rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
Hehe,benne vagyok én is😄 1:37,Ford GT😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Még 1 kör és nagy bajban leszek 😄
Elfogytak a gumeszok, pedig vigyáztam rá a fél versenyben 😄
Most viszont megpróbálom kitanulni a progi használatát.😊 Belenéztem videókba nagyon komoly dolgokat lehet csinálni a magamfajta "nagy" 3d tudással rendelkezõknek is.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Egyébként tényleg jó, ez az f1es modok körüli viták miatt van?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Úgy csak a .gen és *_damage.ini fájlok tartalmát kell másolni egyikbõl a másikba, illetve a .mas fájlokat is másold.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
pl ez van felül a belsõ hang felengedett gáz esetén// inside coasting
VS_INSIDE_COAST_ENGINE_1=2.2,21074\alap.wav
VS_INSIDE_COAST_ENGINE_2=21074\21074_off1.WAV
VS_INSIDE_COAST_ENGINE_3=21074\21074_off2.wav
VS_INSIDE_COAST_ENGINE_4=21074\21074_off3.wav
Lentebb van egy ilyen sor
// ENGINE REV-SAMPLE MIX
// coast inside
EngRPMCoastInside=(0, 1.00, 1900.00, 1470.00) // zero-based engine number, minimum RPM, maximum RPM, natural RPM at which sample was recorded
EngRPMCoastInside=(1, 1000.00, 3500.00, 4000.00)
EngRPMCoastInside=(2, 1900.00, 5000.00, 4000.00)
EngRPMCoastInside=(3, 3500.00, 8000.00, 4500.00)
EngRPMCoastInside=(4, 5000.00, 10000.00, 4500.00)
Itt nemtudom minek van 5 sor mi hiszen felül csak 4 van, majd a nálam okosabbak megmondják.
Tehát SZERINTEM az elsõ paraméter azt a sor azonositja a 2. hogy milyen fordulatszámtól legyen ez a hang, a 3. hogy meddig,a negyedik meg azt adja meg hogy a felvétel(a wav) milyen fordulatszámon készült. Elvileg, bár itt vannak átfedések a fodulatszámok közt, amelyik modba én piszkáltam ott szépen sorba volt.
valamint ha az autó fizikai modelje nem egyforma, nem lesz egyenfizika, közel sem. hiába van alatta ugyanaz a file.
Amirõl én tudok:
HDV
Engine.ini
Gears.ini
szóval van két hasonló mod, az egyiknek a fizikája kell a másiknak a modelljei
THX
Virtual SimRacing
Szóval a tudna nekem valaki olyan segíteni, aki kicsit átlátja az rFactor hangképzési mechanikáját? Hogy mit is értek ez alatt...
Szóval kezdetnek megnéztem Simco-ék által "piacra" dobott Megane hangját, csak hogy átlássam magát a struktúrát, a hangok felépítését. Ok, nézem belsõ hangok, on - gondolom ez a gyorsítás, off - ez a lassítás, és ugye mindegyikbõl 3 fajta: low, mid, high - fordulatszámtól függõen (gondolom - egyelõre azt sem értem, hogy mi határozza meg, hogy mikor-melyiket vegye elõ a program).
Nohátakkor mondom jöjjön az "áldozat", a HLTC-Team Lada 21074-ese, kicsit hadd buheráljam meg saját magam szórakoztatására. Meg is van a mappa, on-ból 3, off-ból 3, óóóó - mondom ez királyság. No de az a probléma, hogy mind a 3 on (pl.) ugyanolyan hangszínû, tehát nincs olyan, hogy low-mid-high. Gondolom itt meg akkor alapul veszi az egyiket, és annak állítja a hangszínét, amikor gázt adunk/elveszünk, és ez változik minden gázadásnál? Vagy hogy van ez? És meg lehet itt is csinálni, hogy 3 fájlból vegye a hangokat (márimnt low-mid-high)? Hát lesznek még gondok asszem.<#vigyor3>#vigyor3>
Ha esetleg valaki megosztaná velem némi tudását eme témában, rendkívüli módon hálás lennék. <#worship>#worship>
a modemes net az nem volt jó már akkor sem amikor EMKTV volt a nevük...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Eddig nem sikerült elindítani a cuccot, eddig jutottam: jobb klikk - rendszergizda... a program mûködése leállt (a Win szerint, mert szerintem el sem indult), és kilépés, vagy keressen megoldást a problémára a neten.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
www.skincentral.hu
rFactorhoz milyen programmal lehet/szoktak hangokat kreálni? Természetesen autó hangra gondoltam. Ha tudnátok egy-két ilyen programot, akkor már utánanéznék a neten, hogyan-mit kéne csinálni.
Már pár hajszállam hullott ki ezért.
Mondjuk mióta lecserélték a modememet azóta nincs naponta szakadás.
(Egyébként itt teljesen zsír a Digi)
A digi-t nem ajánlom.
A legjobbak a helyi kábeles megoldások.
Na ott sokkot kaptam, és megkérdeztem hogy hûségnyilatkozat?....2 év....na ott padlót fogtam, megmutattam anyámnak a Digi mit ajánl mennyiért...na akkor õ is megpuszilt a parkettát...azóta várok hogy lejárjon.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC