rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Én meg lerajtoltam 2 embert, elsõ kanyarban kifékeztem volna az elõttem lévõt jóeséllyel, de a net úgy döntött, hogy 100m után megszakad :CCC Rohadjon el az UPC ilyenkor.
gviski
jaja jó kis futam volt én a 8. helyre jöttem be

Virtual SimRacing

simcompany
ja, sajnos nem megy a simco oldal, karbantartanak, és úgy tûnik csak reggelre lesz megoldva. a futam istencsászár volt, rommá izzadtam magam, a végére 13. lettem, úgy hogy mocsok lassú voltam, de csak kivártam a lehetõségeket.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

bardocz
Köszi.
milk4
20:00-20:30 kvali

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bardocz
Simco GT3 futam idõmérõje 19:30-kor, vagy 20:00-kor kezdõdik? Nem megy nálam az oldal, de hátha tudja innen valaki.
Freedom88
köszi!

T.T.

mcmoha
A mod .rfm-ben kell varialni.

// Control over what changes can be made between qualifying and race. This value can be overridden through
// the player file; default=0, possible values are 0=no restrictions, 1=restrictions apply, 2=restrictions
// apply as long as it doesn't rain in qualifying or afterwards (and no that doesn't mean rain is implemented
// yet, sorry).
ParcFerme = 0

// Whether fuel level remains the same (only if parc ferme is applicable). In general, this value specifies
// what fraction of the qualifying session is reached before fuel usage becomes "free"; default=0.0, possible
// values are 0.0-1.0, where 0.0 indicates fuel level is always free, 0.5 would mean fuel level at the halfway
// point of qualifying will be used to start the race, and 1.0 means fuel level at the end of qualifying will
// be used to start the race (and no refueling allowed during qualifying).
ParcFermeFuel = 0.0

// How many of the top qualifiers have to keep their used tires on for the race (only if parc ferme is applicable);
// default=0, possible values are 0 and up (300 recommended if everybody has to keep their used tires).
ParcFermeTires = 0

// Whether setup used during qualifying must be used during the race (only if parc ferme is applicable), except
// for the player file "Free Settings"; default=1, possible values 0 or 1.
ParcFermeSetup = 0

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Freedom88
Srácok, tudtok abban segíteni, hogy melyik fájlban és mit kell ahhoz módosítani, hogy a kvalifikációra feltöltött benzinmennyiség átmenjen a futamra és ott annyi literrel kezdjen a dzsiádzsó, amivel futotta a gyorskörét? Elõre is köszi!

T.T.

simcompany
Új bajnokság indul 25-én. Formula Abarth.

Alexease
Igen, a netKarPro eleg jo. Talan, valoban a legjobb. De abban eleve eltalaltak az egesz grafikat, nem tul csicsa, eppen annyira jo, ahogy kell. Cockpit-nezetek is a legjobbak, valahogy "igazinak" tunik, nem ez a szokasos "rajzfilmes". Cockpitben az iR a masik legjobb, de ott a fullextras onarnyekok miatt😊
A PR-ban foleg a keseny utnak es az utszeli suru objecteknek volt koszonheto a "halalfelelem"😊))
lac coo
Netkar-ban elég jó a sebesség érzet, De legjobb a Pannónia Rally-ban volt, ott már 100-nál remeg a jobb lábam 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

eurosport le mans series le castellet-bõl...meg majd este is lesz 7 órától

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Smici1985
Valaki nem tudja, hogy a Lexus SC430-as meg a Nissan GT-R a SuperGT-bõl már letölthetõ valahonnan?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

SimaSuna
Datsun 240Z-t nem tud vki konvertálni? 😊
kiki888
linket plííz =)

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Ulvar
De imádom ezt a modot...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
kompatibilitást kell beállitani és megy simán.
pl. xpSP3-ra állitva.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Priviben már beszéltem vele.<#circling>

Nekem is Vista-van, fut rendesen a tvstyle, csak rendszergazdaként kell az rfactort inditani, mert különben nem jön be.

