rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SL
hát nem szeretném, hogy steames legyen az rF2.

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Dietrich
rf2 védelmét nagyon egyszerüen meglehetne oldani.
most õk nyúljanak le a simbintõl valamit ne mindig fordítva legyen :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mcmoha
Erre a rosz mod jo mod dologra van egy nagyon egyszeru megoldas.😉 Ha tenyleg olyan szar letorlod azt kesz.😄 Nem kell ide "ISI aproved" mod, egy csomo dolgot en le se toltok.
Na meg velemenyem szerint ha minden mod-rol meg lehetne irni, hogy milyen is valojaban, kevesebb fos keszulne. De nem, csak konstruktiv kritikat szabad postolni kulonben zug a tomeg, hogy huz a francba. Ez a pozitiv kritika teszi tonkre a vilagot.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zolee145
Kicsit elbeszéltek egymás mellett. Szerintem Emerico arra gondolt, hogy bizonyos sorozatoknál/pályáknál (gondolom a nem annyira ismerteknél) nem licensz díjat fizetnek, hanem amolyan reklám az egész. Megkapják az adott széria/pálya jogát, cserébe a játékba kerüléssel népszerûsítik azt.

Komolyabb szériáknál erre nem nagyon van szükség, ott kérhetnek pénzt a licenszért.

Mondjuk egy akármilyen ismeretlen USA pálya (ami egyébként simán lehet ettõl még nagyon jó) ingyen megvan nekik, miközben egy Daytonáért valszeg fizetniük kellett.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
gyakorlatilag az iracing mindenre kivetette a hálóját komolyabb bajnokságokra akiknek nincs semmilyen szoftverkiadó céggel szerzõdésük mint pl. a codemasters/F1.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
V8-al is kötöttek szerzõdést az indycarhoz hasonlóan.

Dietrich
pedig az ilyen felszáradó pályát már feltalálták olyan 11-12 éve a GP3-nál <#buck>

simcompany
ezt mire írod?

A licensz ára az számomra rejtély, lövésem sincs mennyi lehet

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

bardocz
Hát szerintem akik lézerszkennelik a pályákat, azoknak licenszre is telik.
Ulvar
Indycarnál biztos hogy van engedélyük, hisz az indycar honlapon ha nézed a közvetítést a bejövõ reklám így hangzik "The new generation of racing is here...welcome to iracing".

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bosco05
Továbbá a V8-ból csak a Fordot csinálták meg 😄 Ez olyan mintha a Fifában a Brazil-Holland meccset csak a Hollandokkal lehetne játszani ellenfél nélkül 😄
simcompany
ez pontosan így van. nem adhat ellenõrzést az ISI a modoknak, fõként nem publikálhatja, mert onnantól perelhetõ. egyébiránt az iRacing sem hiszem hogy az összes licenszet megveszi, sokszor bartelezik.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

zolee145
Na az iRacing féle rendszer bevezetése nagy ötlet lenne. Nagyon remélem, hogy a hsz-edet nem olvassa az ISI.😄 Vedd meg az autók meg a pályák bérleti jogát.😄

Amit mondogatnak az rF2-rõl az nekem tetszik. Ha tényleg úgy meg is csinálják.
A modolást is meg lehetne úgy oldani, hogy a modot elküldöd az ISI-nek, õk pedig az arra érdemeseket lekódolva kiadják amolyan hivatalos patch-ként.
Ezzel mindössze egy gond van: nem láttam még moddert, akinek lett volna licensze az adott autóra, hacsak nem fiktív széria fiktív autók, vagy fiktív pálya volt a modban.
Pl nekünk sem adott engedélyt az EA, de tovább megyek, ha az összes modban szereplõ autót mi modelleztünk volna le akkor sem lenne rá engedélyünk a gyártóktól. Vagy így vagy úgy, de mindenképpen jogdíjas a cucc. Az persze finomít egy kicsit a dolgon, hogy a modok nem profitszerzés céljából készülnek, bár láttunk ellenpéldát is.
Szóval onnantól kezdve elindulna a jogi idétlenkedés, hogy az ISI adná ki a modot, mert az egy könnyen nyakon csíphetõ vállalkozás, akik ráadásul nem ingyen adják a programot, és így hivatalosan kerülne a játékba nem jogtiszta tartalom.
Szóval nekik érdekük, hogy a modderek önállóan, ISI segítség nélkül garázdálkodjanak. A játékosok így viszont nem egy megszûrt tartalmat kapnak, hanem amolyan béta teszterként õk maguk szûrnek.

bosco05
Én most rákattantam Race On-ra, próbáld ki komolyabban és eredeti patcheltel.
SimaSuna
olyan iracing féle kéne...csak ugye nem fizetõs.
1x megvenni és kész 😊
Ulvar
Addig nem lesz kiadva amíg a rendszert meg nem csinálják tökéletesen, úgy hogy mindenképpen eredeti játékkal keljen játszani. Valamint remélem a változó idõjárás valóban az lesz ami a neve. Száraz a pálya majd a táv felénél bemondja Mr. Spotter hogy ESIK BAZDMEG!. Majd újra felszárad...kicsit változatosabbá tenné a dolgokat valamint a lézeres pályák, a nem agyon moddolható játék, mert szar modokat gyártanak 90%ban ez az igazság. Olyan mod kell amit tényleg profik csinálnak, és az ISI maga bólint rá és tényleg engedélyt kell kérni STB...így lenne értelme szerintem.

