rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az embernek kell a siker, kell, hogy jó helyezést érjen el, fõleg kezdõként. Persze embere válogatja, én örülök a nagy ligákban, ha az erõs középmezõnyben autózok, de ez nem mindenkinek elég.
Amúgy SG-s hétvégi futamot nem szervez valaki? <#vigyor5>#vigyor5>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
szerintem, bár lehet hülyeség...
1. mindenhol F1 vagy WTCC
2. a bajnokság 2010-11-12-13-ról szól
3. fizetõs / ingyenes bajnokságok. (van pro kontra...)
4. azok az emberek akik régebb óta a szimes társadalomba tartoznak, az idõk során megöregedtek, családot alapítottak, dolgoznak.
ahogy írtad a 85fõbõl hirtelen 25 lett...
menj fel publicra pl Race07el...hiába van 25/25-s szeró, hiába vagy a 6. Rajtnál a béna telibetalál, és a 10.kör végére már csak 4-6an vagytok.
Néha elmegy a kedvem tõle, inkább elmegyek WAR mecsre CS:Go-ba...
nincs olyan mod ami mindenkinek megfelel, nincs összetartás. Tudok olyan 3-4 ligát, ahol 4-6 fõ játszik és nem verbuválódnának 1 társaság alá, ahol 20an versenyezhetnének...
Ugyanez a liga indított egy Renault Megane-t is, rF. Két versenyt tartottak meg, bedõlt az is. Pedig egy relatíve nagy ligáról van szó. 😞
Lejárt az rF ideje? Nincs ideje az embereknek? Nem tudom mi kéne nekik. 😞
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ehhez képest pl az rF2-ben egészen értelmesen viselkedik. Rendesen védi a pozícióját, de azért a világ végérõl nem lehet beijeszteni egy sima belsõ ívre húzódással, hogy rossz íven kezdje meg a kanyart. Persze ha bemegyek mellé kanyarban azért hajlamos olyat fékezni, hogy másik három ai is elmegy mellette, de ez egy másik történet.
Lényeg a lényeg, nem érdemes sokat veszõdni vele. Ha szerencséd van, és egy adott pályán éppen jól viselkednek akkor tudsz ellenük versenyezni, ha nincs szerencséd akkor ennyi.
Le Mans-ban az ideális ívet minimum 10-szer változtattam az eredetihez képest. Ha valahol béna volt, vagy éppen egy rázóra ráment és felborult a Toyota (azért egy LMP1-es autónak nem kellene borulnia egy rázókõtõl 😄) vagy hasonlók. Szóval a végére egészen értelmesen ment azzal az autóval. Gondoltam megnézem GT2-vel, ott meg nem állított rendes váltót magának és az egyenesben úgy 230-nál leforgott a hatodik. 😄
Szerintem gondolkodj el az online versenyzésen. Nem igazán lehet összehasonlítani az ai elleni versennyel.
TC=(0.000,0.000,0.000) // Weight penalties for using different
Másrészt be lehet állítani a segítség mértékét is (vagy éppen kinullázni.)
Pl nálunk így csináltam meg a V8 segítségeit, így lényegtelen, hogy bekapcsolja-e az ember vagy sem.
TractionControlGrip=(0.00, 0.00) // average driven wheel grip multiplied by 1st number, then added to 2nd
TractionControlLevel=(0.00, 0.00) // TC On/Off only for this car // effect of grip on throttle for low TC and high TC
ABS4Wheel=0 // 0 = old-style single brake pulse, 1 = more effective 4-wheel ABS
ABSGrip=(0.00, 0.00) // grip multiplied by 1st number and added to 2nd
ABSLevel=(0.00, 0.00)
A Shift Ferrariknál pedig upgradesben volt a segítség, és mindkét szám ugyanaz, hogy lényegtelen legyen, hogy amúgy a játékban low vagy high van beállítva:
Alacsony tapadású úthoz:
HDV=
HDV=TractionControlGrip=(1.00, 0.0)
HDV=TractionControlLevel=(0.65, 0.65)
HDV=ABSGrip=(1.00, 0.00)
HDV=ABSLevel=(0.80, 0.80)
Race mód:
HDV=
HDV=TractionControlGrip=(0.15, 0.0)
HDV=TractionControlLevel=(0.05, 0.05)
HDV=ABSGrip=(0.35, 0.00)
HDV=ABSLevel=(0.05, 0.05)
A TC úgy mûködik, hogy visszafogja a motort. Ez elvileg a valóságban is így van, szóval simán elveszi a gyújtást (pl korább F1-nél aki esetleg járt a sikánnál a Ringen az kigyorsításon hallhatta amikor akcióba lép a TC, vagyis gyújtás nincs, de az elégetlen üzemanyag azért bemegy a motorba, és remek hangot ad).
Namost ha beállít az ember egy korán beavatkozó TC-t az nagyon sokat tud lassítani az autón, bár tény, hogy az életben nem fog kitörni a segge.
