rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
"Egyébként csak még megjegyzem, akik pfujolják az rFactor-t, ez a játék alatt bizony ugyanaz a motor van, tehát ez öngól."

EGO 2.0 =/ Gmotor vagyis semmi közük egymáshoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
? EGO 2.0 van alatta aminek az ég világon semmi köze sincs semmi máshoz, mert a Codie saját fejlesztésû grafikai és fizikai motorja.

hondash3
Pont ezt akartam én is írni, hogy milyen fura, hogy a gumi a centrifugális erõnek engedelmeskedik, de az hogy alatta ott van aszfalt amihez súrlódik az már nem lényeg. <#buck>
De nem baj, lényeg a DX246, jeeee!

The Power of Dreams

simcompany
teljesen meddõ a vita. a Codemasters nem teheti meg hogy ne egy Arcade játékot adjon ki, iszonyat lóvá az F1 licensz.
Ez egy Arcade játék lesz, aki ezt nem érti meg az egyszerûen autista vagy 10 éves. DE nem baj ez, vannak nagyon szuper Arcade játékok, és remélhetõleg ez is az lesz.

Egyébként csak még megjegyzem, akik pfujolják az rFactor-t, ez a játék alatt bizony ugyanaz a motor van, tehát ez öngól.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

adam46
Ez tipikusan az a eset, mikor már nem tudsz mibe belekötni. Így belekötsz abba, hogy miért nem zöld a fehér?
Dietrich
és az fehér szinû csíkkal van?
na mindegy..okoska

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
Ennek a cikknek az írója korábban is bemutatta már, hogy gõze nincs arról mit jelent a szó: szimulátor. FSONE-t nyomta agyba fõbe, a szint azóta sem változott. Nyugodtan lehet törölni amit írok, de ilyen elfogult rosszindulatból írt szar cikket még életemben nem olvastam. Ha ez objektív, akkor a föld egy lakatlan bolygó...
<#worship>

Toby0501
Az van a Shiftben?<#buck> Sunci te megint képben vagy! 😄

SimaSuna
Lamborghini Countach? 😊
csak mert tegnap volt az Ágyugolyófutam 2 😊
Toby0501
Újabb piroska így a nagy F1 téma közben:

bardocz
Akkor idén még vagy nem látta, vagy kihagy az emlékezetem, mert nem rémlett, hogy csíkos😊
adam46
Van.
Totti5
Van.

Alexease
A flame-et, szemelyseskedest NE itt, mert torlom. THX!

Az rF vs. F1 2010 cikket es beszelgetest is bent hagytam (bar semmi ertelme nincs az osszehasonlitasnak), nincs vele gond, de csak normalisan😉
bardocz
Idén van csík az extrém esõsön?
adam46
Nagyon tisztába vagy a Forma 1-el. Még azt sem tudod milyen az extrém esõs gumi... És még te magyarázol gratula.
mackosajt
A nagy F1 2010 vs rF cikk kapcsán kialakult diskurzust szeretném megszakítani azzal, hogy találkoztatok-e már (modderek fõleg) olyannal, hogy belövitek egy gép fizikáját, egyedül és AI-k ellen tesztelve is minden jónak tûnik, nem ugrál, nem biceg stb., majd amikor multiban tesztelitek, a többiek autója hol jobbra 30 fokot, hol balra 30 fokot fordulva a hosszanti tengelye körül halad elõttetek, és õ is így lát titeket, miközben a saját autója mindenkinek jól áll, vagyis csak a másikat nézve (tükör, elõtted halad, nézõ) jön elõ ez a hiba, és ha gyorsít, elér egy bizonyos sebességet, egyenesbe áll a gép.
Valamint ha hirtelen felindulásból aláb@szol egy másik autóból 1 .pm-et, azzal nem csinálja, de ugye az nem oda való.
Egyáltalán találkozott már esetleg valaki hasonlóval?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

