rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Azt szeretném kérni ill. kérdezni hogy valaki nem e tud valami igazi jó rally modot az rfactor-hoz?Elõre is köszönöm!
Roger6
<#vigyor3><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
nem bemutatósok..beszólósok

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
pardon én nem is mondtam, hogy nem jó! ellenkezõleg õ is egy nagy tehetség.
csak azt írtam kettejük közül ki a jobb ha egyforma mennyiségû km-t vezetnének versenyben. nyílván most Michelisz felé billenne a mérleg nyelve.
azt viszont én sem tudom a szponzorok miért nem karolták fel Kisst..
két jó magyar egy WTCC-ben igen üde szinfolt lehetne a bemutatósokat meg õrületbe kergethetnék hogy a szélárnyékozást ne is mondjam 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jacek
Ez nem ilyen egyszeru..., meg talan volt is a Zengonel K.Norbi, de masfele ment akkor az tunt jobbnak.. aztan utott a valsag ennyi..

Roger6
Attól még Michelisz is egy állat, mert vannak nála jobbak. Nem hiába van õ ott, ahol van. Kiss Norbira meg igazán rátalálhatnának már a szponzorok, és kitörhetne a nagyvilágba. Mindkettõjüket hatalmas tehetségnek tartom, és örülök, hogy növelik a magyar autósport színvonalát, illetve rajongói táborának népességét. Hajrá Norbik!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jacek
Mingig ezt csinalta😊 szimben is😄 amit kiszenvedtunk idot 1 het alatt bejott es 10 kor mulva mar agyon verte😊

Sajna ahogy az elet adja😞 de jo lenne a ket Norbi WTCC-ben..

simcompany
jövõ héten lesz Jarama-i pályán. Egyébként a spanyol mezõny jóval erõsebb mint az Eurocup

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Dietrich
mikor együtt mentek 3-an egy versenyen Kiss verhetetlen volt szinte..Michelisz és Wéber rendre mögötte végeztek az esetek többségében is.
A 2006-os FIA GT elött mentek Clioval és Wébert ugrattam is utána szóban, hogy Kiss kicsit lenyomta 😉
Csak sajna nincs pénz..

Norbi1990
Ha ott elindul akkor kiderül hogy ki is a jobb 😊)
simcompany
Azt kifelejtettem, hogy ezt kb 10 kör gyakorlással csinálta. Egy állat.
Én nekem még mindig az a véleményem, hogy jobb Michelisznél, Wéber Gabinál. Csak hát nincs mögötte anyagi háttér.

Azért ha minden jól megy, akkor a spanyol Seat kupában elindul.

Dietrich
én megkockáztatom és azt mondom jobb tõle csak hát ugye a pénz nagyúr..

<#wow1>
Na ez az eredmény listából nem láccik, azt hittem kiesett mindkét versenyen.

Épp reggel néztem végig a gyorsaságis lapokat, de a hétvégérõl (még)nincs kép sehol, csak ez a bukás videó.....

Tim Gabinak gratula a két 3. helyhez.

Emerico! A magyar-autosport.hu-t te csinálod? Mert ez pl bejön, de a nyitólap meg nem. Pedig mintha egyszer jártam volna rajta.

2db 156-os alfa ment? Vagy csak elírás, és az egyikük az egyik 147essel ment?

szerk: Most látom a suzukikupa-n már vannak képek, akkor a gyorsasági magazinon is biztos lesz nemsokára.

Norbi1990
Azigen!! <#eljen>
Tud a srác. Ott lenne a helye Michelisz Norbi mellett a WTCC-ben <#nyes>
simcompany
egyéb iránt Kis Norbiról egy apró szösszenet. Megkapta Wéber Gabi Eurocup-os Seatját, és indult a nagytúrában, ugyebár Ferrarik, Porsche-k, és a fene minden ellen. Nem kell ecsetelnem, hogy egy Ferka, és egy Porsche sokkal erõsebb a Seatnál.

Elsõ versenyen kiállt, mert valami zörgött a kocsiban, nem akarta nyúzni. A másodikon utolsó hely, esõ, Õ száraz gumin. A második körben már elsõ. A harmadik körben már 20 mp-el vezet, a negyedikben egy boxáthajtás (szerintem nem volt büntetése), a vége elõtt olyan 40 mp elõny. Utolsó körben kiállt, nem akarta a magyar bajnokság résztvevõitõl elvenni a pontokat. Zengõ Zoltán megtapsolta.

Rá nézve ez egy bemutató volt, milyen egy pilóta. A többiek helyében meg most akasztottam volna szögre a sisakot.

Jacek
Hulye Norbi😊 meg sosem borultam fol😄😄😄

Toby0501
Lol.. 😊
"-Jól vagy? -Aha, persze!" - mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy tetõre vágták. 😊

simcompany

Alexease
THX! Kitettem a banner ala.
gviski
SimRacing.hu

Most találtam

Virtual SimRacing

Dietrich

macleody
Mivel nincs is benne kipörgésgátló 😊
Ulvar
Tanulj meg setupolni valami profitól, de komolyan! Vagy kérj setupot!

