rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gviski
Figyelni kellet nagyon a gumikra, mert gyorsan el lehetett koptatni

Virtual SimRacing

Dietrich
nem mertem tovább kinn maradni merthogy a jobb elsõ szétfog durranni...mikor kijöttem a pitbõl megtankolva és új gumikkal és némi szerelés után azonnal jött a yellow csak addigra kaptam 2 kört és ez végig megmaradt...pech

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gviski
F0... 😄 nem tudom van olyan sorozat is hogy F.egy?

Virtual SimRacing

Roger6
Idén már elkezdõdött az F1???<#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SL
nyugodj meg még nincs normális 2010es mod

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

A kers nem kell mivel az idei évbe nincs úgysem,de ha van olyan mod amiben benne van az f csatorna azt kipróbálnám szivesen persze úgy hogy a komplett idei mezõny és a pályák benne vannak.

gviski

Virtual SimRacing

bardocz
Végét nagyon benéztem, azt hittem akik mögöttem vannak, mind köröznek le, és mivel lényegesen gyorsabb volt mindenki, így nem akartam senkit feltartani, és mivel nem figyeltem a mögöttem lévõre, így pont meg tudott elõzni😄
hondash3
Jólvan persze én is tudtam, hogy van ott, de hát az egyáltalán nem menõ.
<#banplz>

The Power of Dreams

gviski
<#banplz> xD

Virtual SimRacing

Dietrich
melyik fajtát keresed?
a; van benne KERS
b; nincs benne KERS
c; van benne F csatorna a Ferrariba
d; nincs benne F csatorna a Ferrariba

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sziasztok
A játékhoz hol lehet letölteni 2010es f1-es modot ami már tényleg a 2010es autókat és pályákat tartalmazza?

zolee145
Én az S2000-hez úgy csináltam, hogy leszedtem a nogrip oldaláról.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Norbi1990
hondash3
Én úgy csináltam az S2000-hez, hogy bevittem 3Ds MAX-ba a modelleket.
Kasztni, géptetõ, csomifedél, lökik.
Unwrap UVW-vel nyomtam egy Edit-et és szépen kirendereltettem az UV map-ot.
Ezt minden alktatrésznél megcsináltam, majd PhotoShop-ban összesítettem õket.

Ennek minden más mod-nál mûködnie kell.

The Power of Dreams

simcompany
aki jelentkezik

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Hali!

rFactorba autómodellhez, hogyan és milyen progival célszerû templatet készíteni? Van 1-2 ötletem, de itt vannak többen is akik készítettek már modot, és hátha egyszerûbb módja is van a template elkészítésének, mint ahogy én gondolnám. Vagy esetleg valami tutorial van errõl? Csak mert még találtam egyet sem. Köszi.
Smicy2
ide jöhet bárki?

Charade GTti

Roger6
Nem mondtam, hogy nem ismerem. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Igen, mindkettõ lézer scannelt pálya. A BTB készitõje csinálta mindkét pályát. Itt lehet olvasni róla bõvebben.

zolee145
Hogy lehet valamit nem szeretni, amit nem ismersz?😊

zolee145
Jól írtad, Oran Park is megvan lézeres verzióban, ez a két lézeres pálya van rF-re tudtommal.

Roger6
Régebben nem szerettem a V8-at, de mióta itt a fórumon tárgyaljátok, és egyik oldalról töltöttem le pár versenyt, nagyon megjött hozzá a kedvem. Jó ez. <#vigyor3>

Dietrich
ha már V8...bajnokság 1,3 helyén Ford van csak a 2. Holden (Whincup)

most volt hétvégén 😊

Dietrich
bocs Eastern Creek a lézeres...

Dietrich
Oran park megvan lézeres verzióban rf-re..vajon õk készitik az iracingre is?

bosco05
Ez biztos igaz, de én speciel elégedett lennék ha kijönne rF2 az összes Renault sorozattal. Szinte minden igényt kielégítene annak, aki nem azért ül le nap mint nap hogy Alonso kocsijával odaverjen Vettel kocsijának 50 másodpercet 60%-os aival. Lenne hátsókerekes túra a Megan Trophy-val, lehetne elsõkerekes harcot vívni Clio-val a formula autók kedvelõinek ott lenne a 2.0 és a 3.5, szóval lenne mibõl válogatni. Mindehhez hozzátenném, hogy szívbõl utálom a francia autómárkákat, de ezekkel az említett verdákkal vígan köröznék, ha hivatalosan megfabrikálnák õket.
Alexease
Itt valoban kicsit off, de valamelyest erinti az rF2 jovojet, lehetosegeit, vagyis belefer(t)😉
Alexease
Igen, de ez az rF2-nel is latszik, hogy a lenyeg a Renault-sorozatokon van. Vagyis egyfele marka, tipus, auto (palyak nelkul!). Azert egy "komolyabb" sorozatnal, ahol tobbfele suto, marka, tipus van (foleg Merci😛PPP) ott bonyolodik (vagy ellehetetlenedik😛) a dolog😉
bosco05
Gondoltam, hogy van valami ilyesmi a dologban, de azért érted azt is amit én mondok. Az érem két oldala. Amúgy kicsit túl van lihegve ez az iRacing dolog. Sokszor olyan érzésem van mint amikor KenBlock megjelent a színen 😊 De ez itt tényleg off és ezt te tudod a legjobban, úgyhogy be is fejezem, nomeg úgyis megbeszéltük amit akartunk 😊
Alexease
OK, ez teny, de az iRacing-ben NEM a hivatalos V8 Supercar sorozat van benne, hanem csak a V8 Supercar-os Ford😉 Tobbek kozott, mert a Ford-dal vannak szerzodesben😉 A Holden-ert valszeg kemenyen fizetni kellene, hogy bekeruljon a konkurencia autoi melle😉 Raadasul, valszeg a Ford Falcon-t nem a V8 Supercars sorozattol liszenszeltek, hanem a Ford-tol (olcson, ingyen stb.)😊
Egy hivatalos V8 sorozatnak hatalmas koltsegei lennenek ilyen minosegben (liszenszek az autokra, palyakra, festesekre, pilotakra, reklamokra stb.).
bosco05
Az lenne a legjobb ha a sorozatok belátnák , hogy ez nekik is reklám és nem hogy követelnének, hanem adnának a szimulátorosknak. Igencsak úgy tûnik, hogy ebbe a Renault sorozatok lehetnek az elsõk...
Alexease
Az rFactor2-nel a jarhato ut (hogy penz is legyen belole), az iRacing-szeru rendszer. Csak itt egyszer megveve, bejelntkezve hasznalva (szervert, rendszer nem biztositanak, a kiegesziteseket, autokat, palyakat pedig a modderek megoldjak😛).

De mar volt korabban nehany pletyka/hir, hogy azert az rF2 is tartalmazni fog nehany hivatalos sorozatot, legalabbis azokbol 1-1 autot es vagy palyat😉 De mivel az rFPro-t hasznaljak a valodi F1-ben is treningezni, igy a palyak megvannak, elkepzelheto, hogy a komplett F1 palyak is belekerulhetnek😉 Vagyis bekerulhetnenek, jogdijaktol, szerzodesektol egyebektol fuggoen😉 Ha mashogy nem, hasonloan az rF1-hez, kamu nevekkel (Jiading, Northamtonshire stb.)😊)
bosco05
A V8 Ford VS. Holden amióta világ a világ, ebbe kár belenyúlni úgy, hogy csak az egyiket emeled ki belõle és csinálod meg. Oké dolgozik a pr, népszerûsíteni kell a játékot, de minden áron? Ott ez a két márka örök rivális és évtizedek óta harcolnak egymással, erre jön egy program, ami csak az egyiket veszi alapul... Bele lehet ebbe magyarázni sokmindent és nyilván az oka is megvan, hogy miért csak Ford, de könyörgöm ne gyalázzuk már meg legalább ezt a sorozatot... Ez így sehogysem V8. Amúgy meg hosszú évekig úgy tartották a lépést egymással, hogy a Ford volt a jobb végsebességben de a Holden gyorsabb volt a kanyarokban. Mára már inkább az a helyzet, hogy a Holden jobb mindenben sajnos 😞
bardocz
Tsukuba-t, meg AE86-ot a népnek😛
Alexease
Azert annyira nem gaz😉 Szinte teljesen egyforma technikailag a ket auto (Ford/Holden), igazabol csak a formaja (minimalisan) es a logo kulonbozik😊 Vagyis hasznalatban teljesen mindegy, belulrol ugy sem latod😉

