rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Illetve #53658.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Szeretnék engedélyt kérni!
A Honda S2000-et felhasználva szeretnék csinálni egy külön S2000 modot, utcai és race verzióval kiegészítve. <#taps>#taps>
The Power of Dreams
http://www.tenke.hu
© macleody - Ettõl most miért is jó?
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ingyenes es 10GB a max file limit.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
<#zavart1>#zavart1>
Neked meg lett egy 2.0-s kocsid 1.8-s papírokkal, azt mondják a nagy cc-nél csak a még nagyobb cc jobb 😊 ...bár én a feltöltésben hiszek, de tény hogy a nyomaték kell.
felfúrni és leköszörülni és felpolírozni mindent, ha okés szakember csinálja ésszerû határokon belül, akkor csak többet eszik kicsit és sokkal jobb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type