rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
most õk nyúljanak le a simbintõl valamit ne mindig fordítva legyen :p
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Na meg velemenyem szerint ha minden mod-rol meg lehetne irni, hogy milyen is valojaban, kevesebb fos keszulne. De nem, csak konstruktiv kritikat szabad postolni kulonben zug a tomeg, hogy huz a francba. Ez a pozitiv kritika teszi tonkre a vilagot.<#idiota>#idiota>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Komolyabb szériáknál erre nem nagyon van szükség, ott kérhetnek pénzt a licenszért.
Mondjuk egy akármilyen ismeretlen USA pálya (ami egyébként simán lehet ettõl még nagyon jó) ingyen megvan nekik, miközben egy Daytonáért valszeg fizetniük kellett.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A licensz ára az számomra rejtély, lövésem sincs mennyi lehet
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Amit mondogatnak az rF2-rõl az nekem tetszik. Ha tényleg úgy meg is csinálják.
A modolást is meg lehetne úgy oldani, hogy a modot elküldöd az ISI-nek, õk pedig az arra érdemeseket lekódolva kiadják amolyan hivatalos patch-ként.
Ezzel mindössze egy gond van: nem láttam még moddert, akinek lett volna licensze az adott autóra, hacsak nem fiktív széria fiktív autók, vagy fiktív pálya volt a modban.
Pl nekünk sem adott engedélyt az EA, de tovább megyek, ha az összes modban szereplõ autót mi modelleztünk volna le akkor sem lenne rá engedélyünk a gyártóktól. Vagy így vagy úgy, de mindenképpen jogdíjas a cucc. Az persze finomít egy kicsit a dolgon, hogy a modok nem profitszerzés céljából készülnek, bár láttunk ellenpéldát is.
Szóval onnantól kezdve elindulna a jogi idétlenkedés, hogy az ISI adná ki a modot, mert az egy könnyen nyakon csíphetõ vállalkozás, akik ráadásul nem ingyen adják a programot, és így hivatalosan kerülne a játékba nem jogtiszta tartalom.
Szóval nekik érdekük, hogy a modderek önállóan, ISI segítség nélkül garázdálkodjanak. A játékosok így viszont nem egy megszûrt tartalmat kapnak, hanem amolyan béta teszterként õk maguk szûrnek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
Forza.
nézzétek meg ezt
kérem vegyen valaki fel skypeon.köszönetem.
ha teheti igenis vegyen jót😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A kuplungot valszeg nem fogja használni, de pl. én sem használom minden modnál, a H váltót viszont nagyon könnyû megszokni...akár H módban, akár kézifékre extrém esetekre, vagy váltani szekvenciálisan.
Qva jó kormány, és tartja az árát bármikor le lehet adni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
nem fiatal vagyok.
a 16-os szám az urh hívo kodom.
milliomos sem vagyok.
csak kérdeztem,hogy gyûjtögessek rá.
én mellette repülõ szimulátorral repkedek online.
szeretném ezt a szimulációt is maximálisan elsajátítani.
ha valaki segítene azt megköszönném.
skypeon: mikulaas16 néven tud felvenni valaki aki kalauzolna ebben a játék rejtelemben.
segítségeteket elõre is köszönöm.
tisztelettel:
mikulaas16
Virtual SimRacing
TS gomb, fékerõszábályzó, ülés állitás mind a 4 irányba,LCD-ben megjelnõ funkciók váltása (benzin mennyiség szabályozás, verseny állása elõre-hátra) és kiderül milyen szar kormány a G25 <#hehe>#hehe>
Pitbe nem szoktam járni, mert általában a Megane Trophyval játszom.
Lcd kijelzõ váltása jó ötlet. A hátranézés, lehet még egy esélyes gomb. Esetleg fényszóró.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Virtual SimRacing
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Tudtommal nem is lesz már elérhetõ...
kedvenc boltomban minden hónapban van és már csak 42ezer forint
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
kis segítséget kérnék.
nemtudom milyen kormányt vegyek ami jó és bírja a strapát
tisztelettel:
mikulas16