A lenyeg, hogy liszenszelt, hivatalos az auto, van mar lezeres AUS palya is (Phillip Island), es kesobb majd jon a tobbi.

Egyelore a nepszerusitesi fazisban van az iRacing, most megprobalnak minden letezo sorozatbol legalabb egy-egy autot, palyat "beszerezni". Azert a NASCAR es az IndyCar eleg komoly, szinte az osszes palya meg van hozza. A tobbi sorozatbol 1-1 auto, ami azert nem rossz (VW Jetta, Ford Mustang, Corvette C6R, Lutus79, Riley DP, Specracer, Legends, Skippy stb.).

Hamarosan lesz F1 auto (OK, nem teljes sorozat, de azert megis😛), jobban nyitnak az europai es a Japan palyak fele, pl. Silverstone, Brands Hatch, Zandvoort stb. melle erkezik Spa, Zolder, Olton Park, Okayama, Oran Park, vagy autok kozul a Mazda MX5...

Aztan kesobb, ha begyujtottek sokmindent, minden sorozatok ki lehet egesziteni a tobbi palyaval, autoval (liszensz, penz, megallapodas kerdese).
zolee145
Ennél sokkal egyszerûbb. A Fordét megvették a Holdenét nem.😊 Képzeld el, hogy dupla jogdíj, plusz ügyködnek, hogy azonos körlmények legyenek, vagy az egyik jobb lesz és csak azt használja majd mindenki. Értelmetlen mindkettõt megvenni, mivel nem a sorozat virtuális megvalósítása a cél (hiszen ahhoz a Holdenen kívül kéne még néhány pálya), hanem egy virtuális, félig-meddig fiktív Ford V8 márkakupa.
Mindegy, van ilyen is.😊

bardocz
Akkor csak a fizikát kell elküldeni, meg egy konzervdobozt, és a modder késõbb majd ad ki hozzá egy patchet, hogy legyen rendes kaszni.
zolee145
Az a baj, hogy valós autónál és valós pályánál még közvetve sem vehet részt a dologban az ISI, mert mindegy honnan nézzük, ez így már jogdíj köteles.
Egy moddert nem szednek elõ, hogy miért modellezett autót vagy pályát (mondjuk a konvertálókat esetleg lecsukhatják, de ezt majd úgyis megtudják a többiek ha hirtelen egyszerre eltûnünk az sg-rõl😄), de ha új tartalom bekerülésében bármilyen szinten segédkezik az ISI akkor képen vágják õket.

bosco05
Tökmind1 miért van ultragáz 😄 De ez itt off, úgyhogy hagyjuk is 😊
gordon 24
Egyszerû miért. A Ford adott jogot a Holden nem.

Downhill!!

Toby0501
Egy olyan okosságot még kitalálhat az ISI (ami szerintem járható út lenne), hogy a modder megcsinálja rF-re a modot, amit elküld az ISI-nek, õk döntenek, s csak utána teszi elérhetõvé az adott modder számára a szükséges programokat rF2-höz.

bardocz
Csak segítsen majd valaki megvenni:-)
bosco05
Pont azért, hogy ne kelljen még x évig lobby szervert üzemeltetni, viszont versenyre csak eredeti játékkal tudsz csatlakozni, úgyhogy megoldásnak megoldás.
Norbi1990
Ja GTR, GTR2 meg GTL-be jól megvan csinálva, csak az "új" SimBin cuccok Steamesek.
Dietrich
nem steamre gondoltam..lobby szerverre amire csak eredeti játékkal lehet kapcsolódni..

bardocz
Ja értem.
Norbi1990
Remélem nem Steames lesz.