rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
nekem ilyen még nem volt sose se DFP se DFGT alatt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Én ezt úgy oldottam meg, hogy az USB port 5V-ját, kis forrasztással a maximált 500mA-ról 30A-re emeltem :D
Azóta sincs USB-s anomália :D
Jacek
azzal mennyit szoptunk anno nR-ben:D:D

Alexease
Nekem ugyanilyen regen a TM-kormannyal volt. Ott az USB energiagazdalkodas kikapcsolasa volt a megoldas;)
DFP-nel es G25-nel meg ilyen nem volt.
pointer4
Esetleg az adapterben mozgolódik a tápkábel, bár ez a legvalószínûtlenebb.
Inkább az USB csatival lehet a gond. Nincs valami vacakkal hosszabbítva? esetleg gagyi elosztóba dugva, vagy silány minõségû elõlapi aljzatba? Ha hátulra az alaplapba csatlakozik közvetlenül, akkor próbálj egy másikat, esetleg kontaktspray-t.
cselt
Nekem már csinált ilyet többször is a DFP-m, és egyszer már a DFGT-m is. Nem igazából tudom, hogy mi lehet az oka, hogy így szivat :S

http://www.youtube.com/v/xPknICVsXY8&hl=hu_HU&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="396"

VLB
volt már olyan veletek, hogy verseny közben kikapcsolt a g25? tegnapi nascaron kanyarkijáratnál történt velem, arra lettem figyelmes, hogy a power led elkezd villogni, kikapcsolt az FF, és teligázon és balra forgulásban maradt a kormány. rohadt kellemetlen, nem szeretném ha mégegyszer elõfordulna, ötlet?

Lalikum

ScarY MAN
köszi :)

szenvedni megéri:) jó érzés utána nyomni a két pedált hogy mûködik :P

meg nem hiszem hogy drága lenne két ilyen bigyó :)

...

Hát így megmondani nehéz, mivel szerintem épp azt a kormányt nem sokan látták "belülrõl". Lehet, hogy az elektronika ment tönkre de lehet, hogy csak a poti. Mindenesetre elõször szedd szét és tisztítsd meg, mert hajlamos beporosodni a kicsike. :) Ha pl. a poti bedöglött, akkor elvileg könnyen cserélhetõ, én épp tegnap szedtem szét a dfp-met.. Úgy van odarakva a poti, hogy még csak forrasztgatni sem kell, hanem van 3 kivezetése és rá kell húzni a megfelelõ vezetékek csatlakozóját. Szóval a csere egyszerû lenne, az már más kérdés, hogy épp megfelelõ potmétert találsz e a piacon..
Viszont nem tudom, megéri e egy ilyen kormánnyal szenvedni.. :)

Virág Attila (Atish) SWF1L - http://swf1l.extra.hu RBR - Matech Rally Team

batihu
Nézd meg a kormányos topicbaLinkn!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

ScarY MAN
hejho.

kérdés.

van egy "gagyi" speed link ffb kormányom. ps2/pc kompatibilis. nem is ez a lényeg. hanem behalt a pedálja.

a következõre lennék kíváncsi. ugye gari nincs már, miért lenne... és hogy nekiállhatok forrasztgatni meg kicserélni a kábeleket vagy el is kúrhatom vele, és ha netán elkúrnám, hol lehetne megcsináltatni, esetleg ilyen bizbaszt venni bele?

...

bosco05
F1-es autók törhetetlenek :)
bardocz
Azt max a 3ban fogunk látni<#nyes>
Firerock
olyan videó kéne már ahol a törést is bemutatják,mert eddig olyat még nem láttunk

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
Dallara által készített "mag", ami köré bárki építhet autót.... !
Vagyis jöhet minden gyártó!"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
indycar.com most!

Dietrich
ja jól van..

Ginger17
Mondta valaki, hogy ez nem így van minden pályán?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
tessék bizniszelj
ennyiért nagyon megéri

Dietrich
azért kiváncsi lennék hogy milyen adatokhoz juthatnak hozzá, hogy szerzõdést kötöttek az FIA-val..
mert ha az alapján készitik a játékot azt kell mondjam egy nagy arcade a F1 :p

Dietrich
abi dhabin folyamatosan gyulladnak ki a lámpák a birkuc féle verzióban..

Alexease
Az ABS azert bent maradt:P

A grafika, a hangulat biztos hogy toppos. Ha ertelmesebb az iranyitasa akkor talan meg egy szimesnek is jo szorakozas lehet:) En nem vagyok F1-fan, de ha elvezetesen vezetheto, akkor megveszem;D
Alexease
Igy kivulrol, Tcam-bol a pilota fejmozgasa nagyon jo, de sajnos, ha jol lattam, a cockpitnezetben ebbol mar semmit sem erezni, latni:/
bosco05
A grafika egyszerûen brutális, a többirõl inkább nem mondanék semmit :D
wtf 2010 és 22 autó?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

simcompany
nya, azért ez megrémiszt, kikapcsolja a segítségeket esõben
http://www.youtube.com/v/1dm1PWu-tlQ&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

simcompany
ezt már kormánnyal vezetik végre :)
http://www.youtube.com/v/WC4yOaOv9So&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

pointer4
Én legalább három esetre emlékszek, pedig ott se voltam :P
Ulvar
Egyszer volt véletlen máshogy raktam a gombokat vénember! <#mf1>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

pointer4
Megismerem Zsolti hangját :D
simcompany
Ej de fasza volt pedig :)
http://www.youtube.com/v/N7IV_5Ufamg&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Ginger17
Nem. Annyit tudsz csak módosítani (de a modellbe kell buherálni), hogy vagy mindig égnek, vagy sosem. Ha oválokon akartok ilyet, akkor ez utóbbi célszerû, mert 1. rohadtul zavaró amikor a pálya és környezet összes textúrája megváltozik egyik pillanatról a másikra 2. a valóságban bõven sötétedés elõtt már felkapcsolják a refiket.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Roger6
Míg egy arcade-ben szinte végig tudsz menni minden pályán full gázon, fék nélkül, egy szimulátorban... hogy is mondjam... szóval ott kell lenni fejben, és a pályát bizony fejbõl kell tudni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Értem. Köszönöm.

Hát... nem is nekem lenne rá szükségem, hanem egy "kormányhoz most szokó" havernak. Eddig nem is játszott ilyen, szimulátor jellegû autós játékokkal, csupán arcade-dal, azt is billentyûzeten tolta.
Alexease
Nem tudok rola, hogy lenne ilyen. De ez teljesen felesleges is, foleg egy "szimulátor + kormány játékosoknak" :)
bardocz
Nem tudok ilyenrõl, de bármelyik normál pályát meg lehet tanulni 10 kör alatt annyira, hogy körbe tudj menni.
Elnézést a sok elírásért, de a billentyûzetem ezek szerint a végét járja... vagy csak egyszerûen holt mocskos. :-))))
Sziasztok!

Bele-beleolvastam a topicba, de nem találtam a következõ kérdésemre választ. Igaz, nem néztem át sz összes hozzászólást. :-)

A GTR2-ben van egy beálítási lehetõség, ami nagy segítséget nyújthat a szimulátor + kormány játékosoknak: a kanyarok beételét segíti elõ; optimális sebességi fokozat, a kanyar iránya (jobbos vagy balos). A rally-ban megszokott segítséghez hasonlítanám.

Szóval, létezik ilyen plugin (kiegészítés) rFactor-hoz is? Mert alap helyzetben nem találtam ilyen beállítási lehetõséget.

Yani
Dietrich
EX majd momoja volt és utána G25..
de nem jelent semmit mindig mögöttem ér célba...rajata a fanatec kormány sem segítene <#hehe>

Dietrich
mnarha jó volt hogy mindenki hallott téged és mikor szóltak neked kussoljál azt nem hallottad ;)

gviski
Azt lehet valamelyik fájlba szabályozni hogy a pályán lévõ lámpák mikor kapcsolódjanak fel?

Virtual SimRacing

Jacek
Tudom:) de nekem nem tetszik az iR rendszere:( marmint maga a fizetni elofizut plusz midenert.

De bevallom ha annyi idom lenne mint regen:) siman fizetnem, de ha nem tudom kihasznalni...

Firerock
megéri?
mid volt elõttE?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Alexease
Ezek a hyper-real cuccok ugy sem lennenek nepszeruek:) Ott a nKP, abban van real mod, minden kerekcsere, javitas, allitas addig tart mint az igaziban;) Ki az az elvetemult, aki ul a gep alott, es kepes tobb 10 percet kivarni 1-1 allitas utan?!:)))

De a RL-bol az iR-ben annyi megvalosult, hogy kulon-kulon lehet megvasarolni a hasznalni kivalt sorozatot, a hozza tartozo palyaival egyutt (bar az iR-ben nincs terep, rally, cross, mint ahogy a RL-ben terveztek). Bar az iR-ben ott van a kicsit feleslegesnek tuno tanulo, class-lepteto rendszer, amihez mindenkeppen meg kell venni meg nehany dolgot;)
SimaSuna
G25-t lassan 1 hónapja használom
A kuplungot és a H váltót csak LFSben használom...
rFactorban csak a szekvenciálisként kuplunggal...

gomb?...
ugye van 2 gomb...
rF - pitlimiter - kézifék(vagy lámpa)
LFS - lámpa - kézifék

verseny közben nem kapcsolgatok. XD fel van rakva, abból kinyerek minden infót :)
Jacek
Voltak ilyen tervek:D Racing Legends ha jol emlekszem a West tesok csinaltak volna, sajna besult a projekt:(

Ott lett volna annyira hardcore mod hogy a pit szemelyzet is rendes emberek:) online persze:D meg olyasmi is hogy az auto alkotoelemei is kopnak rongalodnak, es ugye mindent serveren tarolnak nem a jatekos gepen, pl. 2 verseny 1 motor:)

bardocz
Második monitoron meg figyeli a pozíciómat:D
Norbi1990
Áthívod valamelyik haverodat azt õ majd állítgatja a taktikát neked XD
bardocz
Mondjuk jobb, hogy picit elõre bemondja, de az ilyenek azért viccesek.
Ha lenne igazi spotter, akkor lehetne neki szólni, hogy a boyban mit csináljanak, nem kéne annyi gomb a kormányra:D