rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Ez jó ötlet, támogatom!<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mackosajt
Na nem a gyári trabesz lesz egál a vfts mocis zsigával.

És igen, létezett trabi, ami 180 km/h-ra is képes volt(800 RS). Sõt. 1.3-as VW mocival+5-ös váltóval többre is. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

laller82
Sztem elegendõ nevezõ esetén nyugodtan lehetnének kategóriák, mint az RBR-ben, illetve mint a való életben...

www.skincentral.hu

pointer4
Kell a síma lada mellé egy tuningos trabi 😄 és nem lesz uncsi a mezõny 😄
Amúgy sikerült a 2 ütemû orkán trabant hangját visszaadni rfactorban ? 😄
Ahhoz nem is gitár kellene, hanem valami érdekes hangszer 😄
bardocz
"hogy kb. 1 szinten legyenek a legjobb változatok"

Ezzel lehet minden modot elbaszni, ha életben is különbözõ volt két kocsi, akkor a játékban is legyen az.
mackosajt
Amiket írtam, a nagyon feltünõeket szerintem javítsátok ki a Ladában.
Ha jól olvastam, az a külhoni is a "levitálást" panaszolta.
Amúgy süti.

Ja, és a bajnokság nem lenne rossz, de így is nehéz összehozni már a mi 3 kocsinkat is, hogy kb. 1 szinten legyenek a legjobb változatok. Szerencsére a trabiból is voltak fantasztikus változatok, amik felvehetik a versenyt a zsiga+skoda párossal. Most épp ezen ügyködés zajlik.

Jut eszembe, Emerico? Most, hogy F2 kint van, VFTS project?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

laller82
<#vigyor2>félreértettél, én rally historicra gondoltam, nem gt vagy túraautóra, de azért köszi <#integet2>

www.skincentral.hu

Dietrich
nekem is..6 voltos..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nightt
Mar folyamatban van egy Historic bajnoksag<#wave><#nezze>. A HRC szervezeseben.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

laller82
Most már tényleg nagyon szuper historic bajnokságot lehetne csiálni, akár hotlaps alapn, akár másképp. Valaki igazán leszervezhetné <#awink><#phone>

www.skincentral.hu

bardocz
Ez volt az egyetlen autó, amiben kiskoromban nem voltam rosszul😊
batihu
<#eljen>Trabant volt életem elsõ "autója"!<#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

zolee145
<#taps>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

mackosajt

Ha minden igaz, akkor a következõ EastCars már tartalmazni fogja.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Smici1985
Egy kis segítséget kérek. Melyik gokart modot ajánljátok? Melyik a legjobb?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Norbi1990
Durván nyomta!
Egyik kanyarba kívülrõl két autót elõzött <#taps>
peti193
Lada21704 mod nagyon jó!csak szegény ladát sajnálom 5. sebességnél 170km/h-nál kicsit mint ha megakarna fuladni😊😊még1szer köszi

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

simcompany
Biza!!! Kis-Pál Tomi egy nagy tehetség, remélem összejön neki, csak sajnos ez az összes pénzük, amibõl ott megy, nagy szponzor kell a továbblépésre

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Nightt

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

batihu
Nagyon élvezetes lett a mod! Gratulálok, szép munka!<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

SimaSuna
fain 😊

Cigányé meg Borié nagyon baba 😊

már csak a VFTS és teljes a készlet 😊
Pukkandur
Ez igen! Nagyon jól sikerült. Le a kalappal Lada21704 mod készítõi elött!<#worship>

arty
jah, csak nem "ilyen" néven 😊

milk4: köszönöm !!

Forza.

zolee145
Közben a HSW-rõl lecibáltam.😊

gviski
http://www.vsr.hu/X/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=6:cars-dirt-rally&Itemid=35

Virtual SimRacing

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

GhostR1der
rfcentralon fentvan

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

arty
köszönet érte 😊

---

nincs valakinek egy linkje ehez a pályához: Lueckendorf ? csak youtube videokat talál a gugli :/

Forza.

hswrõl simán jön 😉

zolee145
Nekem meg le se jött.😊 pedig minden linket próbálgattam. Az egyik állandóan hibával állt meg, a másiknál meg kiírta, hogy 2062-re jön le meg ilyenek.😊 majd este nekifutok megint.

