61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
munez23 #60923 Sziasztok!
Egy kisebb cikkel szeretnék jelentkezni az olvasok felé, hátha valaki kedvet kap hozzá.
Első sorban szeretnék bemutatkozni gyorsan. A tisztességes nevem Fáy András, 21 éves vagyok. Az AAR liga valamint az AARTV vezetője vagyok. Ligánk 2006-óta várja a szimulátorozni vágyó pilótákat, a TV pedig 2013. januárjában nyitotta meg kapuit és azóta számtalan adás ment már le ÉLŐ adásba, és jobbnál jobb ligák csatlakoznak hozzánk mint pl ( GTR-Masters, iRacers.hu, VSR hogy párat említsek ). A hét minden napján szinte adással várjuk a kedves nézőket, így ha valaki kedvet kapna egy kis szimulátoros adáshoz kapcsoljon ránk.
Ha pedig operatőr és kommentátor szerepet szeretnétek nálunk vállalni, vagy ligátokat ajánlanátok adásba ne habozzatok jelentkezzetek emailben a következő címen: [email protected]
Liga weboldala: http://alfaamoreracing.hu
TV weboldala: http://aartv.hu
És akkor a végére egy kis liga ajánló!
Az AAR - Alfa Amore Racing közössége nyílt Endurance funracet szervez 2013.09.25-én este 20:00-tól rFactorral. A helyszín Spa. A versenyt ÉLŐ adásba fogja közvetíteni az AARTV. A versenytáv 1,5 óra, 2x időgyorsítással.
2013.09.22-én SIMBIN szekcióval fogunk csapatni hiszen Seat Leon Supercopa PROMO versenyt szervezünk ami után éles neveztetés lesz majd a bajnokságra. A jelentkezés díjtalan, bárki jelentkezhet aki kedvet kap hozzá. Nem szükséges más csak egy alap Race 07 vagy Race Injection és a Seat Leon mód amit a Letöltésekben megtaláltok.
Az F1 szerelmesei se csüggedjenek hiszen útjára indítjuk az F1WC bajnokságunkat is amiben majd a komplett 2006-os szezont dolgozzuk fel. 2006-os mód, pályák és szabályok szerint. A versenyeket ÉLŐ adásba fogja közvetíteni szintén az AARTV!
Várunk tehát mindenkit szeretettel a ligába és a TV elé. A választék elég nagy, mindenki megtalálja a kedvére való sorozatot.
További részletek az oldalon, jelentkezés pedig a fórumon.
Üdv munez23 -
A SimHouse tulaj K.Andras az itteni (volt) szimes/forumozo K.Andras?:)
Nem is tudtam, hogy van ilyen Magyar probalkozas. Partizan akcio vagy fizetnek is a cegeknek, akiknek a programjait hasznaljak? -
neilszab #60921 Oculus Rift + motion cockpit
Cikk: Autószimulátor magas fokon -
Egyszer is elég lett volna. -
szino #60919 F1GPL 2013/2014 JELENTKEZÉS
Ismét tagfelvétel az F1GPL Ligában. Ha szeretnéd kipróbálni magad egy jó társaságban akkor jelentkezz Szinovszki Tamás (Szino) a liga vezetőjénél ,vagy Ádám Zoli (Jackass) Ts3:84.2.229.102, e-mail-ben vagy telefonon. Elérhetőségek a kapcsolatok menüpont alatt,vagy a jelentkezés menüpont alatt! F1GPL: Amatőr-félprofi Hogy jelentkezhess a ligába, a következő feltételeket kell elfogadnod: Szabályzat elolvasása és elfogadása Team Speak 3 (ts3) nevü program használata. Aki rendelkezik az rFactor program futtatásához elégséges konfigurációjú géppel, fejhallgatóval és mikrofonnal, valamint megfelelő internet-kapcsolattal, nevezhet a bajnoki szezonra, még szabad státusz. A bajnokság szervezőinek elsődleges célja, hogy bárkinek, akinek nevezése elfogadásra került és megkapta a versenyengedélyét, kellemes időtöltést és szórakozást biztosítson, éppen ezért elvárják a sportszerű viselkedést. Futamokra rendszeres járás. (ha nem tudsz eljönni akkor értesítsd az egyik ligavezetőt) www.f1gpl.hu -
szino #60918 F1GPL 2013/2014 JELENTKEZÉS
Ismét tagfelvétel az F1GPL Ligában. Ha szeretnéd kipróbálni magad egy jó társaságban akkor jelentkezz Szinovszki Tamás (Szino) a liga vezetőjénél ,vagy Ádám Zoli (Jackass) Ts3:84.2.229.102, e-mail-ben vagy telefonon. Elérhetőségek a kapcsolatok menüpont alatt,vagy a jelentkezés menüpont alatt! F1GPL: Amatőr-félprofi Hogy jelentkezhess a ligába, a következő feltételeket kell elfogadnod: Szabályzat elolvasása és elfogadása Team Speak 3 (ts3) nevü program használata. Aki rendelkezik az rFactor program futtatásához elégséges konfigurációjú géppel, fejhallgatóval és mikrofonnal, valamint megfelelő internet-kapcsolattal, nevezhet a bajnoki szezonra, még szabad státusz. A bajnokság szervezőinek elsődleges célja, hogy bárkinek, akinek nevezése elfogadásra került és megkapta a versenyengedélyét, kellemes időtöltést és szórakozást biztosítson, éppen ezért elvárják a sportszerű viselkedést. Futamokra rendszeres járás. (ha nem tudsz eljönni akkor értesítsd az egyik ligavezetőt) -
szino #60917 -
Nordschleife-rajongók figyelmébe: szept. 22-től indul a Green Hell Masters
-
Banki67 #60915 Ja, akkor jó, köszi :) -
Szia Csaba!
