rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
oks 😊
Küldtem egy privit ha nem baj.

képet!!4 😄D

zolee145
Elõállt némi probléma. Még eddig soha, de most igen.😄

Na szóval az autó orrának van egy magassága, majd amikor bekormányzás van az egész lessüllyed, de nem keveset. Mindegy, hogy melyik irányba, és nemcsak az egyik oldalon (az utánfutás miatt az egyik oldal valamennyit süllyed, de nem ennyit). Mi lehet a gond?

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

SimaSuna
miért tennéd fizetõssé?
cselt
Kb nemsokára 😄
Bocsi, ezt nem lehetett kihagyni
Tud valaki egy körülbelüli megjelenési dátumot a GP 2 2008-2010-re???

köszi
Plz egy kis help.Fizetõssé tudom tenni a skineket valahogy?Gondolataim szerint ha mas fájlba teszem akkor az uppgradeból meghivható.Vagy van egyszerübb modja?

<#worship>

Toby0501

Vista alatt se kell rendszergazdaként futattni, csak a TVstylehoz.

Nekem is volt ilyen régen, de azért mert nem volt egy pálya se berakva.

w7 alatt nem kell rendszergazdai jog... most néztem😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Akkor esetleg Op rendszer más amin próbálod.Vistan csak rendszergazdaként futtatható de azt hiszem w7 alatt is.

Alexease
DirectX ?
blackjoe
pont ezaz hogy mielött ujra lett téve a gépem akkor ment minden hiba nélkül mostmeg nem!
#55278: origi
#55276: van minden

\"I\' love this game\"

origi vagy warez?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Müködött már valaha?Vagy elsõ telepités?Config menü dx beáll képernyõfelbontás?

cselt
Van pálya az rFactor/GameData/Locations mappában? Nekem akkor szokott ilyet csinálni, amikor elfelejtem betenni a pályát.
blackjoe
nemdob semmilyen hibaüzenetet és még akkor csinálja mikor rámegyek az inditó exe-re és bejön az a kis kép középen rfactor felirattal és utána fekete képernyyõ és vége nem csinál semmit!

\"I\' love this game\"

cselt
ha nyomsz egy alt+tabot, akkor dob fel valamilyen hibaüzenetet?
Mikor csinálja ezt a hibát, még a menübe lépés elõtt, vagy amikor tölti a pályát?
blackjoe
valaki tudna segiteni?

\"I\' love this game\"

Alexease
Es ha iRacing fizikaval lenne, akkor feltekeredne a keritesre (jo, persze, most mar nem, ez mar 2 eve volt😛)
Alexease
Igen, de az az auto, LFS fizikaval van szerelve;DDD
bosco05
Persze ez mind igaz, de a korlát ahelyett, hogy megfogná elrepíti a náthás f*szba érted 😄
mackosajt
De csak multiba rossz?

Editorban minden szimmetrikus, kocsi a pályán nem húz félre, nem esik be a betonba, csak multiban mutatja úgy a másiknak, mintha, de közben te semmit nem érzel belõle.
Mindegy, ezzel kezdtem én is, hogy átnyálaztam 88x.
Most bedobtam alá egy új pm-et, majd teszteljük, ha ez is gebaszos, akkor passzolom. Szövegkódolás nem okozhat bajt, ha más esetleg?
Bár az eddigi fizikai fájlok is ugyanígy készültek. Editorban figyelve végig, mi hogy néz ki.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

blackjoe
helló mindenki! valaki tudna abban segiteni hogy miért csinálja azt az rfactorom hogy elinditom és bejön a fekete képernyõ és utána nem válaszol?(töbször ujratelepitettem de akkorsem lett jo)

\"I\' love this game\"

simcompany
erre a válasz:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1091827918&no=55173

Meg kell nézni a suspension editorral, valószínûleg a felfüggesztéssel van gond, nem jó a pm file. Valami el van írva.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

simcompany
A Slovakia Ringet átvette az FIA, azaz a pálya megfelel az elõírásoknak. Azzal nincs is baj. Azzal van a baj, ahogy a személyzet dolgozik. Azért történt a baleset, mert a pálya bírok közvetlen az eset elõtt lengettek zászlót, holott, jóval elõtte kellett volna. Valamint nem túl jó ötlet a pálya közepén ácsorogni vontató autóval. Röviden felkészületlen a személyzet.

