rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Azóta sincs USB-s anomália :D
DFP-nel es G25-nel meg ilyen nem volt.
Inkább az USB csatival lehet a gond. Nincs valami vacakkal hosszabbítva? esetleg gagyi elosztóba dugva, vagy silány minõségû elõlapi aljzatba? Ha hátulra az alaplapba csatlakozik közvetlenül, akkor próbálj egy másikat, esetleg kontaktspray-t.
Lalikum
szenvedni megéri:) jó érzés utána nyomni a két pedált hogy mûködik :P
meg nem hiszem hogy drága lenne két ilyen bigyó :)
...
Viszont nem tudom, megéri e egy ilyen kormánnyal szenvedni.. :)
Virág Attila (Atish) SWF1L - http://swf1l.extra.hu RBR - Matech Rally Team
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
kérdés.
van egy "gagyi" speed link ffb kormányom. ps2/pc kompatibilis. nem is ez a lényeg. hanem behalt a pedálja.
a következõre lennék kíváncsi. ugye gari nincs már, miért lenne... és hogy nekiállhatok forrasztgatni meg kicserélni a kábeleket vagy el is kúrhatom vele, és ha netán elkúrnám, hol lehetne megcsináltatni, esetleg ilyen bizbaszt venni bele?
...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vagyis jöhet minden gyártó!"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
ennyiért nagyon megéri
mert ha az alapján készitik a játékot azt kell mondjam egy nagy arcade a F1 :p
A grafika, a hangulat biztos hogy toppos. Ha ertelmesebb az iranyitasa akkor talan meg egy szimesnek is jo szorakozas lehet:) En nem vagyok F1-fan, de ha elvezetesen vezetheto, akkor megveszem;D
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hát... nem is nekem lenne rá szükségem, hanem egy "kormányhoz most szokó" havernak. Eddig nem is játszott ilyen, szimulátor jellegû autós játékokkal, csupán arcade-dal, azt is billentyûzeten tolta.
Bele-beleolvastam a topicba, de nem találtam a következõ kérdésemre választ. Igaz, nem néztem át sz összes hozzászólást. :-)
A GTR2-ben van egy beálítási lehetõség, ami nagy segítséget nyújthat a szimulátor + kormány játékosoknak: a kanyarok beételét segíti elõ; optimális sebességi fokozat, a kanyar iránya (jobbos vagy balos). A rally-ban megszokott segítséghez hasonlítanám.
Szóval, létezik ilyen plugin (kiegészítés) rFactor-hoz is? Mert alap helyzetben nem találtam ilyen beállítási lehetõséget.
Yani
de nem jelent semmit mindig mögöttem ér célba...rajata a fanatec kormány sem segítene <#hehe>#hehe>
Virtual SimRacing
De bevallom ha annyi idom lenne mint regen:) siman fizetnem, de ha nem tudom kihasznalni...
mid volt elõttE?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De a RL-bol az iR-ben annyi megvalosult, hogy kulon-kulon lehet megvasarolni a hasznalni kivalt sorozatot, a hozza tartozo palyaival egyutt (bar az iR-ben nincs terep, rally, cross, mint ahogy a RL-ben terveztek). Bar az iR-ben ott van a kicsit feleslegesnek tuno tanulo, class-lepteto rendszer, amihez mindenkeppen meg kell venni meg nehany dolgot;)
A kuplungot és a H váltót csak LFSben használom...
rFactorban csak a szekvenciálisként kuplunggal...
gomb?...
ugye van 2 gomb...
rF - pitlimiter - kézifék(vagy lámpa)
LFS - lámpa - kézifék
verseny közben nem kapcsolgatok. XD fel van rakva, abból kinyerek minden infót :)
Ott lett volna annyira hardcore mod hogy a pit szemelyzet is rendes emberek:) online persze:D meg olyasmi is hogy az auto alkotoelemei is kopnak rongalodnak, es ugye mindent serveren tarolnak nem a jatekos gepen, pl. 2 verseny 1 motor:)
Ha lenne igazi spotter, akkor lehetne neki szólni, hogy a boyban mit csináljanak, nem kéne annyi gomb a kormányra:D