simcompany
természetesen alatta 😊 az F2-ben, GP2-ben és a Megane modban is pontos nyomatékgörbét, és adatokat adtunk meg, ott jól kezeli (kb), de a 107 LE-s Suzukit nem érti 😊

laller82
azt a kis "izét" köténylemeznek hívják <#vigyor0> és ha jól emlékszem, akkor a lökhárító aljára van csavarozva. Valóban különálló elem, de sztem nincs jelentõsége, hogy a modellen hogy szerepel. Magát a modellt Target78 készítette a nulláról, szóval nem kilopott, konvertált, alakított modell.

www.skincentral.hu

zolee145
Nekem megy Pista alatt is rendesen.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

peti193
TVSTYLECONFIG.exe,tvmenu.exe,<---ezeket nemtudom megnyitni dupla klikk valamelyikre és kis homokóra aztán nem történik semmi, újból raktam a Framework 2.0-át magát a TVstyle-t is.Semmi változás ugyanaz, de maga a TVstyle mûküdik azokkal a beállításokkal amiket telepítés után megad.Próbáltam több féle TVstyle-t letölteni egyiknél se ment.Rfacor lite van fennt ha az esetleg probléma...(de nem hinném)más ötlet?

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Alexease
Az XP SP2 jo, de az SP3 megjobb😊 A Vista valoban gazos. De a Win7 mar eleg jo, alitolag megy az alatt is, csak valamit piszkalni kell rajta (?!).
peti193
igen néztem a Readme-be hogy Vista annyire nem "menõ",de Xp SP2-m van szóval nem értem most újból raktam a Framework 2.0át újraindulok aztán meglátjuk mit ért.

Alexease
XP, Vista vagy Win7? Meg ezekkel is kavaras szokott lenni.
peti193
Readme-t megnéztem nem lettem okosabb...újbol rakom a Framewok 2.0át hátha de ha esetleg valakinek más ötlet szivesen fogadom.Ennek nincs valami ini fájl ahol txt-be tudnák piszkálni esetleg?

peti193
természetesen a 2.0 és a 3.0-ás Framework is telepítve van szóval nem hiszem ,hogy ez a probléma azért köszi😊

A képem:

A kamionverseny betétfutama volt, a VIDEO szerint 88ban.

Én amugy is szeretem Rfactorba az ilyen kis slalom, hegyi,meg klub pályákat. A tesóm kipróbálta az euroringen a trabit, hát a hangja nem annyira jön be, a fizikáról nem mondok semmit mert még nem próbáltam. A modell honnan van? Nem a legszebb, de azért elmegy. Nekem a hátulja nem tetszik(nagyon lejt a csomagatartó), elõrõl fentebbrõl még jó is, de pl ha lentebbrõl nézzük akkor (alap lökháritóval) ott a kasztni nagyon nagy ivbe megy le. De igazából az az izé nem is a aksztni része, hanem valami külön álló cucc.
Igazikép1 kép2

Szerintem ezt nem lenne nagy dolog kijavitani hogy ott bentebb huzni azt a pár poligont.

Jah és a Kõváry skinjeirõl hova tünt a hátsó rendszámtábla?<#idiota> így kicsit furán néz ki.

Dietrich
ez kell hozzá ha még nincs neked..

Tv_STYLE_09_readme ebben le van írva..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

peti193
hello!felraktam a TV Style-t olyan problémám van vele h nem tudom megnyitni a TVStyleconfig.exe-t.Valakinek valami ötlet?

zolee145
Ha csak simán "leszimulátorozod" azzal sem lõttél volna nagyon mellé.😉

Ulvar
jó túloztam! 😊

zolee145
A GP4 az árkádos kis fos?😮

Ulvar
Én nagyon várom, fõleg a változó idõjárás miatt. Amit remélem úgy csinálnak meg mint anno pl: GP4nél...hiába egy árkád kis fostos játék, de az hogy mész pályán közbe leszakad az esõ, eláll felszárad a pálya stb...akkora feeling...és ezt csak így random szerûen! Nem lennének ennyire monotonok az online futamok.