Egyébként ha mindent kinullázol, de be van kapcsolva a játékban a TC akkor valamennyi segítséget azért kapsz. Legalábbis amikor teszteltem volt egy olyan érzésem, hogy valami leheletnyi kis TC azért van. Bár lehet, hogy csak bemagyaráztam magamnak. 😊
De ad. HDV-ben a TractionControlGrip és TractionControlLevel sorok. Aztán már csak a szerveren engedélyezni kell akkora szintet, amekkorát akartok. Amelyiknél ki van ütve, annál nem fog érvényesülni semmilyen TC, hiába kapcsolja be a pilóta. 😊
Az aerodinamika azok tudománya, akik nem tudnak motort építeni...
Én pedig azokon mosolygok, aki a kettõ között nem látja a különbséget. <#law>#law>
Egy AI pilóta problémám van, amire nem találok megoldást. Az F1 RFT2010 nevû modban (már régóta használom) most találkoztam azzal, hogy a AI pilótákat nem érdeklik a talent fájlokban megadott képességeik, teljesen véletlenszerûen jön ki, hogy ki a jobb. Eddig mûködött, és ellenõriztem is a mod rfm fájljában, hogy jó elérési út van-e megadva a talent fájlokhoz és igen. Külön-külön megnéztem a talent fájlokat, hogy stimmelnek-e a nevek és az is rendben volt mind. Minden más modomban mûködik a dolog, csak ebben az egyben nem és nem értem miért. Mielõtt elõjött a probléma, nem babráltam semmit a moddal majd fél éve, szóval nem hiszem, hogy ebbõl adódik a gond. Tudna ebben valaki segíteni nekem?
Elõre is köszönöm!
Ezzel most nem megbántani akarlak, csak már többször olvastam hasonlót és most jött ki belõlem 😊
Tehát még egyszer: ez egy fun liga volt és lesz is mindig, ennek tudatában várjuk a jelentkezõket. Nem kívánunk semmilyen más ligától embereket elvenni, soha nem is volt célunk, ezért is választottuk a csütörtöki napot futamra még évekkel ezelõtt. Fõleg a kezdõk / hobbi versenyzõk felé nyitunk, a profiknak vannak nagy ligák, persze õket is szívesen látjuk ha ki akarnak kapcsolódni. Talán te is megérted, hogy egy kezdõnek nem biztos hogy egy V8 az álma TC nélkül.
Szerettük volna két csoportra osztani a gépeket, egy GP1 és GP2-re, ahol annyi lett volna a különbség, hogy GP1-esek kicsit több pontot kapnak, de TC nélküli a vasuk, a GP2-esek normál pontot kapnak, de TC-vel mehetnek. Sajnos rF erre nem ad lehetõséget (legalábbis mi nem találtuk). Ami azért érdekes, mert pl. Speed Limitert be lehet állítani, hogy legyen-e az adott kocsiban. <#shakehead>#shakehead>
Fikázni nem kell, a Toca3 és Grid2 még így is elmarad a mod mellett, ha nem tetszik, nem jöttök, és kész. Nem akarunk mi bántani senkit, csak egy 5 versenyes V8-as szezont összehozni 15-20 emberrel.
Üdv!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Meg tudná valaki mondani, hogyan tudom a fûmenüben lévõ hátteret egyik modból a másikhoz átmásolni? Van olyan modom, ahol nagyon jól kidolgozták, komplett garázzsal és ezt szeretném látni egy másikban is, ahol az eredeti egy felirat a háttérben és kész.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2013.05.30-án csütörtökön szeretnélek meginvitálni titeket egy Fun Race-re (teszt futam).
rFGT V8 rFactor MOD
A verseny teljesen ingyenes, regisztráció NEM szükséges a mostani teszt versenyre. A mod tartalmaz egy rFactor Lite programot, egy V8 Supercar mod-ot, és ezen pályákat:
- Abu Dhabi
- Bathurst
- Phillip Island
- Sandown
- Surfers Paradise
A telepítés létrehoz egy saját rFactor mappát, így önmagában mûködõképes.
A szerver IP címe: 91.120.52.121
Jelszó: rfgt
Hotlaps
LiveView
A verseny lebonyolítása:
- 19.00 h: idõmérõ (10 perc)
- 19.10 h: Warmp-Up (ugyan az óra 10 percre van állítva, de 5 percnél szoktuk indítani a versenyt)
- 19.15 h: elsõ verseny (15 perc)
- Az elsõ verseny után ismét 5 perc Warm-Up
- Majd utána második verseny (15 perc)
Mindenkit szeretettel várunk, csak semmi komolyság. A weblapunkon találtok szabályzatot, hogy minden tiszta legyen, folyamatosan frissítjük.
rFGT weblap
Üdvözlettel:
rFGT Admins
rFGT - Vezess úgy, ahogy a szíved engedi
TFRC
DRM 2.0b változat kell hozzá.
Õsz óta felraktam újra, mert pár haver akarta tolni. 😄
Van olyas valaki, aki vállal skin-ezést?
///M I Love BMW. :)
Ennek a csapatnak a tavalyi wtcc módja is ilyen. Ott sem megy egyik kijelzõ sem. Ez mitõl lehet?
Erre gondolok:

amúgy zolee, thx a mediafire-os linkért 😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!