rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simcompany
hát szerintem a GP79 sem egy amatõr darab 😊
jó kis kezdés az, utána a többin csak mosolyogni fogsz

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

GPLeztem egy ideig, azt egész komolyan, és Gtr2-vel is vezettem sokat. Szóval teljesen nem vagyok kezdõ, de lehet hogy tényleg nem nascarozni kéne elsõre. 😊 Kösz a tippeket.

Dietrich
az sem a legkönnyebb mod..

ezzel a nascar moddal van a bajnokság

kezdj pl. egy nippon bajnoksággal kezdõként
vagy egy Clioval ha zártkasztnis érdekel
aztán fokozatosan jöhetnek az erõsebb autók.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nightt
Akkor lehet, h kicsit nagy falat a nascar... probalj valami visznylag gyenge turaautot vagy gyenge formaautot, az jo tanulasnak. A latszat ellenere a nascar az egyik legnehezebb...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

😄 Ok kösz, csak pár napja kezdtem rfactorozni, szval nem ismerem a modokat. 😊 79gp-t próbáltam eddig csak.

Dietrich
vhr oda van írva 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ez milyen moddal fut?

gviski

Virtual SimRacing

bakkerman
nem akar ez összejönni ma nekem,nem enged regisztrálni a simraceway-re...jajajj pedig már be jön a kliens is,csak ugy kér jelszót,meg nevet...kösz srácok a segítséget,10 percenként ránézek az odlalra,és ha enged regizni,akkor GOOO

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
oldalon keresztül kell felmenni a szerverre. simracewayen ha letöltötted azt a kis progit, utána semmi mást nem kell csinálnod mint felmész az oldalra, rámész hogy RACE HQ kiválasztod melyikkel akarsz menni, és ahol qualy van (jelzi zölddel ahol az van) feltudsz menni, persze elõtte letölti automatice abba az rFactor mappába a cuccokat amelyiket kijelölted, ahova letöltse és telepítse a dolgokat. Utána beléptet abba az rFbe kiválasztasz egy autót (a versenyek egyen fizikájú modokkal szoktak nagy részt menni sõt mindig, ráadásul setupolni se kell jó részénél mert FIX setup van, egyedül a kormányzárat tudod állítani) és rányomsz hogy Join asszem .. és kész.

Kicsit bonyolultan hangzik, de nem az majd rájössz!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
.NET Framework 3.5õt töltsd le és rakd fel, akkor jó lesz.
Nekem is ez volt a hiba, az adminok segítettek 😊
bakkerman
rákattintok a simraceway.exe-re,de semmi nem történik...átmásoltam a fájljait az rfactor mappájhába,de semmi...

bakkerman
köszi testvér,skat segítettél!!!!! <#worship><#worship><#worship>

Ulvar
Ne pub szeróra menjél hanem adott bajnokságok kiírt szerverére, mert lehetséges hogy a modban vannak módosítások vagy egyéb fájlokban mint az rfm.

Ha pubolni akarsz menj fel a simraceway oldalára és ott van egy kis program amit le kell tölteni, és az automatikusan letölti a többi cuccot az adott szeróhoz, versenyhez (modot, pályát stb).

bakkerman
az kellemes,mivel elõször mentem fel 😊 és ezt más módoknál,más szerókon is bedobta...

Ki lettél rúgva a szerverrõl.
bakkerman
f1 rft 2009 moddal akarok felmenni szerverre,amihez ez a mód van kiírva,de amikor betölti a pályát,és bennt vagyok a szerveren,utána valami ilyesmi üzenettel dob ki a menübe: your is booted,don't drive stb.... többire nem emlékszem,és ki dob....pedig a tûzfalban is kilõttem a rfactor.exet

Jacek
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

gviski
Vasárnap esténként vannak, és VHR Stockcar modból a SprintCup-ot használjuk. De a VSR.hu fórumán mindent megtalálsz!