Dietrich
nagy hülyeség ha azt mondom az rf ugye az F1C-bõl lett így adja magát, hogy az ow jobban fut rajta mint a zártkasztnis mod ami a GTR2 erõssége volt inkább.
csak a GTR2 kevésbé modolható (meg úgy az összes simbin cucc) mint az rf.

zolee145

laller82
Jó-jó de ezek akkor sem pályára való autók, hanem rally szakaszra, reméljük mielöbb lesz rFactor2 ami a jelek szerint már támogatni fogja a point2point típusu pályákat és akkor nem kell bûvészkedni a pályákkal, hogy szakszidõt mérjenek <#wink>

www.skincentral.hu

Ulvar
Botnia ring pl...ami így hirtelen eszembe jutott...jaa és jó ha minél síkabb a pálya...Pannonia ring se rossz hozzájuk szerintem...

Alexease
Igen, ezekhez kis palya kell, a GP-palyakon elvesznek. A Hungaroring "gokart-palya" az F1-eseknek, de ezeknek meg azis nagy.
Euroring vagy hasonlo meret kell, valami club-palyak, ami talan a Briteknel van sok.
Ulvar
Kis pályára kell rakni ezeket, meg rallycross pályákra. Hungaroring az már nagy pálya, de ott is lehet 5 körös futamot jönni velük...sztem. Mint 86ban a Trabi verseny 😊.

Alexease
Az hogy melyikbol van a legtobb, melyik a legdivatosabb, melyik jobb-rosszabb, az nem mindig fedi egymast😉
Azert mert sok F1-mod van, az nem azt jelenti, hogy az a legjobb, az mukodik a legjobban, hanem csak azt, hogy az a legdivatosabb😊 Valszeg a kasztnikon es a festeseken kivul, nem sok koze van az igazihoz (foleg, hogy az egyetlen elerheto technikai, muszaki adat az F1-el kapcsolatban, az aktualis korido a valodi palyakon😄).
laller82
Ok részemrõl minden rendben <#pias><#wave>

www.skincentral.hu

mackosajt
Ha ezt nekem írtad Laller, akkor elnézést, nem akartam támadni.
Csak leartam, hogy az a trabi azért olyan, mert olyannak akartuk. Zsigából is, meg Skodából is van benne csiga. Trabi is benne van. Amit lehetett, megpróbáltuk kihozni, hogy azért a gyök2-t túllpje a kmóra. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
Akkor miért OW forma kocsikból van a legtöbb mod? Azok szinte mind erõsebbek. Sõt, a gyári rfactor kocsik nagyobb része is erõsebb.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

laller82
Ez teljesen így van, ezért is lett a Lada motorja is erõsebbre csinálva mint valójában kellene. Mert szerintem a játékélmény jelen esetben fontosabb mint a valós adatokhoz való ragaszkodás. És ha ehhez az kell, hogy a te szavaiddal élve "villanymotoros" legyen akkor hát íme...másfelõl pedig, oké is addig a dolog, hogy egy 'modder' rögtön darabokra szedi a másik munkáját, hogy esetleg tanuljon belõle, rosszabb esetben hibákat keressen rajta, de sztem ezt nem kell rossznéven venni. Mint ahogy te is, úgy többen is jeleztek kissebb-nagyobb hibákat és ezt mi meg is köszönjük és orvosolni fogjuk õket.
De nem értem egy privát véleményre te miért támadsz be rögtön minket!!??

www.skincentral.hu

Alexease
Nem, felette is😉 Mert egy bizonyos pont felett, mar mas "hianyossagok", erdekessegek miatt nem ugy megy, ahogy talan kellene😊
Alexease
En autokat nem modoltam, vagyis fingom sincs hozza, de teny, hogy az rF-ben (de igazabol, szinte mindegyik szimben), a sebessegerzet miatt, az osszes gyengebb, lassabb auto rossznak tunik.

Az 50km/h olyan mintha setalnek, kocognek, a 100km/h meg mintha bicikliznek😉 150 alatt nem is (alig) mukodik a dolog, megha utcai auto van lemodellezve, akkor is erdekes, mert lazan csikorgas, sodrodas nelkul kanyarodik, pedig igazabol, valszeg menne tovabb egyenesen😉))