Nem azt mondtam, hogy ki kell kapcsolni, hanem hogy ugy erdemes kiprobalni. Egy biztos, pl a Formula Armaroli, GP79, Historic GT & Touring Cars modnal erdemes kiloni minden helpet. Max az auto clutch, ha nincs olyan kormanyuk, de lehet gombal is kuplungolni. Habar nem olyan, mint a pedal. Vegulis nekem mindegy ki hogy jatszik.😊

gviski
nekem nagyon bejött 😄

Virtual SimRacing

Roger6
A középsõ már nálam is. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SimaSuna
nálam simán lejött 😊

bár csak holnap tudom kipróbálni 😞
Roger6
Csak egy megjegyzés: egyik link sem mûködik. A középsõ megindul, aztán 20 megánál megáll...

Roger6
Na, az zsír, 420-on használtam eddig. Köszi a választ! <#eljen><#vigyor3><#hawaii>

peti193
pont most akartam megkérdezni ,hogy mi a helyzet a lada mod-al köszönöm mármint engem a VFTS érdekelne de megnézem biztos jó lett

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

laller82
Tölthetõ a Lada21704 Mod:
www.hltcteam.blogspot.com

www.skincentral.hu

Alexease
Tudom, hogy nem a "szerintem"-re vagy kivancsi, de szerintem 400-450 fok (lock-to-lock)😊
Roger6
Tudom, hogy már unjátok a Megane Trophy-s hülyeségemet, de azt szeretném megkérdezni, hogy a kormánykerék mennyit fordul egy ilyen autóban?

Bator92
Van olyan rFactor mod, amiben Ferrarik vannak összegyíjtve, mindenféle?

Forza Ferrari

bardocz
Meg vannak autók, ahol érdemes az automata kuplungot bekapcsolni a rajt után, különben ha leáll a motor, nem indul újra.
zolee145
Végülis manapság már ha van egy autód elég kicsi az esélye, hogy minimum abs ne legyen benne, ettõl függetlenül a fizika tökéletes.😊
Szóval alapvetõen nem a segítségek használatától vagy nem használatától lesz reális. Viszont tény, hogy igazán élvezetes segítségek nélkül lesz a vezetés.

Az Indy-t meg meg tudod nézni, benne van a hdv-ben, hogy milyen segítséget hogyan büntet a mod. Jelen esetben a kuplungot meg sem említik, tehát az autokuplung használata nem jelent hátrányt (lehet azért nem említik meg, mert arra nem is lehet büntit rakni?). A TC-nél (meg a kormánysegítségnél, abs-nél, és stabilitás kontrolnál) van minimális súlybüntetés.

macleody
Pedig azt olvastam, hogy ez lesz az elsõ publikus modjuk. Kár pedig nagyon jó a demo ferka.
Hexenking
😞 Sajnos én sem találtam. De van olyan liga ami használja.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

kiki888
nemhiszem hogy kiadták...az LMT nem olyan =)

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Hexenking
Sziasztok!!

Nem tudjátok mi lehet a LMT DTM 2009 moddal,kiadták már. Sajnos sehol mónem találom.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

Ulvar
Ez nem igaz!

Nem az összes modra igaz az hogy ki KELL kapcsolni a segítségeket, de van ahol semmit se érdemes használni! Vannak olyan modok legjobb tudomásom szerint ahol úgy írják magát a modot hogy segítségeket használjon az illetõ, mint a valóságban. Legalább is én így hallottam anno! De lehet hogy tévedek 😊).

Arra tudok példát hogy van az IndyCar Series mod azon belül oválon érdemes a rajt elõtt a felgyorsításkor és a rajt után a boxkiállásig vagy a sárga beintéséig a LOW TCt kikapcsolni meg a Kuplungot, mert lassítja a verdát. (ez a 2 van a szerveren beállítva segítségnek).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC