61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#61003 rf2 -
trialboj #61002 És lennél olyan segítőkész, hogy linkelsz egy oldalt ahol még élnek emberek, és az RF2-ről lehet kérdezni? -
#61001 Ha az elso kanyarban kicsuszol, rad fer az a +1 ora gyakorlas...
Egyebkent miert jelenti a versenyed veget egy kicsuszas? Siman fel lehet jonni egy kicsuszas utan.
+ Rossz topikba irtal. -
trialboj #61000 A rfactor 2 ben, milyen multi van?
bármikor felmehetek és találok versenyeket, vagy ott is meg van szabva hogy óránként 1-2 futam van, ugyan azon a pályán, mint iracingnél?
Ha az első kanyarban kicsúszok várhatok 1 órát h próbálkozzak? -
#60999 ez szerintem egy általános rf hiba. szard le egy idő után abbahagyja. :) -
PacsutaTibi #60998 Huh már régen játszottam, de az autóbeállításainál a garázsban elvileg be tudod állítani a kézit. Feltéve hogy a modban az adott kocsira engedélyezve van az állítás. -
#60997 A legegyszerűbb ha ignorálod és nem nyomkodod ki a kérést :D -
#60996 Az automata boxkerest hol lehet kikapcsolni ? van amikor ugy dont a jatek hogy most minden kor vegen bekerem a boxot meg akkor is ha tele van a tank es en idegbajt kapok az ilyentol, gondolom valahol a PLR fajlba kell atirni -
#60995 Rendben, közben már én is szemezgettem pár gokart pályával, jó kanyarosnak tűnnek :)
Még annyit, hogy a kéziféket be lehet állítani valahogy intenzívebbre, hogy jobban blokkolja a kerekeket? -
PacsutaTibi #60994 Euroring, Machwerk,Akina Hillclimb,... De ezeken kívül van sok jó hegyi, rallypálya is. Én régen több gokart pályán is csapatgattam a ladával. De kinek mi jön be, én mindig is a lassabb szűkebb, technikás pályákat szerettem. -
#60993 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e nekem ilyen kisebb, egyszerűbb pályákat ajánlani, ahol csak így elcsúszkálgatnék? Ki akarnám élni a Ladás vágyaimat Aztán még új nekem ez a játék és nem tudom hol találnék ehhez megfelelőt.
Köszi előre is! -
#60992 Lehet,hogy hülye kérdés,de olyat csinálni,hogy a szélvédő szűrke árnyalatát kivilágosítani lehetséges?? -
#60991 igen, így probálkoztam, de melyik csapaté a kocsi? mer hülyén néz ki az egész, el van csúszva, nem olyan mint a képen :S -
#60990 gamedata/vehicles/wtccE90/teams/csapatnév/xxx.dds a te DDS-det meg nevezd át a xxx.dds-re. -
#60989 letöltöttem ezt illetve egy skint, amibe van egy dds fájl. hova kéne másolnom hogy ugy ézzen ki mint a képen? -
#60988 és azt nem tudátok hogy letöltüttönk ilyen lada modot, de szinte nem is fognak a kézifékek. a sima fék, sőt a motorfék erősebb, mintha megnyomom a kézit :D -
Muth555 #60987 Valakinek megvan a Grid mod az rFactorhoz? Eddig csak halott linkeket találtam.
-
#60986 Egy par evig ezt kellene ujbol szabalyba hozni hogy H valto es 3 pedal forma1-be :D Ez kicsit megvaltoztatna szerintem az eroviszonyokat , igy lenne igazan versenyzes -
-
ratb #60984 thx -
#60983 Attól függ melyik csapat autóját vezeted. ;) A Ferrarinak volt először félautomata váltója amit a kormányról kezeltek. (Állítólag az ötlet az esztergákon alkalmazott fordulatszám váltásból ered) Egy idő után minden csapat áttért erre a megoldásra. Szerintem 1990-ben a szekvenciális váltó volt a legelterjedtebb. Hogy a kuplungot hogy használták nem tudom. :) -
#60982 Nekem remélik egy lábkamerás videó, 90es évekbeli F1-ből, ahol heel and toe-znak is közben. -
ratb #60981 http://www.youtube.com/watch?v=wuyt0C5JhAc
ez 1990-es felvétel H-kulisszás Lola.... -
ratb #60980 f1 1990-et ha autentikusan akarom játszani akkor:3 pedál + H váltó ? vagy 3 pedál +szekvenciális? kuplungolni fel- le-váltáskor is kell? vagy csak rajtkor?
http://www.youtube.com/watch?v=8SZrj97SCos
ez egy 91-es vidi:Senna lenyúl váltani Prost meg vagy automatával megy vagy fülekkel vált?
ez régi problémám a modoknál nem mindíg egyszerű eldönteni mit használjak:)a motorsportban folyton változnak a szabályok...
jól jönne egy poszt ahol szériánként-évjáratonként táblázatba lenne szedve... -
#60979 En egy embert ismerek, aki kontrollerrel jatszik. Nem nagyon erdemes foglalkozni vele, mert csak szivni fogsz, az rfactorhoz kormany kell. -
#60978 használ valaki xbox kontrollert ehez a játékhoz? próbálgatom beállítani de nem nagyon megy, mindig marad néha egy picike kitérés amitől magától kanyarodik az egész autó. Probáltam neten keresni valami letölthető beállítást, de nem nagyon találtam. De nem hiszem hogy én lennék az egyetlen aki ilyen kontrollerrel játszana a játékkal. :D -
#60977 S.R.M. 1990 2.0 MOD -
Gerdai #60976 Keress még a közértben pár üveg sört és egy-két rakétát, aztán sikerülni fog. -
whiz82 #60975 Semmit. Egy autó másik modba rakásához egyedül a "Classes" sort kell módosítani a veh fájlokban (vagy a célmodban az rfm vehicle filter sorát). Ellenőrizd, hogy minden fájlt lemásoltál-e, ami az autónak kell, valami hiányozhat. Vagy esetleg elírtál valamit. -
#60974 Fogalmam sincs. -
Muth555 #60973 #60960 ?????? -
#60972 Igen, a spinner csak a menu lesz:) Ezert irtam, nem ertek hozza:D
Valszeg az innen-onnan gyorsban konvertalt cuccoknal lehet ez a gond, amikor nem biztos, hogy tudja, mit csinal a keszitoje, csak csinalja (tisztelet a kivetelnek):) -
atiwrc #60971 A spinner nem csak a menübe számít?
A sima gent-t használja a pályán nem. Az euroringgel nálam is vannak gondok, egyes autóknál az egész kasztni vagy bizonyos alkatrészek mintha meglennének duplázódva és tükrözve vannak lefelé. Mozognak föl le, ahogy megyek a pályán, a rallyworld mod bizonyos kategóriáinál( kitcar,a7,) a jobb első kerék produkálja ugyanezt a kerék forog is közbe a saját középpontja körül és fordul jobbra balra ahogy a kormányt fogatom. -
#60970 -
#60969 Köszi a segitséget.
-
#60968 Az autó gen fájljában (ne a spinneresben) írd át a reflect=true értékeket false-ra. -
#60967 Ezt linkeld be a pCARS topikba is :) -
#60966 Ez nem szokasos tucat modnak keszul: http://www.virtualr.net/honda-nsx-for-rfactor-preview-video
-
Gaberking #60965 Szia!
Tudnál adni egy letöltési linket, az nsx mod -hoz?
Köszönöm előre is! :) -
#60964 Valszeg hibas a spinner resz, de nekem gozom sincs, sose foglalkoztam auto barkaccsal.