rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most akkor hogy is van ez? <#nemtudom>#nemtudom>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
itt lassan balhé lesz, ez elvileg fizikailag lehetetlen
Toro Rosso fura balesete
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
- A BTB-t ajanlom, mert nagyon jo, nagyon "egyszeru", es viszonylag gyorsan, egyszeruen latvanyos dolgokat lehet vele csinalni. Fizetos, de boven megeri az arat, mert van benne munka, nagyon jo, egyedi darab. Es megfizethetetlen az elmeny amit nyujt (😄), hogy az ember mindenfele "szakmai" hablatyolas nelkul, belathato idon belul, sajat palyajan korozhet😉
- 3D MAX es tarsai, de ehez viszonylag "sok" gyakorlas, tanulas, tapasztalat - es turelem😛 - szukseges. "Szabadabb" mint a BTB, de nagysagrenddel tovabb tart minden. Az alabbi linken (topicban) elvileg minden info megtalalhato a kezdo szinttol kezdodoen (sajnso azota mar az Extras tarhelyet toroltek, igy a bemutato, pelda kepek es videok torlodtek, de azert van boven szoveges leiras is).
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Rfactorba így néz ki:
De túl sok a 6 gumi egymáson, de ha van 2-3 gumis modellje az embernek akkor 2 kattintással lecserélheti, arra az összeset.
Emerico-nak igaza van , hogy vannak határai a proginak. Legfõképpen hogy ezzel csak az utat,domborzatot lehet modellezni. Az objektumok amik a pályára kellenek azokat magunknak kell valami más 3d-s modellezõ progiba legyártani, vagy valahonnan olyan modellt szerezni, és Xpackbe berakni.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

De mint irtam szerintem igy marha egyszerü. Csinálok egy egyenest 84 méter hosszút. A width multiplert felveszem 4.25re (mert alapból 10 méter széles a pálya. És utána rárakom erre az egészre az alprajzot mint texturát, vagy csak simán background image-nek hozom be,de akkor figyelni kell hogy a placcot huzzuk le oldalnézetbõl is a 0 ba mert a 3ds nézetnél akkor attól függõen honnan nézzük "változik a térkép helyzete". Ezután már csak rá kell pakolni a gumikat, ha elég csak fehérrel akkor könnyen megy, ha váltakozva kell piros-fehér akkor is viszonylag könnyen meglehet oldani.
Bár mint néztem hogy a gumikon kivül még van egy folyamatos "szalag" vagy mi.kép
Azt viszont akkor lehet egyszerübb úgy megcsinálni ha megcsinálod a nyomvonalat az útból,és össze align-olod a pályát a fallal, feltéve hogy a fal leköveti a szélességi változókkal elõidézett pályaszélesség növekedéseket, (régebbi BTB verziókban nem követte)
Virtual SimRacing
A körõl jobbra le lévõnek egész picire húzni, de az a pont szinte felesleges is oda. A tõle balra lévõnek is esetleg ezt a felét visszahuzni.
Egyébként ITT vannak képek hogy hogyan néz ki a csarnok.
Egyébként én úgy csinálnám meg hogy csak egy nagy téglalapot húzok és arra felpakolgatom a gumikat a pályarajz alapján.
kérdezed meg. Igaz, ugyan azok az emberek fognak válaszolni 😊 De lehet, hogy nem 1-2 mondatban lesztek meg vele 😄
Nos, nekiálltam én a pályának, gondolom nem kicsi munka, és hát mindenki szeretné másra fordítani az idejét. <#eljen>#eljen>
Tudnátok abban segíteni, hogy a képen piros körrel jelzett "gyûrõdéseket" hogyan tudnám eltávolítani? A pályáról?

Kicsi Ovál pálya, pár extra töréssel, amit kanyarnak is hívnak 😊
Bár ez sok pályára érthetõ 😊
CSak sajnos semmi adat nincs a pályáról légifotókon kívül.
Keresnék egy vállalkozó szellemû pályaszerkesztõt, akinek lenne egy kis szabadideje, és szívességbõl, esetleg gyakorlásból készítene egy pályát. A gyõri GoKart pályáról lenne szó.
Sajnos pontos adatokkal nem rendelkezem, de azt tudom, hogy a terem hosszabbik oldala 84,2 m, a rövidebb pedig 42,5 m. Róla lenne szó:
További info (képek a képgalériában) a weblapon: klikk.
Nekem elég lenne egy "skicc", tehát maga a pálya korláttal körülvéve, nem kellene semmi csicsás dolog, nézõk meg ilyenek.
Ha valaki kedvet érezne a pálya elkészítéséhez, azt nagyon megköszönném! <#vigyor3>#vigyor3> Kezdõknek gyakorláshoz ideális! <#vigyor5>#vigyor5>
Amiket szeretnél, azok számait összeadod és a végleges összeg kerül be a mostani 128 helyére. Én így tudom legalábbis, remélem nem mondtam hülyeséget... 😉
Van a PLR fájlban egy ilyen:
"QUICK FreeSettings="-1" // -1=use RFM/season/GDB default, or add to allow minor changes with fixed/parc ferme setups: 1=steering lock, 2=brake pressure, 4=starting fuel, 8=fuel strategy 16=tire compound, 32=brake bias, 64=front wing, 128=engine settings
MULTI FreeSettings="128""
Na, be van állítva, hogy most csak a 128ast engedélyezze. De nekem kéne még az 1 , 32 is. Miként lehet elválasztani, hogy fel is ismerje a játék? Köszi.
T.T.
Köszi, megnézem.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
www.skincentral.hu
Mondjuk még angolt sem nagyon találtam.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ohhhhh...crap.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC