rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De legalább egy nagyon korrekt arc, nagyon tisztelem, segítette Gabit anyagilag, úgy hogy nem is ismeri. És van a kocsiján SIMCO logo 😊
De tény, qva lassú 😊
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Magyarázzátok már el hogy miért ilyen lassú😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
OFF:
Nem tudjátok véletlenül, hogy a most hétvégén megrendezésre kerülõ marokkiói WTCC futamot lehet-e valahogy online nézni?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nameg a stabilizátort is puhítottam, talán 0.2cm-rel, nem emlékszek rá, hogy mennyi volt elõtte, most elöl 3cm hátul meg 2cm.
Érdekes, hogy ha a hasmagasságot csökkentem, akkor egyáltalán nem lesz jobb ez a kocsi, más modnál meg tökig ültetve hoz 1sec-et az alaphoz képest.
Mert azért a stabilizátor-gumimelegedés az sokszor inkább az irányításban csapódik le, nagyon nehéz olyannyira jól belõni a setup-t hogy ne mossa össze a gumimelegedést a rugók keménysége, az összetartás, a terpesztés.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Barátunk hozza a formáját <#vigyor1>#vigyor1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az alacsony stabilizátornak vannak hátrányai (pl. kerékvetõ, vagy ha a ki-berugózási értékek túl gyorsan dolgoznak..nem egyenletesen tevõdik a súly), de a gumikopásra jó ha alacsony stabilizátor van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Egy F1-es verda sem billen szemmel láthatóan, de ettõl az erõk még dolgoznak.
The Power of Dreams
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
pont.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Legalábbis így képzelem el a félig szim félig árkád játékot. Szóval nem annyira árkád, hogy az elsõ kétszázzal vett hajtûnél uninstall jöjjön, de nem annyira szim, hogy nagyon bele kelljen ásnod magad a setupolásba.
Szeretem a szimeket, de mondjuk a TDU-val sokat játszottam. Csak úgy közlekedtem a forgalomban, miközben a rádióból a kedvenc zenéim szóltak. Tök jó móka.😊
Vagy éppen a Driver elsõ részével, nagyon régen. Az is mókás, vagy mondjuk a GTA4. Csak úgy bóklászni a városban.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Befejeztem az offot😊
De remelem hogy nem, es kelleni fog hozza a kormany, normalis FFB-vel, rendes "PC-s" beallithatosaggal, nem a szokasos konzol-style kormanykezelessel.
Annyira azert bizok bennuk, hogy egy jo, hasznalhato, elvezetes F1-temaju autos jatek lesz😉 Bar engem az F1 nem nagyon erdekel, es valszeg normalis online bajnoksagokat sem lehet vele majd rendezni, de azert ha lesz demo, kiprobalom.