rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Virtual SimRacing
<#banplz>#banplz>
The Power of Dreams
a; van benne KERS
b; nincs benne KERS
c; van benne F csatorna a Ferrariba
d; nincs benne F csatorna a Ferrariba
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A játékhoz hol lehet letölteni 2010es f1-es modot ami már tényleg a 2010es autókat és pályákat tartalmazza?
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Kasztni, géptetõ, csomifedél, lökik.
Unwrap UVW-vel nyomtam egy Edit-et és szépen kirendereltettem az UV map-ot.
Ezt minden alktatrésznél megcsináltam, majd PhotoShop-ban összesítettem õket.
Ennek minden más mod-nál mûködnie kell.
The Power of Dreams
rFactorba autómodellhez, hogyan és milyen progival célszerû templatet készíteni? Van 1-2 ötletem, de itt vannak többen is akik készítettek már modot, és hátha egyszerûbb módja is van a template elkészítésének, mint ahogy én gondolnám. Vagy esetleg valami tutorial van errõl? Csak mert még találtam egyet sem. Köszi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
most volt hétvégén 😊
Egy hivatalos V8 sorozatnak hatalmas koltsegei lennenek ilyen minosegben (liszenszek az autokra, palyakra, festesekre, pilotakra, reklamokra stb.).
De mar volt korabban nehany pletyka/hir, hogy azert az rF2 is tartalmazni fog nehany hivatalos sorozatot, legalabbis azokbol 1-1 autot es vagy palyat😉 De mivel az rFPro-t hasznaljak a valodi F1-ben is treningezni, igy a palyak megvannak, elkepzelheto, hogy a komplett F1 palyak is belekerulhetnek😉 Vagyis bekerulhetnenek, jogdijaktol, szerzodesektol egyebektol fuggoen😉 Ha mashogy nem, hasonloan az rF1-hez, kamu nevekkel (Jiading, Northamtonshire stb.)😊)
A lenyeg, hogy liszenszelt, hivatalos az auto, van mar lezeres AUS palya is (Phillip Island), es kesobb majd jon a tobbi.
Egyelore a nepszerusitesi fazisban van az iRacing, most megprobalnak minden letezo sorozatbol legalabb egy-egy autot, palyat "beszerezni". Azert a NASCAR es az IndyCar eleg komoly, szinte az osszes palya meg van hozza. A tobbi sorozatbol 1-1 auto, ami azert nem rossz (VW Jetta, Ford Mustang, Corvette C6R, Lutus79, Riley DP, Specracer, Legends, Skippy stb.).
Hamarosan lesz F1 auto (OK, nem teljes sorozat, de azert megis😛), jobban nyitnak az europai es a Japan palyak fele, pl. Silverstone, Brands Hatch, Zandvoort stb. melle erkezik Spa, Zolder, Olton Park, Okayama, Oran Park, vagy autok kozul a Mazda MX5...
Aztan kesobb, ha begyujtottek sokmindent, minden sorozatok ki lehet egesziteni a tobbi palyaval, autoval (liszensz, penz, megallapodas kerdese).
Mindegy, van ilyen is.😊
Egy moddert nem szednek elõ, hogy miért modellezett autót vagy pályát (mondjuk a konvertálókat esetleg lecsukhatják, de ezt majd úgyis megtudják a többiek ha hirtelen egyszerre eltûnünk az sg-rõl😄), de ha új tartalom bekerülésében bármilyen szinten segédkezik az ISI akkor képen vágják õket.