rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Sztem integetne is amennyire ráér a versenyeken XD
bardocz
Egyszer majd kimehetnénk nagy Rafael-es zászlókkal:-)
Firerock
köszi😊
akkor szurkoljunk neki?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

simcompany
pontosan, egy Gentleman driver. Igaz, még ahhoz is lassú. Õ az egyik kitalálója a sorozatnak, amolyan respect felé, hogy versenyezhet, de csapat nincs, az Oregon néhány embert ad neki, de amúgy semmi felkészítés. A lényeg, hogy egyben behozza a kocsit. Tényleg csak egy kibaszott drága hobbi 😊

De legalább egy nagyon korrekt arc, nagyon tisztelem, segítette Gabit anyagilag, úgy hogy nem is ismeri. És van a kocsiján SIMCO logo 😊

De tény, qva lassú 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

bardocz
Mert õ hobbiból versenyez.
Firerock
Ez az UNZURRUNZAGA gyerek ez mit csinál?
Magyarázzátok már el hogy miért ilyen lassú😄

Firerock
holnap holnapután kinnleszünk zászlóval és szurkolunk neki😊

Penge88
Voah! Kiss Pál Tomi 6. és 7!! Szép! Tud valamit a srác!

Thank God, I\'m a Lada owner!

Roger6
Nem voltam pontos. A holnapi szabadedzésre lennék kíváncsi, azt tudom valahol nézni?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

simcompany
Portimao, és Eurosport

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

bosco05
lehet , hogy megtankolva jobb a kocsi súlyelosztása, mert a setup úgy van állítva, de persze az is lehet, hogy az a mod egy rakás szar
Totti5
Érdekes ez az Fsone 09. 4 körre tankolva megyek egy jó kört a 4.ben, aztán 30 körre tankolva meg megyek 1mpvl jobbat a 2.körben😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Roger6
Dehogy marokkó, hülyeséget beszélek, sry...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
<#eljen>

OFF:
Nem tudjátok véletlenül, hogy a most hétvégén megrendezésre kerülõ marokkiói WTCC futamot lehet-e valahogy online nézni?

Ulvar
Megbízhatóság (Átlag: 1) Teljesség (Átlag: 1) Tárgyilagosság (Átlag: 1) Stílus (Átlag: 1)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Roger6
Alul lehet pontozni, mindenre "rossz"-at nyomtam. Tegyétek ti is, hátha elgondolkodnak magukon...

Ulvar
Mit akarsz...tök realisztikus... legjobb szim a világon. Nem tudtad? Ennyire meglepõdtél? ...cöhh... xDDDDDDDDDDDDDD

bardocz
Sírva nevess :'D
pointer4
õõõõ sírjak vagy nevessek? <#wow3><#vigyor2><#guluszem1>
bardocz
Keményebb rugóval sem jó, meg féktávon így is leér már😄 Nembaj, most így pont jó, ahogy van.
pointer4
Nagyon leülteted, és lehet kanyarban már nem tud dõlni, meg leér 😄
bardocz
Állítottam a lassú berugózást, kicsit feljebb vettem, 1-2 fokkal hidegebb, meg tudtam egy 2 tizeddel jobb kört menni.
Nameg a stabilizátort is puhítottam, talán 0.2cm-rel, nem emlékszek rá, hogy mennyi volt elõtte, most elöl 3cm hátul meg 2cm.
Érdekes, hogy ha a hasmagasságot csökkentem, akkor egyáltalán nem lesz jobb ez a kocsi, más modnál meg tökig ültetve hoz 1sec-et az alaphoz képest.
b-type
Mit csináltál? 😊
Mert azért a stabilizátor-gumimelegedés az sokszor inkább az irányításban csapódik le, nagyon nehéz olyannyira jól belõni a setup-t hogy ne mossa össze a gumimelegedést a rugók keménysége, az összetartás, a terpesztés.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Na, egy kis babrálással sikerült elérnem, hogy ne melegedjen annyira a gumi😊
Dietrich
Emerico!
Barátunk hozza a formáját <#vigyor1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
pontosan. ha a kanyarkülsõ kerekekre több súlyt teszel (márpedig ha gyenge stabilizátorral mész akkor rábillen, felfüggesztéstõl függõen) akkor kevesebbet csúszik, azaz kevésbé melegszik/kopik.

Az alacsony stabilizátornak vannak hátrányai (pl. kerékvetõ, vagy ha a ki-berugózási értékek túl gyorsan dolgoznak..nem egyenletesen tevõdik a súly), de a gumikopásra jó ha alacsony stabilizátor van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bosco05
pontosabban jobban eloszlik, tehát ha mondjuk egy jobbos kanyarban jobban dõl a kocsi akkor a bal elsõ kerékre több terhelés esik mint a jobb elsõre, de ha felkeményíted akkor kevesebb a terheléskülönbség, ezáltal szinte folyamatosan terheled az összes gumit és nincs ideje visszahûlni
kevésbé dõl a kaszni=nagyobb teher esik a gumira, a kaszni dõlése kicsit csökkenti a terhelést a dõlésével

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Nightt
Sztem gumimelegedes szempontjabol ez jelentektelen. Sot, ha megbillen a kaszni, akkor lassabb vagy a kanyarban es ezert kevesbe terhelodnek a gumik, mintha kissebb billnessel gyorsabban kanyarodnal...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
De ha megbillen a kaszni, akkor a súlypont is áthelyezõdik a tengelyek felett a dõlés irányába, nem?
hondash3
Attól hogy a kasztni nem billen, attól még a a terhelés ugyanúgy éri a gumit.
Egy F1-es verda sem billen szemmel láthatóan, de ettõl az erõk még dolgoznak.

