rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
Ha formula, akkor meg Toyota Atlatic, az nem olyan nehéz, és szintén nagyon jó.
Szóval a súlybüntetés a legkevesebb baj (ráadásul a 911-nél nincs is).
Nem véletlen az, hogy pl Ferrariknál a manettino race állása azt jelenti, hogy az elektronikát minimálisra veszik (van egy olyan állás is, hogy minden OFF), tulajdonképpen csak egy késõn beavatkozó abs marad meg. Nem megölni akarják a tulajt, egyszerûen úgy gyors az autó.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Azert van egy liga lenyegeben mert teljesen mas a rendszer!!
Palya+auto combo rendszer van, de ez sem ennyire egyszeruen😊 vannak kb 1 szintu autok, ezek classokba vannak rakva, class1,class2,class3 , namost class 1-ben van 2 auto es ket palyan lesz verseny, te dontod el melyik palyan melyikkel mesz, de nem lehet ketszer ugyan az😊
Plusz persze vannak siman palya+tura auto, vagy ow, es ebbol az egeszbol all ossze a bajnoksag😊
"Van egy pálya ami faszán mûködik, csak éppen kilépéskor leáll az rFactor.
Aztán ha a mentett replay-t vissza akarom nézni akkor is ugyanúgy leáll, pedig a replayeknek van rendesen mérete, a replay hosszából (mármint amit kiír idõt az rF) is úgy tûnik, hogy ott van valami.
Gyanús, hogy kilépéskor elõbb visszarak a fõmenübe, majd amikor számolná a pénzt, és mentené a replayt (vagy fordítva?) akkor áll le az rF mûködése."
Virtual SimRacing
A villogóbúrát fessétek át sötétkékre.
(Speciel nekem a kék-fehér szinösszeállitás jobban tetszik, de ebbbõl volt több az utakon szerintem.)

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ha lenne egy-két mod az rF-hez nem akarna mindenki ligát csinálni, mert menne oda ahol már azzal versenyeznek ötvenen.
Az LFS-ben nem nagyon tud aprózódni a társaság, mert nincs értelme csinálni 3-4 xcdhxa (nem tudom milyen nevû autók vannak😄) ligát, mennek egy helyre. Pl ahogy olvasgatom már az iR-ben is aprózódnak az emberek, pedig közel nincs még annyi autó amennyi várható, rF modokhoz képest meg majdnem elenyészõ. Annyian meg nem szeretnek szimulátorozni, hogy telítve legyen minden játék minden autójával indított szerver.
Pl ott az RBR. Nincs raliban konkurenciája, plusz van hozzá pár kategória. Azokon belül persze számtalan autó, de ott már csak az ízlés dönt, mert kb ugyanazt tudják a kocsik kategórián belül. Nincs hova menni, ha ralizni akarsz, így aztán az eredménylisták hosszából kiindulva elég szép mezõny jön össze.
Majd lehet, hogy az rF2 ezen a helyzeten változtat, nem lesz kiadva annyi mod (bár ennek a jogi oldalát már tárgyaltuk itt nemrég), de most magamból kiindulva, ha a shift modot nem lehet majd rF2-re megcsinálni (márpedig itt azért van jogi buktató bõven😄) akkor nem biztos, hogy annyira érdekel majd az rF2. Na mindegy, ez a még a jövõ, talán nem túl távoli.
Nem tudom, az emberek többsége fél átlépni vagy csak simán azt mondja hogy nem tetszik meg leszarja stb...mert lusta rá hogy kipróbálj.
Annak örülnék a legjobban ha lenne egy kurva jó GT bajnokság valamelyik nap ahol a nagyobbak futnának közösen közös megegyezésû szabályzat és bírói testület alapján! Lehetne Túra autó, lehetne egy kisebb formula és a 2 nagyobb, az indycar és F1, valamint ami van nálunk hogy 30 feletti idõsek mennek különbözõ old timer modokkal, amit ha jól tudom a Simco is akart de kevesen voltak ahogy most mi is. Tudom, hogy lehetetlen mindenkinek megfelelni idõ alapján, tudom hogy nehéz kiválasztani ezeket, de ha értelmesen össze dugják az emberek a fejüket és rábólintanak közösen egy idõ pontra semmi gond nem lenne. Csomó jó bajnokság mehetne egyszerre az évben, tele támogatókkal...ezeken kívûl is még lehetne Fun futamokat, emlék futamokat, és Replay bajnokságokat futni. (replay =PL: 98as CART széria lefutása, a majdnem teljes szezont, vagy akár a teljeset).