Virtual SimRacing

simcompany
versenyen nem, csak a suzukival. a nap végén kipróbálta, és konstatálta hogy tényleg borzalmas a járgány 😊 van még dolog vele. de Ingy körbevigyorogta a fejét így is, mókának nagyszerû, de azért jobb lenne ha elõre is haladna 😊

na ezt kicsit hülyén írtam. na szóval. valaki tudna egy linket adni egy teljes 2010-es hud-hoz?

Őrült vagyok? Lehet :D

valki tudna nekem egy linket adni egy teljes 2010-es hud-ot?

Őrült vagyok? Lehet :D

mcmoha
Latom a serulesmodelt is szepen kidolgoztatok.<#idiota>
Egyebkent gratula mindenkinek. <#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zolee145
A skinen még van mit alakítani. A fizikája milyen lett?<#hehe>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ginger17
Naccerû... egyikõtök dobogós lett, a másik meg utsó elõtti. <#zavart1>
<#wave>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Norbi1990
Gabi nem ment vele?
b-type
<#eljen> 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

simcompany
Hétvégén bevetettük.
Ingy 2. Joke 3. a H4 kategóriában.
Na jó, 3-an voltak a kategóriában 😊 de akkor is 😊

Nightt
A kovetkezo 1es mar fronthajtasos lesz<#fejvakaras><#szomoru1>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

hondash3
Jólvan ne offoljunk itt szét mindent.
A lényeg hogy BMW elég ritkán hajt elöl. <#beka2>

The Power of Dreams

Dietrich
vagy itt
http://www.576.hu/ 4499Ft

bosco05
Nürburgot be tudja tenni ha letölti valahonnan, de valószínû akkor Race07+EVO lesz a megfejtés 😊
SimaSuna
😊

Honda Civic-et is ismerek ami RWD-s 😊

Norbi1990
De van Honda hátulhajtós is 😄
Ez a GTR Evolution, azért a Nürburgringi pályát még felismerem... 😊

De mondjuk nem egy Evo-s kocsival megy, a BMW benne van az alapjátékban.
hondash3
Éljenek a BMW fanok! <#nevetes1>
Azért nem rossz az ha hátul hajt, de no, hát azért én mégiscsak maradok a rizsrakétáknál. <#szeret>

The Power of Dreams

SimaSuna
BMW fan vagyok, vágom melyik az 😄

a játék a Race sorozat valamelyike lehet 😊
bosco05
Ez vagy Race07, vagy Evo, vagy Race On. De ha tippelni kéne szerintem race07.
bosco05
Elég sok verseny van online. A legismertebb, legerõsebb mezõny a GTR-Masters.hu-n van, de van verseny vele a Race07.hu-nál is és a VSR is szervez vele bajnokságot.
zolee145
Pedig itt a fejlécben lévõ képbõl azt hittem nagy BMW-fan vagy.😄

hondash3
Aham, hát bármi meglehet.
BMW-khez nem sok közöm van. <#nemtudom>

The Power of Dreams

Ulvar
Személyes vásárlás:
1088 Budapest,
Múzeum körút 10.
(Astoria és Kálvin tér között)
Nyitva tartás:
Hétfõ–Péntek 9:30–18:00

E-mail: web kukac cdgalaxis pont hu

VLB
személyesen is át lehet ennyiért venni tõlük (1000 ft-ot spórolva) ???

Lalikum

Ulvar
CD galaxis 4500+1000 és Mastersen indul vele bajnokság.

bakkerman
😮 mikor is lesz ez a futam? milyen mod kell hozzá? szívesen neveznék,még nem próbáltam ki magam emberek ellen,szerintem jó lennék 😊 😛

VLB
télleg érdemes még megvennie a race on-t? találni versenyeket online? elég sok mod van benne, angliából nem is drága(4000Ft), erõsen gondolkodom a dolgon...

Lalikum

gviski
Nem

Virtual SimRacing

gviski
Tuti hogy SimBin játék!

Virtual SimRacing

zolee145
Abban az E92-es M3 volt, ez meg egy E30-as. Race sorzat valamelyik verziója lehet, vagy rF RaceX mod. De mondjuk van még pár mod amiben van E30.

bakkerman
eredeti gém kell?