rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
// Control over what changes can be made between qualifying and race. This value can be overridden through
// the player file; default=0, possible values are 0=no restrictions, 1=restrictions apply, 2=restrictions
// apply as long as it doesn't rain in qualifying or afterwards (and no that doesn't mean rain is implemented
// yet, sorry).
ParcFerme = 0
// Whether fuel level remains the same (only if parc ferme is applicable). In general, this value specifies
// what fraction of the qualifying session is reached before fuel usage becomes "free"; default=0.0, possible
// values are 0.0-1.0, where 0.0 indicates fuel level is always free, 0.5 would mean fuel level at the halfway
// point of qualifying will be used to start the race, and 1.0 means fuel level at the end of qualifying will
// be used to start the race (and no refueling allowed during qualifying).
ParcFermeFuel = 0.0
// How many of the top qualifiers have to keep their used tires on for the race (only if parc ferme is applicable);
// default=0, possible values are 0 and up (300 recommended if everybody has to keep their used tires).
ParcFermeTires = 0
// Whether setup used during qualifying must be used during the race (only if parc ferme is applicable), except
// for the player file "Free Settings"; default=1, possible values 0 or 1.
ParcFermeSetup = 0
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
T.T.
A PR-ban foleg a keseny utnak es az utszeli suru objecteknek volt koszonheto a "halalfelelem"😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
pl. xpSP3-ra állitva.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem is Vista-van, fut rendesen a tvstyle, csak rendszergazdaként kell az rfactort inditani, mert különben nem jön be.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
www.skincentral.hu
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Én amugy is szeretem Rfactorba az ilyen kis slalom, hegyi,meg klub pályákat. A tesóm kipróbálta az euroringen a trabit, hát a hangja nem annyira jön be, a fizikáról nem mondok semmit mert még nem próbáltam. A modell honnan van? Nem a legszebb, de azért elmegy. Nekem a hátulja nem tetszik(nagyon lejt a csomagatartó), elõrõl fentebbrõl még jó is, de pl ha lentebbrõl nézzük akkor (alap lökháritóval) ott a kasztni nagyon nagy ivbe megy le. De igazából az az izé nem is a aksztni része, hanem valami külön álló cucc.
Igazikép1 kép2
Szerintem ezt nem lenne nagy dolog kijavitani hogy ott bentebb huzni azt a pár poligont.
Jah és a Kõváry skinjeirõl hova tünt a hátsó rendszámtábla?<#idiota>#idiota> így kicsit furán néz ki.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
csak a GTR2 kevésbé modolható (meg úgy az összes simbin cucc) mint az rf.
www.skincentral.hu
Euroring vagy hasonlo meret kell, valami club-palyak, ami talan a Briteknel van sok.
Azert mert sok F1-mod van, az nem azt jelenti, hogy az a legjobb, az mukodik a legjobban, hanem csak azt, hogy az a legdivatosabb😊 Valszeg a kasztnikon es a festeseken kivul, nem sok koze van az igazihoz (foleg, hogy az egyetlen elerheto technikai, muszaki adat az F1-el kapcsolatban, az aktualis korido a valodi palyakon😄).
Csak leartam, hogy az a trabi azért olyan, mert olyannak akartuk. Zsigából is, meg Skodából is van benne csiga. Trabi is benne van. Amit lehetett, megpróbáltuk kihozni, hogy azért a gyök2-t túllpje a kmóra. 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
De nem értem egy privát véleményre te miért támadsz be rögtön minket!!??
www.skincentral.hu
Az 50km/h olyan mintha setalnek, kocognek, a 100km/h meg mintha bicikliznek😉 150 alatt nem is (alig) mukodik a dolog, megha utcai auto van lemodellezve, akkor is erdekes, mert lazan csikorgas, sodrodas nelkul kanyarodik, pedig igazabol, valszeg menne tovabb egyenesen😉))