rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Volvo is csinált egyet, de az alapja az rF vagy Evo vagy valami hasonló.
The Power of Dreams
Őrült vagyok? Lehet :D
Csak nekem újdonság,hogy egy-két pályán porzik a nem ideális ív?
Őrült vagyok? Lehet :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#54414: ez jó volt,jogos 😊)
Futtatni kell az fia.exe-t.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Logikusan egy F1 módban nem sok értelme lenne 😄
Meg még nem is próbáltam, itt melóban fedeztem fel 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
kuplung mód
"Vanilla rFactor doesn't allow gears to be missed even if the rev-matching is terrible and you aren't using the clutch. My plugin monitors how you change gear and if you don't match the revs well enough (or use the clutch) then you'll hear a grinding sound and the gearbox will be stuck in neural for a little while.
The idea of the plugin was to bring a more realistic gear shifting experience to rFactor, and to punish lazy shifts (and it will give you a real reason to use that clutch pedal you paid for!)."
Azthiszem erre gondoltatok. A "létezett" kifejezés pedig - sajnos - igaz... már lebontották. :/
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Nagyon sok marha jó pálya volt a VR-ben, pár tök jól mutatna rF-ben is.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Most nem jut eszembe a palya neve de utana fogok nezni.😉

Szerintetek létezik ilyen pálya az rfactorhoz ?
Nekem tökre tetszik ez az ötlet,valamikor a Viper Racing-ben volt egy ilyen hasonló pálya.Persze a kanyarok döntve vannak,csak most összedobtam egy ilyen képet a nyomvonalról.
Bár nem hiszem,hogy lehetne ezen autózni a valóságban,de érdekes lenne.
kár h megszünt az a lap..
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
#54390: sztem is, meg ringen is az lehetett múltkor 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."