rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Mivel ugyanaz a ceg, es ugyanaz az engine csak erosen tovabb fejlesztve, azert lehet sejteni, hogy mennyivel lesz jobb😊

Hogy Misu mit csinal, szerintem nem nehez kitalalni😊 Eleg csak ranezni a logo-jara😛PPP

Az "ilyen ember" jelenlete aldas, faggatasa "buncselekmeny"😊))
lac coo
Jó Jó...Értek én a szóból!!! Kb mikor adják ki ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
az együléses autókat nem volt alkalmam kipróbálni tudtam, hogy nem kellett volna megszólalni <#wink>

lac coo
Legalább egy mondatot az F1 modjáról !Van olyan jó a szimuláció mint a mostani legjobb F1 játéknak ? Könyörgök......

avcom
sajnos nem mondhatok semmit <#rolleyes>

JuanG
tudom 😊...Ingy-t meg soha nem érem el MSN-en...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

arty
dög 😊

mit jelent a végleges? neked milyen verziod van? ( a demo 0.720 )

Forza.

avcom
de a véglegesben meg lesz csinálva (én már használtam szal nem csak duma :-))

avcom
a publikus demo verziókban nem

Jacek
nem tom az 1 mb-os skinemet ami 2048-as volt 512x512-ben 85% minosegben ami nem nez ki szarul 75k lett😊) na azt nekem jo sokaig tart letolteni

arty
fenébe elszámoltam ... mbyete és mbit ... 😊

a 30mp tehát 30mp x 8 = 240sec = 4 perc 15 uj skin 😊 sztem kivárhato ...

Forza.

Jacek
valami olyasmi van hogy hiaba toltesz barmit redukalja a skint az lfsworld, mert 512x512-ben is jo legalabb nem lesznek feher autok😊)
Akikkel meg sokat tolja az ember ugyis cserel skint

grebber
Mikor jön a full verzió?

Next PC upgrade: 2022

JuanG
egy ismerõsöm szeretné tudni, lehet-e menteni az rFactor-ban replay-t? Sehol nem találja...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ch_Slater
jah. nekem most 300 skin van az lfs skin könyvtárban és abból 100db az ami 200kb fölött van (a legnagyobb 522kb-os), a többi 200 db pedig mind elég kisméretû.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

arty
ne viccelj már ... pl az LFS skinek 3-500kbyetosak, tény, csak 512x512 ... mondjuk legyen 1 mb egy skin: az 15 (új!) playernél 15mb ...

512/128as neten ez 30 másodperc ... de ehez 15 teljesen uj skines kell, ami elég valószínütlen 😊

Forza.

Ch_Slater
nem 1.5-2MB? már ha 100-150k-s jpg-ekrõl van szó...

Alexease
Ez tobb eves kivansag es semmi extra otlet nincs benne, csak atviteli gondok voltak eddig (azert most sem tokeletes😄). Ha 15 uj versenyzo indul egy szerveren, akkor az versenyzonkent 15-20 Mbyte letoltes jelent (egy itthoni jo kapcsolatnal min. 2-5 perc).😊)
arty
végre 😊 akkor az lfs szerzõk ébredtek elsõnek 😊 érthetetlen, hogy egy párszáz kbytos jpegként mért nem lehet a skinezést automatizálni ...

Forza.

Jacek
milyen tobb millio skin? belepsz egy szerverre belep valaki azt huzza le😊)

karikusz
De az se automatikus lesz szerintem. csak mert az S1-nél is ez van. No meg, ha mindenki feltölti, és te meg le akarod szedni akkor nincs az a wincsi ami kibírja azt a több millió szkint😊))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Jacek
almod teljesulni fog lesz ilyen😊) csak az ugy fog mukodni hogy foltoltod egy serverre es onnan huzzak le a skineket😊)

LFS S2

arty
mivel néhány autón nem a szokásos skin volt, s mivel alapból én a kocsimnak csak egyetlen skint tudok kiválasztani, azt gondoltam azok custom skinek lehetnek, ebben az is megerõsített, hogy a pitben néha feltünt a "loading xy players car" felirat...

ameddig nem piteltem, és ilyen "ál-custom kocsi" körözött elõttem, egy kis sárga sematikus kocsit láttam, majd a pit után "ál-custom" skinnel ment ... sajnos kiderült, hogy a valodi custom skinek nem töltödnek automatikusan egyik géprõl a másikra, csak a már meglévõ, de valamiért csak hekkeléssel elõhozható skiek jelennek meg ... 😞

Forza.