Kezdés képen tedd elõre a fékerõ elosztást (vagy állítsd gombra és változtass menet közben). Nézd meg mennyi a hátsó antiroll bar és mennyi elõl, mennyire kemény a rugó, hogyan van belõve a rugó út határoló tehát a be és kirugózás a hátsó kerék dõlés a kerék összetartás a féknyomás a szárnyak, guminyomás. Ezt meg kell tanulni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kiki888
de az a mod =D

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

bardocz
LMT-s? Ez nem az a nagyon über mod, amit nem is adnak ki, és még a ligájukba se lehet bekerülni halandóknak? Amúgy ne téglalábbal játsszál, és jólesz😄
V43 1105
Valaki segitene, hogy az LMT-s Ferrari F60 alatt hogyan lehetne fizikát cserélni ?^^ Idegesitõ hogy még teljes kipörgésgátlóval is simán kidobja a farát ............. : ((((

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kiki888
tudtommal semmi

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Soundmixerz
Hello, lenne még egy kérdésem:

A CTDP 2005-ön kívül van más F1-es, 2005-ös mod rFactorra?

http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject

http://video.boon.hu/video/60504/kiss-pal-tamas---a-motor-megadja-magat
http://video.boon.hu/video/60501/kiss-pal-tamas---thruxton-2010
http://video.boon.hu/video/60491/kiss-pal-tamas---pannonia-ring-teszt

Most tették fel õket, gondoltam hátha van olyan aki még nem látta.

Dietrich
tudom, hogy ez volt tavaly is...csak láttam a cikket hogy rf pro és mindig kérdésként merült fel azzal mi van.

Penge88
:-) rendben, de mindannyian tudjuk, hogy annyi lehetõségvan még... Záposjóska, Velorex, Zastava, Moskvich 408 (és társai) És nem feltétlenül személyautóra kell gondolni. Dobozos Zuk, Barkas... Reméljük (én személy szerint remélem), hogy még jópár autóval bõvülni fog paletta! Szép napot! :-)

Thank God, I\'m a Lada owner!

Alexease
Ezt a videot minden F1 verseny elott leadjak az aktualis palyahoz😊 De szerintem, Vettel tavaly is ezzel mutatta be a palyakat.
Valszeg emiatt nem lesz meg egy ideig rF2, mert ez fontosabb, penzesebb. Talan majd az F1 szezon utan valamikor.
Dietrich
régebben szóba került az rfactor pro, hogy az nem lesz kiadva usereknek...

Istanbul in Red Bull’s rFactor Pro Simulator – Video

Janraki
Itt Angliában is simán bejön...

Tequila - Gabor Bernhardt

gviski
VLN 2005 v1.0-es mod :-)

Virtual SimRacing

Dietrich
az lehet..nekem digilan van

Nightt
Nekem is jo... az UPC szar<#bee1>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Norbi1990
Nekem se jön be. (UPC)
mackosajt
mindegyik böngészõvel ugyanaz a szitu nálam

most feladom, lehet a upc a ludas, mert minden más meg mûkszik facán

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Dietrich
nekem simán bejön

mcmoha
NoGrip-en sokan panaszkodnak erre a hibara. Nekem megy rendesen, talan valami beallitas nem stimmel nalad?

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mackosajt
hmmmm... csak nekem nem megy most az rfc?<#help>

a fõoldalra csak egy fehér oldal egy szimpla "SimRacerCentral" szöveggel jön be, a többi meg ezzel
"The web site you are accessing has experienced an unexpected error.
Please contact the website administrator. "

Még szerencse, hogy pont most ajánlottam, hogy onnan szedje le a programot. 😞

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
Nincs mit. Amúgy látszólag eddig a Warbi a befutó, de ezt egyelõre nem nevezném "hivatalos" hírnek.

mackosajt
Legegyszerûbben úgy, hogy fogod, és egy másik, erõsebb gép motorját adod hozzá.
Keresd meg azt ami engine.ini-re végzõdik (általában ez a vége minden motornak) abban a modban, ahol javítani akarsz, meg abban, ahonnan áthoznál mondjuk egy erõsebb motort.
Utána írd felül a gyengébbet az erõsebbel, de természetesen a névra figyelj, mert a játék azt a motort fogja keresni, ami pontosan úgy van elnevezve.

Bonyolultabb módja, ha fogod, és rFactorcentralról leszeded a a physics editort, majd betallózod a mocit, és húzgálod a görbéket felfelé, amíg tetszik.

Penge88
A lányeg, hogy terveztek következõt, bármi is legyen az, szeretettel várom/várjuk! 😊) Köszönjük!

Thank God, I\'m a Lada owner!

SimaSuna
a VLN mod vagy kivetted belõle a bömöst?
hangot feltolnád valahovba?
thx! 😊
gviski
Egy köröm a Zöld Pokolba :-)
Semmi extra csak pályára vittem a BMW M36 318is-et :-)

Virtual SimRacing

gviski
Na elkezdenék magam örömére kicsit modolni :-)

elsõ kérdésem a következõ lenne:
van egy mod ugye, és szeretném ha a kocsiba több lóerõ lenne, ezt a merényletet hogy követem el?

OFF:
Köszi srácok a Revo Uninstaller megoldotta a gondomat 😄

Virtual SimRacing

mackosajt
Röhögni fogsz, de semmi sem lehetetlen. Ez a rész nem rajtam múlik, én szívesen eljátszogatnék bármelyik szoci ótóval még.
Vannak tervek arra a gépüzemû jármûre is. 😉 Hogy végül mi lesz a következõ? Nem tudhatni.