A ferkás versenytempóban jött, szerintem nem figyelt eléggé, Õ is hibás.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

gviski
Dietrich
Brno 2010 május..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
hehehhe 😊
vitszesfijúvaty 😊
Totti5
"The track conforms with FIM and FIA regulations for running important international motor sport events."

Amúgy érdekes meglátások. Körbe lehetne betonozni mert bárhol lehet baleset, erre nem lehet számítani elõre... a baleset nem lett volna vészes ha nem gyullad ki az autó, ami a gyér biztonsági felszerelés miatt lehetett, mert nem szabadna ( bár nem tudom mi a szabály ilyen autóknál, de feltételezem hogy ezen mindenhol ugyan olyan hangsúly van ). A pilóta nagyon figyelmetlen volt és megszívta, magának köszönheti még ha durván is hangzik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hondash3
3DSimed-ben átállítod a kasztnit, hogy ne legyen rajta cube map, vagy kicseréled magát a cube map DDS-ét valami másra.

The Power of Dreams

bosco05
rF-ben lehet festést készíteni? Én azt hittem az a PhotoShop 😄 Bocs Zoli nem hagyhattam ki 😄
SimaSuna
rF-ben hogy tudok MATT festést készíteni?
Dietrich
FIA átvette a pályát biztonság szempontjából? vagy az már nem is kell?
egyébként ja szar az a korlát..mintha nem is számitottak volna a pálya azon részén balesetre.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
nem mondtam, hogy a pilóta nem hibázott, de egy korlátnak nem úgy kéne viselkednie mint egy csúzli 😄
arty
Komolyan azt gondolom, hogy a betonfalon nagyon rondán összetört volna a ferrari, hiszen ez semekkora mértékben nem nyelte volna el az ütközés brutális erejét. A szalagkorlátszerûség viszont elég rugalmasan behajlott, mielõtt átrepült rajta az autó.

Forza.

bardocz
Az a pontpontpont számomra iróniára utaló jel. Ha szó szerint kell értelmezni, akkor boccs😄
arty
olvasd el még1x... <#falbav>

Forza.

Dietrich
de látni..jobbra 0:05mp-nél ráadásul kettõs sárga zászlót lengetnek ami full lassú tempóra int..

Dietrich
a lengyel miért nem figyelte a sárga jelzést minek nyomta a gázt? ez nem a pálya hibája..

bardocz
De nem is ilyen fossal van körülvéve, ami elrepíti az autót a picsába.
bardocz
Lol. Biztos elkenõdik a betonfal<#eljen>
b-type
😊)
fenét...egy évet halasztanom kellett.
Sirály a videó már néztem Emerico hozszólásában is.
..viszont NZ-re visszatérve kicsit, kár hogy Hartley nem lett jobban tolva, mert van róla egy teljes köröm Taupo-n, direkt rátok gondolva vettem fel (hogy mennyire más élõben a pálya), és még dumálok is alá, hogy megy a csávó mint meszes..<#zavart1>
De fényképezõgép videója, full amatör...az egészben csak az a jó hogy Aaron Slight volt a helyi hangos, találkozhattam is vele, és AcDc szólt mint gép 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Ringen sincs körbevéve betonfallal a pálya...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Arról nem is beszélve, hogy még zászlózást sem látni, nem lennék meglepõdve, ha azt is elfelejtettek volna.
Betonfalon nem repült volna át, mert nem dinamikus, mint az a nyúlháló, ami ott van. Így meg a nézõk is igencsak gázban vannak.

Hungaroringen olyan gyorsan takarítják az autót, hogy szinte látni nem lehet a következményét. Mansell-nél is idén volt egy olyan, na mondom Safety, mert olyan szar helyen van, köv körben már sehol nem volt az autó. Itt nagyon jól dolgoznak a pályamunkások.
arty
igen, persze, a betonfalon nem kenõdött volna egybõl szét... nem látom, ez miért lenne a pálya hibája.

Forza.

Még amikor suzukival volt ott verseny, akkor mondta Emerico, hogy idõ kérdése csak ott az elsõ halálos baleset, annyira rossz az a pálya, meg a pályamunkások. Volt olyan suzuki, amihez kb 2 perc múlva mentek oda, addigra már magától kiszállt az autóból a pilóta. Na ez a röhej.