rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Az a baj, hogy a spotter itt nem egy ember.😊 A program ha közel vagytok egymáshoz, és nem egymás mögött, hanem kicsit eltolódva akkor már úgy érzékeli, hogy mellette vagy. Namost ha valaki elõtte is megy hasonlóan akkor bemondja, hogy 3 wide.
Sajna ezzel nem lehet mit csinálni, nem hiszem, hogy találunk embereket spotterkedésre.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Roger6
Profiler-ben meg lehet adni, hogy egy adott gomb ún. keystroke-ot jelentsen, tehát beállítod az egyik kormány-gombra, hogy az egyenlõ legyen a CTRL lenyomásával, és kész is. EX-en én is így használtam.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
Privát gomb, többiek lenémítása, és végig pofázom a futamokat a haverokkal és csak az adminok hangját tartom meg 😊. Egyszerû és tökéletes, senkit nem zavarok és kurva jól ki tudom taktikázni a dolgokat 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Spotter nálam mûvel érdekes dolgokat. Bemondja, hogy 3wide, amikor beérek két egymás mögött lévõ kocsit, nem mondja, hogy tiszta az út mellettem, pedig látom, csak akkor, amikor már utolértem egy bolyt, meg még nem tudom miket, majd összegyûjtöm.
Verseny közben egyáltalán nem beszélünk ilyenekrõl. Meg aki felmegy TS-re, az jellemzõen érett olyan szinten, hogy ne folyton a hülyeségérõl beszéljen. Aki meg SIMCo-ban is TS-ezik pl, az összesen kb 15 ember, egy versenyen ezek közül kb 6-7 ember tartózkodik ott.
zolee145
Kb egyszer sem mennék ts-re, ha verseny közben beszélgetés lenne. El sem tudom mondani mennyire idegesít a beszélgetés futam alatt. Van rá példa, igaz nagyon ritkán.
Mondjuk NASCAR-nál meg aztán végképp elképzelhetetlen, hiszen ott a spottert kell hallanod, nem azt, hogy pistike a cod-ban hány gyiloknál tart, és majd futam után kit kell kinyírni.😄

bardocz
Nem. Ha sokan lennénk fent, és úgy lehetne beszélgetni, akkor szerintem el sem indítanám a programot😄
bosco05
privát gombal bármikor dumálhatsz a haverjaiddal 😊
Norbi1990
De gondolom nállatok nem kötelezõ a TS.
Az valami földöntúli, ami akkor hallatszik. <#nyes>
cselt
Nah egy újabb példa, hogy miért jó a több liga. Én pl szeretek verseny közben beszélgetni, és mi a Simco-ban szoktunk is beszélgetni 😊
Dietrich
hát elég minimálist enged a szabályzat..kvalin is ugyanez van.
"bocs"
"jobbra kerülj" (lekörözésnél)
de azt nem, hogy 2 versenyzõ hosszú perceken át megvitassa ki volt a hunyó a kilökésnél.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cselt
Ts-en se lehet beszélni verseny alatt? <#wow1>
Dietrich
kormánygombon teljesen jó a TS..kivéve kanyarban 😄
amúgyis chat stop van verseny alatt..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cselt
Nemtom én pl nem teszem gombra mert úgy nem tudok vezetni, hogy közben nyomkodom a gombot. Inkább a némítását tettem gombra 😛
zolee145
Igazából ez egy hangfelismerõ cucc, és be tudsz állítani bizonyos mûveletekre bizonyos szavakat. Pl "csak külsõ kerék" vagy ilyesmi, és erre beállítod, hogy ilyenkor csak külsõ oldalit cseréljen. Tehát konkrétan beszélgetni nem fogsz a programmal, de az illúzió hasonló, mintha tényleg rádióznál a csapattal.

bardocz
Mondom nekik, hogy csoki, jobbelsõ kopott, megtört az oldala, mást ne csináljatok, köv körben megyek, és meg van oldva?😄
zolee145
Te is beszólhatsz rádión. Van erre egy fasza progi, bár még nem próbáltam, csak gondolom, hogy fasza.😊

Twinseen
a pénzkidobást nem úgy értettem 😄 csak kultúráltan megválok tõle 😄

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

zolee145
Annál jobb, így csak akkor beszél az ember ha tényleg szükséges.😊 Sokan akkor is magyaráznak ha semmi nem indokolja, nem beszélve azokról akik nem teszik gombra.

bardocz
De nekik könnyû, csak beszólnak rádión, és teszik a dolgukat, nekünk még egy pithez is pötyögnünk kell ;D
Dietrich
lehet lassan nekünk több bizbaszás kell a kormányra mint amennyi egy F1 kormányon van 😊

Dietrich
TS 3 esetében még profiler sem kell..simán beállitásokban gombnyomásra kell állitani csak annyi a trükk, hogy a kormány elöbb legyen bedugva mint a TS3 elinditva.
TS 2-nél még kell a profiler hozzá..
amúgy billen én is a ctrl-t használtam.

bardocz
Nekem a spacen, így amikor idõmérõn, meg warmupon sg-zek, és gépelek valamit, akkor tök fasza dobolást lehet hallani<#idiota>
laller82
Nekem is jelenleg ctrl-on van. De játék közben nem mindíg szerencsés lenyúlkálni <#nevetes1>

www.skincentral.hu

zolee145
Nekem ctrl-on van. Bal alsó sarok, könnyen elérhetõ/megtalálható, nincs semmi más funkciója. Kormányra az ilyeneket nem sikerült beállítanom.😊

bardocz
Nekem LCD váltás van csak a kormányon, amúgy a nyilakkal variálom.
Ami kormányon van nálam: váltó/kézifék(egyik szekvenciálison van kormányszögtõl meg használattól függõen), fékerõ elosztás, jobbra-balra-hátra nézés, kuplungnak gomb a rajthoz, boxkiállás jelzése, pitlimiter, lcd-n váltás, temporary boost, más asszem nem. G25-el nem tudom mit csinálnék.
laller82
Tudom nem a kormány topic, de ha már meg lettek említve a gombok és az azokhoz rendelhetõ funkciók akkor had kérdezzek egyet ezzel kapcsolatban. MOMO kormányom van, szeretném beállítani valamelyik gombra a TS-t. de az istennek sem sikerül. Gondolom a Logitech profiler-ben kell megadni, de hiába próbálom keystrokenak bevinni a billentyûnyomást nem mûködik utána sem .<#nemtudom> ötlet, tipp??? <#help>

www.skincentral.hu

zolee145
Nekem is EX van, és elég szépen el lehet vele játszogatni. Ha drágábbat akarnék akkor DFGT, ha meg pénz nemnagyon számít alapon vennék akkor Fanatec GT3 RS kormány clubsport pedállal. Na ennyi pénzem nem lesz soha.😄

Roger6
"a már kiakarok dobni pénzt az ablakon" - Nem, DFGT-re NEM kidobás a pénz, hogy pontos legyek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
egyértelmûen DFGT, kell sok gomb a kormányra menet közben. pl: TS gombra állítani, szek. váltó, LCD kiválasztani hogy sérülést ne javítsa benzin mennyiség módosítás stb...akkor fékerõ eloszlás, néhol a kuplung segítség ki be kapcsolása (ez ezredeket tizedeket hozhat pl: IndyCarban oválon, de csak ott), rajt automatika...ezekre mind mind kell gomb nekem...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bosco05
Jah, nekem is fele billen van már, mert nem férek el a dfgt-n 😄
Dietrich
igen mert majd rájössz késöb, hogy a 18 gomb is kevés ami a kormányon van nemhogy a 4db ami a G25-ön <#hehe>

Twinseen
magyarul, ha már kiakarok dobni pénzt az ablakon, inkább DFGT? (mert nekem rFactorhoz kell csak... meg esetleg F1 2010)

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

bardocz
Azért van amihez kell, mondjuk az nem rF nálam sem, de LFS-t pl kuplung meg h-váltó nélkül játszani...nagyon szar, ha már megszoktad.
Toby0501
Nehogy azt hidd.. Múlt héten volt nálam G27 és volt alkalmam kipróbálni.. Hát nem ájultam el tõle, egyrészt a H váltónak értelmét nem láttam (TDU-hoz tuti jó), másrészt ahol össze van varrva a kormányon a bõr, ragad a ragasztótól, de mint az állat (ráadásul még vékonyka is, egy idõ után tuti rágörcsölt volna a kezem). Egyedül a fék és gázpedállal voltam megelégedve, a kuplung szintén fölösleges dolog számomra.

Dietrich
DFGT-re fájjon mert a G25 már csak raktárak polcain van...nem gyártják már a G27 miatt ami azért nem 100K ha körülnézel..attól jóval olcsóbb.

Dietrich
mondtam én hogy szar kormány a G25 a DFGT-hez képest 😄DD

Roger6
Pontosan, nálam is DFGT a király. Mielõtt balhé lenne: igen, próbáltam G25-öt, játszottam vele. Akkor is a DFGT a nyerõ.

Nekem csak akkor kéne ha ingyen adnák, akkor eladnám.

Kevés rajta a gomb, nem a billentyûzeten karok kotorászni. A rallyhoz jó lehet a G25. Ha már rF akkor DFGT.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Nekem a kedvenc a Formula Masters. Bár az F2 is nagyon jó, de nem kezdetnek 😄 )

Rally Factor mod+Trackpack

Twinseen
szerintem csak annak nem kéne G25, akinek G27-e van 😄

Firerock
pont ugyanez vagyok énis😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Twinseen
Logitech Formula Force EX, de fáj a fogam egy Logitech G25-re 😊 (G27-re nincs most felesleges 380€-m kb. 100.000 Ft)

Dietrich
még1 kérdés..
kormányt használsz? mert akkor ezt a sok segitséget hamar elkéne felejteni..automata kuplung kivételével.

Dietrich
nekem a Nippon jobban bejön mint az atlantic..
gyorsabb 😊

bosco05
Ennyi
gviski
Gyengébb kocsikkal, mint a valóságba is senki nem egybõl egy F1-es autóba ül be, ott van pl a Formula BMW mod szerintem nagyon jó, vagy amit b05co is mondott a Clio mod.
A ligáknál meg nyugodtan néz körül, a SimCo MASZIM és a VSRbe is segítõkészek az újoncokkal...

Virtual SimRacing

bosco05
Nézz be hétfõn Maszim Juniorba, tesztfutam lesz, segítünk 😊 Ha további kérdéseid vannak nyugodtan írj pü-t.
bosco05
Igen, Atlantic nagyon menõ, azzal indítottuk el anno a Junior bajnokságot 😊 De ott van a Formula BMW is ami szintén egy nagyon jó mod és nem olyan nagyon erõs, szóval azért van választék.