rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LeMans 2012
Voltak remek sketchup modellek a célegyenes tribünjeihez, csak éppen megmakkant tõle a BTB, plusz az export sem volt túl jó, meg amikor véletlenül sikerült akkor az rF nem indult vele, szóval saját gyártmány az épület. Olyan is, de a célnak megfelel.
Köszi Tibinek az óriáskereket (és sorry a rengeteg potya melóért), és Lallernek a csomagolást.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Egyszer már csinált ilyet, akkor a C-n töröltem egy pályát és utána kiexportálta simán. Most töröltem neki az eredeti 3,5 GB-hoz még 3-at, de így is ugyanaz. Lehet, hogy nem a HDD-rõl beszél, hanem a RAM-ról? 4 GB-nak elégnek kellene lenni.
Mondjuk még van mit törölni, de jó lenne tudni, hogy tényleg az a baj, vagy vegyek RAM-ot. 😄
Letöltöttem az 1985 Audi Quattro S1 1.00 modot. Az a gondom vele, hogy belsõ nézetben, nagyon zavaró az ablaktörlõ. Van lehetõség arra, hogy belsõ nézetben ne legyen ott az ablaktörlõ?
Jegyzettömbben ha megnyitod minden kamerához le van írva melyik sor mit csinál.
A játékon belüli kameráknál amit te írsz az szerintem az ülés mozgatás az autóban. Lentebb görgetve vannak a kamera mozgató gombok. Ha mégis azt találtad meg amirõl beszélek és az nem jó akkor nem tudom, mert azt a részt nem igazán szoktam használni, csak tudom, hogy van ilyen. 😊 Inkább a pályakamerákat csinálgatom gyakrabban.
A játékon belüli kameramozgatásnál még annyi lenne a kérdésem, hogy lehet-e gyorsabban mozgatni a kamerát? Én csak olyat találtam, hogy Move Camera Forward, vagy valami ilyesmi, és hát az elég lassú mozgás.
Ezen kívül ha belépsz a játékba ott is van szabad kameramozgatás, be kell állítgatni különbözõ billentyûkre és akkor elvileg oda mozgatod ahova akarod.
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e rFactorhoz valami program, amivel jobb kameraállásokat lehet találni a replayekben. Szeretnék csinálni egy videót, de az a bajom, hogy, egyrészt ha én mozgatom, elég lassan mozog a kamera, másrészt pedig ha túl közel kerülök az autóhoz (még nem érem el a karosszériát), akkor eltûnik egy része. Tehát szeretném a lehetõ legközelebbrõl felvenni a dolgokat. Tudnátok ebben segíteni?
Elõre is kösz!
link: Histo-Cup
pálya: térkép
Kedvcsináló
A három szám: (kezdõ érték, lépésenkénti változás, lépések száma)
Az egyszerûség kedvéért a kezdõ 100, a változás 10, és mondjuk van 6 lépés vagyis 6 különbözõ állásba tudod állítani, amiben a kezdõ is benne van, akkor 100, 110, 120, 130, 140, 150, ezt jelenti a játékban megjelenített 1-2-3-4-5-6.
///M I Love BMW. :)
Letöltöttem egy modot, amiben van egy BMW 320TC, a gyári window.dds -re gondoltam pakolok egy nevet meg egy rajtszámot. Meg is tettem, ráírtam a dolgokat, visszamentem DDS-be, DXT5 Interpolated Alphával. De a végeredmény ilyen:
Ez mitõl lehet? Mert akár milyen DXT tömörítésben mentem, ilyen a végeredmény. :/
///M I Love BMW. :)
Logitech G25, G27 pedállal
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
ezek az autók vesznek részt benne
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
HistorX modot javítgatják, frissítgetik még? Jó ideje nem néztem rá.
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
azokkal a Ford mustangokkal, falconokkal meg shelbyvel igencsak küzdeni kell, hogy kanyarodni tudjál 😊
Én még 1 F1 2004el is simán mennék, végül is abban az évben voltak a legbikábbak a gépek motorikusan.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Amúgy mi anno futottunk 91es F1 moddal bajnokságot, de mások is, és imádtuk. Nem a legjobb mod volt, de egyszerû kezelhetõ, és nem voltak tele buziságokkal 😊.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
F1 2012 is indulni fog 😊
Autóválasztásnál még van hely!! Gyertek!!!
JELENTKEZNI ITT!!!
(Bár akkor nem tudom hogy tesznek meg 3 kört.<#confused>#confused>)
Eddig azt gondoltam ott csak információk vannak amit kiír a pályánál, de lehet nem mert pl a gyári Monza (Brianza) pályán is oda van beírva hogy éjszaka fel kell kapcsolni a lámpákat.
de mint hogy ha már valakinek lett volna ilyen fogyasztásos gondja emlékeim szerint :/
Namost gondolhatod egy zárt pályánál mekkora nyekergés van belõle. 😄