zolee145
Lehet, hogy hülye vagyok, és hiányosak a fizikai ismereteim, de ha egy gumi ilyen szinten elveszíti az oldaltartását (mitõl? Hallottam már defektes, vagy szemcsésedett gumiról, de elvízzeltelikotongumisodott gumiról még nem) akkor nem pont fordítva kellene neki "gyûrõdnie" (vagy mittudomén mit csinál). Szóval ha van egy balos kanyar akkor a tapadó felület jó esetben balra tart, és azon belül a felni elindul egy kicsit az ív külseje felé. Egy oldaltartás nélküli guminál ez nyilván sokkal jobban elõjön, vagyis a felni szinte ki akar szakadni a kanyar külsõ íve felé, miközben a gumi - nem jut eszembe jobb szó - befelé gyûrõdik. Ehhez képest itt kiszalad a felni alól.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Totti5
A WRC játék egy olyan fejlesztõtõl fog jönni akik kiokádtak V8 részinget ami még egy közepes szintet sem ütött meg, akik nem képesek jó autós játékot csinálni, viszont elég jó SBK játékokat csinálnak, igaz ot is vannak gondok, ami abból adódik hogy messze nem olyan profi csapat mint egy Codie, de az SBK-X nagyon jó lett és szim módba baromi nehéz, szóval egy rossz szó nem lehet rá.

Nem tudom mit néztél, mert egyik videón sincs olyan hogy tolja neki. Teljesen reális kanyarsebességek, kigyorsítások és féktávok, váltások vannak, akár csak a valódi életben.

Dirt 2vel meg semmi gond nem volt, egy nagyon jó és profi játék.

arty
sõt, azt hallottam kormányozni se kell, meg fékezni se, 8 óra alatt végigviszi magát minden codemasters játék, csak nézni kell a kanapéból...

<#whatever>

Forza.

arty
GFWL-es lesz, szal maradnak a nyakatokon 😊

Forza.

gordon 24
Én azt nem értem min csodálkoztok?😄

Codemasters mikor csinált szimulátort?😄 Ugyan olyan lesz ez is mint a Colin mcrae rally-k vagy a Colin Dirt vagy Dirt2 stb stb.

Tolod neki mint az atom aztán nyersz, ha béna vagy ha nem. Ennyi. De ezt tudtuk amikor kiderült, hogy õk kapták a jogot.

Ugyan ez a WRC. Hivatalos WRC játék aztán 5 perc gyakorlás után Világ bajnok leszel a legnehezebb pályákon. Ez van.. Bízzunk az rf2-be. Hátha, mondjuk én már nem bízom semmibe😄

Downhill!!

Dietrich
remélem nem lesz úgy levédve a multi része, hogy csak eredeti gammával lehet neten játszani mert akkor a vérpistikék maradnak a nyakunkon :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ez egy csíter játék..ilyen gumi már nincs is az F1-ben 😄

bardocz
Nem próbáltam semmin sem, szóval én elhiszem😊
Dietrich
like
😄

Dietrich
én azt nem értem, hogy a faszba lehet F1 2010 rajongók mikor még azt sem tudják milyen lesz? Én azt látom egy arcad fos...

a végét olvastam csak:
Szerencsére a Codemasters leszámolta ezeket a hibákat és a bosszankodásokat elkerülendõ inkább kihagyta a játékból a biztonsági autót, ami azért örvendetes, mert inkább ne legyen, mint hogy valami olyasmit kapjunk, amit az rFactorban láthatunk. A zászlórendszer mûködik, teljes körû és jól érzékeli a problémákat, bár az ehhez kapcsolódó steward-rendszer mintha kissé szigorú lenne.

valaki magyarázza el ennek az agyhalottnak, hogy a SC-t lelehet tíltani rf-ben (oválon teljesen jól belehet lõni) de ha valamibõl eleve kiveszik és F1-t célozza meg az már nem lesz szim <#vigyor1>

Totti5
Mégis azon a legjobb.

Totti5
Mint írtam ez egy build. Valszeg ez a pálya ilyen körülmények közt még nem volt optimalizálva vagy a program összeszarta magát mert nem végleges. 30 fps lesz, fix 30.

bardocz
Elég sok minden akad xboxon. GTA4 is szaggatott rajta asszem.
Totti5
Ez csak egy expora szánt demo volt. Sok minden el sem érhetõ benne. Amúgy felesleges ezen krákogni...

Norbi1990
LOOOOOOOOOOOOOL 😄
Xbox-ra nem érdemes megvenni 😄
simcompany

Jacek
ezt aki mondta mondatot mitha minden Codi jatek elott hallanam😊 aztan jon a hidegzuhany😄 a valos jatek ami egy szanalomhegy😊 jo kis 12 fos multiplayer😄😄😄😄 miez mariocart??????? endurance verseny 8 kor😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Norbi1990
Azt írja egyik gyerek, hogy már most jobb az F12010.
Ennyit errõl az oldalról. Bár már korábban bebizonyosodott, hogy ilyen 10-15 évesek járnak az oldalra 😄
simcompany
ez a végleges, hivatalos bemutató, három héttel a megjelenés elõtt már nem fejlesztik, hanem vadul már szállítják és gyártják.

ü haver.

rf-ben...
kb 30 féle F1 mod van rF-alá, melyikrõl beszélsz?

Totti5
Ki mondta hogy ilyen lesz a végleges, ki mondta hogy ez a verzió ami kint volt a végleges, ki mondta hogy nem csak bemutatta a defektet grafikusi szinten a codie? igaz az rfben 50el sem lehet menni tört szárnyal ami önmagában is vicces...

simcompany
nem arról van, szó hogy lenne majd az F1 2010 egy csuda szupi játék. az lesz. csak hát nekünk ez nem ad majd elég élményt, mi szimulátorozni szeretünk, küzdeni a járgánnyal, a beállításokkal stb. ez egy más világ.

íme, elsõ szárny nélkül, defektes kerékkel, egész jó lehet menni vele. grafikailag gyönyörû, de én max csak vihorászni tudok rajta.

Norbi1990
Ja, ezt beakartam írni, de inkább kihagytam 😄
Sok vérpistike elhúz majd egy idõre remélem 😄
simcompany
én speciel örülök ennek, pontosan azok az emberek tûnnek el az rF szerverekrõl, akiknek kell. és remélem hogy az nívójú csapatok mint az MMG, CTDP, FSONE és Sompir felhagy az idióta F1-es modokkal, és végre értelmes modokat csinálnak 😊

Norbi1990
Nem tudtam kihagyni hogy ne írjak egy hozzászólást 😄
Rajongói oldal minek hasonlít össze más játékokat azzal a játékkal amiért rajong az oldal? 😄
bardocz
Nem olvastam végig,de a setupos érsz nagyon tetszik, azért jobb, mert szarabb😄
Norbi1990
Azt elfelejtik, hogy az rFactor nem Forma-1es játék.
És tényleg vicc ahogy õk lehúzzák az rFactort. Semmi értelme azokba a pontokba összehasonlítani a két játékot.
Ha meg nem lenne szimulátor akkor miért játszanak vele annyian, már 5 éve?
arty
egy videobol a graf az egyetlen, ami leszûrhetõ, minden más találgatás - ha az F1 már piacon lenne, esetleg lett volna értelme az összevetésnek

a srác tényleg a frusztrált ovis szintjére küzdötte le magát 😊

Forza.

Totti5
Graf, karrier, idõjárás, törés, atmoszféra, hangok az 2010 vs rf viszonylatban 6 vs(-1) 😊 ez teljesen nyílvánvaló ( minimum 50 videót végignézve a GCrõl ) Fizikát nem tudom de ránézésre teljesen jó, a lényeg a kormánybeállításnál fog eldõlni, a setupolás meg bõven elégséges ami benne lesz.

Már le is töröltem az összes F1et az rfemrõl és sohatöbbé!

arty
Tehát anélkül díjazták a codemasters játékát, hogy az létezne és valaha valaki kipróbálta volna.

Emberi hülyeség - Racionalizmus 73:0

Forza.

hondash3
Jajj de jó kis cikk, nagyon örülök neki, végig mosolyogtam az egészet.
K.Gyuri-t ki sértette meg ennyire? Emerico Te voltál? Ejnye. <#vigyor>

The Power of Dreams

SimaSuna
mindig birtam az ilyet.
semmit nem tudnak róla, és csak sztárolják.
aztán ha kijön. TC + ABS + Full Help-el nyomják majd.
kb NFS vs LFS öszehasonlítása 😊
mindenesetre a "szubjekít" véleménykifejtés...és a cikk ctrl c / ctrl v írása szép lett 😊
simcompany
aki jót akar röhögni.
egyébként mind bekaphatjuk:
http://f1game.hu/cikkek/45-jatekcikkek/298-f1-2010-vs-rfactor