rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
penge: tééényleg, wartburg kellene még 😄 lehessen vele borulni, akkor lesz reális!
Forza.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Akkor úgy fogalmazok, hogy feltettem, de most szeretném úgy leszedni mint ha soha nem is lett volna fent ;-)
Virtual SimRacing
õk babrálnak valamit vele..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Hát ha itt tudd segíteni valaki, mivel hiába írtam más fórumokra nem kaptam választ.
Feltettem a SonyVegast és szépen le is telt a 30nap, és most már csak aza ablak jön be hogy vegyem meg. Kérdés hogy tudom úgy letörölni hogy újra legyen 30napos verzióm? lehet hogy a regedt32-be kéne okoskodnom? és ott mit?
SRY a offért csak vágnék videót ;-)
Virtual SimRacing
www.skincentral.hu
ratio=(1, 9999) // 0: 9999
ratio=(1000, 5000) // 1: 2.857
sorokat egyformává varázsolod. Vagyis az elsõ sorba is ugyanazt az aránypárt adod meg az 1, 9999 helyett
Ebben viszont külön van.
Most jön a csavar.
Leszedtem a mod-ot, és 4-féle .hdv van, vagyis ezekben mindegyikben ott a megoldás is. Mindegyikban a
ReverseSetting=0
sort, itt a nullát írd át 1-re.
Ha nem akarod mind a 4 hdv-t megvadítani, akkor elég csak azt, amelyik a te általad használt géphez tartozik.
izé, lehet túl bonyira írtam, bocs
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
De kérdésem még mindig az hogy tudok bele varázsolni? melyik fájlba keresem a megfelelõ sort (és melyiket)? És kb. milyen adatott írjak oda?
Virtual SimRacing
vagy nem?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Akkor tovább kutogatok.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Amúgy igen. 296al repesztett az öreg.
De az rF-hez volt/van elvileg egy regen keszult/keszulo V8 MOD, ami eleg jo. Talan meg hivatalos adatok is vannak benne?!
ötlet hogy mit kéne átírnom és hol?
Virtual SimRacing
az általam ismert zártpályák köuzül ezen van a legnagyobb szintkülönbség is.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
És ezek után nézd meg szimbe!
Greg Murphy a legnagyobb segítség V8hoz (Bathurstön, de hát ez különleges map, egyenesekkel kanyarokkal itt jó megnézni).
A GTR EVO-s Seat Leon Eurocup után a V8 Supercars modot szeretném elkészíteni. Itt sajnos nincs olyan segítségem mint Kiss Norbi volt a Seat-nál. Segítség kéne minél több technikai adat összeszedéséhez.
A segítséget a bajnoksággal való indulási joggal honorálnám 😊
Természetesen tesztelni is várok embereket. A tesztelés jövõ héten kezdõdik.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Nemtom ti hogy vagytok vele, de néha mikor egy vidi 3 perces vidibõl 1,5-2 perc arrol szol hogy valaki hogy nem bir felálni vagy mászni fel a dobra, az engem nagyon idegesit..
Emerico nem is bográcsozó sörözgetõkröl van itt szó.