rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Köszi :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

simcompany
a fejlécet nézted?
LETÖLTÉSEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Online Racer | Games.On |

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

V43 1105
Üdvözletem!

Valaki tudna nekem segiteni, hogy hol találok jó minõségû, kellõen kidolgozott pályákat, F1-es autókhoz?😊 Monaco és ehhez hasonló pályákra gondolok 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

SL
fõleg, hogy õ volt az egyedüli magyar kamion versenyzõ <#szomoru1>
RIP

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

simcompany
Hát ez nagyon szomorú. Nagyon jó versenyzõ volt. RIP.

Nyugodjanak békében :-(

bosco05
Nyugodjon Békében!
Norbi1990
Ehh 😞
Remélem nem igaz, de ha igen akkor R.I.P.
Ulvar
Aúúúú :S. Szegények 😞((((

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

hondash3

The Power of Dreams

Roger6
Mintha a jobb elsõ nem kicsit elhasznált lenne. <#zavart1> Tudom, nem az a lényeg, de akkor is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

simcompany
nya ilyen hang kéne 😊

gviski
MSNen keress majd meg, Toby segítettet nekem, már a VSR oldalon megy is :-)

Virtual SimRacing

simcompany
neked 😊 és az

Dietrich
😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Inkább torzítaná<#nevetes1>
nem változtak meg, csak olyan mint az élõ hang, nem torzítja el 😄

bardocz
Hihetetlen, hogy még a hangok is megváltoztak benne, most újra tanulhatom, hogy éppen ki beszél😄
simcompany
na a TS3 viewer-ben én is elfogadnék olyat 😊

gviski
off: TS viewer-be tudd valaki nekem segíteni? THX!

Virtual SimRacing

Nightt
Van egy elado DFGT-m!
Ha valakit erdekel, akkor irjon PU-t.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

pointer4
Ide is:
Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 teszt, +vs G25 😊
simcompany
jaj. azért ebbõl nem akarok hosszabb vitát, de aki itt megy az mögött van kb 8-10 év gokart és minimum egy két év hazai formula autózás. senki nem kezdõ.

26-ról jött fel a 9-re és a leggyorsabb kör is az övé.

Végre, egy tényleg nagy tehetség, jelentõs családi háttérrel és jó szponzorral. Ebbõl még bármi lehet.

Dietrich
õ is volt kezdõ és 2.0-ban 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Penge88
Azt tudtam, hogy nem a 3,5-esben indul, de feltételezem, hogy azért nem full kezdõk vannak a hátsóbb pozíciókon. Hát ha 6.ról indul, akkor dobogó meglett volna szerintem.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Dietrich
hát jah..

Dietrich
azért azt tudni kell a 2.0 a tanulók mezõnye és a hátsó régiókban a kezdõk vannak vagy a gyengék még éppen csak versenyen indultak.
De szép volt amit tett.
ha nem szart volna be alatta az autó szombaton akkor vélhetõen 6-ból indulhat és ott azért már nehezebb elõzni.

a 3.5 mezõnye a durvább nem azzal kevered?

gviski
Hát brutális volt amit csinált 😄

Virtual SimRacing

Penge88
Bocsi a dupláért, de igen emerico, állítólag nagyot ment, csak havertól hallottam. 27-rõl 10. wtf? WSR mezõnyben azért ez már igen...

Penge88
Akkor lehet majd cikázni összevissza, illetve tilos lesz az elõzés, nem beszélve arról, hogy látványos balesetek sem lesznek már...<#banplz>

simcompany
Kispál Tomi azért mutatott a tehetségébõl a vasárnapi futamon 😊

Ginger17
Biztos a jövõben a NASCAR versenyek az FIA felügyelete alatt zajlanak majd..... muhhahahhhaaahha... <#banplz>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
ahha...
de akkor Todt mit kolbászol Daytonaban? 😉

Dietrich
tömegben 47.7-t mentem..egyedül 49.4?

zolee145
Majd menj fel a szerverre, mert fix setup van. Nincsenek itt olyan nagy különbségek, de Daytonában egyedül kb 1,5mp-cel lassabb vagy mint tömegben.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bardocz
Eddig nagyjából a közelébe se érek a ti idõtöknek. Tömegben(gép ellen) sikerült 48as kört futnom.
Ginger17
Meg ugye nem illik mostmár "csak úgy" F(egyet) emlegetni, mert a végén eklsztón beperel, a jogtalan névhasználat okán... Úgyhogy vigyázz miket írogatsz! <#idiota>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
az F0 hivatalosan médiában jelent meg elõször mikor a michelin botrány volt indianapolisban..a nasszar-t meg szemellenzõs F1 fanok találták ki..

Ginger17
<#hehe>

Ott az igazság.....

...márhogy az igazi szurkolóknak nem kell választani.

Dietrich
viszont indyben 11db 3wide van egyszerre <#vigyor1><#mf2>

zolee145
Gondolom a "nasszar" sem tett senkivel semmi rosszat...

Ginger17
Lüke... tudod, hogy csak viccelek. <#nevetes1>

Dietrich

Norbi1990
mér kell aztat bántani? Nem hiszem, hogy vmi rosszat tett veled 😄
zolee145
Tavaly Johnson Watkinsben 123.633 mérföldes átlaggal szerezte meg a pole-t. Gondolom a mostani Indy pole 494.532 mérföld volt.<#mf2>

F0 meg nasszar mehet, de az Indy-t ne bántsuk?

<#integet2>

Ginger17
25-en indulnak ma Watkins Glen-ben... nem tudtam, hogy a Cup mezõny versenyenként 100 autós. <#mf2>

<#wave>

zolee145
Az autók által összesen megtett mérföld viszont kb ugyanaz. Négyszer olyan gyorsan mennek, és negyed annyian vannak.😊 Viszont legalább egy 3wide-nál ott a fél Indy mezõny.<#mf2>

Dietrich
Indycarban is ez van csak õk 4x ilyen gyorsan mennek <#mf2>

Dietrich
az ovál teljesen más mûfaj mint a road pályás verseny..itt abszolút nem számít a kvali helyezés csak statisztika..