rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kisebb cikkel szeretnék jelentkezni az olvasok felé, hátha valaki kedvet kap hozzá.
Elsõ sorban szeretnék bemutatkozni gyorsan. A tisztességes nevem Fáy András, 21 éves vagyok. Az AAR liga valamint az AARTV vezetõje vagyok. Ligánk 2006-óta várja a szimulátorozni vágyó pilótákat, a TV pedig 2013. januárjában nyitotta meg kapuit és azóta számtalan adás ment már le ÉLÕ adásba, és jobbnál jobb ligák csatlakoznak hozzánk mint pl ( GTR-Masters, iRacers.hu, VSR hogy párat említsek ). A hét minden napján szinte adással várjuk a kedves nézõket, így ha valaki kedvet kapna egy kis szimulátoros adáshoz kapcsoljon ránk.
Ha pedig operatõr és kommentátor szerepet szeretnétek nálunk vállalni, vagy ligátokat ajánlanátok adásba ne habozzatok jelentkezzetek emailben a következõ címen: [email protected]
Liga weboldala: http://alfaamoreracing.hu
TV weboldala: http://aartv.hu
És akkor a végére egy kis liga ajánló!
Az AAR - Alfa Amore Racing közössége nyílt Endurance funracet szervez 2013.09.25-én este 20:00-tól rFactorral. A helyszín Spa. A versenyt ÉLÕ adásba fogja közvetíteni az AARTV. A versenytáv 1,5 óra, 2x idõgyorsítással.
2013.09.22-én SIMBIN szekcióval fogunk csapatni hiszen Seat Leon Supercopa PROMO versenyt szervezünk ami után éles neveztetés lesz majd a bajnokságra. A jelentkezés díjtalan, bárki jelentkezhet aki kedvet kap hozzá. Nem szükséges más csak egy alap Race 07 vagy Race Injection és a Seat Leon mód amit a Letöltésekben megtaláltok.
Az F1 szerelmesei se csüggedjenek hiszen útjára indítjuk az F1WC bajnokságunkat is amiben majd a komplett 2006-os szezont dolgozzuk fel. 2006-os mód, pályák és szabályok szerint. A versenyeket ÉLÕ adásba fogja közvetíteni szintén az AARTV!
Várunk tehát mindenkit szeretettel a ligába és a TV elé. A választék elég nagy, mindenki megtalálja a kedvére való sorozatot.
További részletek az oldalon, jelentkezés pedig a fórumon.
Üdv munez23
Nem is tudtam, hogy van ilyen Magyar probalkozas. Partizan akcio vagy fizetnek is a cegeknek, akiknek a programjait hasznaljak?
Ismét tagfelvétel az F1GPL Ligában. Ha szeretnéd kipróbálni magad egy jó társaságban akkor jelentkezz Szinovszki Tamás (Szino) a liga vezetõjénél ,vagy Ádám Zoli (Jackass) Ts3:84.2.229.102, e-mail-ben vagy telefonon. Elérhetõségek a kapcsolatok menüpont alatt,vagy a jelentkezés menüpont alatt! F1GPL: Amatõr-félprofi Hogy jelentkezhess a ligába, a következõ feltételeket kell elfogadnod: Szabályzat elolvasása és elfogadása Team Speak 3 (ts3) nevü program használata. Aki rendelkezik az rFactor program futtatásához elégséges konfigurációjú géppel, fejhallgatóval és mikrofonnal, valamint megfelelõ internet-kapcsolattal, nevezhet a bajnoki szezonra, még szabad státusz. A bajnokság szervezõinek elsõdleges célja, hogy bárkinek, akinek nevezése elfogadásra került és megkapta a versenyengedélyét, kellemes idõtöltést és szórakozást biztosítson, éppen ezért elvárják a sportszerû viselkedést. Futamokra rendszeres járás. (ha nem tudsz eljönni akkor értesítsd az egyik ligavezetõt) www.f1gpl.hu
Ismét tagfelvétel az F1GPL Ligában. Ha szeretnéd kipróbálni magad egy jó társaságban akkor jelentkezz Szinovszki Tamás (Szino) a liga vezetõjénél ,vagy Ádám Zoli (Jackass) Ts3:84.2.229.102, e-mail-ben vagy telefonon. Elérhetõségek a kapcsolatok menüpont alatt,vagy a jelentkezés menüpont alatt! F1GPL: Amatõr-félprofi Hogy jelentkezhess a ligába, a következõ feltételeket kell elfogadnod: Szabályzat elolvasása és elfogadása Team Speak 3 (ts3) nevü program használata. Aki rendelkezik az rFactor program futtatásához elégséges konfigurációjú géppel, fejhallgatóval és mikrofonnal, valamint megfelelõ internet-kapcsolattal, nevezhet a bajnoki szezonra, még szabad státusz. A bajnokság szervezõinek elsõdleges célja, hogy bárkinek, akinek nevezése elfogadásra került és megkapta a versenyengedélyét, kellemes idõtöltést és szórakozást biztosítson, éppen ezért elvárják a sportszerû viselkedést. Futamokra rendszeres járás. (ha nem tudsz eljönni akkor értesítsd az egyik ligavezetõt)
Tedd ki egész képernyõre a replay-t, akkor max felbontáson megy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem tudjátok, a replay felbontását lehet 800x600-nál nagyobbra állítani?
A te gépednek nagyon észre sem kellene venni a fraps-et.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
gépem: http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=32513&sub=usercomp&comp=59496
Mi az oka annak hogy se Rfactorból se LFSbõl nem tudok videót felvenni, mert leesik az fps. és brutálisan leesik... vsynk és élsimítás kikapcsolásával is....
Crysis 3-ból meg gond nélkül veszek fel videót max beállításokkal 4szeres élsimítással fullHD-ben .....
Hogy ez most ev vege vagy majd jovo ev vege, azt nem tudni😊
Most mar eleg jol hasznalhato, online versenyekre es bajnoksagra is alkalmas lenne. Persze tartalom meg nincs annyi hozza (foleg annyi F1😄DD) mint az rF1-hez. De aki valoban versenyezni akar, annak van benne mindenfele auto es palya, nem azon mulik.
Bajnoksagokrol nem tudok.
Szerverek mindig mennek (100–150db), Magyarbol is van legalabb ketto, ami 24/24-ben uzemel (de uresen allnak).
Csak leiram, mert remlett hogy regen volt valami hasonlo gond is.
De a lenyeg hogy megoldodott.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az ok tényleg az amit Alexease mondott hogy ezt a játékot másra találták ki 😄 LFS-t viszont tök felesleges megvenni mivel a szerverlistában az S2 es szerók panganak az ürességtõl. Szóval úgy néz ki, ma is kerestem 24 fontot<#vigyor2>#vigyor2>
Mindenkinek köszönöm a tanácsot meg a leírt tapasztalatokat.
szépen tolod, ajánlom késõbbiekben a rallyFactor.hu bajnokságát 😊
Nem igazán az én stílusom, így nem is tudom a plafont kiautózni. 😄
Az LFS-bol az utobbi idoben mar csak driftelos dolgokat latni, valszeg nagyreszt mar csak arra hasznaljak. Ugy tudom a sok eves, komolyan futtatott bajnoksag is megszunt/atalakult. Ha driftelni akarsz, akkor LFS kell neked😊
Az rF-ben a drift fake, max barkacsolt fizikas autokkal😉 Abban inkabb palyaversenyek vannak, foleg Forma1.
Amugy meg is akarnad venni valamelyiket vagy csak kerdezted?😊 Mert ha nem, akkor teljesen mindegy, barmelyiket hasznalhatod😄
Ha mindkettõt tesztelted akkor el tudod dönteni neked melyik tetszik.
Ha rF topikban kérdezed akkor rF, ha LFS topikban akkor LFS.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nyilván arra gondolt Fater, hogy javarészt drift-re alkalmas a játék.
(több drift videót láttam LFS-bõl, mint F1eset...)
számomra innentõl kezdve komolytalan volt mikor próbáltam...és ow autóval driftelni minden kanyarban is teljesen reális :p
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."