The Power of Dreams

bardocz
Hogy mennyit mozoghat a két felfüggesztés külön. Ha keményebb, akkor elvileg kevésbé dõl be a kaszni, tehát a külsõ kerekeken kevesebb súly van, kevésbé terhelõdik. Igazából nem is nagyon melegebb, hanem ugyan olyan. Elsõ keréknél nem is gond, mert tapad, de a segge a szeret megindulni, mai jól néz ki, meg egy szintig gyorsabb is, mint íven, de ez már nem az a szint😄
Jacek
stabilizatos a a ket kerek egymashoz valo viszonyat allitja, nem?

bardocz
Ha a stabilizátorokat keményítem, nem kéne kevésbé melegednie a guminak? Nem dõl rá a kaszni annyira, és kevésbé terhelõdik, azt meg nem érzem, hogy csúszna, de mégis melegebb a gumi.
Köszönöm!!
Totti5
Racing game.

Ulvar
Tele bugokkal illetve az idegesítõ folyamatosan menteni akaró meg kérdezgetõ fõmenüvel!

Dietrich
na igen akkor minek hívjuk? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
keres rá gugliban a fejlesztõk nevében az egyik codemasters faszi nyilatkozta..
pont.

batihu
Gagyi? Szerintem igen...F1 99-2002, Gp4 óta nem volt jó F1, bár engem már az F1 nem is igazán érdekel!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

zolee145
Egy kompromisszum. Elindítod, és anélkül fogsz jól szórakozni, hogy elõtte órákig setupolnál.
Legalábbis így képzelem el a félig szim félig árkád játékot. Szóval nem annyira árkád, hogy az elsõ kétszázzal vett hajtûnél uninstall jöjjön, de nem annyira szim, hogy nagyon bele kelljen ásnod magad a setupolásba.

Szeretem a szimeket, de mondjuk a TDU-val sokat játszottam. Csak úgy közlekedtem a forgalomban, miközben a rádióból a kedvenc zenéim szóltak. Tök jó móka.😊
Vagy éppen a Driver elsõ részével, nagyon régen. Az is mókás, vagy mondjuk a GTA4. Csak úgy bóklászni a városban.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

pointer4
De, ha nem árkád, és látszólag nem is szimulátor, akkor mi lesz? 😊
Totti5
Ezt nyilatkozni kellett?😊 Dirt 2 kimondottan kellemes volt és nem mondaném hogy hogy árkád, mert az árkád egy ledegradáló szó egy jó autós játéknak amibenvan realizmus. Árkád játék pl egy Midnight Club, vagy Bornout, ami nem jelenti azt hogy könnyebb, mert az MC:LA pl baromi nehéz. Az igények semmit sem változtak. Nyilván a Kódmester nem fog vérszimet csinálni, sosem tette, mert nekik nem az a profiljuk, viszont csinálják a nagyon szórakoztató, a realitást sem mellõzõ jó autós játékokat, kiváló graffal, körítéssel és tartalommal.

Befejeztem az offot😊

SL
várható volt már tavaj, hogy árkádos lesz.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Dietrich
már az elején nyilatkozta a codemasters inkább arkados lesz..erre van igény sajna..

Totti5
Nagy pofáraesés van amikor a dolgokat nem a helyén kezeljük. Az F1 2010 nem rfactor lesz. Valszeg FFBbe, szimulációba és gyengébb lesz, viszont sok minden másban jobb. Nagy közönségnek készül egy nagyon hangulatos, igényes, teljes körû liszenszes F1es játék.

Firerock
engem csak az f1 érdekel rf-ben is és online ligára nincs szükségem,a többi részével egyetértek😄

Alexease
Amugy bizonyos fokig "idefer", de azert mersekelten az F1 2010-zel (Codies)😊 Inkabb a topicjaban.
Alexease
Minek, van mar billentyuzete, az is jo lesz hozza😊))))
De remelem hogy nem, es kelleni fog hozza a kormany, normalis FFB-vel, rendes "PC-s" beallithatosaggal, nem a szokasos konzol-style kormanykezelessel.
Annyira azert bizok bennuk, hogy egy jo, hasznalhato, elvezetes F1-temaju autos jatek lesz😉 Bar engem az F1 nem nagyon erdekel, es valszeg normalis online bajnoksagokat sem lehet vele majd rendezni, de azert ha lesz demo, kiprobalom.
zolee145
Én is remélem, hogy a próba után szar viccnek fogom gondolni.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.