rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hondash3
LFS ugye dettó.
Nem is hiányzik a doboz + lemez, bár jól mutatna a többi közt a polcon. <#vigyor0>

The Power of Dreams

bardocz
Ja, de készpénzzel bezzeg akkor sem lehetett fizetni érte, vicc.
Dietrich
tudom, de DVD lemez 😊 (amit lelehet tölteni az oldalukról is)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
igen jól 😊
azért is jó volt mert mezei banki átutalással (tehát nem kellett dombormintás kártya)meglehet venni az rf serialt a játékot letöltötte az ember és kész. Tudom ez Bosconak nem felel meg 😊

igen szar helyen erre én már többször is rájöttem más esetekben 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Az rFactor elsosorban csak egy "alap" engine, fejleszteshez, modolashoz. Ezert is olcso (szabadon bovitheto), vagy eppen draga (nincs benne normalis liszenszelt tartalom), kinek melyik tetszik😉
SimaSuna
kaptam hozzá...kiraktam dísznek a csillárhoz 😊
Nem tudom hogy vagytok vele de nekem az rFactor mod-ok nélkül nem nagyon jön be.Tény hogy a legjobb alapprogramot hozták össze de ami autok eredetileg benne vannak háááát...De emiatt volt olcso progi.A gyári autokba folyton beleszoltak volna a gyártók,hogy dehogy megy tönkre a motor nem szakad le a kerék stb.meg fizethettek volna a jogokért.Itt fejezném ki millió hálámat a jó moddereknek akik igazán prima kis munkát végeznek.Szerintem csak miattuk játszanak ennyien kedvelt programunkkal.

Dietrichnek:Igen adnak hozzá de az is csak próba verzió 30 nap!!!

Alexease
Akkor jol emlekeztem, hogy volt valami lehetoseg😉
Alapbol nem lenne draga, a lehetosegeket is figyelembe veve, csak pechunk van, hogy "szar" helyen elunk😊))
Dietrich
vegyél G25-öt (amig lehet) ahhoz kapsz rf-t DVD-n 😄

Dietrich
cdgalaxisnál volt egy ilyen lehetõség hogy a kodot tõlük meglehetett venni aztán leálltak vele pár hónap után.

az rf egyébként volt 6500Ft is..

Alexease
Azt mar a SimBin megtette😉
Majd az rF2 jobb lesz😉 Bar nagyon valoszinu, hogy abbol sem lesz dobozos😊 Sot, ha jol/ertelmesen/divatosan csinaljak, akkor iRacing-szeru rendszer lesz, vagyis online EGYSZERI vetel, elofizetes nelkul, de csak online feluleten keresztuli hasznalat😉 Igy talan meg bevetelt is tudnak generalni, esetleg a kesobbiekben tudnak kiegeszito, liszenszelt csomagokat kiadni es/vagy folyamatosan patch-elni, update-elni stb.

Az rFactor NEM arrol szol, mint a SimBin-es cuccok, hogy folyamatosan piszkalgatjak a regi engine-t, es evente kiadnak 1-1 jatekot belole (eddig legalabb 6 programjuk volt, az 6x8-10000 HUF😉 Az rFactor-t hosszutavra veszi az ember (4-5 ev), es kozben "korlatlanul" boviti.
Norbi1990
Csak azt ne 😄
SimaSuna
kössenek szerzõdést a Valve-val.

Steamet oszt csõ 😊
Alexease
Teny hogy a kezzelfoghato, dobozos cucc jobb, latvanyosabb, biztonsagerzetet ad. De a mai vilagban, szerintem, teljesen normalis, elfogadott, hasznalhato, gazdasagos, kornyezetbarat stb. az online vasarlas.

Es az rFactornal ne felejtsuk el, hogy viszonylag kis ceg, az rF-t senki nem tamogatta, nincs szponzor, kiado, forgalmazo, semmi liszensz stb. Ilyen programot csak komoly vesztesegekkel lehet(ne) dobozosban arulni, foleg nemzetkozileg.

