rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
amúgy szerintem az rF1-es Megane mod is nagyon jó, bárt ezt nem próbáltam és nem tudom milyen lett
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
VSR Megane Tropy!
Várunk mindenkit nagy szeretettel!
Eddig kb 20 nevezõ van,korlát nincs.
Jelentkeni ITT lehet
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
mit tudsz?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Link
60 perces idõkorlátos demóként mûködik ingyé.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
http://www.bsimracing.com/rfactor-clio-cup-online-presentation-video/#201304065401
Izgalmas meccsek,barátságos személyek várnak rátok a HRF1RT-be!!
HRF1RT HIVATALOS HONLAPJA
Ha valamelyik autoban csak 75–100% gazpedalnal adja le a teljes fordulatot, akkor ott nagyon szorulnak a dugattyuk a hengerben😊<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
😊
Jól mûködik a pedálod, nincs vele baj ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Laikusként úgy gondolnám 75-100% lenyomott pedál állásnál kéne elérni a max fordulatszámot.
segítsetek nekem!
G27-et használok és a következõt tapasztalom: a gázpedál lenyomásakor kb 25%-os pedálelmozdulásnál a motor eléri a maximum fordulatszámot. Véleményem szerint ez így nem az igazi...
Emlékeim szerint korábban (kb egy évvel ezelõtt) rendesen mûködött.
Gyakorlatilag teljesen mindegy milyen játékkal próbálom (rF1, rF2, LFS), a jelenség ugyanaz. A Logitech legfrissebb drivere van fent.
Van valakinek javaslata mit állítsak át?
válaszokat elõre is köszönöm
üdv
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyébként teljesen jól be lehet lõni a kipörgésgátlót, hogy mûködjön is, de ne fogja vissza annyira a motort, hogy használhatatlan legyen, viszont csak két fokozat van. Ferrariknál upgradesben oldottam meg, hogy több fokozat legyen, viszont az a játékon belül nem állítgatható. Pedig jó lenne, ha az upgradest a pályán is lehetne kapcsolgatni. Persze nem a felnicserét, vagy hasonlókat.
Mondjuk ebbõl már nem lesz semmi, és eddig az rF2 sem úgy néz ki, hogy terveznének bele ilyen funkciót. Nyilván az utcai autó nem cél nekik, versenyautóhoz meg nem igen kellenek ilyen dolgok.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ami a segítségeknél van TC az gagyi ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én például WTCC modban vezettem BMW-t, nehezen indult, bevallom most se vagyok valami profi, de ha nem a határon autóztam, hanem egy viszonylag kényelmesebb tempóban akkor nagyon jó érzés volt érezni az autó erejét.
Szerintem próbáld ki így, és aztán gondold át újra...
Letöltöttem a 94-es módot,hogy lehet a kipörgésgátlót visszaállítani?