61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#60963 -
#60962 Egy kis segítséget kérnék.
Euroringen néhány autónál pl. Suzuki Swift Kupa, van egy árnyék , pontosabban az autónak a tükörképe is látható. Egyszer olvastam, hogy lehet eltüntetni, de nem tudom hol.
Tudtok rá megoldást?
Előre is köszi. -
Bekalolz #60961
Ögéjn én számomra szokatlan autóval :D -
Muth555 #60960 Új projektben vagyok. Kérdés a következő. A wtcc modból szeretnék autót átrakni egy másik modba, de az autó nem jelenik meg. A veh file-ban átírtam a megfelelő dolgot. Még mit és hol kéne keresnem? -
Muth555 #60959 Én komplett modra gondoltam.
VLNS1.0 -
atiwrc #60958 Át!(Valaki biztosan....)
Sok jó modder van, én egy mercivel szenvedek 3 éve lassan :D
Egyébként létezik még olyan kocsi ami gtr2-be van de rf-be nincs? -
Muth555 #60957 Valaki át tudna egy modot konvertálni GTR2-ből rFactorba? -
#60956 szórakozni jó. esetleg valakinek sikerült feltenni ezt az rfactor honda módot? két helyről szedtem le de mind kettő kódot kért kicsomagoláshoz.. :((( -
#60955 Akkor jó, ha többen vagytok. A hosszú egyenesek miatt egyedül gyorsan megunható. -
#60954 köszönöm :) -
#60953 Cannonball - parancsolj. -
#60952 sziasztok ez melyik track?
http://www.youtube.com/watch?v=qjkM1bAjmGs -
#60951 Kicsit OFF, remélem nem haragudtok érte.
Nem reklám, de valahol mégis. Szóval van nekünk egy V8 Supercars-al foglalkozó oldalunk (itthon az egyetlen) és keressük további partnereinket, akár szimulátoros liga, akár bármi, amely rendelkezik megfelelő felülettel a kölcsönös reklámozás érdekében. Nálunk egészen jól láthatóak a partnerek, hasonlót várnánk el jövőbeli együttműködőinktől is.
Weboldalunk: v8supercars.blog.hu
Ha valakit érdekel keressen meg privátban itt sg-n, vagy ha továbbadja az infót akkor az itt felsorolt elérhetőségek bármelyikén elérhetőek vagyunk.
Elnézést az OFF-ért! -
#60950 -
#60949 rfactor-korea-international-circuit-2012-released
Ha meg eddig nem lett volna. -
#60948 A PLR-ben vannk ilyenek pl.:
AI Power Calibration="7"
AI Fuel Mult="0.99000"
AI Tire Model="0.40000"
AI Brake_Power Usage="0.98000"
AI Brake_Grip Usage="0.97250"
AI Corner_Grip Usage="0.97000"
AI Max Load="40000.00000"
AI Min Radius="20.00000"
Sose allitgattam, nem tudom mennyit szamit. -
#60947 Ja igy mar ertem:S akkor elfelejthetem az AI setup lopast :D -
#60946 Az AI es egyeb file-okban eleve trukkozve van a dolog. Beallitastol fuggoen az AI-nak jobb-rosszabb a tapadasa, fektavja stb. Ugyanazzal a setup-pal is tud teljesen mast menni.
Nem tudom, nem neztem utana, de valszeg 120%-on nem extra mernokkel dolgoznak az extra setup-on, hanem egyszeruen felemeli a tapadast 120%-ra;D -
#60945 A liga legjobb ideje 1.16.0 az AI meg lazan megy 1.14.7et... milyen setupot hasznalnak ezek az AIk ? -
#60944 GP3 2010–2012 -
#60943 Hegyi cucc kepek:
bryce-canyon-for-rfactor-new-previews
-
#60942 OFF
Sziasztok!
Előre is bocsi az off-ért, csak sürgős segítségre lenne szükségem egy dolgot illetően, s kb. ez a leglátogatottabb topik ilyen téren.
Egyik ismerősömnek - egy projekt céljából - szüksége lenne egy International Formula Masters modellre, amelyet pl. RACE On-ból lehetne kikonvertálni, s ebben szeretném valaki segítségét kérni. Amiket ki kellene konvertálni: autó kasztnija, szárnyakkal, felfüggesztéssel, kerekekkel együtt.
Előre is köszi a segítséget! -
#60941 Csalnak -
#60940 Hi, nem tudjatok az rfactorba AI hova menti el a setupjat? Eszrevettem hogy 120%on nagyon eros idoket mennek, es nem tudom milyen setupot hasznalhatnak de nem az enyemet az biztos, keszitenek maguknak setupot vagy hogy mukodik ? -
RYO21 #60939 Sikerült. Köszönöm szépen! -
#60938 Ha van valahol ekezetes konyvtar, azt eliminald:D -
RYO21 #60937 Üdv!
Van egy olyan problémám, hogy az rfactor nemakarja lejátszani a replay file-okat, vagyis még csak nem is látja őket. Próbáltam már újratenni, de semmi. Ugyanezek a replay fájlok másik gépen működnek. -
#60936 ehh :-/ -
#60935 Amiket meg írt lépéseket, már vagy 5x végigpörgettem, és még mindig se autó, se class a menüben. -
#60934 Ő irányított ide, mert nem tud segíteni, mivel perpill nincs rF1-e a gépén :))) -
#60933 házi gazda :D -
#60932 Hg? -
#60931 hg többször írta, hogy könnyedén átlehet pakolni srw-ből rf-be, szóval gondolom ő tud majd segíteni :D -
#60930 Sziasztok!
Segítséget kérnék konvertálásban. Át akartam volna konvertálni egy autót SRW-ből rF1-re, de sehogy sem akar működni.
https://docs.google.com/file/d/0B9-KbDm1q-bcLUQ4MmdhcFhXM2M/edit?usp=drive_web
Akármit próbálok, a listában meg sem jelenik ez a valami, már 6x átnéztem mindent, átírtam, de még mindig nem jó.
Ha valaki tudna segíteni, akkor nagyon hálás lennék, elég sürgős a dolog.
Előre is köszi! -
Bekalolz #60929 Sziasztok! :D Amíg nincs videókártyám, nemtudok montaget csinálni, így marad az onboard :D
-
#60928 Nsuka v1.00 -
#60927 sziasztok megtudná mondani valaki hogy ez melyik pálya? :) köszönöm
http://www.youtube.com/watch?v=elh9k7D92Ng -
#60926 joyról, kormányra átállni nem biztos, hogy szimulátorral a legjobb dolog.
szerintem erre a legjobb megoldás a codi F1-es játékai...arcade játék, de még sem 300-al veszed be a kanyart utcán nfs mintára :) -
#60925 szerintem neked a race07 való :) Az ilyen osztott képernyős dolgok pc-re nem jellemzőek, ha jól tudom rf-ben sem lehet ilyet, a két monitor se működik úgy, hogy két különböző kocsit látsz amennyire én tudom, szóval vagy offline tolod, amire mint mondtam a race sorozat a legjobb szvsz, vagy két számítógéppel már tudsz a pajtásoddal is csapatni. rFactor2 pedig az eddigi legnagyobb szim ami valaha kijött, szal csak óvatosan :) -
trialboj #60924 üdv, ma vásároltam egy thrustmaster rgt cluth kormányt, nem nagyon ismerem a pc-s szimulátorokat, az rfcator2 demóját próbáltam, de elég unalmas 1 autó 1 pálya.
Nem vásárolnék semmit mielőtt ki nem próbálhatom normálisan, hogy tetszik-e, eddig csak xbox joyal játszottam, azzal igen jól ment, de ez jelenleg horribilis.
Arra lennék kíváncsi hogy az rfactor 1 ben van lehetőség 2 játékosnak egyszerre játszani 1 kormány és 1 joyal?
illetve létezik olyan megoldás, hogy 1 másik monitort hozzákötve a géphez, a split screen helyet a 2 monitort használná külön?
Bármilyen tipp jól jönne milyen játékkal próbáljam ki, ami nem ilyan nfs shift meg grid 2 szarság, hanem valamivel azért komolyabb fizikával rendelkező játék.