De hogy ezekre mikor kerülhet sor...talán rF2nél ott tiszta lappal indulhatna mindenki egy helyen, nem buherált moddal hanem amit az ISI szolgáltat, és profi mod készítõkkel csináltat.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A másik része a Maszimnak amit már 2 éve kezdtünk el, hogy a kisebb ligáknak ingyen szervert biztosítunk, és ezáltal akik úgy érzik hogy egy erõsebb mezõnyben is képesek helyt állni akkor át jönnek. Ott a Junior sorozat de nem muszáj oda menni mehet egybõl feljebb, és semmi mást nem kell csinálni se pénzt fizetni semmi csak azt a szaros "jogsit" megcsinálni. És nem azért van hogy most bomlasszuk a szimulátor közösséget, nem, pont azért van hogy egyesüljenek a dolgok ahogy más játékokban érdekes módon 80-90% ban megy...rFactorban 10-15-20%os ez...ennyire van széthúzva a brigád! Ez jó? Mert szerintem nem. És ez rF2ben alapból meg lesz változtatva ahogy olvastam meg hallottam, úgy hogy hamar össze kell ám majd szokni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Szerintem mindenki azt csinál amit akar, az emberek meg majd eldöntik hova mennek, hol érzik jól magukat.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha nem akarsz indulni nem indulsz és kész. Ha majd nem megy oda senki akkor úgyis rájön, hogy értelmetlen volt. Ha pedig mennek és kialakul egy jó liga akkor meg miért ne?
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Brian Barnhart
Tony Cotman
Gil de Ferran
Eddie Gossage
Rick Long
Tony Purnell
Neil Ressler
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Swift, Dallara, Lola közül kerül ki a gyõztes. Nem csak a külcsiny számít hanem hohy minél olcsóbb is legyen de megfeleljen a jövõ igényeinek is.
(mondjuk az lenne a legjobb ha nem csak 1 gyártó lenne a gyõztes)
Ezután jön majd a következõ motorformula bejelentése is valamikor, itt viszont több gyártó lesz valszeg.
köszi
az már biztos nem lesz delta wing azaz batmobil 😉
utána már lehet rf modot is gyártani vele 😄
Pepe nyilatkozatából egy részlet:
"Sokan azt mondják mekkora hülyeség ez a Nascar, csak körbe, körbe... Nem igaz!! Nagyon is összetett, és izgalmas!"
Virtual SimRacing
nekem nagyon ritkán ment 120 fok fölé
amúgy nagyon egyszerû a titok nyitja 😊
úgy kéne kinéznie a kanyarodásnak hogy:
1, kis fék
2, gurítom a kocsit a kanyar közepéig (tehát egyik pedált sem nyomom csak gurul az autó)
3, nem egybõl lepadlózva, hanem szépen folyamatosan adagolva a gázt gyorsítás, és engedni ki szinte már érintõre véve a falat
így egyszerûen kizárt hogy melegedne...
néztem többek szemszögébõl is a replayt, és a legtöbb baj ott kezdõdik hogy nem ezt a 3 lépést alkalmazzák
hanem..
1, kis fék
2, rágyorsítás, kis gáz
3, kis fék
4, padlógáz
így meg baromira kopik a gumi.. tény, hogy a tavalyi SummerCupban ezzel versenyt lehetett nyerni 😊 hiszen ott rengeteg baleset volt, de most olyan jó mezõny alakult ki, hogy simán benne van egy 30-35 körös zöld etap, és gyakorlatilag nem éri meg elmelegíteni az elsõ 3-4 körben a gumit, mert utána 20-25 kör sz*pás van
All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road