rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Teszteléskor a PIT-ben árnyékból álltam ki mindig, de ilyet nem tapasztaltam. Amit Zoli írt, hogy külsõ nézetben sötétedik, olyat igen.

mackosajt
És ahogy azt ventrin ecsetelted, igen csak "(es+zé)opás" a móka, mert lehet ügyködni 3d-ben vele rendesen, meg effektezni stb.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hondash3
Az árnyákozódás attól van, hogy a cockpit ojject egybe van gyúrva a szélvédõvel.
A GEN fileban pedig cockpitakármi.gmt ShadowReceiver=True beállítással szerepel.
Ha False-ra állítod, akkor megszûnik a sötétedés, de az egész beltér mentesül az árnyékoktól.
Az a megoldás, hogy a cockpit 3D ojjectumából ki kell különíteni az üvegeket, és azt külön gmt-ként kell beírni a GEN file-ba ShadowReceiver=False beállítással.

The Power of Dreams

zolee145
Igen van ilyen. Elvileg a vetett árnyéknál azért ez nem annyira lehetetlen jelenség, minden esetre még nem tudtuk eldönteni, hogy ez bug vagy ficsör.😊

Van árnyékban, vagy nagyon távoli kameránál olyan, hogy mintha kicsit szétesne a textúra, mintha kicsit meg lenne törve a gép. Ezen is dolgozunk.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

mackosajt
Jut eszembe. Árnyékokban próbáltátok a gépeket? Mármint shift-eseket.

pl. Monaco-i F1 pálya, be az alagútba.

Ablakok besötétednek. Nem én vettem észre, csak szólok, ha még senki nem jelezte. (KITT feature 😊 )

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

zolee145
Én sem találtam rendeset, de majd Toby csinál.😊

Amúgy teszteléshez Brianza, Eastern Creek és Oran park lézeres verziója, meg Joux plane volt használatban. Plusz F1-es pályák, de ott a pályatpadást átírtam Brianza tapadására, és Bathurst.
Meg ugye egy saját, de az lényegtelen, mert neten úgysincs fent.😊

amit toby konvertálgat 😄

Nightt
Melyik a legjobb, legrealisztikusabb Nordschleife palya, mar a 2.at probalom, de nem az igazi...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Toby0501
Még jó, hogy a mai nap írtam, hogy lehetõleg maradjon meg egybe a mod és ne legyenek belõle ilyen 1 autós kiadások, még ha Safety Car is lesz.. 😊

már az oldaluk se jön be😊 várok azért mx 2 órát még ha semmi akkor majd holnap lehúzom.

hondash3
Race S2000, majd még kellenek skinek.

The Power of Dreams

most olvastam, hogy töltik már fel, de vmi fake verziók is vannak fent már a neten...

bardocz
Lesz, Emerico csinálja.
gabesz752
Sziasztok. Van swift kupa valahol rfactorhoz?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Hexenking
Sziasztok.
készülget az R8 Safety car a dtm-hez.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

V43 1105
Pár nap múlva ...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Firerock
és lesz hozzá trackpack?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
skacok!
a Logitech formula force Ex kormányomat hoyg tudom beállítani a játékban hogy a tekerés minden pontján ugyanolyan,viszonylag erõs ellenállása legyen a kormánynak?
mert most amikor csak kicsit tekerem akkor kicsi az ellenállás a felétõl meg erõsebb,és az nagyon rossz hogy ha kicsit tekerem akkor gyenge mert alig bírok egyenesen menni...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nightt
Szuz rfre raktam es ugy se mukodik ez... de nem zavar😊

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

éjfélig legyen meg az a lényeg akarom nyomni egy kicsit rájkönennel😄

V43 1105
23:00 ...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zolee145
Max egy újrafelrakást tudok mondani, más ötletem nincs. Esetleg szûz rF-re, ha van ilyened, vagy van hely hozzá a gépeden.

Nightt
Nem, mindenhogy probaltam...

Nekem is nagyon sok modnál csinálja ezt, de csak az euroringen....
Kipróbáltam már több száz pályát, de egyiken se csinálta ezt.

Jacek
meg kell venni es utanna skin

zolee145
Akkor sem ha megveszed az autót? Mondjuk elvileg az nem kellene, hogy befolyásolja.

Nightt
Ott vannak a festesek, de barmit valasztok nem valtozik az auto...

zolee145
Eddig 3-an jeleztek vissza, és csak neked nincs. Valami más gebasz lehet. Megnéztem a csomagolt cuccot és benne vannak a festések. Esetleg azt nézd meg, hogy az rF mappában az autóknál vannak-e festések. Tudod teams, és azon belül van egy festés, egy veh, meg egy skins mappa, és abban kell lennie a festéseknek. Meg ha bedobsz oda egy sajátot azt is rárakja.

Nightt
igen

Ulvar
ÉN tudok. Jó sok van meg is lepõdtem 😊.

A 2 képen amit linkeltem sem az eredeti festés van pl...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zolee145
A skins menüpont alatt nézted?

Nightt
En nem<#szomoru1>

bocs, tévedtem. nem attól függ azoknak a bizonyos alkatrészeknek a magassága hogy milyen gyorsan megyek, hanem hogy a pályán hol vagyok éppen.
zolee145
Egy körkérdés: skineket tudtok választani? Mármint a játékban a skins menüpont alatt.

Sziasztok.
Mostanában újra elõvettem a játékot, és felraktam az Euroring pályát, de valami nem stimmel. Néhány autóval olyan bug-ot produkál, hogy az autó sebességétõl függõ maggasságban lebeg néhány alkatrész, pl kerekek, bukócsõ. Valaki rajtam kívül tapasztalta ezt? Van rá valami megoldás?
2 autót tudok említeni amivelbiztosan elõfordul nálam, az egyik azeastcarsból a lada, a másik a TCL-bõl a Supra.
zolee145
Nem is igazán van beállítási lehetõség.😊 Esetleg a guminyomás.

Ulvar
Én így ömlesztve mennék bekategorizálva a verdákat. Simán király lenne.

Nightt
A Skyline GTR hihetetlenul elvezetes lett!!! Siman mennek vele bajnoksagot, igy fix setuppal<#wink><#eljen>

SimaSuna
gondoltam, hogy az EastCars-ban van...csak erõ kellene a kocsikba 😊
Nem az ATV készítette, ott csak leadták.

1981-be készült a film.

Az 1980as etcc modba készül ilyen kép
De sajna arról sincs új infó már jó ideje.
Illetve a DDR rensport modba is benne lesz.

Amugy meg van lada 2101 az EastCarsba is, csak ilyen spoiler set-et, motort, kereket kellene csinálni hozzá.

akkor este meghülyül minden szerver😄

Alexease
Elvileg...
fsone 2009 tényleg ma este 21:30 tól lehet letölteni?

SimaSuna
nemtudom láttátok-e az Autóversenyzõk cmû filmet amit az ATv készített...
abban van Lada pálya autó..

na 1 olyan modot kellene összehozni..
Ulvar
Új párosítás!

Skyline 2000 + Machwerk =

Érdemes kipróbálni 😊. (Tobyék konvertjébõl van).

arty
OFF: használj alternativ klienst, pl amsn

Forza.

mackosajt
msn-en félévente 1x vagyok fent a sok vírusos miatt, de majd lehet felrakom, mert asszony is nyaggat már miatta.

Mugi bá: Beléd is, és én is téged! <#pias>

Toby0501
Vagy itt pü, vagy msn.

zolee145
Vagy itt privátban, vagy msn-en.

V43 1105
FSONEos gyökerek megint húzzák az idõt, volt elõsször 11:00, 15:00 most meg 22:00 ... lassan magasról teszek erre a vacak .. most meg állitólag leállt a weboldaluk, és ezért késnek, na ne már ..