Amse
Most mi is töltõdött le neked a múltkor?

arty
ráadásul nem értem, mi olyan bonyolult benne ... belépek, skinem feltöltödik a szerverre (ill, valami crc ellenõrzéssel megnézni, h ami fentvan, az modosult e), a pitben állva pedig szépen töltödne lefelé mindenkinek a többiek skinje ... (már ha szintén valam ellenõrzés után kiderülni, h nincs még meg ...)

Forza.

karikusz
Hát igen. Egy ilyen rendszer nemlett volna rossz.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

arty
tévedtem, a skinek nem töltõdnek át automatikusan 😞 szomoru vagyok 😞

Forza.

arty
wow, a plugin megy a paint shop pro alatt is 😊 kösz még1x 😊

Forza.

arty
jah, a plugint köszönöm, bár én inkább paintshop fan lennék 😉

Forza.

arty
nah, ez az én gondom is ... nem értem a strukturát ... és leirást sem találok 😞

Forza.

Amse
Azt nézem, hogy vannak olyan skinek amik mellett van 2-3 tga ami logot plusz matricát tartalmaz, de azt nem tudom hogy kezeli.

Amse
Azt nem tudom, hogy ezt hogy kell a játékba rakni, mert ha felülírod akkor másnál az a skin lesz látható ami az alap szóval ezt plusz skinnek kell berakni ha jól gondolom.Azt meg nem tom hogy kell😞

Amse
Megnéztem.Dds-ben vannak a skinek szóval kell hozzá 1 dds plugin amit amse.uw.hu-ról le is szedhetsz és a photoshopba berakva szerkesztheted is a kiterített ksdztni-t.

Amse
milyen formátumban vannak a cuccok?

arty
ha valaki tud esetleg tutorialrol, szoljon, ahogy nézem nem szimplán egy festésbõl áll a dolog ... egyenlõre azt sem találom, hova is kell majd beteni a cuccot 😞

Forza.

arty
whoaa... körözgettem drivingitalia szerverén, voltunk 14en is 😊 -végre rájöttem mik azok a sematikus kis sárga kocka kocsik a pályán !!!

lehet csinálni SKIN-t a kocsikra, és azt letölti a szerver mindenkinek, mig a BOX-ban áll! Végre! Miota várok egy ilyen rendszerre! kis boxban állás után mehetünk a pályára, s a sárga kocsik helyett immár a rendes skinnel látjuk a többieket 😊

azt hiszem nekiállok festgetni, ha találok egy templatet ... 😊

Forza.

arty
😊

sztem az tul gyors lenne nekem, mivel nem vagyok sajnos elég jó, így a lasabb kocsikat preferálom 😊 kisebbet tudok velük "bukni" 😊

multizni amugy senkinek semmi kedve? pl. holnap délelõtt? gondolom ma már késõ van hozzá, de eddig meloban voltam ... 😞

Forza.

lac coo
Akkor már inkább ezt pörgetném meg .....

arty
nem, de lesz pl. ilyen:

Forza.

Nyers
Néhány új screen a BHMotorsports-on, egész pofásak!

My Life for Freedom!

Danecay
THX!

Ch_Slater
csak demo

Danecay
Hi All! Valószínûleg én vagyok lemaradva, de most itt mindenki az rFACTOR demójával nyomja, vagy esetleg elérhetõ már a teljes verzió is?
Lehet LAMA kérdés de ez van 😊

lac coo
Srácok ! Az rFactor-ban lesznek forma 1-es autók is ?

karikusz
este csinálok szervert. Jössz?

CSOCSO
nah kiproszaltam. minden segitseg nelkul is egesz jo...
JuanG
<#eljen>

avcom
CSOCSO
koszke... ( erre nem gondoltam)
karikusz
A kormány telepítõjébe kalibráld meg személyre szabottan, és akkor nem lesz sose gondod vele.