rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köv videoban befogom mutatni az F1 es verdát is 😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Ezzel bebizonyosodott, hogy egy jó játék nem a pénztõl függ, (jogdíjak stb.)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Naja azért kellett egy kis belenyulás a játékba.Kocsi, jelen esetben a
ZR_cockpitinfo.ini fáljba bele kell irni egy sort :
SteeringWheelAxis=(0.0, 0.0, 0.5)
Az utolso szám a lényeg. Alapbol 1 de 0.3-0.5 környéke jó drifthez.
Annyit tesz mint az uj LFS-ben a körmányszög változtatása (200-900 fok)
Minél nagyobb annal kevesbe erzekeny a hirtelen kormanymozdulatra.
Steering Lock: érdemes 40 fok környékére állitani.
Nemtom a demo verzioban ( a mostani béta már tudja), ha nem akkor a kocsi HDV fáljában ezt kell átirni :
SteerLockRange=(5.0, 1.0, 95) itt is az utso szam a lenyeg csak azert irtam 95 öt mert abba mar belefer a 40 fok.
A gumi a legalapabb legyen, annak a karakterisztikája van legközelebb az utcaihoz.Slickkel nem lehet driftelni mert a tapadavesztési görbéje kicsi.Az utcainak jobb sokkal.
Feszes futómû beleértve a stabilizátort(anti roll).A Differential Power ne legyen nagyobb 50%-nál. Eleinte érdemes bekapcsolni a stability controlt amig rá nem érez az ember.
Hirtelen ennyi ami eszembe jutott remélem segitettem 😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Remélem a végleges játékban tényleg lehet majd így kilinccsel elõre közlekedni.. <#mf1>#mf1>
Én tolom vele mostanában minden este, jó lenne több magyarral is találkozni...
Van közületek valaki aki néha fennt szokott lenni még? És ha igen, milyen idõt mentek? Metr én 1.03 alá ha meggebedek sem tudok menni, és sokszor látom hogy 1.01-et is mennek, sõt beszéltem egy szlovén sráccal aki azt mondta látott õ már itt 0.59.xxx is...<#wilting>#wilting> Én minden segítséget kikapcsolok, azért kiváncsi lennék hogy ezek az idõk hogy születnek... Mindenesetre csak az AA-ban láttam 1.01.xxx idõt HC, meg PRO szervereken soha.. <#beka3>#beka3>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
állítólag igen 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
vagy a videón volt a hangsúly?
Az alapban is elég jó volt a drift, de azért könnyen túlfordult.
Nagy Grat. a videóhoz. 😊
A ZR kocsi fizikája 90%os készültségben van.
Ugy nez ki alakul a dolog, fejlodik, tesztelgetik😊) Latszik, hogy nem irtak (teljesen) ujra a(z) (fizikai)engine-t, de a kontrolalhato(bb) csuszasokbol itelve tobbet s jobban szamol.
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a skineket hova kell bemásolni, hogy választhatóak legyenek? Én a \GameData\Vehicles\ZR\SRGP\JS_Supply könyvtárba másoltam be JS_22.dds ill JS_22.txt néven. Ezzel csak az a baj, hogy ez lesz a default skin, és mindenkinek ezt a skint tolja fel akinek egyébként default van...
Ez még nem is lenne baj, (bár kiváncsi lennék hogy õk milyennek látják a kocsimat..), de nem s tudok választani a skinek közül, mert ha más néven másolom be a 2 filet a könyvtárba és nem felülírom az eredeti JS_22.dds ill JS_22.txt fileokat akkor meg sem jelenik a gameben. Szal hogy kell ezt csinálni? <#confused>#confused>
dióháj!!!!! nagggyon nagy duma! <#vigyor3>#vigyor3>
kisilabizáltam az elõbb is, csak nem tudtam mitszóni. 😊
(mosse)
olvassatok bele az About Kodi részbe <#nevetes2>#nevetes2>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
(és nem olvasok vissza moderátorok mert sietek
akkor, mint (feltehetõen) beta teszter, javasold már ezt az automata skinest, legalább opcioként 😊 ... hátha 😊
persze, ha nincs rá energiád v egyéb, az sem gond, nem tom mit lehet és mit nem egy betateszternek 😊
Forza.