Tedd ki egész képernyőre a replay-t, akkor max felbontáson megy. -
Banki67 #60913 Sziasztok!
Nem tudjátok, a replay felbontását lehet 800x600-nál nagyobbra állítani? -
A tiednél gyengébb géppel (x4 940/6870 1GB/4 GB ddr2) tudok felvenni rF1-ből elég simán (igaz 1280-ban), szóval ott valami fraps beállítási gond lehet. Szerintem.
A te gépednek nagyon észre sem kellene venni a fraps-et. -
gyeprefos007 #60911 Bandicam és Fraps sem jó..... Avermedia kártyára meg még 1-2 hónapőig nem tudok beruházni :D -
gyeprefos007 #60910 Értem köszönöm. Még egy kérdésem lenne és elkussolok végre :D
gépem: http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=32513&sub=usercomp&comp=59496
Mi az oka annak hogy se Rfactorból se LFSből nem tudok videót felvenni, mert leesik az fps. és brutálisan leesik... vsynk és élsimítás kikapcsolásával is....
Crysis 3-ból meg gond nélkül veszek fel videót max beállításokkal 4szeres élsimítással fullHD-ben ..... -
Veglegesen meg nem jott ki:) Elvileg beta, de annyit fog valtozni a helyzet amikor „megjelenik”, hogy azt mondjak „kesz van”:)
Hogy ez most ev vege vagy majd jovo ev vege, azt nem tudni:)
Most mar eleg jol hasznalhato, online versenyekre es bajnoksagra is alkalmas lenne. Persze tartalom meg nincs annyi hozza (foleg annyi F1:DDD) mint az rF1-hez. De aki valoban versenyezni akar, annak van benne mindenfele auto es palya, nem azon mulik.
Bajnoksagokrol nem tudok.
Szerverek mindig mennek (100–150db), Magyarbol is van legalabb ketto, ami 24/24-ben uzemel (de uresen allnak). -
gyeprefos007 #60908 kijött már a 2 is? legutobbi infóim alapján még nincs teljesen kész :d hátle vagyok maradva xD és azon szoktak lenni magyar versenyek? -
Nem azert irtam mert gondom van vele, foleg hogy 8 eves program es kint van mar reg az rF2:)
Csak leiram, mert remlett hogy regen volt valami hasonlo gond is.
De a lenyeg hogy megoldodott. -
gyeprefos007 #60906 Hát igen sajna nem eredeti az Rfactorom mert fogalmam sincs hogyan kell megvenni, s eddig még senki sem volt hajlandó segíteni :S De akár már ma is megvenném ha tudnám hogyan kell. De egyedül nem megy mert angoltudásom a béka segge alatt van.... -
gyeprefos007 #60905 Másik mappába tettem, így már jó. köszönöm : -
De a warez is ezt csinalta korabban es/vagy az ekezetes konyvtarnev. -
gyeprefos007 #60903 na akkor reinstall. meg próbálom.. köszönöm a tippet :) -
Ne a "Program Files" mappá-ba telepítsd. Cinálj egy "Games" mappát. Ha már eleve így van telepítve akkor passz. :) -
gyeprefos007 #60901 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem Rfactor Grafikáját illetően, Win7 64bites redszerem van egy eléggé masszív vassal meghajtva. Édesmindegy mit csinálok az Rfactor Config exe-ben... a grafika változatlanul minimum, és kicsi a felbontás. Ha rendszergazdaként futtatom a Config exe-t akkor sem áll át a grafika. valakinek valami ötlete? -
ezt jó olvasni :) -
Mi Fittivel már gyakorlunk rá, ma jön a telemetria elemzés + setup. Jó móka lesz, nagyon tetszik a gép.
-
crodgok3 #60898 Mitől lehet, hogy az f1 '75-ös mod-ban az autó kasztniját hiányosan tölti be a játék? -
az euro ringes tükröződésre mi a megoldás? -
Ferrari F40 kupa, összesen 1 futam:
-
Es ez?:)
-
4WD, nem hátsós, S2000-es 207-es Peugeuot, gyönyörű hanggal. -
rallycross 207-ből van rwd :D -
hát elég vad hátsókerekes pözsókat nézni :D van ilyen autó? :) -
Régebbi videó, baromkodásból csináltuk (csak hogy legyen valami a topicban):
-
-
Elnézést de reklámozni fogok, mert keci boldog vagyok és egyszer én is megtehetem. /év -
RBR-ben csapattársam volt :) -
igen :) -
ez a Gyarmati Ariel féle E36? -
Error2024 #60885 Ma kipróbáltam az rFactort is az Oversteer moddal, így egész jó volt ennek ellenére az LFS jobban tetszik.(mondom ezt egy rFactor topicban
).
Az ok tényleg az amit Alexease mondott hogy ezt a játékot másra találták ki :D LFS-t viszont tök felesleges megvenni mivel a szerverlistában az S2 es szerók panganak az ürességtől. Szóval úgy néz ki, ma is kerestem 24 fontot
Mindenkinek köszönöm a tanácsot meg a leírt tapasztalatokat. -
RTE bajnokságban 1-3 futamon ezzel a BMW-vel mentem. De nincs olyan jó mint az E30...bár a hangja.... :D
szépen tolod, ajánlom későbbiekben a rallyFactor.hu bajnokságát :)