rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És igen, létezett trabi, ami 180 km/h-ra is képes volt(800 RS). Sõt. 1.3-as VW mocival+5-ös váltóval többre is. 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
www.skincentral.hu
Amúgy sikerült a 2 ütemû orkán trabant hangját visszaadni rfactorban ? 😄
Ahhoz nem is gitár kellene, hanem valami érdekes hangszer 😄
Ezzel lehet minden modot elbaszni, ha életben is különbözõ volt két kocsi, akkor a játékban is legyen az.
Ha jól olvastam, az a külhoni is a "levitálást" panaszolta.
Amúgy süti.
Ja, és a bajnokság nem lenne rossz, de így is nehéz összehozni már a mi 3 kocsinkat is, hogy kb. 1 szinten legyenek a legjobb változatok. Szerencsére a trabiból is voltak fantasztikus változatok, amik felvehetik a versenyt a zsiga+skoda párossal. Most épp ezen ügyködés zajlik.
Jut eszembe, Emerico? Most, hogy F2 kint van, VFTS project?
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
www.skincentral.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
www.skincentral.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Ha minden igaz, akkor a következõ EastCars már tartalmazni fogja.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Virtual SimRacing
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
---
nincs valakinek egy linkje ehez a pályához: Lueckendorf ? csak youtube videokat talál a gugli :/
Forza.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
www.hltcteam.blogspot.com
www.skincentral.hu
Szóval alapvetõen nem a segítségek használatától vagy nem használatától lesz reális. Viszont tény, hogy igazán élvezetes segítségek nélkül lesz a vezetés.
Az Indy-t meg meg tudod nézni, benne van a hdv-ben, hogy milyen segítséget hogyan büntet a mod. Jelen esetben a kuplungot meg sem említik, tehát az autokuplung használata nem jelent hátrányt (lehet azért nem említik meg, mert arra nem is lehet büntit rakni?). A TC-nél (meg a kormánysegítségnél, abs-nél, és stabilitás kontrolnál) van minimális súlybüntetés.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Nem tudjátok mi lehet a LMT DTM 2009 moddal,kiadták már. Sajnos sehol mónem találom.
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Nem az összes modra igaz az hogy ki KELL kapcsolni a segítségeket, de van ahol semmit se érdemes használni! Vannak olyan modok legjobb tudomásom szerint ahol úgy írják magát a modot hogy segítségeket használjon az illetõ, mint a valóságban. Legalább is én így hallottam anno! De lehet hogy tévedek 😊).
Arra tudok példát hogy van az IndyCar Series mod azon belül oválon érdemes a rajt elõtt a felgyorsításkor és a rajt után a boxkiállásig vagy a sárga beintéséig a LOW TCt kikapcsolni meg a Kuplungot, mert lassítja a verdát. (ez a 2 van a szerveren beállítva segítségnek).
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC