rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk, 15 Euro-ert nem tudom mennyire lesz nepszeru 1 palya es 1 auto?!😊)) Foleg itthon... De a ferrari nev es a hivatalos nyeremenyek sok embert osszehozhatnak;P
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ajtó nyílik, sõt kaller is felszáll, tetszés szerint meg is verhetõ. XD
Mutasd a pecsétet Teeeeee!
The Power of Dreams
ajtók kinyilnak majd boxutcában? 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Még nagyon gatya az egész, csak mutiba csináltam ezt a videót. <#miaz>#miaz>
The Power of Dreams
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Fizika egyelõre MBTR, de van vele meló rendesen még. :-)
The Power of Dreams
Thank God, I\'m a Lada owner!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Azért ez a RoR model meszsirõl is okádék ám. <#papakacsint>#papakacsint>
The Power of Dreams
http://www.realcarfacing.hu/ikarus%20mod/ikarus.htm
RoR-ban van Ikarusz? <#help>#help>
The Power of Dreams
Állat!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Már megy!!! Karbantartás volt!
Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin
Virtual SimRacing
-=VMT Formula Master 2010=-
Végéhez értek a szervezési munkák, és már csak a fõpróba van hátra, ami nem is várat sokáig magára, hiszen Augusztus 29.-én vasárnap este lesz. Program a következõképpen alakul.
A jelentkezõknek a mai naptól lehetõségük van letölteni a módot, amivel a bajnokság zajlani fog és 24 órában használhatják a szervert gyakorlás céljára.
A pálya a Silverstone-i versenypályának az F3 (International) nyomvonala lesz.
Lebonyolítás a következõ: 2010.08.29.
16 órakor szerver restart lesz, majd onnantól kezdve 18 óráig szabadedzés.
18 órától idõmérõ edzés (20 perc)
18:20-tól warm up 18:30-tól verseny (1óra futamtáv)
A futamot élõben közvetíti a Féknyom online TV, ezért az idõtervet szigorúan tartanunk kell.
Az idõmérõ edzés és a verseny között a beállításon módosítani már nem lehet, illetve azzal a gumival és üzemanyag mennyiséggel indul a futam, amit a qualin felteszel és beletankolsz.
A teszt futamra ligatagságtól és nevezési díjtól függetlenül bárki nevezhet, hiszen ez mód bemutató futam is egyben.
A bajnokságban 3 ligának + 1 VIP csapatnak is lehetõséget adunk az indulásra saját csapatszínekben, banner csere fejében.
Ez ügyben a [email protected] email címre várjuk a jelentkezéseiteket.
További infó, jelentkezés és a letöltések az oldalunkon.
Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
\"I\' love this game\"
[/spoiler] Keres valaki rFactor kódot? Elképzelhetõ, hogy eladó lesz az enyém. PM-ben lehet érdeklõdni.
Üdv [/spoiler]
Honda - The Power of Dreams
Helyezd kintebb a lengéscsillapítót, közelebb a kerékhez, hátha.
Emlékeim szerint ez segített nekem pl. a mostani gépnél, amit beraktunk EC-be. (a multis forgós izét, meg sikerült megoldani, már nem kõ rá segítség senkitõl se 😊 )
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Szeretném öszeszedni az õszeset.Amirõl én tudok
Gp1,Gp2,Gp 3,Gp 4,F1 racing,F1 racing Championship,F1 Challenge 2001,-2002,
és esetleg az utóbi módózatai.Valami még??
Egyébként azért ennyire nem vicces mint ahogyan gondolod, csak éppen hülyén néz ki álló helyzetben.