rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
DirectX
ezt röviditve így irjuk akkor DX, ha megforditjuk XD
😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Freedom88
Nekem nem egy az XD kiegészítõ, pedig úgy csináltam ahogy le van írva. Aztán nem hozza be...se tvstyle semmi nincs az röfögõfaktoron.

T.T.

Dietrich
http://www.vitumo.de/

fejsd meg 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
valaki leírná minek a röviditése az XD ? 😄DDD gondoltam megkérdezem már 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Norbi1990
Szokott lenni 40-50 minimum 😊
Szóval nem azon múlik, hanem azon, hogy lusta vagyok berakni 😄
Dietrich
alig van fps-e így is azt nem tette hozzá, különben használná én tudom <#buck>

bardocz
<#vigyor3><#eljen>
Dietrich
ahha..hát én rf-ben szinte semmi hasznát nem vettem..GTR2 alapból szarul van megcsinálva semmi adathoz nem jutsz ott az XD kurva nagy segítség.
egyedül akkor lenne, ha a távok nem olyan rövidek lennének mint amilyenek (20-30 percesek általában) hanem 1,5-2 órásak. Ilyen rövid távoknál a gumi nem tud elkopni zártkasztninál tehát azt minek nézzem közben..

Norbi1990
Szerintem mi(én se használom) 😄
bardocz
Én egyiket sem használom, akkor most én vagyok a kemény, vagy ti?<#idiota>
bosco05
Tudom hogy használtál, de nem errõl van szó 😊 Azt írtad csak a setupoláshoz jó, szerintem meg versenyen majdnem hogy fontosabb és ezt támasztottam alá.
Dietrich
gondolod soha nem hazsnáltam XD-t?
pl. GTR2? rémlik valami? alapból simbin játékhoz lett elõször kitalálva 😊

bosco05
Ez hatalmas tévedés. Verseny közben rengeteg fontos adatot szolgáltat a gumi melegedésétõl kezdve a kopáson át az üzemanyagfogyasztásig (ami sérülés után nõ...) a motor állapotát is visszajelzi és ezt mind sokkal pontosabban teszi mint ahogy az rf vagy a tvstyle mutatja.
Dietrich
valamelyik pályán valamelyik moddal mentünk (na ezt jól megmondtam) 😄 a fél mezõny állt a másik fele megindult a rajtnál.
aki megindult annak volt tvstyle 😊

zolee145
Meg jól jön a tvstyle ha nem érted miért mégy lassabban mint eddig, aztán meglátod ahogy beremeg a fék, vagy éppen padlón sem adsz padlógázt. Ilyenkor jöhet a pedálszervíz.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
az XD is nyugi..

Dietrich
minek?
mondjuk egy 30 fõs mezõny közepén vagy vagy a 25. helyen tök mindegy..
a lámpát baszki nagyítóval sem látod vagy olyan faszán van megcsinálva, hogy a polos sem látja 😉
na ilyenkor jól jön a tvstyle nem beszélve azokról az indfókról amiket mutat verseny közben.
az XD teljesen jó amikor gyártja valaki a setupot utána felesleges cucc..

Ulvar
Nincs, az adott futam versenykiírásakor jön ki a pálya is.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bosco05
Nem érteni kell, neki ez tetszik, nem ismerte én meg belinkeltem. Jómagam is XD-t használok, de ugye neki nem az kellett.
bakkerman
F1 RFT 2009,Interlagos,minden help off-ra állítva,de amíg be setupoltam faszára az autót,megkönnyeztem 😄

ööö CTDP-vel 01:07 <#zavart1> én azzal a moddal 01:15 alá nem tudtam leverekedni magam :/

Firerock
ez nincs feltöltve valahol?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ulvar
Saját. Mi magunk válogatjuk össze és adott esetben szerkesztjük a pályákat (pl hiányzik vonal a pitnél). Egyszer én válogattam össze a pályákat, és nehéz kihívással teli pályát keresni ugyanabból a nyomvonalból, és néha hibásak is a pályák, de az a pálya szar ahol akkora a tapadás hogy kiesne a pilóta olyan féktávot tudok venni. (legalább is szerintem). Szóval a legjobb legigényesebb és senkinek nem okoz FPS problémát pályák közül választunk. (ahol nincs más választás ott nem, max módosítunk egy két fájlt és már is több FPS lesz, de ehhez én nem értek).

Firerock
miylen trackpackal mentetek?

