rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
mostanában a legeslegkedvencebb mod 😊 köszönet érte!

penge: tééényleg, wartburg kellene még 😄 lehessen vele borulni, akkor lesz reális!

Forza.

hondash3
Zuk oder benzines ZIL. <#nevetes1>

The Power of Dreams

Penge88
Kiiiirááály 😄 1.4-be mit terveztek? 😛 Wartburg 353 |..|

Thank God, I\'m a Lada owner!

Nightt
<#eljen>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

mackosajt
Akit érdekel a retro, kiadtuk az EastCars 1.3-at

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

SimaSuna
tedd fel a HD-t.
próbáld meg updatelni 😊
nekem az van 😊
gviski
8.0c

Akkor úgy fogalmazok, hogy feltettem, de most szeretném úgy leszedni mint ha soha nem is lett volna fent ;-)

Virtual SimRacing

Nagyon brutálisak ezek az autók. <#worship>
SimaSuna
adok de a kutyától nem jutsz beee 😊
Toby0501
A lakásodhoz jah!<#idiota>

SimaSuna
melyiket szedted le?
adjak kulcsot? 😊
Dietrich
FVR 2010 - GTR Evo Discussion

õk babrálnak valamit vele..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

arty
RunAsDate.exe ?

Forza.

mackosajt
próbáld meg a Revo Uninstaller-t, hátha leszedi teljesen, amúgy nem szóltam semmit 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

zolee145
Természetesen ellenzem a dolgot, és én magam nem is folyamodnék ilyesmihez, de ha a program megvásárlása után pusztán kalandvágyból megpróbálnál mûködésre bírni egy nem boltban vásárolt Vegast akkor érdemes lenne a youtube-on körülnézned. Van néhány videó ahol bemutatják, hogyha érdekelne téged az illegális szoftverhasználat akkor hogyan kellene nekifognod a dolognak.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

gviski
Off:
Hát ha itt tudd segíteni valaki, mivel hiába írtam más fórumokra nem kaptam választ.

Feltettem a SonyVegast és szépen le is telt a 30nap, és most már csak aza ablak jön be hogy vegyem meg. Kérdés hogy tudom úgy letörölni hogy újra legyen 30napos verzióm? lehet hogy a regedt32-be kéne okoskodnom? és ott mit?

SRY a offért csak vágnék videót ;-)

Virtual SimRacing

gviski
Köszi srácok, mindjárt meg is nézem :-)

Virtual SimRacing

gviski

Red Bullék leugrottak a sarki közértbe 😄

Virtual SimRacing

laller82
A redbullnál nincs minden rendben a fejekben és ezt jó értelemben mondom <#vigyor2><#nevetes1>

www.skincentral.hu

mackosajt
vagy egyszerûen, ahogy a kollega is írja, fogod a gears.ini-t, majd a

ratio=(1, 9999) // 0: 9999
ratio=(1000, 5000) // 1: 2.857

sorokat egyformává varázsolod. Vagyis az elsõ sorba is ugyanazt az aránypárt adod meg az 1, 9999 helyett

mackosajt
Ha nagyon akarsz rükit, akkor 2-be is bele kellene, hogy nyúlj(ha szépen, és elegánsan akarod csinálni), viszont elég egybe, mivel a játékban alapból annyit tudsz megadni, hogy melyik áttételi sor felel meg a rükinek, illetve melyik az 1-esnek, 2-esnek stb. a másik fájlból. Na most ez általában úgy oldják meg, hogy a rüki is ugyanazt használja, mint az 1-es.

Ebben viszont külön van.

Most jön a csavar.
Leszedtem a mod-ot, és 4-féle .hdv van, vagyis ezekben mindegyikben ott a megoldás is. Mindegyikban a szakaszban találod a

ReverseSetting=0

sort, itt a nullát írd át 1-re.

Ha nem akarod mind a 4 hdv-t megvadítani, akkor elég csak azt, amelyik a te általad használt géphez tartozik.

izé, lehet túl bonyira írtam, bocs

mcmoha
A gears.ini-ben az elso sor a ludas, azt kell atirni. A legegyszerubb egy masik kocsinal megnezni a megfelelo adatokat. Meg nem csinaltam ilyet ezert reszletesebben nem tudom leirni.😊 Ha allithato az attetel akkor a .hdv file-ban van egy sor ReverseSetting=1, es akkor az .ini-ben tobb attetelt kell megadni a hatramenethez is.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

gviski
Jó most már tudom hogy nincs benne valójába :-)
De kérdésem még mindig az hogy tudok bele varázsolni? melyik fájlba keresem a megfelelõ sort (és melyiket)? És kb. milyen adatott írjak oda?

