rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mackosajt
jut eszembe, vfts sose készül már el?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
nem alatt?

Igen, kell a turpisság, de 160-170 pacinál már kevésbé, mint 100 pacinál, vagy alatta.
Amúgy lehet a gumikkal is játszani, meg a légellenállási tényezõkkel.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

simcompany
a mód készítõk védelmében megjegyzem, hogy az rfactor 200-250 LE felett teljesen rossz, nem ide kalibrálták. Én most küzdök a Suzuki Kupával, ami ugye 107 LE-s. Hát alig moccan meg, sajnos kell a turpisság.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

mackosajt
Nem kell csodát várni a gyári mocitól.
Nem olyan pörgõs az, mint gondolod, csak rFactorban igen szokatlan a 26 lovas motor.
Trabi 0-100 ideje igen vérszegény. (neten fellelhetõ 60 másodperces adat is)
Emlékek és videók alapján lett belõve. Biza kell azt a gázt taposni, hogy felpörögjön.

Mi csináltunk alapot, aki akar, és kellõ mazochizmussal van megáldva, mehet vele. 0-60-ig még elmegy.
Aki élményre megy, az menjen a nagyobb mocikkal.

Az se jó, ha túl villanyautós egy moci. A modotokban is az rfc pont valami ilyesmit kifogásolt egy ipse, hogy szinte tiltáson lehet autózni 5.-ben is. Meg a kerekek méretét is lõjjétek be, mert levitálás van.

A Hangok, modell kidolgozottság, festések terén abszolút Targeté az érdem. Ha õ nem forszírozza, tuti nem csináltam volna meg a fizikai részt. Pláne egy ilyen vérszegény, laprugós, pattogós kocsinál.

gabaly
Hello.
A saját véleményemet írom le ha nem haragszol és pusztán építõ szándékkal.(remélem nem gond)
Talán egy kétütemû trabi ettõl jóval pörgõsebb!
Még a 800-as motor is harmat gyengének érzõdik.(az alap meg egyenesen használhatatlan)
Egy rally trabi úgy forog mint egy still fûrész 😊
nem kell 4 mp-ig a gázon állni mire felpörög!
Szerintem ezen jólenne változtatni.
Viszont a gázelvétel utáni hang az egyenesen tökéletes.Grat.

Ide fel van rakva egy kis részlet az autóversenyzõk cimû filmbõl, pont az eleje a hõskor. Van videó, hanggal a 35?ös GPrõl a Népligetbõl, illetve van a Városligetbõl is valami 55ös versenyrõl.

Amugy a 36os népliget is régebb óta készen van a GPLhez. Sõt át is konvertálták Rfactorra és asszem F1Cre is, tavaly. De sajna csak sima konverzió, semmi update.

A teljes autóversenyzõk film fent van a videoracingen , de nem lehet megnézni, de belépés után elvileg le lehet tölteni, nekem most elindult, de nem vártam meg hogy lejöjjön.

mackosajt
Mi meg szépen csendben kiadtuk (Vagyis Target publikálta) az 1.1-es EastCars-t
EastCars 1.1 @ rfc

Na még egyszer

Magyar GP
Az elsõ Magyar Nagydíj. Itt voltak a kor legnagyobbjai közül jó néhányan.

simcompany
közben leesett, én anno a népligetet csináltam meg. de ahhoz semmi arhív anyagot nem találtam csak a pályarajzot

Oké, akkor mostmár ezt is tudom 😄 THX
Lehet akkor csak én golndoltam hogy az a Rába régebbi gyártású.

zolee145
http://www.a-r-c.hu/articles.php?article_id=1

Így hírtelen ennyi. 1984-et írnak.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

<#idiota> 1-1 pálya elkészitése elõtt nem árt utána járni, régi felvételeket keresni, vagy legalább képeket, vagy megnézni kész van e más játékba. Egy városliget 1955 béta elérhetõ a HSW-n, de a készitõk lapján azt irják hogy az 55ösrõl nincsen információ hogy merre ment. A nyomvonal amit megcsináltak és 55ös környezetbe ültettek az egy 1984es F1es pálya nyomvonalának a terve.

Akit érdekel a magyar autósport története az ITT olvashat egy picit bõvebben róla.

"1959. január 24-én adták át rendeltetésének a Széchenyi-hegyi nagyadót és a TV augusztus 2-án már egyenes adásban közvetített motorkerékpár és autóversenyt a Városligetbõl."

" II. világháború utáni elsõ nemzetközi autóverseny 1961. június 11-én a Ferihegyi repülõtéren. Kilenc nemzet 29 Forma-Junior (1100 cm3-es) kocsiját nevezték be a versenyre"

"Az 1961-ben és 1962-ben megrendezett Ferihegyi gyorsasági versenyeket a városligeti és a népligeti Grand Prix-k követték. Túrakocsi, Forma-Junior és Forma-V futamok váltogatták egymást. Volt körverseny Gyõrben, Sopronban és a látványos autóversenyeket több százezer nézõ tekintette meg. Ezeken a versenyeken a kontinens legkiválóbb versenyzõi is rajthoz álltak, mint a késõbbi világbajnok Jochen Rindt és Niki Lauda."

Hmm Gyõrbe és Sopronba? Városi pálya lehetett, de nem tudok semmit, csak ebben a cikkben olvastam róla. Amúgy nemtudja valaki hogy a Rábaring mikor épült? Mert a hivatalos lapon semmi, meg a régebbijén amit webarchivból visszabogarásztam ott se ir semmi, viszon van kép ahogy ilyen 70-es évek beli Rába hungarokamion megy az oválon <#vigyor0>

pointer4
Búúúúúúúúúúúú <#banplz>
De akkor a fordulatszám le van korlátozva 66% ra? <#integet2>
gviski
be van az 😄 33% 😄

Virtual SimRacing

pointer4
Ez olyan gagyi, amikor szarrátörnek, és mindneki megy tovább 😄 Nem kéne bekapcsolni a törést? 😊
gviski
A tegnapi HF1L futam rövid összefoglalója 😄 jó volt 😄

Virtual SimRacing

gviski

Virtual SimRacing

simcompany
hatalmas ez a video. én megcsináltam a pályát, de szalagkorlátoztam, ezekszerint az sem volt

Dietrich
de csak ha Horti Gábor a szpíker 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Ulvar
Off: ha leszedem torrentrõl az evot akkor ha csak simán az image fájlt rakom be az elég a mod felrakásához? Sajnos nem találtam külön kép fájlokat, ha esetleg mégis lenne akinek van, az megoszthatná hogy ne 2 GB adatot kelljen letölteni (+ a mod 1 G😎 hanem pl: csak 26 MBt mint a GTLnél.

köszi.
on.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
nekem nem volt se race se evo és amit Ulvar mond kenhettem a hajamra a VLN-t..
az más kérdés azóta már van mindkettõ

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

bardocz
Nem volt rajta evo sehogy sem.
Dietrich
csak akkor nem kellett ha a gépeden telepitve volt..nem volt esetleg warez? <#ravasz1>

Jacek
ez az sajna😞

Ulvar
"To use that Modification you need to own GTR Evolution by SimBin. Setup will now try to verify that you have GTR Evolution installed. If that fails you can select a DVD-Drive or enter the installation path to Steam so that you can verify manually that you own GTR Evolution."

Ezért...

Ingy
Nagyon kemény!<#eljen>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bardocz
VLN 05-höz mióta kell evo? 😮 Régebbi verzióhoz tutira nem kellett, én még race07 se volt a gépemen, amikor azzal nyomtam.
Norbi1990
gémkopivörld?
Ulvar
ahhjjj na mind1!

Más: Kiszeretném próbálni a VLN 05öt...lehet valahonnan GTR Evo isot kapni szerezni hozzá? Tud esetleg valaki privátba küldeni?

Elõre is köszi!

bardocz
És néha közben az ESPN-en amcsi foci megy😊
Ulvar
UPC Media box ...41-45 csatorna: Sport1, Sport2, Sporklub, Eurosport, Eurosport 2.

Kiírás: Labdarúgás, Labdarúgás, Futball(csak hogy a sportklubbon ne Labdarúgás legyen írva), Labdarúgás, Labdarúgás...

Dietrich
eurosporton roppant izgalmas nõi meccseket ismételtek a juró2-n élõben ment szintén nõi asszem U18 a digi felvételrõl adott BL-t a sport1 magyart adott a sport2 összefoglalót a sportklub is valami külföldi szart..azt hittem lepetézek akkor 😉

Dietrich
oroszoknak is volt már reptéren versenyük valami "lada formula" <#hehe>autókkal és volt egy nagy big crash is ahogy a levegõbe repült az egyik. youtubon fenn volt a video róla..3 éve kb.

bardocz
Ilyen nekem is volt, digi kivételével, mert az nincs.
Na meg extremen, ESPN-en, meg fishing&huntingon nem ment foci, de akkor már öngyilkos is lennék😄
Norbi1990
Igen, ha mindegyiken ugyanaz megy XD
Ami szerintem lehetetlen, hogy összejöjjön 😄
Dietrich
csak annyin?
1x sikerült rekordot állitani!
eurosprt, eurosport2, sport1,sport2,digi,sportklub
egyszerre egyidõben az összes sportcsatornán ami nálunk fogható..foci ment ráadásul mindegyiken más :pp na lehet ezt ûberelni? 😉

Nemcsak az amcsik. Szlovákaiába is volt tavaly vagy azelõtt rendes körverseny a reptéren.

Amugy Mo-n is rendeztek tán a ferihegyen, de valahol biztos mert láttam a filmmúzeumon.
Illetve volt körverseny valamelyik (lehet akkor még épülõ) autópályán is, úgy 1983-4 környékén. Vettem egy csomó régi autómotort 83-89ig, hát abba csuda dolgok vannak <#idiota> Kb újság egyharmada sport, 2-3-4 oldalas cikkek Kesjár Csabival, az (öreg) Tóth Janival, Cserkutival,Ferjánczal..... Meg poszterek is. Manapság meg alig van benne gyorsasági, poszteren is inkább F1 max WRC.

ööö nyiregyen van aszfaltozott reptér? 😄

Ulvar
Azt is csinálhatnánk mint az Amcsik...Reptérbõl versenypályát! És akkor Nyíregyen is lehetne csinálni a Tirpák GPt!!! xDD

Tavaly mikor elkezdett versenyezni a formula renaultba akkor minden futam után volt cikk róla az Autosgyorsasagi.hu-n,aztán évközbe mikor megszünt a lap, már én se nagyon tudtam figyelmmel követni pályafutása alkulását.

Irta itt valamelyikõtök
"Én abban látom a problémát ,hogy nincs magyar országon olyan felvevõ közeg a Motorsport-ra mint más országokban....és a motorsport is egyszerûen "nem divat" ..."

Hát mostanság a drift nagyon divat, de megmondom, én azért nem szeretem, mert a sok ügyeskezü pilóta elmegy driftelni, és nem a rallypályákon csúsztatgatják a verdáikat.😊 A rally meg nagyon "elpályásodik".

Itt Kelet-Magyarországon sok rajongója van az autósportnak köszönhetõen a Régi Taurus rallyknak, a Miskolc rallyknak, meg a Rabócsiringnek

Szerintem lenne aki elmenne 1-1 gyorsasági versenyere is, ha

1. Ha lenne egyáltalán pálya a közelben.
A parádi hegyin kívül(már ez sincs) semmi sincs a környéken. Minden Pesten vagy a Dunántúlon van. Ha valaki pl Debrecenbe lakik vonattal az út 4000FT, ha még keletebbre akkor mégtöbb, oda vissza 8ezer plusz még valahogy a pályára is ki kellene a jutni. Persze kocsival ez biztos olcsóbb.Hiába ingyenes a belépõ a futamra, igy is több ezer forintba kerülhet egy hétvége. Míg a focirajongók kimennek a stadionba (minden nagyobb városba van) és jóval olcsóbban kijönnek, mintha százkilométereket kellene utazgatni.

2. Ha lennének izgalmas versenyek. 1-2 kör után már 5-10 másodpercre vannak egymástól az autók (nem a márkakupáról beszélek).

Viszont a versenyzõk kevéspénzbõl gazdálkodnak->ézért féltik a kocsit->nincs izgalmas verseny(->😉nincs nézõ->nincs nézettség->nincs sponzor->nincs pénz->..... És kezdõdik a kör elõrõl.

Február 24.én volt Ördögh Mixi csak motorsporttal! foglakozó rádiómûsorában Bertalan Zsolt, többek közt arról beszél miért is nehéz rendezni (hegyi)versenyt, érdemes meghallgatni. A 48.percnél kezdõdik.

http://href.hu/x/bvlr

Mint el is hangzik 70-80as években nagy autósport élet volt hazánkba, csak elég megnézni hányan ültek a pécsi hegyin a fák közt(Autóversenyzõk cimü film). Vagy pl EZT a videót. Ma találtam, 1 perc, nincshangja, de a Városligetben készült 63ba,amikor Túraautó Eb-t rendeztek.

Másik dolog az utánpótlás nevelés. Mig a fociba egy labda kell csak a gyereknek és már jáccik. Viszont az autósport elkezdése(gokart,slalom) jóval drágább, és én nem láttam azt hogy akik a gokart ban jól szerepelnek azok 3-5 év mulva gyorsaságiba kezdtek volna el versenyezni. Bár az utóbbi 1-2 évbe már kezdenek a fiatalok gyülni (kis Ficza, Nagy Norbi,Tim Gábor,Kiss Pál Tamás, és ez talán elindithat valami fejlõdést a gyorsaságiban.

simcompany
kisebb csapatnál volt, és akkor már jó 4 éves technikát a jobb csapatok már nagyon vágták, most új kocsi van, nem nagyon ismerik, többet számít a tudás

gviski
Várunk mindenkit szeretettel! VHR 4.0-ás mod!
több infó a Virtual SimRacing oldalán!

Virtual SimRacing

zolee145
<#taps>

Norbi1990
Tavaly is itt ment, de akkor nem igazán villogott, nem tudom miért.
Ulvar
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Kár hogy ilyen keveset lehetett eddig hallani róla.

simcompany
gyönyörûû, ez az, már gokartban is elpáholt itthon mindenkit

bardocz
Hát, amikor én leülök tv-t nézni, akkor ha nem megy egy csatornán se foci, megnézem, hogy valami ünnepnap van-e... Mondjuk akkor megy tenisz, meg hasonlóak, jégkorong bezzeg csak ESPN-en megy. Na az sport, és izgalmas. És nem hisztis kurvák vannak a pályán.
zolee145
Annak sincs sokkal több értelme. Még aki szereti a focit az sem nézi napi 24 órában.
Igazából autósportot sem nézne az ember állandóan. Kellene egy normális egyensúly, nem nyomni valamit állandóan. A póker most nagy divat lett így nyomják. Majd 1-2 év múlva lecseng a dolog és sehol nem fogják adni.