Ulvar
A válasz ugyan ez lett volna xDD.

batihu
#54498-as hsz-re szántam!<#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ulvar
KERS már a múlté és a jövõé. F CSATORNA a divat manapság.

Ulvar
Nálunk eredmények.

Tavaly CTDP 2006al
01 Roland Illes Panasonic Toyota Racing 2006 1'07"758
2008 ban CTDP 05el
01 metosz Williams 16 1'07"904
Tavalyi Replay F1 bajnokság (F1 1991)
01 IsTi Fondmetal Ford 15 1'14"067

mind interlagos csak picit itt picit ott módosítva vannak a dolgok, de a pálya neveket pontosan nem tudom

Illetve 2nél tudom de csak verzió szám volt megadva. Interlagos v.1.01 másiknál meg Interlagos GP gondolom mind2 más kézbõl volt.

batihu
KERS-el, vagy anélkül? <#fejvakaras><#falbav>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ulvar
Melyik F1 mod a 60ból és melyik brazil pálya 😊. Van több is ugye bár

bakkerman
amúgy brazil pályán F1-es autóval kinek mi a legjobbja? én az imént futottam egy 01:12:965-öt,de vért izzadtam keményen 😄D

Ulvar
Csak rá kéne jönnöm hogyan tudom használni 😊. Majd elolvasom most lusta vagyok hozzá xD. Editor Launch exe-ig eljutottam😄.

bakkerman
nem szar baze 😮

Toby0501
Na ez HÛAZANNYA!<#wow2>

kösz!

Őrült vagyok? Lehet :D

Firerock
azmiaz?

XD nálam továbbra se megy.. :/

bakkerman
plusz csökkenti az fps-t is,legalábbis nálam

SimaSuna
sose értettem hogy minek 😊

TV-s közvetítésnél megértem...
amúgy meg felesleges.
XD-t használok...nekem az bõven megfelel 😊
Firerock
még mindig nem jó win7 alatt?

gviski
Hát igen a NASCAR egy teljesen más világ, európai fejjel sokan csak az gondoljákm, csak bal kanyar és csak körbe-körbe... hát sokkal többrõl szól :-) Nekem ez a versenyzési forma jön be a legjobban, mindig van kivel csatázni, és sokkal esemény dúsabb van amikor már temeted a versenyt azt 15kör múlva meg ismét az elsõ helyért csatázol, vagy 15körrel a vége elõtt elsõ vagy, és ha rosszul jön ki a lépés még t10-be se leszel 😄. Szerintem ez a legizgalmasabb autóversenyzési forma :-)

Virtual SimRacing

bosco05
valaki nem tudna egy jó kis F1-es sebességmérõt adni?

Őrült vagyok? Lehet :D

Jacek
Legalabb latom rutinosak vagytok😄 lokharito mar fol sem raktatok😄
Azori rallyn amikor Jani Passonen mar 2x korbe leszakitott mindent az autonkrol, de a gore meg tolna fol az utolso gyorsra az utolso lokost, ott all es razza a fejet😄😄😄😄 persze letepte azt is😄 es jott 15 kilometert trepnin 3 felnin😄 na ezert nem kell lokos😊

Ulvar
Még várj de elvileg kapsz!

bakkerman
nah,visszaírt a simraceway staffja emailben,ezt írták:

Your request (#18) has been received, and is being reviewed by our support staff.

most akkor végülis fogok kapni reg.linket,vagy várnom kell??

bakkerman
én is jelentkeznék am valami bajnokságba,inkább túraautó érdekel,azokat én nagyon szépen kezelem szerintem,elég régóta,már a GTR1 óta minden szim-mel csak manuális váltóval,és maximum low TC-vel játszom,természetesen kormánnyal,kuplunggal,és hát már nem kihívás a gép nehéz fokozatokon se...így szeretném kipróbálni magam húsvér emberek ellen! 😊 biztos kikapnék,de pár futam,és pár hét után biztos belejönnék 😊

Hát igen.. Annyira gyors soká leszek. <#vigyor2>

bardocz
Simcos bajnokságban 1:42.5553 volt a pole.
Elsõre pislogtam is hogy mi van. Betöltöttem egy kört kyalamiban mert azt tudtam hogy nem változott 67 és 79 között... Hát nem volt sok sikerélményem. Hiába ment a pálya íve még ennyi kihagyással is 😊
De pl buenos airesen már stabilan végig tudok menni 1.52-55 környékén. Ami gondolom még sehol nincs. De legalább már alig vagyok a pálya szélén.