, de most ezek valóban éles futamon fognak indulni?
Hogy fog kinézni egy lekörözés, félreállnak a füvön? Vagy roncsderbi lesz...

gviski
Én az a baj hogy nagyon sok Sportról, és Sportolókról nem szólnak a hírek akik amúgy komoly eredményesek, világbajnoki címeket érnek el, és alig jönnek ki anyagilag mivel nincs ki támogassa õket, és az ilyen semmit nem tevõ Gyõzikék kapják a milliókat a TV-tõl, ez a felháborító és egyben az elszomorító, és aztán csodálkozunk hogy sportolóink állampolgárságot váltanak és más nemzet zászlaja alatt versenyeznek tovább???

Virtual SimRacing

Roger6
Ez így van <#vigyor3><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

gviski
pedig poén lenne 😄

Virtual SimRacing

zolee145
Az F1 versenyt úgy hozták ide, hogy közvetítenie kell élõben a futamokat egy sugárzott (tehát nem fizetõs) csatornának. Meg gondolom mindenhol így kötnek szerzõdést. Namost ha ez így van akkor ezt a közvetítést valahogy el kell intézni, már ha maguktól nem akarják közvetíteni.

A CC gondolom fizetõs csatornán ment, ott azért kicsit másabb a helyzet.

Minden esetre az a mókás, hoy bárhol olvasok errõl a témáról mindig mindenki nagyon egyetért, hogy lenne ezer meg ezer jó mûsor, lehetne pl a hazai bajnokikat közvetíteni, de nem. Megy a gyõzike, meg az idióta sók.
Oké, de ha mindenki ennyire egyetért akkor ki nézi ezeket a szarokat? Bár lehet az a baj, hogy nem járok olyan fórumokra ahol az idióták napi alkotásait tárgyalják ki.😄 De valaki biztosan nézi.

Mondjuk ahogy lentebb írták az 5 fradi meccs ismétlésbõl az egyik helyett lehetne adni egy futamot...

Amin még ki tudok akadni az a póker közvetítés. Kit érdekel? Ha én játszom akkor érdekel, hogy nyerek-e vagy sem, de rajtam kívül kb mindenki leszarja, jogosan. Ez nem egy látványos dolog, itt nincs izgalom, mert az benne az izgalmas, hogy elbukom-e a kajapénzt vagy sem, márpedig a tv elõtt ülve azt nem lehet.
Meg aztán mi ebben a sport? Ennél nagyobb baromság már csak a sakk közvetítés. A Duna tv mûsorszüneti akváriuma is izgalmasabb.😄

Roger6
Ez nem ilyen egyszerû sajnos... Hatósági engedély stb. minden lófasz kell hozzá. 😞

gviski
Azt kéne csinálni amit egyszer Tropie poénbõl felvetett :-)
Összeállni 10-15-en, venni trabikat vagy Ladákat, lemenni egy vidéki faluba, polgármeseterrel megbeszélni hogy zárunk le 3-4 utcát és körözni, közben valami falu napot lehet rendezni, lenne show, és aki versenyezni akar az legalább elérhetõ áron megteheti 😄

Virtual SimRacing

simcompany
itthon kicsit máshogy mennek a dolgok 😊
fizetni kell igen, kapsz szpot idõt, amit eladhatsz, amivel visszajön a lóvé, ehhez meg szponzorok kellenek, akit ez érdekel. kacifántos na. jobb helyeken a TV veszi meg a közvetítési jogot, persze itthon is mondjuk egy BL mecsre, stb. kacifántos na.

Dietrich
amerikában is fizettett a széria (CC) a közvetitésért mert a szponzorok elhagyták..ezzel is rábírva õket vagy másokat térjenek vissza..aztán késõbb már a tv fizetett.
Elõször befektetni kell aztán lehet kivenni elv..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Smici1985
Lehet hogy rosszul értelmeztem, de a szervezõnek kell fizetnie azért, hogy a TV közvetítse. Mert ha így van akkor valami nagyon el van rontva. Szerintem a csatornának kellene fizetni-e a jogokért, hogy közvetítse.

Ha nem jól értelmeztem amit írtál, akkor bocs.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Roger6
Ez odabasz!<#eljen>

simcompany
ha fizetsz, akkor közvetítik, erre pedig nincs pénz jelenleg, de még dolgozunk rajta. az összefoglalók tényleg gyatra minõségûek.

A harmadik kocsi az egy egyedi darab, pályán mentek vele, ha jól emlékszem litvániában, de lehet lettország volt vagy észtország.

Dietrich
hol? én 2-t nem látok <#buck>

nem baj ma megtudtam Hajdú Péternek lesz születésnapja..mert ez kell a pór népnek 😉

Hát ki a faszomat érdekel?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Smici1985
A TV-nek adnia kellene a versenyeket. Ez lenne a megoldás. De jelen pillanatban még egy normális rallyösszefoglalót sem hoznak össze. Meg leadják 2szer. Míg egy Fradi meccset 1 héten 5ször.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

és tök jó hangulat.. van 20nézõ 😄D

Ulvar
Amúgy az is lehet szerintem a probléma, hogy menni fog az adásban, csak marhára nem fognak az érdemben fontos pilótákkal foglalkozni, hanem csak ezzel az 5 senkivel!

De ne adja neked a sors hogy úgy legyen amit mondok, csak ilyen téren már annyiszor csalódtam hogy csak pesszimistaként tudok reagálni erre a dologra. Bár úgy lenne a dolog...hogy fellendülne az egész...És havonta 2-3 futam lemenne különbözõ szériákkal.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
ja, még annyi. Az hogy Kis-Pál Tomi Európa egyik legelismertebb bajnokságában futamot nyert sosem fog lemenni sehol. Ezért kell az ilyet értékelni.

simcompany
Az hogy ma milyen a közízlés, az már más tészta, egyetértünk.
Sajnos én a hazánk polgáraiban nagyban csalódtam, sokszor nézem a nézettségi adatokat, és olyan kimutatásban is pl. T-Home csomagos ügyfelek, magasan vezet a Gyõzike, meg egyéb baromság. Hiába van mellette 250 igényes TV adó.

Életveszélyes...Igen, meglehetõsen erõs, bár persze meg lehet halni egy ilyen futamon akár, de ennyi erõvel egy BKV-zás hazafelé is az. Ebben is egyetértünk.

Nem ezt akartam a linkkel közvetíteni, az az RTL hülyesége hogy ilyen igénytelen. Én annak örültem, örülök, hogy legalább már bekerült az egész hóbelebanc a mûsorba.

SimaSuna
mint alant írtam nem a celebekkel van bajom, hanem a megfogalmazásban.

- Életveszélyes futam celebeknek -
ha a mûsor címe az lenne pl:

Celebek a versenypályán
aszfaltszaggató celebek
vagy nekem lehet mindenféle celeb is...csak ne forgassák már ki a dolgokat...

az életveszély mikor törik az autó vagy pucéran szaladnak a pályán...nem az mikor a celeb megcsúszik a kanyarban, és 90°-t fordul az autó...

nekem ez nem tetszik hogy félrevezetik az embert...
zolee145
Szerintem senkinek nincs azzal gondja, hogy nyílvánosságot kap a bajnokság, és ez esetleg hasznára van a többieknek is. A baj az, hogy kell pár médiabohóc ahhoz, hogy Magyarországon foglalkozzon valaki autósporttal az F1-en kívül.

Ráadásul ez nem arról szól, hogy az embereket celeb nélkül ez nem érdekelné, ugyanis pont lényegtelen, hogy mi érdekel és kit. Nem a népszerû dolgok kerülnek a tv-be, hanem az lesz népszerû ami bekerül.
Vagyis ha adnák akkor néznék is. Mint ahogyan nézik az ostoba délutáni sókat, meg az idióta gyõzikét stb.
Természetesen egy bajnoki futamot nem hasonlítok ezekhez a nulla mûsorokhoz, csak éppen ezek remek példái annak, hogy az emberek azt nézik ami van a tv-ben.

Mondjuk egyszerûbb egy stúdióba beterelni pár bírkát és két kamera elõtt elõadni valami mesét néhány hajléktalannal, mint mondjuk bekamerázni egy pályát, felkészült mûsorvezetõket odaültetni, stb.

simcompany
Alex, minden tiszteletem a tied, tudom hogy nem most jöttél a falvédõrõl, de ez nem így van. A vállalkozók, mert a versenyzõk 95% az, vagy annak gyereke, nem tart életben senkit, általában egy verseny megszervezése, lebonyolítása jó ha 0 veszteséggel ér végett.

Lehet rajtuk röhögni, én is szoktam, hogy egy dagadt madár mit idétlenkedik egy porsché-val, de ha már nem egy tehetségre költi a pénzt (sajnos) legalább valamilyen autósport még van itthon.

Az ha bármilyen modon a média megjelenik, ezáltal szponzorok, ne adj isten, még nézõk is bekerülnek a vérkeringésbe, elõjön az esély, hogy a viszonylag pénztelen, de jó szponzori háttérrel bíró versenyzõk is megjelenjenek.

simcompany
Elnézést kérnék, de hatalmas hülyeségeket irkáltok. Nem az a lényeg hogy a Celeb odamegy, és ostobaságokat beszél és bohóckodik. Hanem a TV-ben mutatják, foglalkoznak vele ergo én a szánalmasan csóró pilótámnak, aki übertehettség, tudok szponzorokat hajkurászni, mert megy a TV-ben a story, és tudok mivel házalni.

Néha a dolgok mögé kéne nézni, mielõtt marhaságokat fecsegtek össze.

Alexease
Ez mar szanalmas... Korabban a vallalkozok, mediasztarok bohozkodtak, most meg az idiota celebek:/ Ezek nem az autoversenyt, a Magyar kupat tartjak eletben, hanem azt, aki az egeszet szervezi... Meg valszeg magukat, mert lehet, hogy tobbet kapnak egy-egy ilyen "(le)szereplesert", mint amennyit az atlag ember keres.
Ulvar
Van egy csomó jó verseny pálya, vagy versenynek adható nem épített verseny pálya... ki kéne használni, de neeeem.......Rába Ringen mi király lenne egy Endurance futam? 😄. Valódi túlélõ futam.

milk4
Szerintem újra kéne szervezni magyarországon az egész "autósport rendszert",pályákat kéne felújítani és több verseny sorozatot csinálni.

Az nem lenne elég hogyha 1x mindenki kimenne,utána meg semmi.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ulvar
ÉS miért? Te magad mondtad! Mert kurva drága!

Mit kéne csinálni? Amit soha a büdös életbe nem fognak megtenni nem igaz? Õk tartják életbe... ez már csak halálhörgés, ha ilyenre szorulnak!

Nézd meg a brit formula renaults magyar versenyzõt...tudom, kap támogatást...de õ azért enyhén magasabb szintre került 18 évesen mint a magyar Kupa fog az elkövetkezendõ években! Mert minden szarér hugyért fizetni kell!

Csináljunk Celeb bajnokságot!

(Halkan oda teszem hogy személyes véleményem, ha nem így van akkor sorry, csak én most egy két részletet a te régi hozzászólásaidból vettem.)

Dietrich
😄D