rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tulajdonképpen a verseny elején azért megy a harc, hogy egy gyors csapatba kerülj, így sanszod van arra, hogy nem kerülsz körhátrányba (bár a lucky dog miatt a körhátrány sem tragédia). Ha jól helyezkedsz talán a kresseket is megúszod. Aztán van egy kis utazás, számolgatás, hogy mikor pitelj, majd a végén a helyezkedés, hogy az utolsó körökre top10-ben legyél, mert onnan bármi lehet, nyerhetsz is.
Persze amit leírtam azt úgy képzeld el, hogy 150-200 mérföld közötti tempóban, pár méterre, vagy Daytonában centikre a többiektõl, esetenként 3-an egymás mellett a kanyarokban stb.
Szóval mondjuk Daytonában az "utazós" szakaszban is ráizzadsz a kormányra.😊
Short tracken meg dettó, csak ott a lekörözöttek is képbe kerülnek, és nemhogy nem kötelezõ nekik elengedni az élen állókat, de nem is javallott, mert az elengedõsdit kifütyüléssel jutalmazza a közönség, vagy megdobálnak sörös dobozzal.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Bmw z4 Simco mod-ot hol lehet megtalálni?Az oldalról nem tudom leszedni <#shakehead>#shakehead>
kölcsönkért időből élek....
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(tudom már mindenki látta, de olyan jó a hangja 😊
A szekvenciális váltó tulajdonképpen egy robotizált kézi váltó (vélhetõen nemcsak errõl van szó, hogy a régi váltóra szereltek hidraulikus izéket de nagyjából ilyesmi), vagyis hidraulika tologatja a fogaskerekeket, és intézi a kuplungolást meg az elektronika elveszi kicsit a gázt, esetleg visszaváltásnál gázfröccsöt ad, stb.
Az, hogy visít mint az állat az egyenes fogazás miatt van. Beülsz egy zsigába, kapcsolsz egy rükvercet ugyanígy fog visítani. Az elõrement nem egyenes fogazású, az nem visít.
Mondjuk egy verseny váltós lada szintén visít, a verseny váltók ilyenek.
de valamit változott ha megnézel régebbi (2006-os vagy 2007-es) onboard felvételt és ideit..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
szarabb lett..
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#taps>#taps> és valóban
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Legalábbis ezt szokták mondani.😊
Próbáld ki Martinsville-t online. Ha az megy tömegben akkor már nagy meglepetés nem érhet. Dega vagy Daytona becsapós, mert amikor egyedül gyakorolsz még az is megeshet, hogy elalszol pár kör után. A NASCAR nehézségét soha nem a pálya adta, hanem a tömeg, plusz a szabályok. Itt nincs olyan, hogy rúhozol a másikra, mert még nem elõzött meg teljesen. Ha egy kicsit melletted van már nem húzhatsz rá, és innentõl kezdve az elõzés vagy pozícióvédés már csak attól függ, hogy az adott íven ki milyen sebességgel tud/mer menni.
Simán megeshet az, hogy elfordulsz alul, miközben valaki felül megy, van köztetek a pályán vagy 15-20 méter távolság és a kanyar kijáraton már megint centikre vagytok egymás mellett. Nincs egyértelmûen gyorsabb ív, bárhol lehetsz gyors.
Ha megtanulsz úgy vezetni ahogyan kell a NASCAR-ban akkor jó eséllyel élvezni fogod a dolgot, mert nem kis izgalom az amikor 2-3 vagy akár több autó is egyszerre befordul a kanyarba centikre egymástól. Ha OW-s hozzáállással próbálkozol akkor lesz egy hosszú futamod ezernyi sárgával és soha többet nem mégy NASCAR szerverre.😊
A pálya Daytona lesz.
Jelentkezni a VSR fórumon tudsz.
De amúgy állítólag tényleg szeret ligázni.
lekaptam nagyon jó minõségû onboard-okat, a hangot is megcsinálom, mert azért nem ilyen a hangjuk 😊
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
na a barátunk nem...õ majdnem ott ahol a többiek már fékeztek 😄