rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simcompany
Ezzel nem értek egyet. Tény vannak részegek, de ez nem olyan jellemzõ. Bográcsozás, röhögés, sörözgetés az megy. De hogy balhé lenne ilyen eseményen olyannal nem találkoztam még.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

bosco05
hát nem tudom, én ezzel a fajtával nagyon ritkán találkozok, pedig havi 1x ottvagyok egy nagyobb rally eseményen. A rallyhoz pont hogy rengeteget kell utazni, úgyhogy nem igazán értem mirõl beszélsz, de biztos úgy van 😊 . Tény hogy van pár tahó, de az hol nincs? 😊
Mert a sok barom akiket kitiltotak foci meccsekrõl, vagy már nem akar utazni egy csomót ahoz hogy hót részegre igya magát az mostmár kimegy rallyt nézni.....

bosco05
tudom mirõl beszélsz, mi is oda tervezzük, hogy továbbmegyünk, mert most a jó irányba lesz a gyors
simcompany
hüje 😊

Toby0501
Smicy2
igen, aztán utána meg kitudja mi lesz 😄
lehet elmegyünk a bukkan balosba 😊
bár utána még van az a jobbos-balos - így nem tudom tudod-e melyikrõl beszélek 😄 - az is elég jó

Charade GTti

bosco05
bajnai elág? 😊
kiki888
tõlem enyhe 10 km-re van, szal nem para 😄 bár nem múúúkodik a hátsó váltó, így az emelkedõk érdekesek lesznek 😄 de ez már off..

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

bardocz
Nekem is annyi lenne, hogy csak kitekerek, de kurva sokáig tartana😄DD
Smicy2
én is megyek 😄
rte..

Charade GTti

bosco05
nem lehet tudni sosem hol lesz bukta, rengeteg hely van ahol eldobhatják és el is dobják, de általában mindig verseny után derül ki mi volt a jó hely 😄
kiki888
nekem ennyibõl yoo, csak kitekerek =)

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Nightt
En nagyon szivesen mennek, de nincs ra keret<#szomoru1>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

kiki888
ha mindenigaz valahogy kikecmergek hétvégén, ha tudok, de nem 100%
msnen fent vagy nálam, boss a nevem, meg lehet, h majd simco fórumba is írok, hogy tudok-e menni vagy nem<#nyes>

simcompany
Nem tudtok rFactorhoz kész SlovakiaRing-et?
Csak mert nem kezdenék bele feleslegesen ha már kész van 😊

simcompany
azt mondjuk annyira nem csodálom, a rally-n ott van az esemény az orrod elõtt, sõt lehet tudni elõre, hol látsz balesetet.

teljesen más világ.

ettõl függetlenül engem az nem érdekel 😊

Roger6
Mert ott van LADA VFTS! <#beka2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bosco05
Hát igen és csodálkoznak, hogy leszarják az emberek a gyorsaságit. A rallyval itthon nem lehet felvenni a harcot. Többen járnak rallyra mint focimeccsre 😊
simcompany
Ez így van, sõt mégjobb lenne ha nem a hó végén lenne állandóan, mikor már nincs pénze az embereknek (nekem se)

bosco05
Ha nem esne egybe az RTE esztergomi versenyével, még ki is mennék. A legutóbbi meg a Tatabánya rallyval volt egy idõpontban 😊 Erre azért figyelni kéne mert a nézõk 50%-a menne mindkét helyre szerintem, fotósokról nem is beszélve.
mackosajt
Ahham.

Mi már hajszoljuk, Trógim dolgozik a 3d-n.

Mivel Renault 12 volt eredetileg, amíg a franciák készítették, így lesz hozzá R12 skin, meg e Gordini változatok.

Elvileg még 1 kocsi lesz talán, meg a javítások amiket az elkövetett hibáink miatt kell eszközölni.

Jut eszembe.
Az rf-et az elõzõ rendszeremre tettem fel, de másik vinyóra.
Most új rendszert húztam, indul a játék frankón, de ha xfire-t beállítom, hogy melyik mappában van a játék, egybõl kifagy, el sem indul.
Azért teszi ezt, mert nem telepítve van a friss rendszerre, hanem csak "használva"?

bocs az esetleg láma kérdésért, de elég nyûgi a program (pl. most dacia építgetés alatt egy üres sort véletlen lehagytam a .pm-bõl, és már attól is kifagyott a játék.), viszont jobb szeretem az xfire-t használni screen és videó terén.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Én szívesen kimentem volna sportbíróként de sajnos nem osztottak be:s De akinek ott lesz azoknak jó szórakozást, szerintem meg is lesz😄
simcompany
Aki elég közel lakik, vagy elég elszánt, annak kiemelten ajánlom a hétvégi gyorsasági ob-t. Helyszín Pannónia Ring.
Az oké hogy a hazai mezõny kb 40 Suzuki Swift lesz, blablabla, de a Histo Cup csatlakozik hozzánk.
Histo Cup +2000
Histo Cup -2000
Young Timers
Classica
Formel Historic

Iszonyat milyen járgányok 😊

Ilyenkor hol vannak a helyesírást fikázók?...😄
arty
Dacia <#eljen>

eastcars modba kerül?

Forza.

simcompany
Azért ez más. Fix setup és ingyenes, és egyszeri. Szerintem nem lesz ott gond.

bardocz
Simcoban a 75-ös mod befuccsolt, szerintem még gyorsan válasszatok valami népszerûbb modot<#buck>
gviski
VSR Cikk:

Mivel idén 5. alkalommal rendezzük meg a Monacoi nagydíjjunkat ezért úgy gondoltuk, hagyományteremtés céljából egy régebbi moddal ünnepeljük meg a Monte-Carlo-i versenyt. Ez a mod idén, az 1975-ös mod lett. Mivel nem akarjuk sok idõtöket elvenni a VSR F1 futamra való felkészülésrõl ezért a futam FIX SETUPos lesz!

A futamra nicknévvel, vagy teljes névvel is lehet jönni, azonban a jelentkezésnél mindenkit kérünk hogy tüntesse fel azt az autót amivel jönne!

Virtual SimRacing

Dietrich
ja ezt láttam akkor élõben..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A baleset után nagyon hegesztették. Sajnos egy órát csúsztak a versenyek. Meg a pályát is szárították traktorral, meg teherautóval. A többi Lamborghinis verseny (Race 2, Race 3) elmaradt, de a GT1 és GT3, meg a Porsche kupa le volt bonyolítva.
Totti5
Az szép. Ez ugrott be elsõre róla WTCC Brno 2009- Farfus crash 😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
Imolában is zajlottak az események..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
azt megnéztétek, hogy a pálya mely szakaszán csapódott be az autó? ott rendbe van az a korlát egy kimenõ részen?..
ha ott folyamatos a korlát szerintem nem ekkora a crash vége..

#52971.... ezt Te írtad...
erre reagáltam...
bardocz
De ezt még mindig ne nekem magyarázd.
ekkora ütközésnél már semmi sem mûködik, ha be is kapcsolt volna, az se lett volna erre elég. Manuális inditáshoz, meg nem lehetett megközeliteni.
bardocz
"miert nem lep automatikusan mukodesbe vagy miert nem lehet manualisan beinditani"
"....Mert ilyenkor szétszaladnak a mókusok, akiknek be kéne kapcsolni a poroltót...."
bardocz
És ezt miért nekem mondod?
ha te abban a tûzben be tudtál volna vmit kapcsolni azon a kocsin(már ha mûködik...), akkor imába foglalom a neved pedig nem vagyok hívõ. Meg amúgy is a beépitett tûzoltó rendszer a kezdeti kis területû tüzek megfékezésére elég. Annyi karbon meg benzin nagyon tud ám égni 😉 Hatalmas hõterhelés van ilyenkor. 0:42nél 2en meg is próbálnak oda menni, de nem tudnak.
Hidd el akik ott vannak tudják a dolgukat,és nem azért lettek tûzoltók hogy elfussanak az ilyen helyzetekben. Õk fel tudják mérni egy ilyen helyzetben, hogy 1 6kg-os habbaloltóval mit lehet és mit nem. Többet ott nem tehettek.
mcmoha
F1-ben engedelyezett az automatikusan beindulo tuzolto rendszer, a GT-t nem tudom, de szerintem itt is hasznalhato.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mackosajt
Azért ennek a kocsinak mondhatni nem maradt eleje, szinte az egész leszakadt.
Szerintem nem sok dolog maradt mûködõképes az ütközés miatt.

Ja, és videón van "fecskendõs" kocsi. Szerintem örüljünk annak, hogy ki tudták szedni a sofõrt, és bízzunk a felépülésében.

ON:
Újabb fába vágtuk a fejszét...
kémfotó 1

kémforó 2

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

bardocz
Mert ilyenkor szétszaladnak a mókusok, akiknek be kéne kapcsolni a poroltót.
simcompany
Minden autó el van látva ilyennel. De nem automatikus, lényegében egy kis poróltó.

mcmoha
Reszlet az FIA GT biztonsagi eloirasabol:

7.2.1) All cars must be equipped with an extinguishing system
from technical list n°16 : "Extinguisher systems homologated by
the FIA".

Tehat minden auto el van latva tuzoltoberendezessel. Az mar mas kerdes, hogy egy nagy utkozes utan miert nem lep automatikusan mukodesbe vagy miert nem lehet manualisan beinditani.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bardocz
Ha jól látom ez egy lambo, az olasz szuperautók meg szeretnek kigyulladni, tele van a net kiégett ferrarikkal meg lambokkal😄😄
simcompany
Az szerintem nincs, de elvileg ütésálló benzintank az nem lenne rossz

Pont akkor értem oda a pályára. Már csak a roncsot láttam.
Jacek
kozbe megneztem, lol itt mit szeretnel tuzoltoberendezest? az is elrepult az elejevel....