SL
na hát azért soha az ne legyen 😄

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Ulvar
1-2 év....passz...soha..

bardocz
ISI has not announced a definite release date yet, the company is still aiming to release their newest title by the end of 2010 though.
SL
azt amúgy az rF2 mikor jön ki?

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Rojales

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

bosco05
Felvettelek, de még nem igazoltál vissza. Bármikor nyugodtan zaklathatsz ha fent vagyok.
arty
segítettek is 😊 megadták a linket a megfelelõ topikba:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991156808

Forza.

http://www.youtube.com/watch?v=rHhKRtT7-fU

nézzétek meg ezt
urak segítséget kértem,aki szóban is foglalkozna velem.45 éves vagyok és 5 gyermekem van tehát nem tini.a jogosítványom pedig 26 éves hivatásos b,c,d
kérem vegyen valaki fel skypeon.köszönetem.
ha tehettem volna annak idején én sem FFGP-vel kezdek hanem az akkori sláger MOMO-val..

ha teheti igenis vegyen jót😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bosco05
Jó hát ha ti G25-el kezdtétek, nekem mind1. Azt vesz amit akar...
b-type
Minek vegyen rosszabbat? 😊
A kuplungot valszeg nem fogja használni, de pl. én sem használom minden modnál, a H váltót viszont nagyon könnyû megszokni...akár H módban, akár kézifékre extrém esetekre, vagy váltani szekvenciálisan.
Qva jó kormány, és tartja az árát bármikor le lehet adni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

SimaSuna
MMbe még van 1-2 darab...
köszönöm a válaszokat.
nem fiatal vagyok.
a 16-os szám az urh hívo kodom.
milliomos sem vagyok.
csak kérdeztem,hogy gyûjtögessek rá.
én mellette repülõ szimulátorral repkedek online.
szeretném ezt a szimulációt is maximálisan elsajátítani.
ha valaki segítene azt megköszönném.
skypeon: mikulaas16 néven tud felvenni valaki aki kalauzolna ebben a játék rejtelemben.
segítségeteket elõre is köszönöm.
tisztelettel:

mikulaas16
bosco05
Nah, akkor zsír 😊 Mindenesetre egy kezdõnek akkor sem ajánlanám a G25-öt 😊
gviski
Én nem, de tudom olyanról aki múlt héten rendelt innen és 1-2 nap alatt meg is volt neki...

Virtual SimRacing

zolee145
Rádió csatornaváltás, hangerõ fel-le és a duda.😄

Dietrich
+
TS gomb, fékerõszábályzó, ülés állitás mind a 4 irányba,LCD-ben megjelnõ funkciók váltása (benzin mennyiség szabályozás, verseny állása elõre-hátra) és kiderül milyen szar kormány a G25 <#hehe>

bosco05
És innen rendeltél is már? Meg lehet próbálni, de millió ilyenre írták az emberek, hogy nem jött meg, meg megkapták az e-mailt, hogy mégsincs stb...
gabesz752
Kuplung lábról megy 😊
Pitbe nem szoktam járni, mert általában a Megane Trophyval játszom.
Lcd kijelzõ váltása jó ötlet. A hátranézés, lehet még egy esélyes gomb. Esetleg fényszóró.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Norbi1990
Pit limiter, Pit kérés, LCD kijelzõ váltása, Kuplung
gabesz752
Sziasztok. Nemrégiben felszereltem a dfp-re egy sportkormányt. Most raktam rá 4 gombot. Szerintetek mi a 4 legfontosabb funkció, amit jó kormányról vezérelni?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gviski

Virtual SimRacing

bosco05
Ráadásul ha tönkrement a G25-öd a Logitech már G27-et küld gariba, úgyhogy raktáron sincs nekik. Kisebb raktárakban még akad, de már ritkaságszámba megy.
Nightt
Nem gyartjak mar, ugyhogy szerencse kell ahoz, h kapj...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bosco05
Meg lehet az is hogy neked a 42ezer az a "csak" kategória, de gondolom kezdõ a srác, ha ilyet kérdez, tehát ki sem fogja használni a G25-öt, másrészrõl pedig egy ilyen árkategóriával kezdeni a szimezést luxusszámba megy. Persze ha újgazdag akkor hajrá 😊
bosco05
"Jelenleg nem elérhetõ, de ha szeretnél értesülni róla mikor megérkezik, nyomj a gombra."

Tudtommal nem is lesz már elérhetõ...
Firerock
ez egyiksem igaz
kedvenc boltomban minden hónapban van és már csak 42ezer forint

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bosco05
kár hogy szinte lehetetlen beszerezni és keci drága
gviski
G25!

Virtual SimRacing

bosco05
Én a Logitech DFGT ajánlom, mert viszonylag olcsó, de tartós.
Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

tiszteletem a forum lakóknak!
kis segítséget kérnék.
nemtudom milyen kormányt vegyek ami jó és bírja a strapát

tisztelettel:

mikulas16
daf xf
Sziasztok!
Nemtudom valaki közületek tolja e az fson 2009-el.
Valamit lehetne vele kezdeni hogy az rft-s pályákon az ai ne csak 190-et menjen?😞

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp