rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
A GEN fileban pedig cockpitakármi.gmt ShadowReceiver=True beállítással szerepel.
Ha False-ra állítod, akkor megszûnik a sötétedés, de az egész beltér mentesül az árnyékoktól.
Az a megoldás, hogy a cockpit 3D ojjectumából ki kell különíteni az üvegeket, és azt külön gmt-ként kell beírni a GEN file-ba ShadowReceiver=False beállítással.
The Power of Dreams
Van árnyékban, vagy nagyon távoli kameránál olyan, hogy mintha kicsit szétesne a textúra, mintha kicsit meg lenne törve a gép. Ezen is dolgozunk.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
pl. Monaco-i F1 pálya, be az alagútba.
Ablakok besötétednek. Nem én vettem észre, csak szólok, ha még senki nem jelezte. (KITT feature 😊 )
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Amúgy teszteléshez Brianza, Eastern Creek és Oran park lézeres verziója, meg Joux plane volt használatban. Plusz F1-es pályák, de ott a pályatpadást átírtam Brianza tapadására, és Bathurst.
Meg ugye egy saját, de az lényegtelen, mert neten úgysincs fent.😊
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
a Logitech formula force Ex kormányomat hoyg tudom beállítani a játékban hogy a tekerés minden pontján ugyanolyan,viszonylag erõs ellenállása legyen a kormánynak?
mert most amikor csak kicsit tekerem akkor kicsi az ellenállás a felétõl meg erõsebb,és az nagyon rossz hogy ha kicsit tekerem akkor gyenge mert alig bírok egyenesen menni...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kipróbáltam már több száz pályát, de egyiken se csinálta ezt.
A 2 képen amit linkeltem sem az eredeti festés van pl...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mostanában újra elõvettem a játékot, és felraktam az Euroring pályát, de valami nem stimmel. Néhány autóval olyan bug-ot produkál, hogy az autó sebességétõl függõ maggasságban lebeg néhány alkatrész, pl kerekek, bukócsõ. Valaki rajtam kívül tapasztalta ezt? Van rá valami megoldás?
2 autót tudok említeni amivelbiztosan elõfordul nálam, az egyik azeastcarsból a lada, a másik a TCL-bõl a Supra.
1981-be készült a film.
Az 1980as etcc modba készül ilyen kép
De sajna arról sincs új infó már jó ideje.
Illetve a DDR rensport modba is benne lesz.
Amugy meg van lada 2101 az EastCarsba is, csak ilyen spoiler set-et, motort, kereket kellene csinálni hozzá.
abban van Lada pálya autó..
na 1 olyan modot kellene összehozni..

Skyline 2000 + Machwerk =
Érdemes kipróbálni 😊. (Tobyék konvertjébõl van).
Forza.
Mugi bá: Beléd is, és én is téged! <#pias>#pias>