NE hasonlitsuk a SimBin-hez (GTR1/2, GTL, RACE stb.), aki mogott komoly tamogatok, liszenszadok allnak, kiadokkal, forgalmazokkal. Valszeg a GTR2/RACE-nek - vagy barmelyik mas programjuknak - CSAK a reklamozasa, mediatamogatasa, promocioja tobbe kerult, mint az rFactor teljes koltsegvetese😄DDD
bakkerman
egyébként igazad van,jójó a bankbetét,de mégiscsak jobb ha az ember megtudja fogni a pénzét.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bosco05
Ha valaki rendel külföldrõl dobozosat az szóljon ha megjött, hogy minden oké-e és mennyi volt. Kódot nem veszek tízezerért, addig játszok crackeltel, de amint valakinek beválik ez a dobozos dolog egybõl megveszem. Mielõtt lewarezolósköcsögöznétek elmondanám, hogy mindent megvettem eredetiben amivel valaha online játszottam huzamosabb ideig, de nem szeretem, ha annyival nem tisztel meg a kedves cég, hogy egy ku**a színes dobozt nem vág hozzám egy korongal. Más országokban ezt megtették, ha mi nem vagyunk nekik piac, akkor nem erõlködöm 😊
Alexease
Kulfoldi online aruhazakban, portalokon stb. (Option 4.): http://www.rfactor.net/index.php?page=buyonline

De mintha lett volna itthon is egy ceg, amelyiknel meg lehett volna venni... Az is online, de Ok veszik meg aztan kiirjak neked, vagy valami hasonlo. De ez nem biztos😉
Lemezes verziot hol lehet beszerezni? Ha lehet egyáltalán...

kölcsönkért időből élek....

Na ezt akartam volna megkérdezni,hogy hol lehetne az rfactor-t dobozosan megvenni.Mert pl a Race 07 meg gtr evolution már egy 1000-ért lehet venni az 576 shop-ban,akkor miért 10 ropi az rfactor ??? Jók lenne nekem a race 07 is,csak éppen nálam szaggat mint állat,az rfactor meg max-on tökéletes.
De jó lenne már egy kicsit online csapatni,úgy amatõr szinten
simcompany
Nem mondom hogy ajánlom, mert a kisebb kategóriás túraautók nehezebbek szerintem, fõleg ha elsõkerekes. Vedd meg a játékot és nézd meg hogy versenyképes köröket tudsz-e menni. Lehet hogy egybõl fekszik neked.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Nightt
A maszim-nal most indult el egy wtcc bajnoksag. Egy versenyen vagyunk tul es ott amugy is sok a kezdo. Sztem teljesen jo tanulni! Jelentkezz oda. Ha tovabbi kerdesed van errol, irj PU-t.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bakkerman
értem,köszi a gyors válaszokat!!!

#54555: te mit ajánlasz? gyengébb túraautó bajnokságot?

Nightt
Eleg nehez ez a mod... sztem is valasz masik mod-ot kezdesnek. En elkovettem azt a hibat, h ezzel kezdtem a palyafutasomat, az elso 5-6 versenyen atkoztak is a tobbiek<#zavart1> Csinaltam egy par nagy crash-t<#miaz>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany
-elõször is: eredeti játék kell?
GTR EVolutionnal nem lehet törttel játszani online
-milyen modot kell majd beszereznem,és honnan?
V8 Supercars, tõlünk
-milyen hosszúságú lesz a bajnokság?
elég hosszú, majd fél év
-az eredmény nem érdekelne,nagyon sokat kapnék mindenkitõl szerintem,de azért indulhatnak kezdõk is nem? (mármint úgy kezdõk,hogy akik még nem játszottak online ligában)
nem ajánlom ez esetben 😊

bakkerman
szia,én is szeretnék majd indulni,az aug 2. az nekem tökéletes,lenne is pár kérdésem:
-elõször is: eredeti játék kell?
-milyen modot kell majd beszereznem,és honnan?
-milyen hosszúságú lesz a bajnokság?
-az eredmény nem érdekelne,nagyon sokat kapnék mindenkitõl szerintem,de azért indulhatnak kezdõk is nem? (mármint úgy kezdõk,hogy akik még nem játszottak online ligában)
Köszönöm a válaszaidat elõre is! Üdv <#wave>

Dietrich
próbáltad volna ki Townsville-t és mindjárt megszereted Albert Parkot <#hehe>

Dietrich
kár hogy hétfõn van különben mennék..

