rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is hiányzik a doboz + lemez, bár jól mutatna a többi közt a polcon. <#vigyor0>#vigyor0>
The Power of Dreams
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
azért is jó volt mert mezei banki átutalással (tehát nem kellett dombormintás kártya)meglehet venni az rf serialt a játékot letöltötte az ember és kész. Tudom ez Bosconak nem felel meg 😊
igen szar helyen erre én már többször is rájöttem más esetekben 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Dietrichnek:Igen adnak hozzá de az is csak próba verzió 30 nap!!!
Alapbol nem lenne draga, a lehetosegeket is figyelembe veve, csak pechunk van, hogy "szar" helyen elunk😊))
az rf egyébként volt 6500Ft is..
Majd az rF2 jobb lesz😉 Bar nagyon valoszinu, hogy abbol sem lesz dobozos😊 Sot, ha jol/ertelmesen/divatosan csinaljak, akkor iRacing-szeru rendszer lesz, vagyis online EGYSZERI vetel, elofizetes nelkul, de csak online feluleten keresztuli hasznalat😉 Igy talan meg bevetelt is tudnak generalni, esetleg a kesobbiekben tudnak kiegeszito, liszenszelt csomagokat kiadni es/vagy folyamatosan patch-elni, update-elni stb.
Az rFactor NEM arrol szol, mint a SimBin-es cuccok, hogy folyamatosan piszkalgatjak a regi engine-t, es evente kiadnak 1-1 jatekot belole (eddig legalabb 6 programjuk volt, az 6x8-10000 HUF😉 Az rFactor-t hosszutavra veszi az ember (4-5 ev), es kozben "korlatlanul" boviti.
Es az rFactornal ne felejtsuk el, hogy viszonylag kis ceg, az rF-t senki nem tamogatta, nincs szponzor, kiado, forgalmazo, semmi liszensz stb. Ilyen programot csak komoly vesztesegekkel lehet(ne) dobozosban arulni, foleg nemzetkozileg.
NE hasonlitsuk a SimBin-hez (GTR1/2, GTL, RACE stb.), aki mogott komoly tamogatok, liszenszadok allnak, kiadokkal, forgalmazokkal. Valszeg a GTR2/RACE-nek - vagy barmelyik mas programjuknak - CSAK a reklamozasa, mediatamogatasa, promocioja tobbe kerult, mint az rFactor teljes koltsegvetese😄DDD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De mintha lett volna itthon is egy ceg, amelyiknel meg lehett volna venni... Az is online, de Ok veszik meg aztan kiirjak neked, vagy valami hasonlo. De ez nem biztos😉
kölcsönkért időből élek....
De jó lenne már egy kicsit online csapatni,úgy amatõr szinten
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
#54555: te mit ajánlasz? gyengébb túraautó bajnokságot?
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
GTR EVolutionnal nem lehet törttel játszani online
-milyen modot kell majd beszereznem,és honnan?
V8 Supercars, tõlünk
-milyen hosszúságú lesz a bajnokság?
elég hosszú, majd fél év
-az eredmény nem érdekelne,nagyon sokat kapnék mindenkitõl szerintem,de azért indulhatnak kezdõk is nem? (mármint úgy kezdõk,hogy akik még nem játszottak online ligában)
nem ajánlom ez esetben 😊
-elõször is: eredeti játék kell?
-milyen modot kell majd beszereznem,és honnan?
-milyen hosszúságú lesz a bajnokság?
-az eredmény nem érdekelne,nagyon sokat kapnék mindenkitõl szerintem,de azért indulhatnak kezdõk is nem? (mármint úgy kezdõk,hogy akik még nem játszottak online ligában)
Köszönöm a válaszaidat elõre is! Üdv <#wave>#wave>
sok helyen ezt olvastam, hogy csak ennek ellenében adnak újat..
Nemrég beszéltem a Logitech-el, kormány gariztatás ügyben:
Van egy hibás DFP-m duplán vált fel a játékokban, mondták, hogy elõször próbáljam gariztatni ott ahol vettem, de adnak egy ellenõrzõszámot, tudtam, hogy ez nem fog menni, mert se számlám se érvényes garipapírom nem volt/van, vártam 1,5 hetet visszahívtam a Logitechet be kellett diktálni a kormány adatait, majd regisztrálni kellett a Logitech oldalán, fel kellett tölteni 2 képet a kormányról (1 szembõl, 1 a kormány aljáról, ahol a sorozatszám van+egy papíron az ellenõrzõszámot), másnap hívtam õket, hogy áll az ügy, mondta a hölgy, hogy ez már régi modell és valószínûleg nem lenne garis már, meg nem tudnak ilyen kormányt biztosítani, ezért válasszak 2 kormány közül, volt egy vezeték nélküli+meg a DFGT, nagy duzzogva választottam a DFGT-t, 2 héten belül hozza a UPS futár külföldrõl, de ehhez már nem adnak garanciát.
Lájkolom a Logitech-et
http://www.btcseries.be/fr/
Az jó. Amúgy Brands Hatchen WTCC-be Coronel meg Tarquini kocsiján is rajta volt a RTRnek a jele 😊
Más, valaki tud BetteP-hez kontaktot? A Simbin már tõlünk kért engedélyt a 2008-as megane konvertjére, és most tõle kérnének a 2009-eshez.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Magyarországon hogy lehetne legegyszerûbben megvenni eredetiben az rfactort ?
Őrült vagyok? Lehet :D
szóval kell neki egy frissített DX