Virtual SimRacing

gviski
Mark Martin öreg? idén 51éves :-)

Virtual SimRacing

mackosajt
Azért elég vicces, mert ilyen átépítésekbe berakhatnának egy hátramenetet biztosító villanymotort, sõt, asszem angoloknál kell is.

vagy nem?

bosco05
próbáld meg a gtr2-es modból kinyerni a dolgokat, az egy nagyon pöpec kis mod
Dietrich
csak az a öreg aki annak is tartja magát 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

simcompany
hát a V8 mod GTR Evo alatt elég vicces. Dülöngél a kocsi mint a nyavaja, az egész nagyon fura. Ezért kellenének pontos adatok. A videok nagyon aranyosak, de ezek nem sokat segítenek.

Akkor tovább kutogatok.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

mcmoha
Yamaha motor van benne valtostul, szoval nincs hatramenet.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

SimaSuna
Suhamér az öreg a 41évével 😊
Ulvar
Greg nem az? 😄 38 éves és 4er nyerte meg Bathusrt, õ már öregnek számít! 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
neked mindenki öreg? 😉

Ulvar
Nem szar verdák ezek mi? 😊

Amúgy igen. 296al repesztett az öreg.

SimaSuna
imádom! 😊
bosco05
tesztelni nagyon szívesen megyek, ha kell ember
Alexease
Az iRacing-ben van V8 Supercar, onnan ki tudom irkalni neked az adatokat😉)) Legalabbis, ami a garazsban latszik😉 De a gimifizika, parameterek, motor nyomatek gorbet stb. mar nem megy😉

De az rF-hez volt/van elvileg egy regen keszult/keszulo V8 MOD, ami eleg jo. Talan meg hivatalos adatok is vannak benne?!
Alexease
Nem tudom az (a mod) milyen valtoval van szerelve, de valszeg eredetileg sincs benne hatramenet😉
gviski
ma feltettem a Legends Cars modott, és nekem nincs benne hátramenet :-P csak pörög a motor és megse mozdul, megnéztem a setupba a váltót, amit persze nem lehet állítani de a következõ adatott írja ki a reverse-re: 9999.00
ötlet hogy mit kéne átírnom és hol?

Virtual SimRacing

Dietrich
"a világ legyorsabb kanyarja túraautóknak"

az általam ismert zártpályák köuzül ezen van a legnagyobb szintkülönbség is.

Jól láttam,hogy kb. 1:44 nél 296km/h-val ment!!!?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ulvar

És ezek után nézd meg szimbe!

Greg Murphy a legnagyobb segítség V8hoz (Bathurstön, de hát ez különleges map, egyenesekkel kanyarokkal itt jó megnézni).

bardocz
Ottvan a V8 mod, teljesen jó az, nem? Úgyse tudja senki, hogy milyen egy ilyen autót vezetni, ha meg valaki nem tud majd olyan idõt menni, mint a valóságban, akkor az lesz, hogy lassú az autó, mint a GP2-nél.
simcompany
V8 Fanatikusok 😊

A GTR EVO-s Seat Leon Eurocup után a V8 Supercars modot szeretném elkészíteni. Itt sajnos nincs olyan segítségem mint Kiss Norbi volt a Seat-nál. Segítség kéne minél több technikai adat összeszedéséhez.

A segítséget a bajnoksággal való indulási joggal honorálnám 😊

Természetesen tesztelni is várok embereket. A tesztelés jövõ héten kezdõdik.

simcompany
ezt megtaláltam, ennél már én is elõrébb járok 😊

detto

Dietrich
vannak viharvadászok..vannak crashvadászok..

zolee145
Az a jó hely ahol eldobják? Néztem egy videót, Királd - Sáta a bal3-nál áll a pali, videózgat, közben megy a duma, na ne vedd már el, ú ez biztos beesik. Aztán persze páran be is estek és a sok buzi meg örül. Na nekem az ilyentõl fordul fel a gyomrom.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

*helyi tahó

Akkor ugy akartam irni helyet tahó.
Nemtom ti hogy vagytok vele, de néha mikor egy vidi 3 perces vidibõl 1,5-2 perc arrol szol hogy valaki hogy nem bir felálni vagy mászni fel a dobra, az engem nagyon idegesit..

Emerico nem is bográcsozó sörözgetõkröl van itt szó.

Kész Szlovákia-ringrõl nem tudok. De elvileg készül esetleg érdeklõdd meg hogy hogyan áll.