Dietrich
az már rég volt..tõlem is csak a fotót kérték meg a serial számot..

Dietrich
a Simbin tõletek?? na ez ám az igazi LOL..tele vannak fizetett programozóval...ha ajánlanak valami állást fogad el! 😄

SimaSuna
nem kellett az USB dugót elküldeni? 😮
sok helyen ezt olvastam, hogy csak ennek ellenében adnak újat..
Berakom ide is, hogy okosodjatok (saját történet/kormány, nem hallottam, nem olvastam sztory):
Nemrég beszéltem a Logitech-el, kormány gariztatás ügyben:
Van egy hibás DFP-m duplán vált fel a játékokban, mondták, hogy elõször próbáljam gariztatni ott ahol vettem, de adnak egy ellenõrzõszámot, tudtam, hogy ez nem fog menni, mert se számlám se érvényes garipapírom nem volt/van, vártam 1,5 hetet visszahívtam a Logitechet be kellett diktálni a kormány adatait, majd regisztrálni kellett a Logitech oldalán, fel kellett tölteni 2 képet a kormányról (1 szembõl, 1 a kormány aljáról, ahol a sorozatszám van+egy papíron az ellenõrzõszámot), másnap hívtam õket, hogy áll az ügy, mondta a hölgy, hogy ez már régi modell és valószínûleg nem lenne garis már, meg nem tudnak ilyen kormányt biztosítani, ezért válasszak 2 kormány közül, volt egy vezeték nélküli+meg a DFGT, nagy duzzogva választottam a DFGT-t, 2 héten belül hozza a UPS futár külföldrõl, de ehhez már nem adnak garanciát.
Lájkolom a Logitech-et
simcompany
nem, ehhez kell nekik.
http://www.btcseries.be/fr/

Norbi1990
Lesz WSR benne?
Az jó. Amúgy Brands Hatchen WTCC-be Coronel meg Tarquini kocsiján is rajta volt a RTRnek a jele 😊
simcompany
az RTR-be

Norbi1990
Simbin?
Miért hova kell a Megane nekik?
simcompany
oks, rakok fel.

Más, valaki tud BetteP-hez kontaktot? A Simbin már tõlünk kért engedélyt a 2008-as megane konvertjére, és most tõle kérnének a 2009-eshez.

Ulvar
Tetszik a zene, és imádom a V8 verdákat. De Melbournet gyûlölöm 😊. Még szerencse hogy valóságban nem tartozik a pontszámításba bele, csak egy felvezetõ verseny az F1 elõtt 😊. (illetve 3 van).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Roger6
<#eljen><#vigyor3> Aug. 2-án indul a liga? Remélem ott tudok lenni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SimaSuna
belsõkamerás Bathurst-öt vagy Hidden Valley-t a mozgás miatt lécci 😊
arty
nem, a lemezes már régóta sokkal olcsóbb

Forza.

simcompany

simcompany
az rFactor ára ugyanannyi amennyiért anno megjelent.

Hát jó csak egy kicsit vicces az 34 eur ár,az amazon.co.uk-n meg 7 font a dvd változat.Én még soha nem rendeltem külföldrõl ,fingom nincs hogy kell...
Dombornyomott bankártyával.
Sziasztok !

Magyarországon hogy lehetne legegyszerûbben megvenni eredetiben az rfactort ?
GTR2-be használtam XD-t de fölös volt már ott is. a TVSTYLE be még valóban jól jön a lámpa fõleg online 😄

Őrült vagyok? Lehet :D

ebbe az éve biztos de jövõre nem....

de jó mert nekem is az van. De zavaró az a F1 logo....

Dietrich
ja..
szóval kell neki egy frissített DX

Dietrich
kettõ együtt nem mehet..