rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy Misu mit csinal, szerintem nem nehez kitalalni😊 Eleg csak ranezni a logo-jara😛PPP
Az "ilyen ember" jelenlete aldas, faggatasa "buncselekmeny"😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
a 30mp tehát 30mp x 8 = 240sec = 4 perc 15 uj skin 😊 sztem kivárhato ...
Forza.
Akikkel meg sokat tolja az ember ugyis cserel skint
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
512/128as neten ez 30 másodperc ... de ehez 15 teljesen uj skines kell, ami elég valószínütlen 😊
Forza.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Forza.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
LFS S2
ameddig nem piteltem, és ilyen "ál-custom kocsi" körözött elõttem, egy kis sárga sematikus kocsit láttam, majd a pit után "ál-custom" skinnel ment ... sajnos kiderült, hogy a valodi custom skinek nem töltödnek automatikusan egyik géprõl a másikra, csak a már meglévõ, de valamiért csak hekkeléssel elõhozható skiek jelennek meg ... 😞
Forza.
Forza.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Forza.
lehet csinálni SKIN-t a kocsikra, és azt letölti a szerver mindenkinek, mig a BOX-ban áll! Végre! Miota várok egy ilyen rendszerre! kis boxban állás után mehetünk a pályára, s a sárga kocsik helyett immár a rendes skinnel látjuk a többieket 😊
azt hiszem nekiállok festgetni, ha találok egy templatet ... 😊
Forza.
sztem az tul gyors lenne nekem, mivel nem vagyok sajnos elég jó, így a lasabb kocsikat preferálom 😊 kisebbet tudok velük "bukni" 😊
multizni amugy senkinek semmi kedve? pl. holnap délelõtt? gondolom ma már késõ van hozzá, de eddig meloban voltam ... 😞
Forza.
My Life for Freedom!
Lehet LAMA kérdés de ez van 😊