rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Újabban itt mindenki ilyen lágyfülû?<#idiota>

b-type
mint pl? 😄
Mert azért elég jól szól 😊...mármint nem videón hanem csapatva.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Pénzt kérnek érte, de még normálisnak mondható hangot sem sikerült alátenni?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Smici1985
Csak a pálya kéne ilyen jó minõségben.😄

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Alexease
Kicsit OFF, de hat F1 es 2010-es szezon, az meg itt mindig nepszeru😄D

Dietrich
LOL 0:16-nál betárcsázós net hangját hallani? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
elsõ videón milyen ferrari hang ez? azt mondja kvák...kvák...kvák...
szar a kemerád 😄 <#mf1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

tudom hogy veszik fel a hangokat nfshez, ott jók is a hangok.. de ha átrakod rfbe már nemigazán.. :S

Toby0501
Szabi te nagyon el vagy tájolva. 😊 Nehogy azt hidd, hogy 1 mikrofonnal elég beülni az autóba és már meg is van minden. Talán még rosszabb is lenne az eredmény, mint most.

zolee145
A Challenge van a végén, ami elvileg verseny, de gyakorlatilag a motort nem lehet piszkálni, szóval utcai.😊 A kipufogón lehet változtatni amitõl hangosabb lesz, de kb ennyi. Ráadásul nem is Scuderia, aminek tök más a hangolása (mármint a motornak), hanem az alap 430 van versenyre felkészítve.
Egyébként lényegtelen, ilyen hangminták vannak és kész, ebbõl kell dolgozni.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

mint már írtam, ha nagyon akarjuk, meglehet oldani hogy felvegyük egy utcai f430 hangját (megszervezem akár 😊, csak kéne hozzá vmi normálisabb hangfelvevõ, mert mint ahogy a 2vidin látszik a kis kamerám nem jó hangfelvevõ 😄

pont 1hónap múlva lesz nyíltnap a hungaroringen, akár élménykõrt se lehetetlen megoldani, a jobb fizika érdekében :p

Alexease
Ezek verseny cuccok, az utcainak teljesen mas a hangja. Zolee videojan az utcai van, mivel Street Mod 😊)
#55371 0:55-1:04 😄

van olyan vidim is ahol felemelve nyomták neki pörgõ hátsókerékkel, csak az még ennyire se érdekes.. 😄
viszont f430van bõven a magyar ferka klubba, sztem könnyen találok olyan tulajt aki segítene akár, csak vhogy fel kéne venni a hangot jó minõségben 😄D

Toby0501
Ez végig üresjárati hang, amivel nem sokra megy az ember.
A második videón meg több autó is zúg egyszerre.

meg ne sértõdj má' 😄
tudom hogy nem te vetted fel a hangokat 😊

a kamerám sajna elég amatõr, egész jól felveszi a hangokat, de hangmintához sztem ez kevés :S

Totti5
a végére nem kellett volna az a hangnak nevezett valami.....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zolee145
Kb 21561615116 F430 videó van a neten, nem kell felvenni a hangot. Kár, hogy egy videóból nem lehet csak úgy kopipészt hangot csinálni, bár neked biztos megy, szóval tied a pálya, várom az F430 hangmintákat. Kellene egy alapjárat, aztán 2-4-6-8000-nél egy-egy, természetesen gázadás és gázelvétel. Ha készen vagy dobok egy mail címet ahova küldheted.😄
Vagy meg tudom adni az EA elérhetõségét is, bár ezt te is meg tudod keresni.😉

zolee145
Kérdezd meg az EA-tõl, õk csinálták a hangmintákat.😄

halottam már elég f430ast, de ez a hang.. 😄
túl sok köze nincs egyikhez se, vegyem fel vmeik hangját? mien kell, sima, scuderia ? 😄DD

Toby0501
Nem is te lennél, ha nem kötnél bele valamibe. 😊

na ien ferrarit se halottam még, mien hang ez ? 😄D

Firerock
király😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

zolee145
Kicsit ráértem😊

Firerock
köszi

mcmoha
Ha reggelve vagy NoGrip-re innet letolthetsz beallitast. Sokan dicserik.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Firerock
van valami lehetõség normális FFb beállításra G25-el
vagy ne is próbálkozzak?

Ginger17

Részletek és elõkészületek a maszim.hu fórumon.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

zolee145
Már elfelejtettem.😄

gviski
tegnapi teszt futam utolsó kör, tudod mi jött utána? 😄

Virtual SimRacing

zolee145
De szép az a #42-es autó.😄

gviski

Virtual SimRacing

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

V43 1105
Üdv!

Adott két Forma 1-es autó, az elsõ számú autóban helyesen van a sisak magasság pontja, a másodikban viszont magasabban van a sisak, lebeg a versenyzõ teste felett, az lenne a kérdésem, hogy hol állitható, hogy a sisak milyen magasan helyezkedjen el ? :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Smici1985
Köszi. Így már jobb. Van még mit dolgozni rajta.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

zolee145
Még annyi, hogy igazán leírást én nem találtam a fizikához, viszont magukban a fájlokban minden ott van. Szépen jegyzettömbbel megnyitod, és minden sor után ott van, hogy az adott rész mit jelent. Persze csak az alap modokban, a letölthetõ cuccokban vagy van vagy nincs.

zolee145
HDV-ben, eléggé az elején, CGRearRange=(0.579, 0.005, 1). Itt, ha nem állítható a súlyelosztás akkor az elsõ szám az érdekes. A példában ez azt jelenti, hogy 57,9% jut a hátsó kerekekre.
A második szám azt jelenti, hogy milyen lépésekben állítható, a harmadik szám pedig azt, hogy hány lépés lehetséges. Utana az alatta lévõ sorban CGRearSetting=0 tudod beállítani, hogy hanyadik lépés legyen az alap állapot a játékban a setup résznél.

Smici1985
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az autónak a súlyelosztását hol tudom beállítani? A HDV file-ban? Van fizika szerkesztéshez valamilyen leírás?
Mert a RaceX-es BMW E30-as pofozgatom szerkesztgetem. Hátha valami jó sül ki belõle. Legalábbis jobb autó, mint a modban.<#buck>

bardocz
Így utólag sajnálom, hogy kihagytam, azt hittem jobb este lesz...:\
gviski

Nagyon jó kis futam volt 😄

Virtual SimRacing

kf1rl
Üdv all!

Mod tesztelésre keresünk embereket. F1 2010 es.

Akit érdekelne

msn : [email protected] címen részletek.

Egy kicsit nem idevaló kérdés ha megengeditek....
Nekem a Race07 Gtr Evolution még low beállításba is tökre szaggat.A gépem hát elég vén Sempron 3000+ meg nvidia 7600GT 2 gb ram,de
Pl az Rfactor meg GTR 2 tök jól fut max beállításban is,ez elvileg ugyanaz a motor nem ?
Toby0501
És az uccsó:

Toby0501
Igen, az xboxos dlcbõl.

Rojales
faják lettek <#eljen> am ezek is a stiftbõl vannak?

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

mivel Superamerica.. 😊

Norbi1990
Hát az a 575ös hátulja eléggé csúnyácska 😄
De szépek 😊
<#worship>

Toby0501

<#rolleyes>

Alexease
Nyitottam neki topicot, a Ferrari es az F1 miatt valszeg/talan nepszeru lesz, igy innen ide iranyitsatok az embereket😊
Ferrari Virtual Academy 2010 SG Topic
Alexease
Tudom, de az a reklam😉
Mas forumokon lehetett olvasni a kezdeskent egy-egy autot es palyat. Kesobb erkezik, elvileg.
De ez mind ELVILEG es felinformacio😉 A hivatalos oldalon semmi reszletes nincs (megjelenesi tartalom, engine, fizetes stb.).